Οι χρησμοί του Ιανουαρίου 2015 για την Ελλάδα

Τι προβλέπεται για το μήνα Ιανουάριο σχετικά με το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα;

Οι χρησμοί του Ιανουαρίου 2015 για την Ελλάδα

«Ο Θεός υπέγραψε τη λευτεριά της Ελλάδος, και δεν παίρνει πίσω την υπογραφή του.» Στρ. Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήρθατε στους χρησμούς Ιανουαρίου 2015. Καλό μήνα και καλή χρονιά να έχετε, γεμάτη υγεία και ευτυχία!

Φτάσαμε στον Ιανουάριο του 2015 και μια νέα χρονιά ξεκινά όπως ακριβώς τέλειωσε και η προηγούμενη. Με μια χώρα ακυβέρνητο καράβι, προσμένοντας μια ανάπτυξη όπου την περιμένουμε εδώ και πέντε συναπτά έτη αλλά που τελικώς, αστρολογικά πάντα, διαφαίνεται πως θα έρθει μετά από 365 ημέρες.

Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν βγήκε και κατά την γνώμη μου πολλοί από αυτούς που τελικά έκαναν το λάθος και τελευταία στιγμή «πήδηξαν» και βρέθηκαν στην «λάθος πλευρά» θα περάσουν στην λήθη της Ιστορίας. Τώρα όμως έρχονται τα δύσκολα αφού η χώρα άλλαξε σελίδα και ως γνωστόν κάθε αρχή και δύσκολη. Η Ευρώπη (σε πρώτη φάση) αρχίζει να τρέμει, αφού η κατάσταση δεν είναι τόσο ελεγχόμενη όσο νόμιζε και μάλλον θα γίνει αλυσιδωτή αντίδραση. Τα πρώτα δείγματα της εισόδου του Κρόνου στον Τοξότη τα είδατε και το μεγάλο χρηματιστηριακό κραχ είναι προ των πυλών.

Αλλά ας δούμε το τι μέλλει γενέσθαι για την χώρα κατά τον μήνα Ιανουάριο.

Κοινωνικές Εξελίξεις: «Οι απλοί άνθρωποι, αυτοί που τα ονόματά τους δεν μπαίνουν σε βιβλία ιστορίας, είναι αυτοί που δημιουργούν την ιστορία.» Νόαμ Τσόμσκι

Η φράση αυτή ανήκει στον Αμερικάνο καθηγητή Νόαμ Τσόμσκι και υποδεικνύει στο έπακρο την θέση και την υπόσταση που θα έχει η κοινωνία. Ο καθένας ξεχωριστά έχει την δύναμη να αλλάξει τα πράγματα όπως θεωρούν οι της «Μεγαρικής Σχολής» τους σωρείτες. Για παράδειγμα εάν βάλουμε σε ένα καράβι να μεταφέρει σιτηρά θα φτάσει σε κάποια στιγμή σε ένα σημείο «οριακό». Εάν προσθέσουμε ένα σπόρο σίτου παραπάνω το καράβι θα βουλιάξει. Ένας κόκκος έχει την δύναμη να βυθίσει ένα πλοίο! Αν αυτός ο συλλογισμός, τώρα, μεταφερθεί στην καθημερινή ζωή, θα διαπιστώσουμε πόσο σημαντική είναι η δύναμη ενός και μόνον ανθρώπου. Όταν, δηλαδή, ο κάθε ένας θεωρεί ότι μόνος του μπορεί να σώσει τον κόσμο, τότε μπορεί να προστεθεί στον σωρό και να είναι ένας εν δυνάμει σωρείτης. Οι πολίτες της χώρας θα νοιώσουν πως πιέζονται να δεχτούν κάτι παρά τη θέληση τους . Αυτό θα κάνει τον λαό να το «κρατήσει μανιάτικο». Ο διελαύνων Ποσειδώνας που σχετίζεται με τα «τεχνάσματα» συναντά τον άξονα Σελήνης/Άδμητου δείχνοντας επιπλέον ότι θα πρέπει να αναμένουμε εκ νέου «επίθεση» των αγορών αλλά και των «εταίρων» μας. Ο λαός ουσιαστικά μέσα από καταιγισμό «ειδήσεων» πιστεύω πως εν μέρει θα πανικοβληθεί, αφού ο προοδευμένος Άδης μιλά για ενέργειες τρίτων που προκαλούν ανησυχία ή ακόμα και πανικό στο λαό. Παράλληλα, παρά τις προσπάθειες, θα υπάρξουν προβλήματα στην ορθή λειτουργία των υπηρεσιών του κράτους, πράγμα που θα έχει αντίκτυπο στον λαό και στην παροχή υπηρεσιών σε αυτόν. Εντός της κοινωνίας κάποιοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το «κενό» εξουσίας με αποτέλεσμα να έχουμε αύξηση της τουρκικής προκλητικότητας αλλά και εγκλήματα με ιδιαίτερη σκληρότητα που αποσκοπούν στην παράνομη κτήση και κατοχή πλούτου. Οι τράπεζες ίσως επιχειρήσουν να χειραγωγήσουν το κοινό με «ρυθμίσεις» με εκβιαστικά διλλήματα και όρους οι οποίοι πρέπει να προσεχθούν διότι, ελέω Ποσειδώνα, κρύβουν «ψηλά γράμματα» που τελικά ίσως δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται θα λύσουν.

Πολιτικές Εξελίξεις: «Η ζωή των κρατών είναι σαν τη ζωή των ανθρώπων. Αυτοί έχουν το δικαίωμα να σκοτώνουν όταν βρίσκονται σε κατάσταση φυσικής άμυνας, εκείνα δε έχουν το δικαίωμα να κάνουν πόλεμο όταν κινδυνεύουν.» Σαρλ Ντε Μοντεσκιέ

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Ήμασταν καλά παιδιά όταν πληρώναμε με το «αίμα» χρέη που μας φόρτωσαν άλλοι και πουλάγαμε τα «ασημικά» μας σε τιμές που ήθελαν οι «αλληλέγγυοι δανειστές» μας. Η χώρα μπαίνει σε μια περιπέτεια για αυτόν τον μήνα. Η προοδευμένη συναστρία της Ελλάδας με την Γερμανία, δείχνει ότι η Μέρκελ δεν θέλει μια «άλλη» κυβέρνηση στη χώρας μας και ότι ίσως ακόμα να είναι και οι «ηθικοί αυτουργοί» σε κάποια όχι και «τόσο αθώα συμβάντα». Από την άλλη, στο ωροσκόπιο της Ελλάδας, η παρουσία του προοδευμένου Άδμητου μιλά για μια εντολή παύσης προς την κυβέρνηση και ότι δεν αποκλείεται να μην έχουμε την «υποστήριξη» της «φίλης» Γερμανίας αλλά και της «οικογένειας» της Ευρώπης σε θέματα που θα μας απασχολήσουν. Ζητήματα με ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και ηλεκτροδοτήσεις θα προκύψουν ενώ ίσως και να έχουμε και ζητήματα με ανακοινώσεις με «αναχωρήσεις» εταιρειών από τον Ελλαδικό χώρο.

Η παρουσία του προοδευμένου Ζευς μιλά για την εμμονή κάποιων ισχυρών να πάρουν μια δήλωση «μετανοίας» δηλαδή να ζητήσουν από πολιτικούς του αντιμνημονιακού χώρου να αναδιπλωθούν όσον αφορά στις πολιτικές θέσεις τους. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια νέα οικονομικά σκάνδαλα και ατασθαλίες.

Ο προοδευμένος Κιούπιντο συναντά τον Δία και αυτό εξ ορισμού συνιστά (πολιτικούς) γάμους και επιστροφές κάποιων στην βάση τους. Θα χρειαστεί όμως να θυμούνται πως ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και η εκλογή τους εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο προοδευμένος Βόρειος Δεσμός μιλά για μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια κερδοσκοπίας, πράγμα που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα γιατί θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Γενικά η χώρα είναι πλέον στο μάτι του κυκλώνα και λυπάμαι που το λέω η παρουσία του διελαύνοντα Ποσειδώνα στον 9ο οίκο της Ελλάδος, κυβερνήτη του 10ου σε δυσαρμονική όψη με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της χώρας, δείχνει ότι πίσω από δόλιες ενέργειες θα υπάρξουν τόσο ξένοι όσο και άτομα που κατείχαν ή κατέχουν θέσεις εξουσίας στην Ελλάδα.

Οι διελεύσεις δείχνουν τον δρόμο: ««Το μεγαλύτερο τέχνασμα του διαβόλου είναι ότι σε πείθει για την ανυπαρξία του.» Σαρλ Μποντλέρ

Ο μήνας όπως είπαμε είναι εξαιρετικά δύσκολος αφού θα αναλάβουν δράση «τύποι σκοτεινοί». Στις 4 έως 6 Ιανουαρίου χώρα θα λάβει μηνύματα που θα αποσκοπούν στο να «ρίξουν» το ηθικό αφού ο διελαύνοντας Ήλιος θα ισούται με τον προοδευμένο Ποσειδώνα πράγμα που σηματοδοτεί γεγονότα αποπροσανατολισμού και απώλειας της πραγματικότητας. Παράλληλα, ο Άρης από διέλευση θα συναντήσει το μεσοδιάστημα Ουρανού/Βουλκάνους και θα βγάλει σοβαρούς τραυματισμούς και προβλήματα με το ηλεκτρικό ρεύμα ή με συσκευές που ηλεκτροδοτούνται.

Ιδιαίτερα προβληματική είναι η περίοδος μεταξύ 12 και 18/1 αφού θα υπάρχουν συγκρούσεις με ιδιαίτερη σφοδρότητα, τρομοκρατικό χτύπημα ισχύος ή ακόμα και διακρατικό επεισόδιο. Προβλήματα ίσως βγουν στην επιφάνεια σχετικά με χρηματικά αποθέματα ή «μεταφορές» χρημάτων. Η κατάσταση αυτή θα είναι κατευθυνόμενη και προϊόν απάτης.

Από 19 έως και 22/1 είναι ένα τριήμερο επένδυσης στον φόβο, αφού σε κοσμικό επίπεδο έχουμε τον διελαύνοντα Άρη να είναι σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα της Ελλάδος και οι δυο τους σε επαφή με το προοδευμένο μεσοδιάστημα Μηδενικής Κριού/ Άδη που δείχνει προσπάθειες για να αποτύχουν τα σχέδια κάποιου. Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που δυστυχώς σε παγκόσμιο επίπεδο θα έχουμε ξαφνικές τραγωδίες και καταστροφές μεγάλης έκτασης είτε στον αέρα, είτε σε υδάτινο στοιχείο όπως δείχνει η παρουσία του Ποσειδώνα στο μεσοδιάστημα Ουρανού - Βουλκάνους, χωρίς να εξαιρείται η χώρα μας.

25/1 ημέρα των εκλογών: «Όταν ένας πολιτικός φεύγει από άλλο κόμμα και έρχεται στο δικό μας έχουμε διεύρυνση. Όταν ένας πολιτικός φεύγει από το δικό μας κόμμα και πάει σε άλλο έχουμε προδοσία, αποστασία».

Η Σελήνη την ώρα έναρξης των εκλογών είναι στην 9η μοίρα του Κριού ενώ ο Ποσειδώνας σε ακριβέστατη αντίθεση με την Μαύρη Σελήνη στην Παρθένο . Αν λάβουμε υπόψη μας το ότι θα έχει πραγματοποιηθεί σε κοσμικό επίπεδο και η σύνοδος Άρη –Ποσειδώνα εύκολα συμπεραίνουμε πως θα υπάρχει προσπάθεια «αλλοίωσης» του εκλογικού αποτελέσματος. Νομίζω, όμως, πως ο λαός θα «στείλει» μήνυμα και μάλιστα ηχηρό! Τα υπόλοιπα, το πώς και το γιατί σε εξειδικευμένο άρθρο επί των εκλογών.

Αυτές είναι οι προβλέψεις για τον Ιανουάριο του 2015. Ας κάνουμε υπομονή και ας σκεφτούμε πως ενωμένοι μπορούμε πολλά.

Καλό μήνα και καλή χρονιά!.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved