Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Φεβρουαρίου

Τα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά των 12 ζώδιων του κινέζικου ωροσκοπίου για τον Φεβρουάριο 2015

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Φεβρουαρίου


Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας, το έτος, όπως και ο μήνας, για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η πρόσφατη Νέα Σελήνη έγινε στις 20/1, 15:14 ώρα Ελλάδας.

Ας δούμε τι προβλέπει η κινέζικη αστρολογία το μήνα Φεβρουάριο για τα 12 ζώδια:

ΠΟΝΤΙΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Ανησυχείς που ορισμένα μακροχρόνια σχέδια ή καταστάσεις δεν μπορούν να συνεχίσουν ως έχουν. Κατά τη διάρκεια όμως αυτής της περιόδου, θα βρεις αρκετό χρόνο για να σκεφτείς και να συνειδητοποιήσεις ότι όλα, αργά ή γρήγορα, έχουν ένα τέλος και σύντομα θα έρθει η ώρα να πεις το οριστικό «αντίο». Αυτό ισχύει τόσο για πράγματα που σε ευχαριστούν όσο και άλλα που σε δυσαρεστούν. Τίποτα δεν παραμένει ίδιο και σταθερό για πάντα.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Πρέπει να προσέξεις τις αψιμαχίες που ενδέχεται να αναπτυχθούν ανάμεσα σε σένα, το σύντροφό σου και κάποια μέλη της οικογένειάς σου, ειδικά αν υπάρχει κάποιο προσωπικό συμφέρον που πρέπει να προστατεύσεις. Συνήθως, όταν προκύπτουν διαφορές και τα δύο μέρη έχουν ευθύνη αλλά τώρα μάλλον θα επιχειρηθεί να την φορτωθείς εσύ. Η δυνατότητα συμφιλίωσης θα έρθει μέσα από ειλικρινή συζήτηση κι αν παραμεριστεί η προσωπική υπερηφάνεια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν κυνηγάς την επαγγελματική σου καταξίωση ενδέχεται να πάρεις κάποιου είδους προαγωγή λίγο πριν το τέλος του μήνα. Χαίρεις της εμπιστοσύνης του προϊστάμενού σου και θα συνεχίσει να σε στηρίζει. Ωστόσο, μην παρασυρθείς από τα ευχάριστα νέα και αρχίσεις τα έξοδα. Αν είσαι ελεύθερος/η επαγγελματίας πιθανόν να χρειαστούν περικοπές σε περιττά έξοδα, προκειμένου να αυξήσεις τα κέρδη σου έστω και μακροπρόθεσμα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αύξηση του εισοδήματος ή κέρδη είναι πολύ πιθανά για αυτή την περίοδο. Για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες όμως, προγραμμάτισε το μέλλον και ψάξε να βρεις νέες ή πρωτοποριακές ιδέες για να διατηρήσεις ή και να βελτιώσετε την κατάσταση.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Είναι απόλυτα φυσιολογικό και θέλεις να ξέρεις τι σου γίνεται ανά πάσα στιγμή ώστε να παίρνεις τα μέτρα σου. Άλλο όμως αυτό κι άλλο το να ψάχνεις ασήμαντες λεπτομέρειες και να σε τρώει η καχυποψία γιατί αργά ή γρήγορα θα αρχίσεις να παραλογίζεσαι. Μπορεί να ανησυχείς για την ευημερία τη δική σου και των αγαπημένων σου προσώπων αλλά θα πρέπει κάπως να ηρεμήσεις, δεδομένου ότι γνωρίζεις πως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα κάνεις το καλύτερο τόσο για σένα όσο και για τους άλλους.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Οι πολλές προκλήσεις ή διαφωνίες με το ταίρι σου είναι πιθανόν να δημιουργήσουν ένταση. Προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμος/η και θεώρησέ το ένα τεστ αντοχής και υπομονής. Η υπερευαισθησία σου σε ασήμαντα θέματα, απλώς θα περιπλέξει τα πράγματα και ίσως αργότερα να το μετανιώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, μην αφήνεις την προσωπική σου υπερηφάνεια να σε εμποδίσει ώστε να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Υπάρχει μια αίσθηση αδικίας μέσα σου σχετικά με την μεταχείρισή σου από ένα ανώτερό σου πρόσωπο η οποία σε αναγκάζει να υιοθετήσεις έναν τρόπο αντίληψης και συμπεριφοράς μακριά από το χαρακτήρα σου. Όμως αυτό το είδος της αντιμετώπισης όχι μόνο θα σου φέρει πιθανές λύσεις και γνώσεις αλλά και αλλαγές που μέχρι πρόσφατα θεωρούσες ανέφικτες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η συνεννόηση με κάποιους συνεργάτες ή η ομαδική εργασία θα συμβάλλει στην επιτυχία σου, αρκεί να αποφύγεις την ανοικτή αντιπαράθεση με ένα ανώτερό σου. Να είσαι υπομονετικός/η για να μπορέσεις να τον μεταπείσεις και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

ΤΙΓΡΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Είσαι μαχητής/α, με έντονη προσωπικότητα και γνωρίζεις αρκετά καλά πως μπορείς να ελέγξεις τα πράγματα. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δεν είχες επιλέξει σοφά τις μάχες σου και εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι υποτίμησες ορισμένες καταστάσεις. Παρότι τα πράγματα δείχνουν αρκετά σοβαρά, είσαι σε ευνοϊκότερη θέση, οπότε περίμενε να δεις ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που σου ταιριάζουν καλύτερα γιατί έτσι θα μεταστρέψεις τις συνθήκες υπέρ σου και θα ανοιχτούν νέες προοπτικές.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Πολλές αναποδιές φαίνεται να αντιμετωπίζεις στην ερωτική σου ζωή, για τις οποίες όμως ένα μερίδιο ευθύνης αρκετά σημαντικό φέρεις κι εσύ. Υπάρχουν πράγματα που αγνοείς για τους άλλους όπως επίσης και για τον ίδιο σου τον εαυτό και πρέπει να τα μάθεις. Αυτά θα σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμα, καθώς φτάνεις προς το τέλος κάποιων αλλαγών, ώστε να έχεις θεαματική βελτίωση στα αισθηματικά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον ανάμεσα σε κάποιους συνεργάτες σου ή με τον προϊστάμενο σας. Καλό θα ήταν όμως να κρατήσεις τη γνώμη σου για τον εαυτό σου και να την πεις πολύ προσεκτικά, μόνο και αν σου ζητηθεί, για να μην βρεθείς και συ στη μέση της καταιγίδας. Το να κρατήσεις μια ουδετερότητα είναι το σοφότερο, οπότε απόφυγε να πάρεις ανοικτά το μέρος κάποιου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πλησιάζοντας προς το τέλος του μήνα, θα αντιληφθείς ότι υπάρχει μια πολύ θετική αλλαγή της τωρινής σου κατάστασης ή θα παρουσιαστεί κάτι νέο και συναρπαστικό που αξίζει να το εξερευνήσεις. Παραμέρισε την καχυποψία σου γιατί οτιδήποτε κάνεις τώρα, θα έχει αντίκτυπο και στο μέλλον.

ΛΑΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Δεν έχεις τον έλεγχο όλων των πραγμάτων κι ίσως είναι αυτό που σου προκαλεί μια ανησυχία. Από την άλλη ίσως βρεθείς αντιμέτωπος/η με αναγκαστικές μεταβολές ή αναβολές στα σχέδιά σου που μπορεί να σου προκαλέσουν μια απογοήτευση. Ωστόσο, πρέπει να καταλάβεις ότι βρίσκεσαι στη μέση κάποιων αλλαγών και είναι λογικό να επικρατεί πανδαιμόνιο. Οι εξελίξεις προχωρούν γι' αυτό οφείλεις όλες σου οι αποφάσεις να είναι αρκετά ευέλικτες ώστε να εξασφαλιστεί η γρήγορη μετάβασή σου από μια κατάσταση σε μια άλλη. Η βελτίωση, αν και θα αργήσει, θα έρθει.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν και βρίσκεις εύκολα λύσεις σε πρακτικά ζητήματα, όταν τα θέματα είναι προσωπικά ή αφορούν στην ερωτική σου σχέση, έχεις την τάση να βασανίζεσαι και να σε παίρνει από κάτω. Αυτή τη φορά, προσπάθησε να δεις ψύχραιμα τα πράγματα και μην αφήσεις τις ανασφάλειες σου να σε κρατήσουν πίσω. Απρόβλεπτες καταστάσεις θα μπορούσαν να αλλάξουν εντελώς την ισορροπία στη σχέση σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Για άλλη μια φορά θα προσπαθήσεις να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου επειδή ξέρεις ότι ορισμένα άτομα θα ενοχληθούν αρκετά από μια ανοιχτή αντιπαράθεση. Όμως θα πρέπει να βγεις μπροστά, να είσαι πολύ συγκεκριμένος/η και ειλικρινής και να επιμείνεις στις θέσεις και τις απόψεις σου ακόμα κι αν γίνεις δυσάρεστος/η ή παρεξηγηθείς.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα όνειρά σου μπορεί να γίνουν πραγματικότητα άμα λειτουργήσεις προγραμματισμένα και εφαρμόσεις κάποια σχέδια. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν γι' αυτό χρειάζονται σταδιακά βήματα και πριν προβείς σε οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση ή συμφωνία να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η.

ΔΡΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Δε σου αρέσει να έχεις ερωτηματικά γιατί το θεωρείς αρκετά ενοχλητικό και αισθάνεται ευάλωτος/η αφού δεν ξέρεις τι γίνεται. Ο φόβος της άγνοιας σε κρατάει πίσω και σε γεμίζει με εσωτερική ένταση. Τώρα όμως θα πάρεις αρκετές απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις ένα πολύ καλύτερο τρόπο ζωής. Εφ' όσον κινείσαι σε λογικά πλαίσια δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την προσωπική σου ευημερία και ασφάλεια.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζεις ότι πρέπει να γίνουν ορισμένες αλλαγές στη σχέση σου κι ενώ σε απασχολεί αρκετά και το σκέφτεσαι, νιώθεις αβέβαιος/η με το ποιά θα είναι η τελική έκβαση κι έτσι το αναβάλλεις συνεχώς. Ωστόσο, τα γεγονότα εξελίσσονται και θα σε σπρώξουν σε αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως χρειαστεί να εμπιστευτείς περισσότερο το ένστικτο και τα συναισθήματά σου για ένα άτομο παρά τις γνώμες άλλων.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι προσπάθειές σου να μετατρέψεις τις ιδέες σου σε πράξη θα είναι απογοητευτικές, κάτι που θα σε ωθήσει στο να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή και στις πιο ασήμαντες λεπτομέρειες. Ωστόσο, η βάση πάνω στην οποία τα σχέδιά σου θα μπορούσαν να στηριχτούν είναι ακόμα αβέβαιη. Ορισμένες, δε, καταστάσεις χρειάζονται την άμεση και αμέριστη προσοχή σου, πριν προβείς σε οποιαδήποτε κίνηση.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στην παρούσα φάση, φαίνεται ότι ό, τι κάνεις σε οδηγεί κάπου αλλού. Αυτά τα στοιχεία όμως που πιθανόν να μάθεις θα μπορούσαν να προστεθούν στα τωρινά σου δεδομένα, κάνοντάς τα πιο συναρπαστικά και προσοδοφόρα γι' αυτό μην εγκαταλείπεις τα αρχικά σου πλάνα.

ΦΙΔΙ
ΓΕΝΙΚΑ: Διάφορα θέματα υγείας θα σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στη διατροφή σου, την άσκηση ή στις καθημερινές σου δουλειές. Καλό θα ήταν να απέχεις από τρόφιμα ή ποτά που επιβαρύνουν το πεπτικό σου σύστημα. Όλα αυτά μπορεί να προκληθούν, λόγω της έλλειψης ξεκούρασης και ύπνου. Είναι ζωτικής σημασίας να καταναλώνεις άφθονο νερό, να χαλαρώνεις τακτικά από το φόρτο εργασίας και να σταματήσεις να αγχώνεσαι με το παραμικρό.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα όσον αφορά στα ερωτικά σου και ο μόνος τρόπος να βρεις μια άκρη είναι να συνδυάσεις τη συναισθηματική με τη λογική σου πλευρά κι όχι να γύρεις είτε από τη μια, είτε από την άλλη. Προσπάθησε να έχεις μια πιο θετική στάση απέναντι στο σύντροφό σου, αν είσαι σε σχέση και μην αντιπαρατίθεσαι στο κάθε τι που υποστηρίζει και δεν συμφωνείς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Καλό θα ήταν να μην προβείς σε καμία αλλαγή αυτό το διάστημα όσο κι αν σε πιέζουν ή σε ενθαρρύνουν κάποιοι. Πάρε το χρόνο σου, ερεύνησε και μάθε όσα περισσότερα μπορείς γιατί είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν οι προτεραιότητές σου είτε από δική σου εσωτερική ανάγκη, είτε από τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν. Όταν θα σιγουρευτείς, θα δεις να ανοίγει ο δρόμος σε κάτι νέο και αρκετά συναρπαστικό.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η συγκέντρωση στοιχείων σε συνδυασμό με τη διερεύνηση νέων πρωτοποριακών ιδεών θα σε οδηγήσει σε σημαντικές ανακαλύψεις, με τις οποίες θα ξεπεράσεις τα τωρινά σου εμπόδια ή θα σου γίνει μια πρόταση που θα αλλάξει όλη τη ζωή σου προς το καλύτερο.

ΆΛΟΓΟ
ΓΕΝΙΚΑ: Όταν μιλάς σε αυτούς που νοιάζεσαι και αγαπάς, μιλάς πάντα από τα βάθη της καρδιάς σου, ωστόσο, δεν σου αρέσει να ανοίγεσαι στον υπόλοιπο κόσμο. Αν όμως δεν εκφέρεις τις απόψεις και τα συναισθήματά σου σχετικά με ορισμένα θέματα, θα θεωρηθεί ότι δεν ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα, το οποίο σαφώς δεν ισχύει. Δεν υπάρχει τίποτα όμως που να σε φοβίζει και να εμποδίζεσαι να εκφραστείς εκτός ίσως από την δική σου υπερευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Καλύτερα λοιπόν να μάθεις να λες ό, τι έχεις γιατί μόνο έτσι θα φύγουν οι αμφιβολίες σου.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να εντρυφήσεις στον έρωτα και τις απολαύσεις της ζωής αφού ο ελεύθερος χρόνο σου είναι περιορισμένος, εξαιτίας κάποιων οικογενειακών θεμάτων. Γι' αυτό αν είσαι μόνος/η, καλύτερα να ξεμπερδέψεις πρώτα με αυτά για να συνεχίσεις μετά απερίσπαστος/η. Αν είσαι σε σχέση, ένα θέμα που σε απασχόλησε με το σύντροφό σου σιγά-σιγά τακτοποιείται, αφού όμως καταβάλλετε και οι δυο προσπάθεια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αντί να πας σε κατά μέτωπο επίθεση το ένστικτό σου λέει προς το παρόν να υποχωρήσεις. Γύρω σου έτσι κι αλλιώς επικρατεί ένα χάος, οπότε καλό θα ήταν να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς να μετέχεις αλλά να κρατήσεις αφτιά και μάτια ανοικτά γιατί όταν περάσει η μπόρα θα είσαι σε θέση να αναλάβεις αμέσως δράση, ξέροντας ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ευτυχώς, έχεις συνειδητοποιήσει ότι οι αλλαγές που γίνονται σε ευνοούν. Όμως, ξέχασε τα μακρόχρονα σχέδια και πάρε τα πράγματα μέρα με τη μέρα, ξεκινώντας από τώρα. Επίσης, να είσαι προετοιμασμένος/η για πολλές μεταβολές, πριν καταφέρεις τελικά να πετύχεις το στόχο σου.

ΠΡΟΒΑΤΟ
ΓΕΝΙΚΑ: Το ότι έχεις συγκεκριμένες απόψεις δε σημαίνει ότι τις εκφράζεις με σαφήνεια κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Ακόμα και μια απλή σου δήλωση θα μπορούσε να προκαλέσει καυγά αυτή την περίοδο ή να αποδείξει στο τέλος ότι είσαι τελείως λάθος. Πριν ανοίξεις λοιπόν το στόμα σου, διερεύνησε, μάθε γιατί μόνο έτσι δεν θα υπάρξει σύγχυση με τα λεγόμενά σου. Όταν και αν οι περιστάσεις το απαιτήσουν, τότε να αντιδράσεις. Το να είσαι εγωιστής/α και ξεροκέφαλος/η σε κάποια θέματα δε θα σε πάει πολύ μακριά.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Είναι σημαντικό να υπάρχει στη σχέση σου ειλικρίνεια και να εκφράζεις ανοικτά τις υποψίες σου. Ωστόσο, εσύ τις κρατάς μέσα σου και τις μεγεθύνεις με αποτέλεσμα να αναστατώνεσαι περισσότερο. Ο μόνος τρόπος για να τις ξεπεράσεις είναι να τις συζητήσεις με το ταίρι σου. Όσο πιο γρήγορα το κάνεις, τόσο πιο εύκολα θα ξεκαθαριστούν ορισμένες παρεξηγήσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με τη βάση των σχεδίων σου να αλλάζει, τώρα και για το επόμενο χρονικό διάστημα, απόφυγε να υποσχεθείς το οτιδήποτε και περίμενε να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς. Χρησιμοποίησε το ταλέντο σου να καθησυχάζεις, ενισχύοντας την αίσθηση κάποιων ατόμων γύρω σου ότι έχουν κερδίσει τη μάχη. Στην πραγματικότητα, τίποτα δεν έχει αλλάξει αλλά καλύτερα αυτό να το ξέρεις μόνο εσύ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα σχέδια που είχες κάνει και νόμιζες ότι άξιζαν μάλλον θα αποδειχθούν ανέφικτα, τουλάχιστον για αυτή την περίοδο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα εγκαταλείψεις γιατί τώρα υπάρχουν πολλά εμπόδια και πρέπει να επανεξετάσεις όλα τα δεδομένα σου.

ΠΙΘΗΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Αγνόησέ τα όλα, κυρίως τα πιο πιεστικά πρακτικά ζητήματα. Μπορεί να φαίνονται ζωτικής σημασίας, όμως είναι πολύ πιο σημαντικό να εστιάσεις σε εκείνους τους τομείς της ζωής σου που δεν λειτουργούν σωστά, σου προκαλούν σύγχυση ή σε κάνουν να νιώθεις δυστυχισμένος/η. Η αναγνώρισή τους ίσως είναι δύσκολη αλλά μόλις το καταφέρεις θα ανακαλύψεις διάφορες προοπτικές που κρύβονται αυξάνοντας την ελπίδα και την εμπιστοσύνη σου στον εαυτό σου. Τα αποτελέσματα των αξιολογήσεών σου θα είναι θετικά και καθησυχαστικά.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αυτά που συμβαίνουν αυτό το μήνα θα σου δημιουργήσουν ορισμένα ερωτήματα και θα νιώσεις άβολα γιατί θα προσπαθήσετε να αντιληφθείς και να εξηγήσεις την περίεργη συμπεριφορά ενός ατόμου που σου αρέσει. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις μια ανησυχία γιατί η στάση του συντρόφου σου θα σε παραξενέψει αφού είναι τελείως αλλαγμένη αλλά από τη στιγμή που θα δεις ότι δεν κρύβει τίποτα θα ηρεμήσεις και θα χαρείς αυτή την αλλαγή.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τα καλά νέα είναι ότι αυτός ο μήνας φέρνει μια νέα προοπτική σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Τα κακά είναι ότι θα δυσκολευτείς να την εκμεταλλευτείς αμέσως και ίσως χρειαστεί να περιμένεις μέχρι και το τέλος του άλλου μήνα. Όσο εκνευριστικό και αν φαίνεται εκ πρώτης όψεως, με τις υποχρεώσεις και τις προτεραιότητές σου να μετατοπίζονται συνεχώς, θα χαρείς που τελικά δε θα χρειαστεί να κάνεις κάτι επιπλέον.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όσο κι αν απολαμβάνεις την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων στο τέλος γίνεται αυτό που θέλεις εσύ, ακόμα κι αν είναι λάθος. Στην παρούσα φάση όμως ίσως πρέπει να υποχωρήσεις και να ακούσεις τι έχουν να πουν οι συνεργάτες σου γιατί ακόμα κι αν σου φαίνονται τραβηγμένες για τα δεδομένα σου, θα σου φέρουν κέρδος.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Παρά τα διαστήματα χαλαρότητας και ευτυχίας η ζωή παραμένει δύσκολη και πολύπλοκη. Αυτό το μήνα ίσως υπάρξουν αρκετές αντιξοότητες που όσο και αν φαίνεται επείγον να τις διευθετήσεις ή σε πιέζουν κάποια άτομα, δε χρειάζεται να βιαστείς. Ακολούθησε το ένστικτό σου, ερεύνησε και εξήγησε με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν προτίθεσαι να κάνεις το οτιδήποτε αν δεν νιώθεις έτοιμος/η. Μόνο τον εαυτό σου πρέπει να βάζεις σε προτεραιότητα και κανέναν άλλο.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Έχεις μια συναισθηματική γενναιοδωρία σε αφθονία, την οποία, όμως, μερικές φορές φοβάσαι να την δείξεις στο άτομο με το οποίο είσαι μαζί από φόβο ότι μπορεί να πληγωθείς ή να σε εκμεταλλευτεί. Αλλά, μόνο όταν μπορέσεις να εκφράσεις τι νιώθεις θα ξεπεράσεις πρακτικά ζητήματα αλλά και τεταμένες καταστάσεις που δημιουργούνται ανάμεσά σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το να περάσεις από τα λόγια στην πράξη είναι μια απόσταση. Αυτός ο μήνας μετατρέπει τις ιδέες σου σε πραγματικότητα κι εσύ καλείσαι είτε να συνεχίσεις το δρόμο αυτό που χαράσσεται μπροστά σου είτε να φρενάρεις, το σίγουρο είναι όμως ότι δεν μπορείς να μείνεις στάσιμος/η. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις πάντως είναι ότι οι αλλαγές θα γίνουν ούτως ή άλλως, ακόμα και χωρίς τη συμμετοχή σου γι' αυτό και πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να συζητήσεις κάποιο οικονομικό σου πρόβλημα με ένα άτομο που εμπιστεύεσαι και είναι πιθανό να εκπλαγείς με τις ιδέες που θα σου δώσει. Παρότι φαίνεσαι διστακτικός/η στο να αποδεχτείς τις προτάσεις του και μόνο οι συζητήσεις μαζί του μπορεί να σε οδηγήσει στη λύση.

ΣΚΥΛΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Γνωρίζεις ότι πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις που θα αναμορφώσουν την προσωπική σου ζωή αλλά είναι πιθανό να δημιουργήσεις ορισμένες αντιδράσεις στους γύρω σου, αν και τελικά θα είναι προς το συμφέρον όλων. Το ενδιαφέρον σου όμως θα μετατοπιστεί σε θέματα που αφορούν τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι αλλαγές πλησιάζουν και θα είναι επωφελείς, ακόμα κι αν φέρνουν αναστάτωση. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα πρέπει να παραμείνεις επιφυλακτικός/η, χωρίς να χάσεις την πίστη σου ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί σταδιακά.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Μπορεί να αισθάνεσαι ότι πιέζεσαι να πάρεις αποφάσεις αλλά αν δεν έχεις μαζέψει όλα τα στοιχεία καλύτερα να το αποφύγεις. Έχε επίσης στο νου σου ότι καθημερινά μπορεί να προστίθεται ένα ακόμη κομμάτι στο πάζλ, οπότε σε λίγο καιρό θα σου είναι πιο εύκολο να δεις ολόκληρη την εικόνα ενός ανθρώπου που ενδιαφέρεσαι. Ίσως χρειαστεί πάντως να κάνει ένα διαχωρισμό στα άτομα που χρειάζεσαι στη ζωή σου ή δεν θέλεις να έχεις παρτίδες και να ανοίξεις ένα νέο κύκλο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ο στόχος σου αυτό το μήνα είναι να ασχοληθείς με κάποια πρακτικά θέματα αλλά και εκείνους που έχουν την ευθύνη τους. Ορισμένα πράγματα όμως που έχουν αναλάβει άλλοι, επηρεάζουν και τη ζωή σου, γι' αυτό εσύ πρέπει να πάρεις τις περισσότερες αποφάσεις. Αν συνεχίσεις να το αγνοείς, η τύχη θα αναλάβει να οργανώσει τη ζωή σου, όπως αυτή θέλει, χωρίς να σε ρωτήσει αν σου αρέσει ή όχι.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ορισμένες ιδέες σχετικές με τα οικονομικά σε γέμισαν με τέτοιο ενθουσιασμό που είχες καιρό να νιώσεις. Ωστόσο, κάποιοι που διαφωνούν μαζί σου θα σου δημιουργήσουν αρκετά εμπόδια. Μπορείς να τους πείσεις, αν διαθέτεις τα απαραίτητα στοιχεία και άφθονη επιμονή. Εάν πιστεύεις ακράδαντα ότι θα υπάρξουν κέρδη, τότε δε θα σου είναι δύσκολο.

ΧΟΙΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Το να εξισορροπήσεις τα θέλω σου και τα πρέπει είναι αρκετά δύσκολο. Αλλά τώρα, με τις επίμονες και πιεστικές αλλαγές της ζωής σου αναγκάζεσαι να αλλάξεις τον τρόπο που ζεις και εργάζεσαι. Προσπάθησε να πας με τη ροή, έχοντας μια πιο άνετη στάση, ιδιαίτερα προς το άγνωστο. Το ποιος και το τι θα συναντήσεις στην πορεία ίσως δεν είναι ενδιαφέρον, αυτό που είναι όμως είναι ότι θα αλλάξεις εντελώς την προοπτική σου. Επίσης πρέπει να προσέξεις την υγεία σου. Η κούραση και η κακή διατροφή θα μπορούσε να αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό σου σύστημα και να αρρωστήσεις πολύ εύκολα γι' αυτό να θρέφεσαι σωστά και να χαλαρώνεις.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Υπάρχει ένα άτομο που σου αρέσει και θα σε βάλει σε προβληματισμό αν πρέπει ή όχι να του μιλήσεις. Μη χάνεις το χρόνο σου με φοβίες και ανασφάλειες. Σκέψου καλά και ψάξε την κατάλληλη στιγμή για να το πλησιάσεις για να πεις αυτά ακριβώς που νιώθεις. Αν είσαι σε σχέση, συναρπαστικές εξελίξεις επιφυλάσσονται προς το τέλος του μήνα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τα πράγματα είναι σε μεταβατικό στάδιο και το πιο απλό περιστατικό είναι πιθανό να χρειάζεται λεπτομερή ανάλυση, για να καταλήξεις σε συγκεκριμένα συμπεράσματα. Αυτό όμως σου δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους και να διερευνήσεις νέες επιλογές. Όσο δελεαστικές και να είναι πάντως απόφυγε να εκφράσεις παραπάνω ενδιαφέρον απ' όσο χρειάζεται και σκέψου καλά πριν αποφασίσεις το οτιδήποτε.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αισθάνεστε ανέτοιμος/η να πάρεις κάποιες αποφάσεις στα οικονομικά σου. Ίσως πρέπει να συμβουλευτείς κάποιο έμπιστό σου πρόσωπο. Πάντως μη δεσμευτείς ή διατήρησε την ελευθερία να αλλάξεις τους όρους σε μια συμφωνία, εκμεταλλευόμενος/η τη μέχρι τώρα εμπειρία σου.

Διάβασε επίσης:

- Οι 12 καυτοί εραστές του Κινέζικου ωροσκοπίου

- Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

- Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

- Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Για να διαβάσεις τα ερωτικά των ζωδίων της Κινέζικης Αστρολογίας πάτησε εδώ

*Για να διαβάσεις για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πάτησε εδώ

*Βρες εδώ τα πάντα για τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved