Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

Τι προβλέπει η Κινέζικη Αστρολογία για τα 12 ζώδια έως τις 20 Απριλίου;

Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις


ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ενδεχομένως ήδη να δοκίμασες να παρέμβεις σε μια κατάσταση, για να ανακαλύψεις στην πορεία ότι άλλα άτομα έχουν τον έλεγχό της. Ωστόσο, οι προθέσεις τους ίσως είναι καλές και ειλικρινείς και θα μπορούσες να επωφεληθείς τα μέγιστα χωρίς να κάνεις τίποτα, αλλά επειδή δεν είναι του στυλ σου, θα ανακατευτείς και πολύ πιθανόν να τα κάνεις χειρότερα. Τέλος πάντων, στη ζωή άλλες φορές χάνεις κι άλλες κερδίζεις. Μάλλον τώρα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και παρατηρήσεις από απόσταση. Δοκίμασέ το και θα ανακαλύψεις κάτι διαφορετικό.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι σε σχέση θα απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου κι αν δεν μπορεί να είναι συνέχεια μαζί σου θα σου λείπει αρκετά. Αν είσαι μόνος/η, παρότι ντρέπεσαι, δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις κρυφά τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο που σου αρέσει κι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστείς να τα αποκαλύψεις, αν νιώσεις ότι το χάνεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην υποτιμάς τις ικανότητες των συναδέλφων ή των συνεργατών σου και μην τους αντιμετωπίζεις με υπεροψία. Ίσως χρειαστεί να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις γι' αυτό θα πρέπει να συζητήσεις μαζί τους για να βρείτε μαζί την καλύτερη λύση. Από την άλλη πιθανόν να είσαι λίγο καχύποπτος/η με ένα καινούργιο άτομο στη δουλειά αλλά μη βιαστείς να το κρίνεις αρνητικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη καμπή κι ίσως πρέπει να αποχαιρετήσεις παλιές συνήθειες ή και να αλλάξεις εργασία προκειμένου να υπάρξει μια οικονομική άνοδος. Όποια κι αν είναι η περίπτωση, πρέπει να πάρεις αποφάσεις χωρίς ίχνος συναισθηματισμού.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Κάποια ξαφνικά ή παράλογα γεγονότα επηρεάζουν τη δική σου ζωή αλλά και των άλλων γύρω σου γι' αυτό θα ωθηθείς στη λήψη ορισμένων αποφάσεων. Μπορεί τώρα να μην το βλέπεις εξαιτίας των πιεστικών συνθηκών που βιώνεις αλλά μακροπρόθεσμα θα αποδειχθούν σωστές. Αντί να χάσεις λοιπόν την ψυχραιμία σου και να αρχίσει να σε παίρνει από κάτω, ηρέμησε και προσπάθησε να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά, ώστε να βρεις την αιτία που γίνονται. Δυστυχώς, αυτό το μήνα δε θα μπορέσεις να ανακαλύψεις τις απαντήσεις ή τους λόγους που ψάχνεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Εξαιτίας κάποιων αναπάντεχων γεγονότων θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις συναισθήματα, αντιλήψεις και προσδοκίες. Να είσαι προετοιμασμένος/η ψυχολογικά, όσο κι αν αναστατωθείς, για να μπορέσεις να ξεφορτωθείς ακόμα και ένα άτομο που η σχέση μαζί του δε σου προσφέρει πλέον αυτά που θέλεις. Οι πιθανότητες να βρεις έναν καινούργιο έρωτα μέσω μιας παρέας είναι πολύ μεγάλες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το κύριο μέλημά σου αυτό το μήνα θα είναι να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, χωρίς όμως να είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις παραχωρήσεις, πράγμα αρκετά δύσκολο. Ωστόσο, επειδή τα πράγματα κινούνται με υπερβολική ταχύτητα αυτή την περίοδο κι οι διακυμάνσεις θα είναι πολλές, θα πετύχεις μόνο αν δεν αφήσεις το φόβο να σε ορίσει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ενώ έχεις εύνοια αυτό τον καιρό, δε θα αντιλαμβάνεσαι αμέσως τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιάζονται. Γι' αυτό κοίτα παντού και μη λες «όχι» σε τίποτα. Έχε τα μάτια σου ανοικτά και με υπομονή και προσωπική δουλειά σιγά-σιγά θα κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

ΤΙΓΡΗ

ΓΕΝΙΚΑ: Σου αρέσει να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ιδιαίτερα όταν βλέπεις ότι οι άλλοι γύρω σου δεν έχουν αντοχές. Ωστόσο, αυτό το μήνα, για κάποιο λόγο αντιλαμβάνεσαι ότι χάνεις τον έλεγχο κι αυτό θα σε κάνει να νιώσεις άσχημα. Το να παραδώσεις τα ηνία δεν θα είναι εύκολο, όμως πρέπει να αποδεχτείς ότι κάποια άτομα αυτή τη στιγμή είναι ικανότερα από σένα λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας ή γνώσης. Δες το σαν μια ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ανακάμψεις. Δείξε υπομονή και πίστη σε εκείνους που προσπαθούν πολύ σκληρά για να καταφέρουν να βελτιώσουν τα πράγματα. Να εύχεσαι το καλύτερο και όχι το αντίθετο.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ενδεχομένως ο σύντροφός σου να αποφεύγει να συζητήσει μαζί σου κάποια θέματα που εσύ κρίνεις σημαντικά, βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες και συνεχώς το αναβάλλει. Το θέμα είναι γιατί δεν επιμένεις. Μήπως δεν είσαι σίγουρος/η για την έκβαση αυτής της κουβέντας κι αποδέχεσαι τις προφάσεις του, επειδή σε βολεύουν γιατί δε θέλεις κατά βάθος να ακούσεις κάποιες αλήθειες που θα σε πειράξουν;

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι πολύ πιθανό αυτό το μήνα να ανακύψουν κάποιες ιδέες ή προτάσεις που είχαν συζητηθεί κάποια στιγμή παλιότερα αλλά δεν προχώρησαν. Τώρα εξαιτίας κάποιων καινούργιων δεδομένων θα επανεξεταστούν και θα μπορέσεις να τις δεις από μια άλλη οπτική. Αν είσαι ανυπόμονος/η αλλά απρόθυμος/η να ρισκάρεις υπερβολικά, προσπάθησε να κάνει ένα – δύο βήματα τη φορά εξασφαλίζοντας τη θέση σου, χωρίς να χάνεις και τις ευκαιρίες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν σου προτείνει κανείς κάτι, επειδή είναι καλός και γενναιόδωρος και θέλεις να σε βοηθήσει. Ανεξάρτητα από το τι δείχνει, θα ωφεληθεί αρκετά από μια πρόταση που ίσως σου κάνει, ανεξάρτητα από το πώς το παρουσιάζει οπότε δε χρειάζεται να νιώθεις ευγνωμοσύνη. Παίξε το παιχνίδι του αλλά φρόντισε να εξασφαλίσεις κι εσύ αυτά που χρειάζεσαι χωρίς να σε τυφλώνει το χρήμα.

ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Εσφαλμένες εκτιμήσεις δημιουργούν ένα ντόμινο εξελίξεων και θα χρειαστείς αρκετό χρόνο για να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Όσο κουραστικό κι αν σου φαίνεται αυτά που θα μάθεις αναγκαστικά μέχρι να τα βάλεις όλα σε μια τάξη θα είναι τόσο διαφωτιστικά που θα δικαιολογήσουν κάθε προσπάθεια. Συνεργάσου με άλλα άτομα και θα επιτύχεις θαύματα. Μην κάνεις σε καμία περίπτωση έκπτωση στα θέλω και τις προσδοκίες σου. Στην αντίθετη περίπτωση, η χασούρα σου θα είναι μεγαλύτερη απ' όσο πιστεύεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Είσαι πολύ αγαπητός/η σε όλους, σε νοιάζονται και το δείχνουν τακτικά με διάφορους τρόπους. Συνήθως, κυρίως στην ερωτική σου ζωή κρατάς τις ισορροπίες μεταξύ των αναγκών του άλλου ατόμου και των δικών σου, ωστόσο με τόσα πολλά και συναρπαστικά που συμβαίνουν γύρω σου ίσως τις χάσεις και βάλεις πρώτα τις δικές σου, παραμελώντας το ταίρι σου. Γρήγορα όμως θα επανέλθεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν ανήκεις στο στοιχείο του ξύλου, έχεις μια ενστικτώδη αντίληψη ότι ακόμη και γι' αυτό που φαίνεται εξαιρετικά ελπιδοφόρο είναι καλύτερο να μη βιαστείς. Ωστόσο, με τα πράγματα να κινούνται γρήγορα, έχεις ελάχιστο χρόνο ώστε να πάρεις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου και ακόμη λιγότερο για να εκτιμήσεις τα δεδομένα όπως θα έκανες κανονικά. Μην ανησυχείς, άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και θα επωφεληθείς από τις εξελίξεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μη χάνεις χρόνο προσπαθώντας να φτιάξεις μια συμφωνία που είναι ήδη ασύμφορη. Ούτε να ελπίζεις ότι με τις κατάλληλες ενέργειες θα γίνει καλύτερη στο μέλλον. Ήρθε η ώρα να την τερματίσεις και ευτυχώς θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα είναι πολύ συμφερτικές και δελεαστικές για να το κάνεις μια ώρα αρχύτερα.

ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Σαφώς και νιώθεις ικανοποιημένος/η όταν βγαίνεις νικητής/α μιας κατάστασης, αν κάποιοι ήταν αγενείς ή άδικοι απέναντί σου. Ωστόσο, να είσαι προσεκτικός/η στους πανηγυρισμούς σου γιατί ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να μην έφταιγε ή να μην είναι έτσι όπως πιστεύεις. Προσπάθησε να λύσεις θέματα του παρελθόντος γιατί θα σου δημιουργούν συνεχώς προβλήματα ή συγκρούσεις. Δες τις καταστάσεις και τους ανθρώπους όπως είναι. Αυτό που κάποτε ίσχυε τώρα μπορεί να έχει αλλάξει και να μην τραβάει πια. Ωρίμασε και ξεχώρισε το σωστό από το λάθος, το άσπρο από το μαύρο.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν περνάς καλά στη σχέση σου και είναι αρκετές οι φορές που νιώθεις εκνευρισμό ή καταπίεση με αποτέλεσμα να περνάς περισσότερο χρόνο έξω, με κάποιους φίλους παρά με το ταίρι σου. Ή θα πρέπει ήρεμα να συζητήσεις πως αισθάνεσαι ή να δώσεις ένα οριστικό τέλος και να μην γυρίσεις να κοιτάξεις πίσω σου, αν δεις ότι δεν είναι πρόθυμο να αλλάξει στάση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Παρότι εκνευρίζεσαι αν κάτι δεν πάει όπως το θέλεις εσύ, το ανήσυχο πνεύμα σου κατά βάθος ικανοποιείται γιατί ξέρεις ότι θα βρεις τη λύση. Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι αυτή τη στάση, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να διδάξεις κάποιοι άνθρωποι πώς να εξερευνήσουν νέες επιλογές. Αυτό απαιτεί υπομονή, αλλά μόλις το μάθουν θα είναι χρήσιμοι και ευγνώμονες. Υπό αυτές τις συνθήκες, πρέπει να είσαι ευτυχής που θα βοηθήσεις να ξεπεράσουν τις ελλείψεις τους, έμμεσα να αλλάξουν και τρόπο ζωής και να γίνουν πιο επωφελείς. Θα θεωρήσουν καλοτυχία που σε συνάντησαν και εσύ θα μάθεις κάτι παραπάνω.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάτι πραγματικά καλό θα εμφανιστεί στο δρόμο σου και παρότι είχες όλα τα σημάδια ότι σύντομα θα αλλάξει η ζωή σου, δε θα το πιστεύεις, μέχρι τη στιγμή που όλα αυτά θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται μπροστά σου.

ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Ίσως νιώσεις την ανάγκη να θυσιάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου για να βοηθήσεις κάποιους άλλους ανθρώπους λιγότερο τυχερούς. Όχι μόνο θα σε κάνει να έρθεις σε μεγαλύτερη επαφή με τα βαθύτερα αισθήματά σου αλλά θα διαλύσει και τις παρανοήσεις που υπάρχουν για το πρόσωπό σου. Θα είσαι πραγματικά ευτυχής όταν έρθουν να σου ζητήσουν συγγνώμη, εκείνοι σκέφτονταν αρνητικά για σένα και καλά θα κάνεις να τους συγχωρήσεις, άλλωστε η ζωή είναι πολύ μικρή για να κρατάς κακίες. Μόλις ανυψωθεί το ηθικό σου θα δεις ότι πολλά πράγματα στη ζωή είναι εφικτά εφ' όσον ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και υιοθετήσεις μια πιο θετική στάση.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ίσως πιστεύεις ότι δεν είσαι από τα άτομα που θα ρίξουν όλο το βάρος τους στην προσωπική τους ζωή και θα αράξουν, θυσιάζοντας την καριέρα τους ή ότι ντρέπεσαι και δεν μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αλλά όλα αυτά μάλλον είναι επειδή δεν έχεις βρει ακόμα το κατάλληλο πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει. Πιθανόν να θεωρείς ότι θα μείνεις «στο ράφι» αλλά ο φτερωτός θεός έχει άλλα σχέδια για σένα αυτό το μήνα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως νιώσεις ότι ο σύντροφός σου σε παραμελεί και κάτι ύποπτο συμβαίνει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα με περιορισμένα στοιχεία είναι συνταγή για αυτοκαταστροφή. Τα πράγματα δεν είναι όμως τόσο σοβαρά, αν διερευνήσεις όλες τις εναλλακτικές λύσεις. Απλά απόφυγε βεβιασμένες αποφάσεις όταν έρχεσαι αντιμέτωπος/η με μια δυσάρεστη κατάσταση, να παραμείνεις ήρεμος/η και να καθυστερήσεις να δώσεις οποιαδήποτε απάντηση. Εφ' όσον έχεις κάνει τη δουλειά σου καλά, δεν θα έχεις σημαντικά προβλήματα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η σταδιοδρομία σου είναι θολή ή μπορεί να είσαι σε μεταβατικό στάδιο. Επιβράδυνε τους ρυθμούς σου, απόλαυσε στιγμές με τους αγαπημένους σου και τις αξίες της οικογένειας και σκέψου δημιουργικές ιδέες. Μην αλλάζει τα σχέδιά σου και απόφυγε τα περιττά έξοδα.

ΆΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Αρκετές συζητήσεις θα κάνεις αυτό το μήνα και αλλαγές που άλλες έχουν ήδη δρομολογηθεί κι άλλες που αφορούν και κοντινά σου άτομα θα τις βάλετε κάτω για να καταλήξετε ποιες από αυτές είναι κατάλληλες. Το κακό είναι ότι ενώ θα διαφωνήσεις και δεν θα είσαι ευχαριστημένος/η από τις επιλογές που σου παρουσιάζονται, θα αναγκαστείς απρόθυμα να τις ακολουθήσεις. Δώσε τους το δικαίωμα της αμφιβολίας και μην βιάζεσαι να κατακρίνεις την κατάσταση.

ΕΡΩΤΙΚΑ: «Συγχώρεσε και ξέχνα το»! Αυτό θα είναι το μότο του μήνα στα ερωτικά σου, για σένα που έχεις σχέση γιατί θα υπάρξουν διάφορες εντάσεις που θα δοκιμάσουν την υπομονή σου. Βέβαια όλοι έχουν τα πάνω και τα κάτω τους και τίποτα δεν είναι τέλειο αλλά ίσως είναι καιρός να κάνετε μια κουβέντα οι δυο σας από καρδιάς, με την ελπίδα να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Το να παραμένεις σιωπηλός/η πάντως δεν θα είναι η καλύτερη επιλογή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τον τελευταίο καιρό είχες την ανάγκη να αναδιαρθρώσεις ορισμένα βασικά στοιχεία της ζωής σου. Ωστόσο, κάτι άλλο παρεμβαλλόταν και σε αποπροσανατόλιζε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, όμως επειδή κάποιες από τις αλλαγές που σκέφτεσαι αφορούν και σε άλλους γύρω σου, θα αναγκαστείς να τις αναφέρεις, να τις κουβεντιάσετε και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις. Η τύχη σε ευνοεί και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό σου, βοηθώντας σε να οργανώσεις καλύτερα τα πράγματα, χωρίς να δημιουργηθεί χάος.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρακτικό οικονομικά θέματα θα σε αναγκάσουν να συζητήσεις με ειλικρίνεια και να θέσεις την κατάσταση ως έχει στους δικούς σου ανθρώπους για να προσπαθήσετε να βρείτε μαζί ένα τρόπο να τα αντιμετωπίσετε.

ΠΡΟΒΑΤΟ/ΚΑΤΣΙΚΑ

ΓΕΝΙΚΑ: Η φράση «δες τα γεγονότα» μπορεί να σου ακούγεται κλισέ, αλλά αυτά που θα μάθεις ως αποτέλεσμα εξερεύνησης ή θα έρθουν στην επιφάνεια μέσα από μια δύσκολη συζήτηση θα αξίζουν τον κόπο. Όταν θα αποκτήσεις τη συνολική εικόνα θα μπορέσεις να διαμορφώσεις μια στρατηγική για να βάλεις οριστικό τέλος σε μια περίπλοκη κατάσταση. Καλύτερα να κουραστείς και να πονέσεις τώρα, παρά να «είσαι άρρωστος/η» για μια μεγάλη χρονική περίοδο. Βέβαια, η τελική επιλογή θα είναι δική σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Η σιωπή σε ένα ζευγάρι δε σημαίνει πάντα ότι απλά δεν έχει κανείς διάθεση να μιλήσει. Μπορεί να κρύβει αντικρουόμενα συναισθήματα, προβληματισμό και συχνά κάποιος από τους δύο δεν ξέρει τι να πει ή πώς να εκφράσει ό, τι νιώθει. Βρες ένα έξυπνο τρόπο για να ανοίξεις μια εποικοδομητική συζήτηση. Έτσι και θα μάθεις τι πραγματικά συμβαίνει και υπάρχουν πιθανότητες να βρεθεί σύντομα λύση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Κάποτε κατέκρινες τους άλλους για τις παρακινδυνευμένες τους κινήσεις. Τώρα τις κάνεις εσύ και ακόμα κι εκείνοι που στο παρελθόν σε εμπιστεύονταν, είναι αντίθετοι με την πολιτική σου και θα σε κατηγορήσουν. Μπορεί να τους προειδοποιήσεις να μην ανακατεύονται αλλά σύντομα θα κάνεις πίσω γιατί παρότι θα ανακάμψεις από τις δυσκολίες, κάποια ασήμαντα προβλήματα που αντιμετωπίζεις θα αρχίσουν να σε επηρεάζουν. Κι ενώ σε άλλη περίπτωση δε θα ασχολιόσουν καν, τώρα θα δίνεις σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια μήπως τυχόν κρύβει τη λύση που ψάχνεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Συνήθως ψάχνεις πολύ καλά την κάθε πρόταση που σου γίνεται γιατί δεν εμπιστεύεσαι εύκολα. Εντούτοις αυτή την περίοδο δεν έχεις την πολυτέλεια να το σκεφτείς και πολύ γιατί υπάρχει ένα έλλειμμα από πλευράς χρόνου και χρήματος οπότε συζήτησέ τη ανοιχτά τουλάχιστον να διευκρινήσεις κάποιες ασάφειες.

ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις εσύ και τα δικά σου άτομα ίσως είναι δύσκολες. Γι' αυτό μην κοιτάς το πώς θα τις κουκουλώσεις για να διατηρήσεις την ηρεμία γιατί αν λειτουργήσεις έτσι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκληθεί περισσότερη απογοήτευση και άγχος. Χρησιμοποίησε το χρόνο ώστε να παρακολουθήσεις τι γίνεται και να μάθεις παραπάνω πράγματα. Με αυτόν τον τρόπο, όταν θα αποκτήσεις μια ξεκάθαρη εικόνα, θα είσαι έτοιμος/η για αποφασιστικές και διορθωτικές ενέργειες. Σίγουρα, θέλεις να βοηθήσεις όσο μπορείς, αλλά σε αυτή την περίπτωση, μάλλον είσαι έξω από τα νερά σου γι' αυτό χαλάρωσε και ευχήσου το καλύτερο.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Κάποιοι προσπαθούσαν να σε «προξενέψουν» πίσω από την πλάτη σου με φιλικά τους πρόσωπα ή συναδέλφους από τη δουλειά τα οποία όμως δεν σου φαίνονταν ότι είχαν ίδιες αντιλήψεις ή προσωπικά ενδιαφέροντα με σένα, οπότε το θεωρούσες άσκοπο να έρθεις σε επαφή μαζί τους. Εντούτοις, τα γεγονότα έχουν αλλάξει κι είναι πιθανό αν συναντηθείς με κάποιο να είναι τελείως διαφορετικό από ό, τι είχες στο μυαλό σου. Απλά δες το σαν μια νέα περιπέτεια και να είσαι ανοιχτόμυαλος/η, αποφεύγοντας να απορρίψεις ή να πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αν δεν είσαι σίγουρος/η.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αυτό το μήνα κάποια αναπάντεχα, σημαντικά γεγονότα μπορεί να σε αναγκάσουν σε ορισμένες αλλαγές. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις επειδή έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τα άτομα που θα χρειαστεί ενδεχομένως να συνεργαστείς. Αν έρθεις αντιμέτωπος/η με πολλές επιλογές, πρέπει να έχεις καθαρό νου να επιλέξεις την κατάλληλη γιατί αν κάνεις μια άστοχη κίνηση τώρα, θα την πληρώσεις στο μέλλον. Συζήτησέ το και με κάποιον/α που εμπιστεύεσαι την γνώμη του/ης για να ξεπεράσεις τις αμφιβολίες σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εξαιτίας κάποιων απρόοπτων εξελίξεων ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες συμφωνίες ή όρους συνεργασίας. Μην υποτιμάς κάποια στοιχεία, αντίθετα ανάλυσέ τα και ψάξε και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Θα εκπλαγείς με αυτά που θα μάθεις.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο και το χάος που υπάρχει γύρω σου δεν βοηθά ιδιαίτερα στο να πάρεις κάποιες αποφάσεις, οπότε θα αναγκαστείς να δεχτείς κάτι που σου φαίνεται αυτή τη στιγμή λογικό. Αλλά, μέχρι το τέλος του μήνα, όλα θα είναι πιο εύκολα, καθώς μια εντελώς απρόσμενη αλλά εξαίσια επιλογή θα εμφανιστεί μπροστά σου. Επιπλέον, μπορεί να έχεις μια εσωτερική ένταση και τα άτομα που είναι δίπλα σου να την αυξάνουν ή να την δημιουργούν, χωρίς να το καταλάβουν. Αντί να προσποιείσαι ότι δε συμβαίνει τίποτα, προσπάθησε να το συζητήσεις μαζί τους γιατί μόνο έτσι θα αρχίσεις να ηρεμείς.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν αντιμετωπίζεις ένα δίλημμα ή πρόβλημα στη σχέση σου, μην προσποιείσαι ότι είσαι καλά και το κρατάς κρυφό από τους δικούς σου ανθρώπους. Μπορεί να μη θεωρείς ό, τι καλύτερο να μιλήσεις με κάποια πρόσωπα για την κατάσταση που βρίσκεσαι αλλά πόσο θα υποφέρεις στη σιωπή; Σε καμία περίπτωση, θα πρέπει να αισθάνεσαι άσχημα ή αμήχανα γι' αυτό συζήτησέ το με τα μέλη της οικογένειας ή κάποιους στενούς σου φίλους, απόφυγε όμως να παρουσιάσεις το άλλο άτομο ως αποκλειστικό ένοχο κι εσένα θύμα. Θυμήσου ότι συνήθως φέρουν ευθύνη κι οι δυο σε μια σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ενδεχομένως να σε απασχολεί το γεγονός ότι υποτίμησες ένα θέμα που τελικά ήταν πιο δύσκολο κι απαιτητικό απ' όσο νόμιζες. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, παραδέξου το λάθος σου γιατί διαφορετικά θα αναλώσεις χρόνο και ενέργεια που θα μπορούσες να ξοδέψεις για να το διορθώσεις. Πρέπει να γνωρίζεις τα όριά σου και η αποδοχή τους σε βοηθά στο να αποφεύγεις προβλήματα αν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με τα σχέδια ή τις προσδοκίες σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα υπάρξει μια ανάκαμψη αυτό το μήνα, που θα σου επιτρέψει να βάλεις κάποια χρήματα στην άκρη. Θα βρεθείς στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή κι αυτό είναι σπάνια τύχη που δε συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους. Ως εκ τούτου, θα έχεις μεγάλη επιτυχία.

ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μην αρχίσεις να αμφισβητείς το γεγονός ότι κάποιες αλλαγές χρειάζονται, υποστηρίζοντας ότι τα πράγματα δεν έχουν φτάσει σε τόσο οριακό σημείο. Αντί να αγχώνεσαι, να έχεις υπομονή και να είσαι όλος/η αφτιά να ακούς και να μαθαίνεις. Όταν μπορέσεις να κάνεις μια σωστή αξιολόγηση τότε θα αποφασίσεις ποια είναι τα κατάλληλα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για το συμφέρον και το δικό σου και των ανθρώπων που στηρίζονται πάνω σου. Παρ' όλα αυτά δε χρειάζεται να βιάζεσαι. Κάνε το καλύτερο σύμφωνα με τις δυνατότητές σου και μην τα βάλεις με τον εαυτό σου αν δεις ότι κάποια πράγματα δεν διορθώνονται.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Κάποια αλλαγή στη σχέση σου μπορεί να σε αναστατώσει, αλλά θα σου βγει σε καλό, το κακό είναι όμως ότι θα το καταλάβεις αφού φτάσεις σε σημείο μη αναστρέψιμο. Παρά τα συναισθήματά σου, να ξέρεις ότι έκανες το σωστό. Όσο κι αν ενδόμυχα εύχεσαι να μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω και να τα αλλάξεις όλα, να ξέρεις ότι η αναβίωση των όμορφων στιγμών δεν είναι εύκολη ούτε δυνατή σε πολλές περιπτώσεις. Συγχώρεσε λάθη ή παραλείψεις που έγιναν και πήγαινε παραπέρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ήδη μπορεί να σκέφτεσαι αν ορισμένες συμφωνίες ή συνεργασίες ωφελούν την καριέρα σου ή την επαγγελματική σου δραστηριότητα. Αν εξετάζεις κάποιες πιθανές αλλαγές ή βελτιώσεις, τα εμπόδια αυτού του μήνα σε αναγκάζουν να είσαι πολύ προσεκτικός/η. Προς το παρόν, να περιμένεις και να ελέγχεις το τι γίνεται, συγκεντρώνοντας τις δυνάμεις σου και ρίχνοντας την ενέργειά σου και σε άλλα θέματα που χρήζουν αντιμετώπισης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες που όμως δε θα είναι όλες εκμεταλλεύσιμες και θα σε διχάσουν γιατί μπορεί να ανησυχείς ότι θα αναγκαστείς να δεσμευτείς κάπου και δεν θα έχεις τον έλεγχο των κινήσεων αλλά από την άλλη δε θες και να τις αφήσεις. Αποδέξου την πιο συμφέρουσα και στην πορεία ίσως την αναπροσαρμόσεις ή βρεις μια εναλλακτική.

ΧΟΙΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Είσαι μαθημένος/η να αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις αλλά ένα απρόσμενο γεγονός, κάποιου δικού σου ανθρώπου, στη δουλειά ή στο σπίτι, μάλλον θα σε προβληματίσει ιδιαίτερα και θα απασχολήσει αρκετά το μυαλό σου αφού οι επιπτώσεις που θα προκαλέσει, άμεσα ή έμμεσα, ενδέχεται να επηρεάσουν κι εσένα. Το πιο σημαντικό, θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις εσύ μέρος αυτών, γι' αυτό αν δεν έχεις πλήρη γνώση του θέματος και δεν γνωρίζεις τι έχει παιχθεί στο παρασκήνιο να είσαι πολύ προσεκτικός/η. Μπορείς βέβαια πάντα, αν δε σε αφορά άμεσα, να αρνηθείς να εμπλακείς και ο καθένας ας λύσει το πρόβλημά του.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Κανείς δεν έχει επενδύει περισσότερο συναίσθημα, χρόνο, ενέργεια στη σχέση του από εσένα. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό το τελευταίο χρονικό διάστημα είτε το ταίρι σου να σε θεωρεί δεδομένο/η, είτε να έχει χάσει το ερωτικό ενδιαφέρον του. Αν δεν εκφράσεις αυτή σου την ανησυχία που έχει προκαλέσει η αλλαγή στη στάση του, τότε θα θεωρήσει ότι δε σε νοιάζει. Μη φοβάσαι μήπως ακούσεις κάτι άσχημο, γιατί η απάντησή του θα είναι θερμή και η θετική σου έκπληξη μεγάλη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Βρίσκεσαι σε πολύ φορτωμένη περίοδο, με θέματα σε εξέλιξη, project, και συνηθισμένες εργασίες που όμως κυλούν ομαλά. Είναι όμως σημαντικό να γνωρίζεις ότι κάποιοι τομείς δεν θα έχουν τόσο θετική εξέλιξη και ίσως απαιτήσουν σημαντικό χρόνο και προσοχή από σένα και πάλι δε θα είναι εύκολο να λυθούν κάποια προβλήματα. Έτσι, αν υπάρχει μια καταπιεστική ή άδικη συμπεριφορά απέναντί σου ή κάποιοι συνεργάτες δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα, πάρε μια βαθιά ανάσα και εξέτασε το κατά πόσο μπορείς να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους ή να τερματίσεις αυτό που σε βασανίζει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρκετό χρόνο έχει ξοδέψει, αναλύοντας τις καταστάσεις που επηρεάζουν τα οικονομικά σου και κατ' επέκταση τη ζωή σου. Ήρθε η ώρα σιγά-σιγά να σταματήσεις και να κοιτάξεις μια πρόταση από κάπου αλλού πιο συμφέρουσα. Μπορεί να μη πάρεις άμεσα θετική απάντηση αλλά υπάρχουν προοπτικές για το άμεσο μέλλον.

Διάβασε επίσης:

- Οι 12 καυτοί εραστές του Κινέζικου ωροσκοπίου

- Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

- Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

- Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Για να διαβάσεις τα ερωτικά των ζωδίων της Κινέζικης Αστρολογίας πάτησε εδώ

*Για να διαβάσεις για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πάτησε εδώ

*Βρες εδώ τα πάντα για τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved