Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Απρίλιο;

Κριός, Ταύρος, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτό το μήνα!

Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Απρίλιο;

Καλό μήνα! Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Απριλίου στα ζώδια που επηρεάζονται.

Κριός

4 Απριλίου: Η Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στις 4/4 στον άξονά σου θα σου φέρει τα πάνω κάτω και θα σε βάλει στη διαδικασία μιας μεγάλης αλλαγής (κυρίως αν έχεις γεννηθεί εκείνες τις ημέρες), γιατί θα γίνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα και θα καταλάβεις πλέον με τι υλικό θα πρέπει να δουλέψεις και ποιο υλικό θα αφήσεις πλέον πίσω σου. Πάντως, θα πάρεις αποφάσεις για αν θα μείνεις με το Ζυγό ή θα αποφασίσεις να απομακρυνθείς από αυτόν, γιατί η βαλίτσα δεν πάει πιο μακριά.
18 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη που θα γίνει στο ζώδιό σου θα σε φέρει αντιμέτωπο με νέες ενέργειες, πιο ξεκάθαρες και πιο αληθινές, επειδή θα αναζητήσεις να βάλεις ένα νέο λιθαράκι σε οτιδήποτε κάνεις. Και θα τα θέλεις όλα καινούργια και με νέα ζωή, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να δράσεις και να ανοίξεις νέους δρόμους.

*Ο χαρακτήρας σου εξαρτάται αποκλειστικά από τις θέσεις των πλανητών μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου. Ανακάλυψε κι εσύ το μαγικό κόσμο των αστρικών επιδράσεων*

Ταύρος

1 Απριλίου έως 11 Μαΐου: Ο Άρης που θα μπει στο ζώδιο σου θα σε ενεργοποιήσει πάρα πολύ, με στόχο να πετύχεις και να κάνεις γνωστά σε όλους αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, με μεγαλύτερη δύναμη αλλά και μεγάλη δράση. Το πιο σημαντικό θα είναι ότι θα εκφράσεις τον εαυτόν σου με μεγάλη ευκολία. Το σεξαπίλ σου θα είναι έντονο και ο αισθησιασμός σου θα σε κάνει να ξεχωρίζεις και σίγουρα θα έχεις κάποιες κατακτήσεις πολύ πιο εύκολα από άλλη φορά. Ο σχεδιασμός δράσεων που αφορούν σε ένα ακίνητο θα είναι επίσης ευκολότερος και ίσως να καταφέρεις να κερδίσεις χρήματα από μια υπόθεση που είχες κάπως παραμερίσει.

Καρκίνος

4 Απριλίου: Θα προσπαθήσεις να φέρεις σε κάποια ισορροπία το κομμάτι των σχέσεών σου γιατί βλέπεις ότι χωρίς συνεργασίες και θετική στάση απέναντι στους άλλους, δεν μπορεί να γίνει κάτι σημαντικό. Το σπίτι σου μπορεί να είναι ένα κομμάτι έλξης πολλών καταστάσεων και να βλέπεις ότι επιβάλλεται να κάνεις μια αλλαγή είτε στο χώρο και στο χρώμα, είτε ακόμα και να μετακομίσεις σε μια άλλη περιοχή. Θα υπάρχουν εντάσεις και κυρίως με ένα Κριό ή Αιγόκερω. Επίσης θα ανακαλύψεις αλήθειες που μπορεί να σε ενοχλούν αλλά τουλάχιστον δεν θα ζεις μέσα σε καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν αληθινά.

Ζυγός

4 Απριλίου: Η Έκλειψη μαζί με Πανσέληνο θα γίνει στην καρδιά του ζωδίου σου, δηλαδή το δεύτερο δεκαήμερο. Έχεις πολλά θέματα που πρέπει να διαμορφώσεις με στόχο την ατομικότητά σου αλλά και το σωστό μοίρασμα για αυτό μπορεί να υπάρξουν στον τομέα των στενών σου σχέσεων πολλές αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, πολλά γεγονότα και αποκαλύψεις. Αν παραμείνεις ψύχραιμος/η και συγκεντρωμένος/η θα τα παρακολουθήσεις σαν θεατής και κάποια στιγμή θα κάνεις την κίνηση - ματ.

18 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Κριού ταρακουνάει κι εσένα για να κάνεις τις αντίστοιχες αλλαγές με καινούργια ξεκινήματα και θα σε σηματοδοτήσει είτε με την απόφαση να έχεις μεγαλύτερη ανεξαρτησία, είτε γιατί θα θέλεις να κάνεις κάτι δικό σου χωρίς να βασίζεσαι σε άλλα άτομα. Αυτό σίγουρα θα αναστατώσει αλλά και θα δραστηριοποιήσει εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Αιγόκερως

4 Απριλίου: Θα σπάσεις τα καλούπια και θα δοκιμάσεις να φερθείς πολύ δυναμικά γιατί δεν θέλεις με τίποτε να αφήσεις πίσω σου σημάδια που θα δείχνουν ότι εσύ έχεις αποτύχεις. Όχι, δεν θα είσαι εσύ, τελικά, εκείνος που δεν θα πάρει το μήνυμα πως πρέπει επιτέλους να φύγεις, είτε από μια φθαρμένη σχέση ή από μια αρρωστημένη συνεργασία που σου τρώει το μεδούλι εδώ και πολύ καιρό! Κριός, Καρκίνος και Ζυγός βοηθοί -και εν μέρει υπεύθυνοι- για τις αλλαγές.
18 Απριλίου: Θα κάνεις μια καινούργια αρχή, η οποία θα αφορά κυρίως είτε σε ένα άλλο σπίτι, ή σε «κάθαρση» της υφιστάμενης κατοικίας σου, αφού θα πετάξεις όλα τα άχρηστα με στόχο το ξεκαθάρισμα. Η υπερβολή δεν θα λείψει αλλά ίσως να την χρειάζεσαι...

Σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια θα βρεις και εδώ:

2015: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved