Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 00° 58' 39" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 20° 01' 40" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 19' 40" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 19° 02' 24" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 18° 02' 46" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 56' 09" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 51' 34" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 47' 42" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 08' 20" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 57' 29" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 06' 40" ΚΡΙΟΣ R

Οι χρησμοί του Φεβρουαρίου 2015 για την Ελλάδα

Τι προβλέπεται για το μήνα Φεβρουάριο σχετικά με το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα;

Οι χρησμοί του Φεβρουαρίου 2015 για την Ελλάδα

Ανεμοδέρνουν μέρα νύχτα ἀπάνου
σὲ στύλους σταυροσήμαδα φτερά σου,
νὰ γελιέσαι πὼς εἶν᾿ Ἑλλάδα ὁ τόπος.
Μὰ δίπλα τ᾿ ἀγκαλιάζει νὰ τὰ σπάσει
τοῦ ξένου ἡ ἀστερομάτισσα κατάρα.
Ἂν φαρμάκωνε μόνη τὸν ἀέρα,
ἴσως, ραγιᾶ νὰ ξύπναες κάποιαν ὥρα:
«Στὴ χώρ᾿ αὐτὴ ποὺ τήνε λέω δικιά μου
ξένος εἶμαι καὶ τυχερὸς ποὺ ζῶ!»

Κ. Βάρναλης

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήρθατε στους χρησμούς Φεβρουαρίου 2015 για την Ελλάδα.

Η χώρα άλλαξε ηγεσία και για πρώτη φορά στην Ιστορία η Ελλάδα έχει αριστερή κυβέρνηση. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως εμείς εδώ στο astrology.gr είχαμε υποδείξει αστρολογικά από τον Αύγουστο του 2012(!) το πολιτικό άστρο του Αλέξη Τσίπρα και σημερινό κάτοικο του Μεγάρου Μαξίμου στο άρθρο «Μαξίμου καλεί Τσίπρα» στο οποίο μεταξύ άλλων είχαμε σημειώσει ότι «τόσο ο Ωροσκόπος όσο και το Μεσουράνημα δείχνουν πως έχει ηγετικές τάσεις και ξέρει να χτυπάει και να δρα όταν τα κάστανα έχουν πυρώσει στη φωτιά.». Συγχρόνως, όπως στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 είχαμε υποδείξει ότι ανεξάρτητα από το ποιος θα πάρει τις περισσότερους ψήφους θα κυβερνήσει η ΝΔ (!) χωρίς να βγάζει τετραετία, στις Ευρωεκλογές του 2014 δώσαμε με επιτυχία τα αποτελέσματα έτσι και στις εθνικές εκλογές του 2015 οι επιτυχείς προβλέψεις μας δικαίωσαν καταδεικνύοντας αυτή την φορά την οριακή απώλεια της αυτοδυναμίας (!) από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την σειρά κατάταξης των κομμάτων, διαψεύδοντας τους δημοσκόπους και τους επαΐοντες για πολλοστή φορά.

Ας πάμε όμως στους αστρολογικούς Χρησμούς του μήνα.

Για τον Φεβρουάριο τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα, αφού η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει συνειδητή επιλογή και να διαλέξει με ποιο στρατόπεδο θέλει να βρίσκεται: Με την Ε.Ε ή την Ρωσία; Είναι άξιον μνείας -και το τονίζουμε για το σημειολογικό του πράγματος πως μια άσκηση βέτο (αρνησικυρία), δηλαδή το δικαίωμα ενός κράτους ισότιμου να «μπλοκάρει» τις αποφάσεις της πλειοψηφίας- ήταν η αρχή του τέλους της κυβέρνησης Καραμανλή, αφού το 2008 με δικό του βέτο δεν άρχισαν οι διαδικασίες ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Κατά συνέπεια θα πρέπει σύσσωμος ο κρατικός μηχανισμός αλλά και η ηγεσία της χώρας να είναι σε συνεχή επαγρύπνηση διότι οι αστρολογικές εξισώσεις της Uranian Astrology δείχνουν οι καιροί θα αποδειχτούν πονηροί.

Κοινωνικές εξελίξεις: "Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν."

Ο μήνας αυτός είναι δύσκολος αφού η κοινωνία και τα στρώματά της αναζητούν λύσεις στα προβλήματα που τους ταλανίζουν εδώ και χρόνια λόγω κρίσης. Ο προοδευμένος Ποσειδώνας της Ελλάδος συμμετέχει σε αστρολογικές εξισώσεις που δείχνουν ότι προβλήματα θα φανούν τόσο στα αποθεματικά του κράτους όσο και στην επάρκεια κάποιων αγαθών, αφού η απελθούσα κυβέρνηση θα αποδειχθεί ότι ήταν πολύ καλή στην «δημιουργική» λογιστική.

Παράλληλα, ο διελαύνων Απόλλων ισούται με το γενέθλιο άξονα Μεσουρανήματος/Ποσειδώνα της Ελλάδος κάτι που εξ ορισμού σημαίνει μια μεγάλη απάτη, υποδεικνύοντας πως κάποια χρήματα έγιναν καπνός!

Από την άλλη, ο προοδευμένος υποθετικός πλανήτης Κιούπιντο σε συνδυασμό με τον προοδευμένο Βόρειο Δεσμό προεικονίζουν ότι ο κόσμος δείχνει εμπιστοσύνη στην νέα κυβέρνηση αφού ο ζήλος και ο ήδη μη εξεζητημένος τρόπος μετακίνησης και διαβίωσης των στελεχών της κυβέρνησης δεν φέρει και κάποια σημαντική διαφορά από ενός μέσου φορολογούμενου.

Επιπροσθέτως, ο προοδευμένος Βουλκάνους συμμετέχει σε αστρολογικές εξισώσεις στο ωροσκόπιο της Ελλάδας που δείχνουν ότι, αν και οι ξένοι θα μας κάνουν επίδειξη ισχύος, η ιδεολογική και μόνο αντίσταση ουσιαστικά θα λειτουργεί ως «ντόπα» στον Έλληνα». Η κυβέρνηση με την βοήθεια του διελαύνοντος Δία θα δώσει παροχές αλλά κυρίως δυνατότητες στους κατοίκους της χώρας να βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο της καθημερινής τους ζωής. Ο τρόπος διαχείρισης κάποιων κοινωνικών προβλημάτων, θα εξαγριώσει τους Ευρωπαίους αφού οι εξισώσεις του Βουλκάνους για αυτό ακριβώς μιλούν αλλά και μια επιτυχία της ελληνικής κοινωνίας η οποία βλέπει πως κάτι θα μπορούσε να αλλάξει . Μέχρι εδώ πάμε καλά...

Πολιτικές εξελίξεις: "Causa latet, vis est notissima."

Η φράση αυτή ανήκει στον Οβίδιο και σημαίνει «η αιτία είναι κρυμμένη, το αποτέλεσμα είναι εμφανέστατο» και θέλει να μας δείξει πως πολλές από τις «τρικλοποδιές» που θα φάει η παρούσα κυβέρνηση είναι κατευθυνόμενες και από τέτοιες, όπως δείχνει το τετράγωνο του διελαύνοντα Ποσειδώνα με το γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδας, θα χορτάσει το μάτι μας.

Αυτό που τρομάζει είναι οι εξισώσεις όπου συμμετέχει ο Ζευς από διέλευση στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας που μιλούν για έναν «βρώμικο» πόλεμο ο οποίος θα ξεκινήσει πρώτα σε οικονομικό επίπεδο (μη παροχή βοηθείας και ενορχήστρωση επιθέσεων από τις αγορές), χωρίς να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να μας ζητηθεί να αποστείλουμε στρατιωτική βοήθεια ενώ ίσως αυξηθεί και η τουρκική προκλητικότητα. Βλέπετε ο Ζευς επιτάσσει τις Ένοπλες Δυνάμεις να βρίσκονται σε αυξανόμενη ετοιμότητα ακόμα και για τον φόβο ενός θερμού επεισοδίου, πράγμα που σε κάθε περίπτωση απευχόμαστε.

Ο προοδευμένος Ουρανός που σηματοδοτεί τα ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα υποδεικνύει μια συντριβή ενός αντικειμένου ή προσώπου (κυριολεκτικά ή μεταφορικά).
Επιπλέον, ο προοδευμένος Άρης δείχνει αφενός ειδήσεις και γεγονότα «επίθεσης» που θα λάβουν χώρα διότι το κόμμα του ο Αλ. Τσίπρας το ανέλαβε, με ποσοστά "καφενείου" και το έκανε κυβέρνηση και αυτό κάποιους τους ενοχλεί και αφετέρου ότι οι "άλλοι" θα απαιτήσουν μια ανακοίνωση πλήρους υποταγής. Δεν σας κρύβω πως αυτό που θα κάνει την διαφορά μεταξύ το τι πιστεύουν οι έξω με το τι πιστεύουν εδώ είναι οι κινήσεις που θα πράξει η κυβέρνηση στα ζητήματα υγείας και παιδείας (όχι θρησκείας) αλλά και γενικότερα στο Κράτος Πρόνοιας όπου ως όρος ήταν ανύπαρκτος σε πρακτικό επίπεδο, όπως δείχνει ο προοδευμένος Υποθετικός Κρόνος. Ίσως κάποια επιδόματα να δοθούν ή και να αποκατασταθούν.

Θα πρέπει να προσεχθεί ότι ο προοδευμένος Άδης μιλά για τρίτους που ετοιμάζουν να εφαρμόσουν ένα κακό σχέδιο.

Ο διελαύνων Δίας μιλά για αλλαγές σε επίπεδο τραπεζών αλλά και υπογραφές υπουργικών αποφάσεων που μιλούν για σαρωτικούς ελέγχους σε πρόσωπα που κατείχαν δημοσιές θέσεις και αξιώματα. Σε κάθε περίπτωση το "πολιτικό ρεπορτάζ" θα είναι αρκετά πλούσιο αφού τόσο οι εξισώσεις του διελαύνοντα Kronou αλλά και του διελαύνοντα Δία μιλούν για έναρξη προδικαστικών διαδικασιών.

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η περίοδος μεταξύ 4 και 20 Φεβρουαρίου η Ελλάδα ίσως δεχτεί οικονομική επίθεση άνευ προηγουμένου, αφού τόσο ο Άδης όσο και ο Κρόνος υποθετικός από πρόοδο στο ωροσκόπιο της Ελλάδος περί αυτού ομιλούν.

Καλό μήνα να έχουμε και να ευχηθούμε στην νέα κυβέρνηση της χώρας... καλό κουράγιο!

 

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved