Οι χρησμοί του Μαρτίου 2015 για την Ελλάδα

Τι προβλέπεται για το μήνα Μάρτιο σχετικά με το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα;

Οι χρησμοί του Μαρτίου 2015 για την Ελλάδα

«Το έθνος να λυπάστε αν φοράει ρούχο που δεν το ύφανε.
Ψωμί αν τρώει, αλλά όχι απ' τη σοδειά του.
Κρασί αν πίνει, αλλά όχι από το πατητήρι του.» Χαλίλ Γκιμπράν

Φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήρθατε στους χρησμούς του μηνός Μαρτίου 2015 για την Ελλάδα.

Η Νέα κυβέρνηση Τσίπρα έχει αναλάβει την εξουσία και πήγε, διαπραγματεύτηκε και έκανε την Ευρώπη να παραμιλάει αλλά δυστυχώς παγιδεύτηκε στην ελπίδα πως είχαμε συμμαχίες. Η απελθούσα κυβέρνηση είχε παράγει έργο που, μετά λόγου γνώσεως, σας λέω πως εάν είχαμε υπουργό εξωτερικών τον... Νταβούτογλου ίσως και να πηγαίναμε καλύτερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως μας γύρισε την πλάτη η Κύπρος διά μέσω του Υπουργού των Οικονομικών της, Χάρη Γεωργιάδη, πληρώνοντας μας με το ίδιο νόμισμα για την στάση που κρατήσαμε και εμείς στην περιπέτεια της Κύπρου με το ΔΝΤ και το «κούρεμα» των καταθέσεων της. Τα πράγματα όμως έτσι όπως οδεύουν θα λειτουργήσουν υπέρ της Ελλάδας, αφού αφενός ο ελλιμενισμός των πολεμικών σκαφών της Ρωσίας στην Κύπρο συνιστά μια δύναμη ταχείας επέμβασης και υποστήριξης προς την Ελλάδα η οποία θα δρα αποτρεπτικά στις Τούρκικες προκλήσεις και αφετέρου θετική οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας είναι η δημιουργία του αντί-ΔΝΤ, της τράπεζα των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική), της πρώτης τράπεζας, χωρίς να ανήκει στη Δύση, στα οικονομικά χρονικά από το τέλος του Β΄ΠΠ που από το τέλος του 2015 θα χρηματοδοτεί χώρες και ουσιαστικά θα αποτελεί αντιστάθμισμα στο ΔΝΤ, το υπομόχλιο της Αμερικανικής πολιτικής που υφαρπάζει, κλέβει και καταχράται τους «θησαυρούς» χωρών που μπαίνουν υπό την εποπτεία του.

Ο μήνας Μάρτιος είναι αρκετά δύσκολος, αφού σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα θα έρθει αντιμέτωπη με αρκετές δύσκολες καταστάσεις ενώ η κυβέρνηση θα βρίσκεται εγκλωβισμένη μεταξύ της αριστερής ρητορείας και του κοινωνικού της έργου και της «δεξιάς» πραγματικότητας που οι προκάτοχοί της την ανάγκασαν να ασπαστεί.

Ο προοδευμένος Kronos (πλανήτης της Uranian Astrology) που υποδεικνύει την κυβέρνηση αλλά και τον τρόπο διακυβέρνησης δείχνει πως θα έρθουν μέτρα προσπάθειας αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης που μαστίζει την χώρα μας. Συγχρόνως, υποδεικνύει ασυμφωνία στους κόλπους της κυβέρνησης που δεν αποκλείεται να οδηγήσει ακόμα και σε παραιτήσεις ή απομακρύνσεις από τους κόλπους αυτής αλλά και αλλαγής στάσης απέναντι στους «εταίρους», λόγω της συμμετοχής του μεσοδιαστήματος Πλούτωνας/Άδμητος, και αυτό να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Ο προοδευμένος Ζευς (πλανήτης της Uranian Astrology) υποδεικνύει πως θα επιχειρηθεί από τους εταίρους μας να εισπράξουν μια εκ νέου ομολογία. Αυτό θα δυσχεραίνει αρκετά τα πράγματα και θα δημιουργήσει καινούργιες συνθήκες αντιπαράθεσης. Παράλληλα, ο προοδευμένος Άδης, ο πλανήτης της Uranian astrology που σχετίζεται με οτιδήποτε είναι ανήθικο, βρώμικο και μοχθηρό, λόγω της συμμετοχής του στον άξονα Μεσουράνημα/Ερμή της Ελλάδος, υποδεικνύει τον σχεδιασμό κάποιων να μας κάνουν κακό!

Ο προοδευμένος άξονας του σημείου της Μηδενικής Κριού, μας προειδοποιεί για εμπρησμούς μέσων μαζικής μεταφοράς αλλά και έντονες αντιδράσεις σε υπό ψήφιση Νόμους και Διατάγματα. Συγχρόνως, υποδεικνύει πως οι κινήσεις μας ως χώρα θα διακατέχονται από μια αβεβαιότητα αφού τα πράγματα δεν έχουν πάει κατ' ευχή. Όμως, ο κρατικός μηχανισμός και η Πρόνοια θα είναι δίπλα στις δύσκολες στιγμές! Η συμμετοχή του στους άξονες Ερμή /Ποσειδώνα και Ουρανού/Άδη προεικονίζει κινήσεις που τελικά θα αποδειχτεί πως οδηγούν στο κενό. Επίσης, υποδεικνύει ένα έγκλημα, μια δολοφονία που θα συζητηθεί και θα σοκάρει. Επιπλέον, διαφαίνεται πως μεταξύ 14 και 23 Μαρτίου η χώρα μας θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα σχετικά με την οικονομική της επάρκεια.

Εν συνεχεία, ιδιαίτερο προβληματισμό δημιουργεί ο προοδευμένος Ουρανός (ξαφνικά γεγονότα) ο οποίος συναντά ιδιαίτερα επιβαρυντικά μεσοδιαστήματα (μεταξύ των οποίων αυτό της Μηδενική Κριού/Άδμητος) που δείχνει προβλήματα από αναταραχές που είναι υποκινούμενες και αποσκοπούν στην χειραγώγηση της χώρας. Επιπλέον, δείχνει ότι απαιτήσεις και αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν άμεσα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ρήξη στους κόλπους της κυβέρνησης ενώ παράλληλα εγείρουν θύελλα αντιδράσεων. Αυτό που τρομοκρατεί είναι πως ενδεχομένως θα έχουμε μια δόλια «προειδοποίηση» πως θα πρέπει να αλλάξουμε στάση μέσα από ένα τρακάρισμα, πτώση, ναυάγιο ή συντριβή.

Τέλος, το προοδευμένο Μεσουράνημα (οι δικές μας δράσεις ως χώρα) μιλά για λανθασμένη επικοινωνιακή πολιτική που οδηγεί σε αποστροφή των εταίρων προς το πρόσωπό μας ενώ δείχνει η χώρα να μπλέκει σε νέες περιπέτειες.

Οι διελεύσεις και οι κρίσιμες ημερομηνίες
Καταρχήν το διήμερο μεταξύ 2 και 4 Μαρτίου η χώρα μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς ανά την Υφήλιο μέσα από δήλωση Έλληνα αξιωματούχου όπως δείχνει η παρουσία του διελαύνοντα Άρη στον άξονα Ωροσκόπου /Βουλκάνους. Επιπλέον, ο διελαύνων Ποσειδώνας θα βρίσκεται σε επαφή τόσο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της Μεταπολίτευσης όσο και με αυτόν του Αλέξη Τσίπρα αλλά και με το σημείο της Μηδενική Κριού από έμμεσο μεσοδιάστημα (σε κοσμικό επίπεδο) πράγμα που οιονεί «πιστωτικό γεγονός» (πχ αδυναμία εσωτερικών ή εξωτερικών πληρωμών, χρηματιστηριακό κραχ) είτε εντός της χώρας μας είτε σε παγκόσμιο επίπεδο, το οποίο όμως τονίζω πως θα είναι μικρής κλίμακας αλλά θα είναι το προμήνυμα των δυσμενών σχετικών χρηματοπιστωτικών συμβάντων που αναμένουμε μετά τον Σεπτέμβριο του 2015.

Τα πράγματα θεωρητικά «ζορίζουν» μετά τις 14 Μαρτίου όπου συναντιούνται οι διελαύνοντες Ουρανός και Ζευς δείχνοντας πως σε κοσμικό επίπεδο τα πολεμικά κανόνια θα αρχίσουν να «καπνίζουν» και παράλληλα θα έχει αρχίσει και η επιρροή της Έκλειψης στην 29η μοίρα των Ιχθύων που πραγματοποιείται στις 20/3 και η οποία μιλά για μεγάλες αλλαγές που επηρεάζουν την καθημερινότητα των ανθρώπων ενώ θα επιχειρηθούν κάποιες, τόσο στην δομή και τη λειτουργία του κράτους, όσο και υπηρεσιών και κτηρίων. Τέλος, ορισμένοι θα εγείρουν έντονα ζητήματα με αλλοδαπούς ενώ ίσως να έχουμε το βιολογικό τέλος ή το πολιτικό κύκνειο άσμα ανθρώπου που είχε υπηρετήσει την πολιτική.

Εν κατακλείδι, όπως προκύπτει από τα παραπάνω γραφόμενα θα έχουμε έναν πολύ δύσκολο μήνα και χρειάζεται να είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι για τον ξεπεράσουμε.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved