Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιανουαρίου

Ο Ιανουάριος του 2015 είναι ο συμπαντικός μήνας 9

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιανουαρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Ιανουάριος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 9 - και αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (9), 12+9=21. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 2+1=3. Το 3 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Ιανουάριο.

Για τον μήνα Ιανουάριο

Αν ο προσωπικό σου μήνας είναι το 1
Καταστάσεις που σε ταλαιπωρούσαν καιρό κλείνουν οριστικά και αμετάκλητα. Με λυμένα χέρια πλέον θα μπορέσεις να κινηθείς πιο άνετα και να σχεδιάσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα κανείς και τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την επιτυχία σου, με την προϋπόθεση ότι θα είσαι ο καπετάνιος στο καράβι. Τα πράγματα δυσκολεύουν τις φορές που χρειάζεται να συνεργαστείς.
Οικονομικά: Στο πλαίσιο της γενικής κατάστασης οι συγκυρίες εμπνέουν αισιοδοξία.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση αναζήτησε τα θετικά σημεία του συντρόφου σου, αντί να εστιάζειςι στα αρνητικά του. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια γνωριμία που προέρχεται από άλλη κουλτούρα θα γίνει αφορμή για ταξίδια.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2
Ένας ζόρικος μήνας σε θέματα επικοινωνίας. Μην πιέζεις καταστάσεις στις οποίες εμπλέκονται πρόσωπα της οικογένειας ή συνεργάτες. Επιδίωξε επαφές με άτομα που σε ηρεμούν.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα θα δυσκολευτείς να βρεις στήριξη στις επιδιώξεις σου όποιες κι αν είναι. Μη συμμετέχεις σε σχόλια γιατί στη συνέχεις θα χρειαστεί ν' απολογηθείς.
Οικονομικά: Βάλε σωστές προτεραιότητες και διακανόνισε τα χρέη σου όταν τα μετρητά είναι περιορισμένα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση προσπάθησε να αποφύγεις τις αναμετρήσεις και τις κατά μέτωπο επιθέσεις. Αν είσαι μόνος/η, προσοχή στους έρωτες που ξεκινούν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Αυτός ο μήνας είναι συνώνυμος με ουσιαστικές αλλαγές. Συναντήσεις με νέα πρόσωπα, επηρεάζουν τον τρόπο σκέψης αλλά και τον τρόπο ζωής σου. Έχεις όλα τα ατού με το μέρος σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα έχεις το χάρισμα να χειρίζεσαι πρόσωπα και καταστάσεις. Κάτω από τον ήρεμο και κοινωνικό σου αέρα κρύβεται ένα τρομερά κριτικό βλέμμα.
Οικονομικά: Απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά σου. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και τα χέρια σου κοντά.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση ζήσε την κάθε στιγμή χωρίς να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η, το σερφάρισμα στο διαδύκτιο θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4
Το βόλεμα είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για τη ζωή σου. Βγες από τη χειμέρια νάρκη σου, κάνε τον απολογισμό σου, αναθεώρησε τους στόχους σου και επαναξιολόγησε τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου.
Επαγγελματικά: Κομβικός μήνας για τα επαγγελματικά σου, καθώς πολλές καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν. Αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας στείλε τώρα το βιογραφικό σου.
Οικονομικά: Οι εκκρεμότητες των περασμένων ετών και οι συσσωρευμένοι λογαριασμοί πιέζουν χρονικά για την τακτοποίηση τους.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, οι ευθύνες και η έλλειψη ελεύθερου χρόνου, σε απομακρύνουν όλο και περισσότερο από το σύντροφο σου. Κάνε κάτι πριν να είναι αργά. Αν είσαι μόνος/η, κράτησε επιφυλακτική στάση σε κάθε νέα γνωριμία.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5
Οι συνεχείς διακυμάνσεις αυτού του μήνα σε συνδυασμό με το κλίμα της εποχής απαιτούν έξυπνους ελιγμούς ώστε να προχωρήσουν τα πράγματα. Ρίσκαρε εκ του ασφαλούς.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα προετοιμάσου για ένα ταξίδι ζωής. Ο κόσμος είναι πολύ μικρός για σένα και βλέπεις ευκαιρίες στο εξωτερικό ή συνεργασίες με άτομα από μακριά.
Οικονομικά: Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν αρκετά, αλλά θα βρεις τρόπους να τα ρυθμίσεις.
Αισθηματικά: Το τοπίο της ζωής σου ξεκαθαρίζει ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσεις το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο. Αν είσαι μόνος/η, η ανάγκη σου για ελευθερία δεν σε βοηθάει ν' αποφασίσεις τι θέλεις.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6
Αυτό το μήνα οι φόβοι και οι αμφιβολίες σου εξαφανίζονται και στη θέση τους έρχονται η αισιοδοξία και η αίσθηση ότι πλέον τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως εσύ επιθυμείς.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα οι οιωνοί είναι θαυμάσιοι Θα βρεις πρόθυμα αφτιά να σε ακούσουν και μέσω της διπλωματικής οδού θα κερδίσεις δρόμο αναίμακτα. Μην αφήσεις την ευκαιρία να χαθεί.
Οικονομικά: Τα παθήματα του παρελθόντος σου έγιναν μάθημα. Κάτι αλλάζει σταδιακά προς το καλύτερο.
Αισθηματικά: Αν έχεις μιας σταθερή σχέση θέλεις αλλαγή παραστάσεων επειγόντως. Αν είσαι μόνος/η, απόφυγε να δεσμευτείς αν δεν έχεις σαφή εικόνα των πραγμάτων.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7
Με αρκετά νωχελική διάθεση υποδέχεσαι τον πρώτο μήνα του χρόνου και με δυσκολία ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα εμφανιστεί σαν από μηχανής θεός και θα σε βγάλει από την αδράνεια.
Επαγγελματικά: Η γνωστή παροιμία «Κάλιο πέντε και στο χέρι πάρα δέκα και καρτέρι» σου ταιριάζει γάντι αυτή την περίοδο. Πήγαινε με τη ροή των καιρών και αρκέσου σε ό,τι σου φέρνει η ζωή αδιαμαρτύρητα.
Οικονομικά: Τ' αποτελέσματα των βελτιωτικών κινήσεων που κάνεις τώρα θα φανούν αργότερα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση ήρθε η ώρα ν' αναρωτηθείς «Πόσο ενδιαφέρεστε ο ένας για τον άλλο;». Αν είσαι μόνος/η, ένα σημαντικό για σένα πρόσωπο κάνει ένα δυναμικό come back στη ζωή σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8
Αυτός ο μήνας θα χρωματιστεί από μεγάλη κινητικότητα. Το εύρος των ενδιαφερόντων σου μεγαλώνει και αυτό μπορεί ν' αφορά θέματα σπουδών και γνώσεων γενικότερα. Προβλέπονται ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ευχάριστες γνωριμίες
Επαγγελματικά: Το διαδύκτιο μπορεί να διευρύνει τις επαγγελματικές σου προοπτικές και ένα ταξίδι να δώσει διέξοδο στο επιχειρηματικό σου δαιμόνιο. Συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες στο προσκήνιο.
Οικονομικά: θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη για ν' ανταποκριθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, μην αναμοχλεύεις καταστάσεις από το παρελθόν αν δεν προτίθεσαι να δώσεις οριστική λύση. Αν είσαι ελεύθερος/η, μην κυνηγάς κάποιον που δεν είναι διαθέσιμος μόνο και μόνο από γινάτι.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9
Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να οργανωθείς και να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου. Γι' αυτό μην αφήνεις τους άλλους να χώνουν τη μύτη τους στις δουλείες σου.
Επαγγελματικά: Στο χώρο της εργασίας σου ήρθε η ώρα ν' αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν σε εκφράζει πλέον. Ο κενός χώρος που θα δημιουργηθεί και γεμίσει με κάτι πιο ενδιαφέρον.
Οικονομικά: Παρ' όλο που έχεις έσοδα, τα έξοδα δεν σου αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση μη χάνεις το χρόνο σε πισωγυρίσματα που δεν θα σου προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Αν είσαι μόνος/η, εξέτασε προσεκτικά αν και που θα χαρίσεις την καρδιά σου.

Διάβασε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2015

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved