Προβλέψεις Ταρό Μαρτίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Μάρτιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Μαρτίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
ΧΙΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Βάλε όρια!
Γενικά: Αυτό το μήνα βάλε τα όρια σου και μην αφήσεις περιθώριο να τα καταπατούν. Αποφάσισε ποιες από τις σχέσεις σου θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν στη ζωή σου, ποιες θα αναβαθμιστούν και ποιες θα τελειώσουν.
Αισθηματικά: Αν η σχέση σου πέφτει βαριά απομακρύνσου για ένα διάστημα και αποφάσισε για την πορεία της με καθαρό νου. Αν είσαι μόνος/η, ένας έρωτας από τα παλιά ενδέχεται να σου χτυπήσει την πόρτα διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα αν και όλα είναι ρευστά μια απρόσμενη βοήθεια θα σε ανακουφίσει προσωρινά. Αν ψάχνεις για εργασία αποδέξου προσωρινά ό,τι προκύψει, ακόμα κι αν δεν είναι στο ύψος των προσδοκιών σου.
Οικονομικά: Τα χρήματα που κερδίζεις εξανεμίζονται γρήγορα γι' αυτό περιόρισε κάθε τι περιττό.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧΙΙI ΘΑΝΑΤΟΣ

Ξερίζωσε τα αγριόχορτα!
Γενικά: Αυτό το μήνα ξερίζωσε τα αγριόχορτα που σε πνίγουν και κάνε χώρο για κάτι υγιές. Όσο κι αν αυτή η διαδικασία σου προξενεί ανασφάλεια η ζωή συνεχίζεται και τα καλύτερα έρχονται.
Αισθηματικά: Η σχέση σου είναι σαν ένα καράβι παροπλισμένο παρ' όλα αυτά δεν λες να ξεβολευτείς. Αν είσαι ελεύθερος/η, τύχη σε θέματα σχέσεων σε ευνοεί αλλά θα χρειαστείς χρόνο για να το διαπιστώσεις.
Επαγγελματικά: Στο χώρο της εργασίας σου τόλμησε να ονειρευτείς. Παρά τη στασιμότητα και τους εκνευρισμούς το σκηνικό σύντομα θ' αλλάξει. Ίσως λάβεις μια αναγνώριση με μορφή ηθικής επιβράβευσης που θα εξαργυρώσεις στο κοντινό μέλλον.
Οικονομικά: Τα χρέη σε πιέζουν, αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι ένα πρόσωπο από την οικογένεια σου θα σε βοηθήσει υλικά και ηθικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Νέοι ορίζοντες!
Γενικά: Αυτός ο μήνας χρωματίζεται από μεγάλη κινητικότητα. Το εύρος των ενδιαφερόντων σου αυξάνει και η επαφή σου με ξένους ή το εξωτερικό μπορεί να σου ανοίξουν νέους ορίζοντες.
Αισθηματικά: Σε μια σχέση τίποτα δεν είναι αυτονόητο, γι' αυτό μίλησε για τις ανάγκες σου χωρίς να βάζεις θηλιά στο λαιμό του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος/η, ετοιμάσου για απρόοπτα μιας και όλα τα σενάρια είναι πιθανά.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα θα σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις κατά πόσον είσαι έτοιμος/η, να ενημερωθείς και να εξασκηθείς πάνω σε τεχνολογικά θέματα, να μελετήσεις νέους τρόπους εργασίας και ν' αναλάβεις διαφορετικές υποχρεώσεις.
Οικονομικά: Ευοίωνος ο οικονομικός τομέας, αρκεί να πατάς γερά στη γη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Πίστεψε στην αξία σου!
Γενικά: Αυτό το μήνα πέταξε από πάνω σου ό,τι σε κρατάει δέσμιο στο φόβο και την ανασφάλεια και πίστεψε στην αξία σου. Ένα κεφάλαιο της ζωής σου έχει κλείσει ανεπιστρεπτί όσο κι αν σου είναι δύσκολο να το αποδεχτείς.
Αισθηματικά: Μην προκαλείς την υπομονή του συντρόφου σου με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να φερθεί ανάλογα. Αν είσαι μόνος/η, η πρόκληση σου είναι να κατακτήσεις το άπιαστο και όχι αυτό που σου προσφέρουν στο πιάτο.
Επαγγελματικά: Οι δυσκολίες και οι αντιξοότητες στον επαγγελματικό τομέα με τον κατάλληλο χειρισμό θα αποδειχτούν ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Φρόντισε οι πρωτοποριακές ιδέες σου να εφαρμόζονται και στην πράξη.
Οικονομικά: Η ρευστή κατάσταση στον οικονομικό τομέα θα δοκιμάσει τις αντοχές σου.

ΛΕΩΝ
XVI ΠΥΡΓΟΣ

Ραγδαίες αλλαγές!
Γενικά: Αυτό το μήνα προμηνύονται ραγδαίες αλλαγές, ενδεχομένως και ανατροπές σχεδίων. Αν παρ' όλα αυτά αν κινηθείς αποφασιστικά σύντομα θα αποζημιωθείς για τις απώλειες ή τις αποτυχίες που πιθανό έχεις υποστεί.
Αισθηματικά: Διόρθωσε τα κακώς κείμενα της σχέσης με το σύντροφο σου πριν τα περιθώρια στενέψουν κι άλλο. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένας καρμικός έρωτας θα σε αναστατώσει ευχάριστα και θα δώσει χρώμα στην καθημερινότητα σου.
Επαγγελματικά: Προετοίμασε το έδαφος και, αν το κλίμα είναι ευνοϊκό, διεκδίκησε αυτά που θέλεις στο χώρο της εργασίας σου. Συγκεντρώσου στην προσπάθεια και κυνήγησε τα σημαντικά και όχι τα δευτερεύοντα.
Οικονομικά: Αν και έχεις έσοδα τα έξοδα δεν σου επιτρέπουν να κάνεις ακόμα σχέδια για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
XVII ΑΣΤΕΡΙ

Έξοδος από τη χειμέρια νάρκη!
Γενικά: Αυτό το μήνα βγαίνεις από τη χειμέρια νάρκη και παρά τις εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί βρίσκεις τρόπους να περνάς καλά. Βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.
Αισθηματικά: Ένα νέο ξεκίνημα με το σύντροφό σου διώχνει τα άγχη του παρελθόντος. Ο διάλογος είναι το μυστικό της σχέσης σας. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος/η σταμάτα να ψάχνεις το τέλειο εκεί που δεν υπάρχει.
Επαγγελματικά: Κυνήγησε τις φιλοδοξίες σου έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου όχι μόνο τι προάγει τα επαγγελματικά σου σχέδια αλλά και τι σε ζορίζει λιγότερο συναισθηματικά και ψυχολογικά.
Οικονομικά: Κέρδη μη αναμενόμενα από μια επιπλέον πηγή εσόδων.

ΖΥΓΟΣ
XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Θέματα σπιτιού στο προσκήνιο!
Γενικά: Αυτό το μήνα τα θέματα του σπιτιού σου απορροφούν μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειάς σου. Θεμιτό είναι να κλείσεις το συντομότερο τις όποιες εκκρεμότητες. Νοίκιασε, ξενοίκιασε, αγόρασε ή πούλησε αν κάτι τέτοιο συγκαταλέγεται στα σχέδια σου.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σταθερή σχέση φρόντισε να κάνεις αυτά που υπόσχεσαι γιατί μια συγνώμη δεν θα φτιάξει το κλήμα αν στραβώσει. Αν είσαι μόνος/η, οι αυξημένες υποχρεώσεις σου δεν σου αφήνουν περιθώρια να σταθείς πουθενά για πολύ.
Επαγγελματικά: Στον εργασιακό σου χώρο το παρασκήνιο οργιάζει. Εξελίξεις που αφορούν την καριέρα σου κυοφορούνται αθόρυβα όταν όμως ανακοινωθούν και θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.
Οικονομικά: Αν τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων, βάλε προτεραιότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Στο επίκεντρο των εξελίξεων!
Γενικά: Τα καλά νέα του μήνα είναι ό,τι δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή μιας και θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ανάλαβε πρωτοβουλίες και συνδύασε το τερπνό με το ωφέλιμο.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς. Έχετε δώσει και οι δύο τις εξετάσεις σας και έχετε αποδείξει ότι αξίζει ο ένας στον άλλο. Αν είσαι μόνος/η, ένας νέος έρωτας σου κλείνει πονηρά το μάτι και σε προκαλεί.
Επαγγελματικά: Η αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά στον τομέα της εργασίας σου αποκτά πλέον σάρκα και οστά. Όλα είναι πιθανά μια προαγωγή, μετακίνηση σε μια καλύτερη θέση ή ένα διαφορετικό αντικείμενο απασχόλησης.
Οικονομικά: Τα οικονομικά σου όσο περνάει ο καιρός δείχνουν σημάδια ανάκαμψης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Προσωπική ευθύνη!
Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας προσωπικής ευθύνης. Αντί να διαμαρτύρεσαι για ό,τι σου συμβαίνει και να αποδίδεις ευθύνες σε άλλους, αναλογίσου πρώτα τι έκανες και ενεργοποίησες όλα αυτά που σε ενοχλούν.
Αισθηματικά: Ο/η σύντροφος σου σε έχει κουράσει με τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που σου ξεφουρνίζει κάθε λίγο. Ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου πριν το βάλεις στα πόδια. Αν είσαι μόνος/η, μην κυνηγάς ό,τι δεν ενδίδει στη γοητεία σου μόνο και μόνο από πείσμα.
Επαγγελματικά: Κάνε τον απολογισμό σου, συνειδητοποίησε τις πραγματικές σου ανάγκες και επένδυσε σε ό,τι σου δίνει εσωτερική πληρότητα. Επαναπροσδιόρισε τι σημαίνει για σένα το χρήμα, το αντικείμενο της εργασίας σου ή η αναγνωρισιμότητα.
Οικονομικά: Θα χρειαστούν επιπρόσθετες προσπάθειες για ν' αντεπεξέλθεις στις αυξημένες υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
XΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ψυχική δύναμη!
Γενικά: Με όπλα σου την ψυχική δύναμη και τ' αποθέματα ενέργεια που διαθέτεις είσαι έτοιμος/η να παλέψεις και να διεκδικήσεις ό,τι επιθυμείς. Άφησε τη δύναμη του πάθους να φουντώσει σε μια μεγάλη φωτιά.
Αισθηματικά: Η σχέση σου βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μετά από πειραματισμούς βρήκατε το κλειδί και απολαμβάνετε τις μικροχαρές της καθημερινότητας. Αν είσαι μόνος/η, επιδίωξε σχέσεις που να βασίζονται στην επικοινωνία και τη συντροφικότητα.
Επαγγελματικά: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ν΄ αναγνωριστεί η σκληρή δουλειά των προηγούμενων μηνών και να ευοδωθούν οι προσπάθειες σου. Μετά από μια κοπιαστική διαδρομή έφτασες τελικά στην πηγή.
Οικονομικά: Ο οικονομικός τομέας είναι σε τροχιά ανόδου. Μην επαναπαύεσαι όμως, η κατάσταση μπορεί ν' ανατραπεί από εξωτερικούς παράγοντες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΧΧΙI ΤΡΕΛΟΣ

Πόρτες κλειστές ανοίγουν διάπλατα!
Γενικά: Αυτό το μήνα πόρτες που ήταν μέχρι τώρα κλειστές ανοίγουν διάπλατα και υπόσχονται νέες περιπέτειες. Αν αποφασίσεις να τρυπώσεις σε αυτό τον κόσμο προσπάθησε ν΄ αποκομίσεις ό,τι καλύτερο έχει να σου προσφέρει.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σχέση που σε ενδιαφέρει μην τη ρισκάρεις για ψύλλου πήδημα. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσεξε τις επιλογές σου πριν δώσεις την καρδιά σου. Τ' άτομα που σε γοητεύουν δεν έχουν μπέσα.
Επαγγελματικά: 0ι επαγγελματικές ευκαιρίες δεν θα σου λείψουν και όλα δείχνουν να συνηγορούν για το καλό σου. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται, γι' αυτό πρόσεξε τι θα επιλέξεις για να μην το μετανιώσεις πριν ακόμα αρχίσεις.
Οικονομικά: Μείωσε τις σπατάλες και τις υπερβολές σου αν δεν θέλεις να βρεθείς σε αδιέξοδο.

ΙΧΘΥΕΣ
Ι ΜΑΓΟΣ

Η σοφία της εμπειρίας!
Γενικά: Αυτό το μήνα συνδύασε τη σοφία της εμπειρίας σου με τη διαίσθηση. Φιλοσόφησε καλύτερα τα πιστεύω σου, άλλαξε όπου χρειάζεται τον τρόπο σκέψης σου και απομάκρυνε από τη ζωή σου τοξικές σχέσεις.
Αισθηματικά: Οι πολλές υποχρεώσεις σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Δώσε χρώμα στη σχέση σου με μικροαποδράσεις και φιλικές συντροφιές. Αν είσαι μόνος/η, με τη γοητεία και τη δύναμη του λόγου σου απολαμβάνεις το παιχνίδι της αποπλάνησης.
Επαγγελματικά: Η στρατηγική και οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες επιβραβεύονται με το παραπάνω, αν το αντικείμενό σου είναι ο κόσμος των επιχειρήσεων. Αν ψάχνεις για δουλειά προώθησε το βιογραφικό σου.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα χάρη στις προσεκτικές κινήσεις σου παίρνεις μια ανάσα ανακούφισης.

Διάβασε τις Ετήσιες προβλέψεις Ταρό 2015 για όλα τα ζώδια

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved