Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 08° 58' 58" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 19° 34' 23" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 25° 33' 46" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 39' 46" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 23° 28' 06" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 18' 33" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 24' 00" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 36' 03" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 55' 01" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 34" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 54' 48" ΚΡΙΟΣ

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Φεβρουάριο στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

Κριός
Δεσμευμένοι
Ο Φεβρουάριος είναι, φλογερέ Κριέ, ένας μήνας που ο έρωτας θα έχει στη ζωή σου την τιμητική του. Στις 4/2 η Πανσέληνος στον ερωτικό Λέοντα δείχνει πως θέματα καρδιάς θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σου. Ευχάριστα γεγονότα και θετικές εξελίξεις θα ενδυναμώσουν τη χαρά, την ευθυμία αλλά και το πάθος στη σχέση σου. Η παρουσία του Ηλίου, κυβερνήτη του 5ου ηλιακού σου οίκου, ως τις 19/2 στο ζώδιο της ανανέωσης και των εκπλήξεων, τον Υδροχόο δίνει ευκαιρίες για αλλαγές που θα κάνουν την ερωτική σου ζωή πιο συναρπαστική. Στις 20/2 τόσο ο κυβερνήτης σου ο Άρης όσο και η Αφροδίτη εισέρχονται στο δικό σου γεμάτο ένταση και δράση πύρινο ζώδιο. Θα κάνεις νέα βήματα και μια καινούργια αρχή μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη σχέση σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είσαι πολύ περισσότερο μάχιμος στον ερωτικό τομέα και το πάθος στη σχέση θα εκτοξευτεί στα ύψη. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα για την ερωτική σου ζωή είναι 2/2, 8/2, 22/2, 24/2. Πρόσεχε γύρω στις 23/2.
Αδέσμευτοι
Ο μήνας ξεκινά στους ερωτικούς παλμούς της Πανσελήνου (4/2) στον φλογερό, δυνατό και θετικό Λέοντα που στρώνει κόκκινο χαλί για τα αισθηματικά σου. Ο τροχός της τύχης έχει γυρίσει με το μέρος σου, όσον αφορά σε ερωτικά θέματα, και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος ως τις 11/2 στο ζώδιο του φιλελεύθερου και κοινωνικού Υδροχόου ευνοώντας αφενός επικοινωνία με άτομο από τα παλιά και αφετέρου να εξετάσεις το ενδεχόμενο μια πρότερη φιλική γνωριμία να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Γύρω στις 8/2 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ευνοεί μια σχέση με έντονα συναισθήματα στο χώρο της δουλειάς ή με προοπτικές μακροβιότητας. Ως τις 20/2 που τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη θα κινούνται στους υδάτινους Ιχθύες θα νιώθεις μια αβεβαιότητα για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Αντίθετα, με τον ορμητικό και ανταγωνιστικό Άρη στον Κριό και την εξωστρεφή, αν και λίγο εγωίστρια, Αφροδίτη στον Κριό, από τις 20/2 στον έρωτα θα ανάψουν φωτιές. Οι κινήσεις θα είναι πιο γρήγορες, πιο ειλικρινείς, εκρηκτικές και ζωηρές, θα μπορείς να κυνηγήσεις, να διεκδικήσεις και να αισθανθείς την αδρεναλίνη στα ύψη, όπως ακριβώς σου ταιριάζει!

 

Ταύρος
Δεσμευμένοι
Ο μήνας κάνει ποδαρικό με την ρομαντική όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα (1/2) να ευνοεί να κάνεις όνειρα αλλά και να ζήσεις τρυφερές στιγμές. Στις 4/2 η ερωτική Πανσέληνος στον Λέοντα συμβαίνει στον 4ο ηλιακό σου οίκο ευνοώντας να κάνεις με κάποιο ξεκίνημα πιο σταθερές κάποιες αλλαγές που θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σου και την ατμόσφαιρα με το ταίρι σου μέσα στο σπίτι. Με τον Ερμή ανάδρομο ως τις 11/2 που εξουσιάζει την αισθηματική σου ζωή ίσως υπάρχουν κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις όσον αφορά σε αλλαγές και εξελίξεις, αναφορικά με μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους ή επαγγελματικά θέματα που θα προκαλούν μια αναταραχή στη σχέση. Το θετικό είναι ότι η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθύες ως τις 20/2 δίνει ευκαιρίες για όμορφες κοινωνικές δραστηριότητες που συναισθηματικά θα σε φέρνουν πιο κοντά στο ταίρι σου και ευνοούν παρά τη γενικότερη ανακατωσούρα του μήνα να νιώθεις την καρδιά σου γεμάτη από αγάπη. Γύρω στις 24/2 η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο δείχνει θετικές εμπειρίες που θα κάνουν τη σχέση πιο δυνατή. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 1/2, 8/2, 22/2, 24/2.
Αδέσμευτοι
Με τον Ήλιο (ως τις 19/2) και τον Ερμή στον Υδροχόο μεγάλο μέρος της προσοχής και της σκέψης σου είναι σε εξελίξεις και αλλαγές στον τομέα της εργασίας. Συγχρόνως, με τον Ερμή, που εξουσιάζει τον 5ο ηλιακό σου οίκο, ανάδρομο ως τις 11/2 ένα φλερτ είτε λόγω δουλειάς είτε άλλων θεμάτων δεν εξελίσσεται ομαλά και έχει πολλά πάνω – κάτω. Αν και γύρω στις 8/2 πιθανόν το πάθος να ξεχειλίσει και η ψυχή σου και το σώμα σου δονηθούν στους παλμούς ενός αποθεωτικού έρωτα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με την εξωστρεφή Αφροδίτη σε θετική όψη με τον σταθερό Κρόνο στις 24/2 η ερωτική σου ζωή θα μπορέσει να πάρει μια πιο ξεκάθαρη και στερεή τροπή. Βέβαια, το πέρασμα του Άρη και της Αφροδίτης στον εγωιστικό Κριό και τον 12ο ηλιακό σου οίκο δείχνει ότι ίσως η σχέση αυτή για κάποιο λόγο θέλεις να τη ζήσεις, τουλάχιστον για ένα διάστημα, πολύ προσωπικά και εντελώς μακριά από τα βλέμματα των άλλων. Οι πιο θετικές μέρες για την ερωτική σου ζωή είναι στις 8/2, 22/2 και 24/2.

 

Δίδυμοι
Δεσμευμένοι
Ο Φεβρουάριος, ξεκινά με τον κυβερνήτη σου, τον Ερμή, ανάδρομο δείχνοντας μια φάση αναθεωρήσεων, σκέψεων, αναβολών, καθυστερήσεων και προβλημάτων. Από την άλλη, η παρουσία του Κρόνου στο αντιδιαμετρικό ζώδιο του Τοξότη επιβάλλει υποχρεώσεις μέσα στη σχέση και την αναγκαιότητα να παρθούν αποφάσεις για τη σταθερή ευημερία της ή διαφορετικά σε κάποιες περιπτώσεις για το τέλος της. Αν και δεν είσαι σίγουρος, για το τι θες και τι μπορείς αυτόν τον καιρό, η θετική όψη του Ερμή με τον Κρόνο στις 5/2 η οποία επαναλαμβάνεται στις 19/2 όταν ο Ερμής θα έχει ορθοδρομήσει δείχνει ότι τουλάχιστον προς το παρόν αν και έχουμε χειμώνα στη σχέση σου θα επιλέξεις το καλοκαίρι. Βέβαια, η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη ως τις 20/1 στους Ιχθύες θα δυσκολεύουν τα πράγματα καθώς όλα γύρω σου στάζουν πολύ συναίσθημα που σε αποδιοργανώνει. Ευτυχώς, το τελευταίο δεκαήμερο η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στον εξωστρεφή και πύρινο Κριό ευνοεί να μπει τέλος στα «λιμνάζοντα νερά» καταστάσεων και θεμάτων και να βρεθεί κοινό έδαφος με το ταίρι σου για θέματα νομικά και σχετικά με σπουδές και το εξωτερικό, με ταξίδια και την διασκέδαση.
Αδέσμευτοι
Τόσο, ο κυβερνήτης σου ο Ερμής, όσο και ο Δίας, που εξουσιάζει τον τομέα των σχέσεων σου, και βρίσκεται στον 3ο οίκο (επικοινωνία), είναι ανάδρομοι και ως εκ τούτου δεν είσαι σίγουρος για το τι ακριβώς θέλεις όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή αλλά και πως θα το πετύχεις. Άλλες φορές βραχυκυκλώνεις και άλλες κάνεις ή σκέφτεσαι κινήσεις που σχετίζονται με το αισθηματικό σου παρελθόν. Όμως, η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στους Ιχθύες ως τις 20/2 μπερδεύουν τα πράγματα στα ερωτικά σου και πιθανόν να νιώθεις εντελώς αποπροσανατολισμένος. Ο Ερμής, στις 11/2 γυρνά ορθόδρομος βοηθώντας να κάνεις από τη μια στιγμή στην άλλη αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείς, φλερτάρεις και παίζεις το ερωτικό παιχνίδι. Στις 20/2, η Αφροδίτη και ο Άρης εισέρχονται στον Κριό ευνοώντας να ξεκαθαρίσεις προς τα πού θέλεις να κινηθείς και να δράσεις ευθέως, με τόλμη και θάρρος. Θετικές εξελίξεις θα παρουσιαστούν σε πάρτι, φιλικές συγκεντρώσεις και ομαδικές δραστηριότητες. Οι πιο καλές μέρες για τα αισθηματικά σου είναι 5/2, 19/2, 22/2 και 24/2.

 

Καρκίνος
Δεσμευμένοι
Ένας από τους πιο όμορφους μήνες του 2015 είναι για σένα, γλυκέ Καρκίνε, ο μήνας των ερωτευμένων, ο Φεβρουάριος. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο υδάτινο, συναισθηματικό και πολύ ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων και ως τις 20/1 θα βιώνεις την απόλυτη ερωτική χαρά. Το σύμπαν συμμαχεί μαζί σου, για χάρη του έρωτα, με πολύ θετικές όψεις, την 1η του μήνα και στις 8/2, για να γιορτάσεις τον έρωτα και να ζήσεις πολύ ρομαντικές και αισθαντικές στιγμές. Στις 4/2 η Πανσέληνος στο ερωτικό και γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα ευνοεί πρόωρα δωράκια για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και στιγμές που θα αισθανθείς να λάμπει στην καρδιά σου ο ήλιος του έρωτα. Συγχρόνως, η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο (ως τις 19/2) και στον 8ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις θα φέρουν ανανεωτικές αλλαγές στην σεξουαλική ζωή. Κάποιες ξαφνικές ζήλιες είναι πιθανές όμως και αυτές μπορούν να γίνουν σπίρτο που θα ανάψουν τη φλόγα του έρωτα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι πιθανές κάποιες εντάσεις και η ανάγκη για νέα βήματα. Ωστόσο με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 24/2 μπορούν μακροπρόθεσμα να κάνουν πιο δυνατή τη σχέση. Οι πιο ερωτικές μέρες του μήνα είναι 1/2, 8/2, 22/2.
Αδέσμευτοι
Ο πιο ερωτικός μήνας του χρόνου, στην περίπτωση σου δεν θα έχει μόνο το όνομα αλλά και τη συμπαντική εύνοια και χάρη. Η παρουσία τόσο της Αφροδίτης όσο και του Άρη στο υδάτινο, τρυφερό και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί ως τις 20/2 να σε χτυπήσει το βέλος του έρωτα και να πετάξεις στα σύννεφα από χαρά. Η ανάδρομη φορά του Ερμή ως τις 11/2 ευνοεί να βολιδοσκοπήσεις τι πιθανότητες έχεις με άτομο από το ερωτικό παρελθόν σου ενώ είναι πιθανή κάποια επανασύνδεση. Ωστόσο, μετά τις 11/2 με την ορθοδρόμηση του Ερμή θα μπορείς να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές ή να έχεις νέα που ψυχικά, σωματικά και ερωτικά θα σε ανανεώσουν. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, οι συμπαντικές επιρροές αλλάζουν. Η Αφροδίτη και ο Άρης εισέρχονται στον εξωστρεφή και ανυπόμονο Κριό και τα πράγματα θα κινούνται πιο γρήγορα ενώ θα χρειάζεται να δώσεις έμφαση σε θέματα δουλειάς. Ωστόσο, η θετική όψη της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη, των σχέσεων σου, τον Κρόνο στις 24/2, δείχνει ότι ακόμη και σε μια θορυβώδη και έντονη περίοδο μπορείς ερωτικά να αισθανθείς ασφάλεια, σταθερότητα και προστασία.

 

Λέων
Δεσμευμένοι
Ο Δίας, που κυβερνά την ερωτική σου ζωή, τα παιδιά και τη διασκέδαση αν και σου δίνει την εύνοια του αφού βρίσκεται στο ζώδιο σου η ανάδρομη τροχιά του δείχνει ότι χρειάζεται χρόνος για να πάρουν αυτοί οι τομείς το έντονο ζωηρό και χαρούμενο χρώμα που θέλεις. Από την άλλη, η παρουσία τόσο του Ήλιου (ως τις 19/2) όσο και του Ερμή στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο, τον Υδροχόο, δείχνει ότι αυτόν τον μήνα θα κάνεις focus στο/ στην σύντροφό σου και τις ανάγκες της σχέσης σας. Η ανάδρομη φορά του Ερμή ως τις 11/2 θα ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας εξαιτίας απρόσμενων θεμάτων, εξελίξεων ή καθημερινών ζητημάτων. Ωστόσο, από τις 19/2 με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και τις 20/2 με την είσοδο της Αφροδίτης και του Άρη στον πύρινο, εξωστρεφή, ενεργητικό και ζωηρό Κριό το κλίμα στην ερωτική σου ζωή θα είναι χαρούμενο και άκρως ερωτικό! Οι πιο θετικές μέρες για τα ερωτικά σου είναι 19/2, 24/2 και 26/2.
Αδέσμευτοι
Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των ερωτευμένων και εσύ θερμέ και φλογερέ Λέοντα έχεις πολλές πιθανότητες να χτυπηθείς από το βέλος του έρωτα. Ο Δίας, βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, δίνοντας σου εύνοια και στον αισθηματικό τομέα. Η ανάδρομή τροχιά του προσφέρεται για ερωτική επανασύνδεση ή επιστροφή προσώπου στη ζωή σου. Γεγονός που ενισχύει, δίνοντας έμφαση στις ξαφνικές αναθεωρήσεις, και ο ανάδρομος Ερμής ως τις 11/2 στον Υδροχόο και τον τομέα των σχέσεων. Ωστόσο, τα καλύτερα έρχονται το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Και αυτό γιατί η Αφροδίτη και ο Άρης εγκαταλείπουν το συναισθηματικό, εσωστρεφές και χαώδες ζώδιο των Ιχθύων και μπαίνουν στον εξωστρεφή, τολμηρό, φλογερό Κριό που η ενέργεια του σου ταιριάζει και μπορεί να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά από έρωτα. Στις 24/2, το ερωτικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ευνοεί ένα φλερτ ή ένα αισθηματικό ρομάντζο να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου! Οι μέρες που θέλουν προσοχή είναι γύρω στις 23/2 και 26/2 ενώ ιδιαίτερα θετικές είναι οι μέρες κοντά στις 5/2, 19/2 και 24/2.

 

Παρθένος
Δεσμευμένοι
Είσαι γεννημένος για να πατάς στη γη και να βλέπεις τα πάντα ρεαλιστικά όμως με μια πολυαστρία στους ρομαντικούς Ιχθύες η αγάπη μπορεί να σε κάνει να δεις τη ζωή από μια άλλη πιο εσωτερική, ευαίσθητη και τρυφερή σκοπιά. Μάλιστα, οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα (1/2) και τον Πλούτωνα (8/2) δείχνουν ότι μπορεί να ζήσεις τον έρωτα στη σχέση σου βρίσκοντας τη λύτρωση αλλά και τη δύναμη και το πάθος για να ξαναζωντανέψουν όνειρα και ιδανικά. Με τον Άρη στου Ιχθύες ως τις 20/1 είναι πιθανές κάποιες εντάσεις ή προστριβές εξαιτίας μη ξεκάθαρων κινήσεων και απροσεξιών ή ανασφαλειών. Ωστόσο, λύσεις μπορούν να βρεθούν αν υπάρχουν και από τις δυο πλευρές καλές προθέσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με την Αφροδίτη και τον Άρη στον πύρινο Κριό η λίμπιντο θα βρίσκεται στα ύψη και αν εξαιρέσεις κάποιες ζήλιες και συναισθηματικές εκρήξεις, η ερωτική ζωή θα γίνει πιο ζωηρή και θερμή. Οι πιο ερωτικές μέρες του μήνα είναι γύρω στις 1/2 και 8/2.
Αδέσμευτοι
Ο μήνας των ερωτευμένων και του Αγίου Βαλεντίνου ξεκινά με την Αφροδίτη στους Ιχθύες να διελαύνει τον 7ο σου ηλιακό οίκο, τον οίκο των σχέσεων και των δεσμεύσεων. Σε συνδυασμό μάλιστα με την παρουσία και του Άρη, του πλανήτη των δράσεων και των ξεκινημάτων, επίσης στους Ιχθύες αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες ως τις 20/2 η καρδιά σου να χτυπήσει από έρωτα. Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, ως τις 11/2 θα κινείται ανάδρομος και από τη μία θα φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία και από την άλλη επαναξιολογήσεις που μπορούν να είναι αιτία για να δώσεις και μια δεύτερη ευκαιρία σε μια προγενέστερη σχέση σου ή γνωριμία. Στις 19/2, ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύες και τον τομέα των σχέσεων σου, φέρνοντας το όμορφο ζωογονητικό φως του ενώ στις 20/2 τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη εισέρχονται στον δυναμικό και ζωηρό Κριό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο της λίμπιντο, του σεξ και των βαθιών επιθυμιών, δείχνοντας γρήγορες και άμεσες σχετικές εξελίξεις.

 

Ζυγός
Δεσμευμένοι
Ο μήνας του έρωτα και του Αγίου Βαλεντίνου είναι ο Φεβρουάριος, συντροφικέ και ερωτικέ Ζυγέ! Και με τον Ήλιο (ως τις 19/2) και τον Ερμή, έστω και ανάδρομο (ως τις 11/2), στον 5ο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο του έρωτα και της διασκέδασης, αναμένεται εκπληκτικός! Συναρπαστικά γεγονότα, ταξίδια, γιορτές και έξοδοι θα δώσουν στον έρωτα νέο αέρα! Εν μέσω μιας δύσκολής καθημερινότητας, με τον Άρη στο ζώδιο της σύγχυσης και της αβεβαιότητας τους Ιχθύες (ως τις 20/2) και τον 6ο ηλιακό σου οίκο (εργασία, υγεία), ο έρωτας για σένα δεν περισσεύει! Αντίθετα, καθημερινές χαρές δείχνει η Αφροδίτη στους Ιχθύες (ως τις 20/2) θα κρατούν το όνειρο του έρωτα ζωντανό στη ζωή σου. Στις 20/2 ο Άρης και η Αφροδίτη εισέρχονται στον 7ο ηλιακό σου οίκο, τον τομέα των σχέσεων σου, και θα κάνεις ζουμ τόσο στη δέσμευσή σου όσο και νέα βήματα σε σχέση με αυτή. Αν και είναι πιθανές κάποιες εριστικές και απερίσκεπτες ενέργειες εντούτοις οι θετικές όψεις τόσο της Αφροδίτης όσο και του Άρη στις 24/2 και τις 26/2 αντίστοιχα με τον συνετό Κρόνο δείχνουν ότι καλές προσπάθειες και ενέργειες θα πιάσουν τόπο!
Αδέσμευτοι
Για σένα, ρομαντικέ και κοινωνικέ Ζυγέ, έρωτας σημαίνει ανανέωση, φιλία, επικοινωνία και με τον Ήλιο (ως τις 19/2) και τον Ερμή στον Υδροχόο και τον 5ο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο της αισθηματικής ζωής, μέσα από ξαφνικά γεγονότα μπορεί να ζήσεις αυτόν τον μήνα έναν έρωτα και μάλιστα θυελλώδη! Με τον Ερμή, ανάδρομο ως τις 11/2 είναι πιθανόν αυτός να είναι με ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις. Ίσως, όμως, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες ως τις 20/2 να πιαστείς στα δίχτυα του έρωτα ή να φλερτάρεις στον χώρο της δουλειάς, του γυμναστηρίου ή άλλου μέρους που βρίσκεσαι καθημερινά ή πολύ συχνά. Βέβαια, αισθηματικώς τα πράγματα θα αρχίζουν να κινούνται έντονα προς τα εμπρός, χωρίς «ίσως» και «λες;» από τις 20/2 με τον Άρη, τον πλανήτη των δράσεων και των ξεκινημάτων, και της Αφροδίτης, τον πλανήτη του έρωτα, στον ενεργητικό Κριό. Ακόμα και αν εξελίξεις σε αισθηματικά θέματα προκύψουν σε χρόνο dt οι θετικές όψεις της Αφροδίτης και του Άρη με τον Κρόνο στις 24/2 και 26/2 αντίστοιχα δείχνουν ότι μπορούν να προσφέρουν διαρκή ικανοποίηση.

 

Σκορπιός
Δεσμευμένοι
Ο Φεβρουάριος ξεκινά σε ρομαντική και ερωτική ατμόσφαιρα χάρη στην παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στην κατοικία του ονειρικού Ποσειδώνα. Ως τις 20/2 οι δύο εραστές του ζωδιακού, Αφροδίτη και Άρης, θα βρίσκονται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, που συμβολίζει την ερωτική ζωή, τη διασκέδαση και τον ελεύθερο χρόνο. Ως εκ τούτου, θα έχεις πλείστες ευκαιρίες για απολαύσεις αλλά και χαρές από αυτές που προστάζει ο μικρός φτερωτός θεός Έρωτας. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Υδροχόο θα έχεις την τάση να πας αντίθετα με όσα πρόσωπα της οικογένειάς σου θα επιθυμούν ή παλιά ήθελες και θα ακούς μόνο την καρδιά σου. Ιδιαίτερα ως τις 11/2 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα αναβάλλεις σχέδια που σχετίζονται με το σπίτι, ένα νέο ξεκίνημα ενώ ίσως σε απασχολήσει μια παρελθοντική ιστορία που έχει μείνει στη μέση. Γεγονότα, που ίσως έχουν αντίκτυπο στη λίμπιντό σου και την ερωτική σου διάθεση. Ωστόσο, το πέρασμα του Ήλιου στις 19/2 στον συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων θα κρατά την χημεία μεταξύ εσένα και του έτερου σου ήμισυ ζωντανή. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 1/2, 8/2, 22/2 και 24/2.
Αδέσμευτοι
Ο μήνας των ερωτευμένων, μπαίνει με διάθεση ερωτική όχι μόνο λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και χάρη στην παρουσία της υδάτινης και ρομαντικής Αφροδίτης στους Ιχθύες στην επιρροή της οποίας αρχίζει να παίζει η μελωδία του έρωτα στη ζωή σου. Ως τις 20/2 η Αφροδίτη μαζί με τον πλανήτη των πρωτοβουλιών και των ξεκινημάτων, τον Άρη, θα βρίσκονται στους Ιχθύες και τον 5ο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο των ερωτικών σου, και οι ευκαιρίες για να πλεύσεις στο πλοίο της αγάπης θα είναι συνεχείς. Η ανάδρομή φορά του Ερμή ως τις 11/2 δείχνει αναθεωρήσεις και επαναξιολογήσεις αναφορικά με σχέσεις που είναι είτε καθαρά σεξουαλικές είτε απωθημένο σου. Στις 19/2 ο Ήλιος, εισέρχεται στους Ιχθύες φέρνοντας ευχάριστα γεγονότα στον ερωτικό τομέα και ιδιαίτερα σε χώρους γιορτής, όπως για τις Απόκριες ή την Καθαρά Δευτέρα. Στις 20/2 η Αφροδίτη και ο Άρης εισέρχονται στο δυναμικό Κριό και αν και θα δώσεις περισσότερη έμφαση στην εργασία σου η καθημερινότητά σου θα βρίθει από ζωηρές και ενθουσιώδεις ερωτικές στιγμές.

 

Τοξότης
Δεσμευμένοι
Αναθεωρήσεις, αλλαγές και εκπλήξεις επιφυλάσσει ο Φεβρουάριος για σένα χαρούμενε και «έξω καρδιά» Τοξότη! Ο Ερμής, που κυβερνά τον τομέα των σχέσεων, θα κινείται ως τις 11/2 ανάδρομος και ζητήματα που αφορούν το/την σύντροφο σου και τη δέσμευσή σου θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Συγχρόνως, η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο αφενός υποδεικνύει προβλήματα στην επικοινωνία σας και αφετέρου δείχνει ξαφνικές αλλαγές αναφορικά με ιδέες και προτάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Από την άλλη, έξοδοι, μίνι – ταξίδια και εκδρομές, μηνύματα και συζητήσεις μπορεί να φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση. Το σκηνικό θα γίνει πολύ πιο ερωτικό στη ζωή σου από τις 20/2 που ο Άρης και η Αφροδίτη θα εισέλθουν στον θερμό, δυνατό, σέξι και ζωηρό Κριό. Ετοιμάσου να ζήσεις στιγμές που θα σε ξεσηκώσουν και θα κάνουν την φλόγα της ερωτικής σου ζωής να φουντώσει. Οι πιο καλές μέρες για τα αισθηματικά σου είναι 5/2, 19/2, 24/2 και 26/2.
Αδέσμευτοι
Ο Φεβρουάριος ξεκινά με τον κυβερνήτη σου τον Δία, αλλά και τον Ερμή, που εξουσιάζει το 7ο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο των σχέσεων, ανάδρομους. Κι έτσι, προβλήματα αλλά και κάθε λογής καθυστερήσεις, παρανοήσεις και λάθη σε σχέση με το θέμα «δέσμευση» θα είναι στις επάλξεις. Από την άλλη, η ανάδρομη φορά του Ερμή (ως τις 11/2) σε συνδυασμό με την παρουσία του στο ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου ευνοεί εκ νέου επικοινωνία ή απρόσμενο φλερτ με πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις. Η αισθηματική σου ζωή από τις 20/1 που η Αφροδίτη και ο Άρης θα εισέλθουν στον ερωτικό, φλογερό και τολμηρό Κριό θα πάρει κατά πολύ τα πάνω της. Αφενός, η δράση σου θα είναι πιο δυναμική και χωρίς επιφυλάξεις και αφετέρου χαρές και ευχάριστα δρώμενα των ημερών όπως οι Απόκριες και η Καθαρά Δευτέρα θα προσφέρουν ευκαιρίες για ερωτικά σκιρτήματα και σπινθηροβόλους έρωτες. Οι πιο θετικές μέρες για την ερωτική σου ζωή είναι 5/2, 19/2, 24/2 και 26/2.

 

Αιγόκερως
Δεσμευμένοι
Ο Φεβρουάριος αν και μήνας των ερωτευμένων για εσένα σοβαρέ Αιγόκερε είναι ένας μήνας, όπως όλοι οι υπόλοιποι. Ωστόσο, με την Αφροδίτη στο ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων ως τις 20/2 τόσο σε μηνύματα με το ταίρι σου όσο και συζητήσεις, εξόδους και επαφές σας θα υπάρχει μια ερωτική και όμορφη επικοινωνία. Μάλιστα οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη, η οποία στην περίπτωσή σου εξουσιάζει και τον οίκο του έρωτα και της διασκέδασης, στις 1/2 και τις 8/2 ευνοούν ευχάριστες αποδράσεις και ανέμελες ερωτικές στιγμές. Από την άλλη, με τον Άρη στους Ιχθύες ως τις 20/1 είναι πιθανές και κάποιες αντιπαραθέσεις περισσότερο λόγω κούρασης, ανασφάλειας και αδύναμων στιγμών που όμως ακόμα και ένα συμπονετικό «συγνώμη» μπορεί να τις στείλει στο πυρ το εξώτερον. Στις 20/2 η Αφροδίτη και ο Άρης εισέρχονται στον βιαστικό και ανυπόμονο Κριό και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο της οικογένειας και του σπιτιού, δείχνοντας ότι για χάρη του έρωτα, ενός παιδιού ή ενός ευχάριστου γεγονότος πρέπει να γίνουν πυρετωδώς κάποιες βελτιώσεις εντός αυτού που αν και θα σε ζορίσουν στο τέλος μπορούν να σου προσφέρουν ικανοποίηση.
Αδέσμευτοι
Με τον κυβερνήτη σου τον Κρόνο να έχει εισέλθει στον Τοξότη είτε από επιλογή είτε λόγω συνθηκών έχεις κλειστεί στον εαυτό σου και γενικότερα έχεις αποτραβηχτεί από τον κόσμο. Αυτόν τον μήνα, η παρουσία της Αφροδίτης (ως τις 20/2), του Άρη (ως τις 20/2) και του Ήλιου (από τις 20/2) στους Ιχθύες και τον 3ο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο των επαφών και της επικοινωνίας, θα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις τον κύκλο σου και να έρθεις σε επαφή με τους άλλους. Ευκαιρίες για φλερτ και αισθηματικές γνωριμίες θα είναι στις επάλξεις. Ωστόσο, περισσότερο θα αναζητάς κάτι ανέμελο, ανάλαφρο και φευγαλέο που θα σε βοηθά να αποδράσεις από τα σοβαρά θέματά σου και τις σκοτούρες σου πάρα θα βρίσκεσαι σε μια περίοδο που θα αναζητάς τη δημιουργία σχέσης. Ανεξάρτητα όμως από το πως τα έχεις εσύ υπολογίσεις, οι θετικές όψεις τόσο του Ερμή (5/2, 19/2), της Αφροδίτης (24/2) και του Άρη (26/2) δείχνουν ότι είναι πιθανό κάποιο πρόσωπο να έρθει και να μείνει στη ζωή σου!

 

Υδροχόος
Δεσμευμένοι
Με τον Δία στον 7ο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με τις σχέσεις, απολαμβάνεις τα καλά της δέσμευσής σου και είναι πολύ πιθανόν αν δεν έχεις ήδη προχωρήσει σε έναν γάμο ή μια συμβίωση να το κάνεις ως το καλοκαίρι. Αυτόν τον μήνα, με τον Άρη στους Ιχθύες (ως τις 20/2) θα έχεις περισσότερα έξοδα και μεταξύ άλλων θα ξοδέψεις και χρήματα για να ζήσεις όμορφες και ανέμελες στιγμές με το ταίρι σου. Συγχρόνως, η παρουσία της Αφροδίτης (ως τις 20/2) στους Ιχθύες δείχνει δώρα τόσο υλικά όσο και συναισθηματικά που θα σε μαγέψουν. Από την άλλη, ο κυβερνήτης του 5ο ηλιακού σου οίκο, ο οίκος του έρωτα, της διασκέδασης και του ελεύθερου χρόνου, ο Ερμής, ως τις 11/2 θα είναι ανάδρομος και είναι πιθανές κάποιες σχετικές καθυστερήσεις και αναμπουμπούλες. Από της 20/2 η Αφροδίτη και ο Άρης εισέρχονται στον πύρινο Κριό βάζοντας μεγαλύτερη θέρμη στην έκφραση αλλά και δίνοντας ενέργεια για εξωστρεφή δραστηριότητες που θα κάνουν καλό τόσο στο πνεύμα σου όσο και τη σχέση σου.
Αδέσμευτοι
Ο μήνας ξεκινά με τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης τον Δία να βρίσκεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο των σχέσεων και των δεσμεύσεων. Η ανάδρομή φορά του από τη μια φέρνει καθυστερήσεις και από την άλλη ευνοεί μια επανασύνδεση. Στο ίδιο τέμπο, λειτουργεί και ο Ερμής, που είναι ανάδρομος ως τις 11/2 και κυβερνά τον 5ο οίκο σου (τα ερωτικά σου). Με τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα είναι ενισχυμένη όπως και η πειθώ σου. Η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύες ως τις 20/2 θα απλώσει το δίχτυ του συναισθήματος και στην δική σου καρδιά και θα θελήσεις να ζήσεις πιο συναισθηματικές στιγμές που ωστόσο ενδέχεται να σε «μεθύσουν» ή να σε «ζαλίσουν». Τον έλεγχο των καταστάσεων, θα νιώσεις ότι έχεις περισσότερο από τις 20/2 που με τον Άρη και την Αφροδίτη στον ορμητικό και ειλικρινή Κριό τα πράγματα στο φλερτ και τον έρωτα όσο και την επικοινωνία και τις προσεγγίσεις θα είναι πιο ευθείς και ξεκάθαρες.

 

Ιχθύες
Δεσμευμένοι
Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο δικό σου ζώδιο ξεκινά ο Φεβρουάριος και η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη. Ως τις 20/2 θα θέλεις να επιμεληθείς την εμφάνισή σου, να κάνεις νέα βήματα ενώ θα βάλεις νέες προτεραιότητες που στόχο θα έχουν να σου προσφέρουν τη λύτρωση. Ως τις 11/2 ο Ερμής, που εξουσιάζει τον τομέα των σχέσεων σου, θα είναι ανάδρομος προμηνύοντας παρανοήσεις, προβλήματα και αναταράξεις στη σχέση σου. Επιπλέον, η παρουσία του στο αντιφατικό ζώδιο του Υδροχόου δείχνει ότι μέσα στη σχέση αυτόν το μήνα θα υπάρξουν εκπλήξεις αλλά και ξεσπάσματα που ίσως είναι αιτία για να νιώσεις τον/την σύντροφό σου αποξενωμένο. Σε κάθε περίπτωση, η ηρεμία μπορεί να φέρει λύσεις και προς αυτό το δρόμο θα πρέπει πρωτίστως να στρέψεις τις ενέργειες σου. Οι θετικές όψεις του Ερμή τόσο στις 5/2 όσο και στις 19/2 με τον Κρόνο ευνοούν να αποκατασταθούν ισορροπίες. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 1/2, 8/2, 22/2 και 24/2.
Αδέσμευτοι
Ο μήνας ξεκινά με ρομαντική και ερωτική διάθεση και χάρη στην Αφροδίτη που θα βρίσκεται ως τις 20/2 στο ζώδιο σου θα γοητεύεις και θα σαγηνεύεις τα πλήθη. Μάλιστα οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα (1/2) και τον Πλούτωνα (8/2) δείχνει ότι θα νιώσεις τις μετοχές σου ανεβασμένες αλλά και θα προκαλείς έντονη μαγνητική έλξη. Αν και θα ευχαριστιέσαι το φλερτ και την ερωτική αποδοχή η δημιουργία σχέσης είναι μια άλλη υπόθεση. Με τον Ερμή, που εξουσιάζει τις σχέσεις του, ως τις 11/2 σε ανάδρομη τροχιά ίσως υπάρξουν εμπόδια για τη δημιουργία νέας σχέσης ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε πρόσωπο από το παρελθόν. Μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις σου ως τις 20/2 με τον Άρη στο ζώδιο σου θα παίξει το συναίσθημα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ο Άρης και η Αφροδίτη εισέρχονται στον δυναμικό και ζωηρό και ίσως αισθανθείς ότι για να πετύχεις αυτό που συναισθηματικά θες χρειάζεται να δώσεις μια μάχη ή να ανταγωνιστείς κάποιο άλλο πρόσωπο. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 1/2, 8/2, 22/2 και 24/2.

Δες ποιες είναι οι σημαντικότερες ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον Φεβρουάριο

 

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου! 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved