Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Κανένας δεν χρειάζεται συμβουλές, παρά μόνο επιβεβαίωση

Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου θα πραγματοποιηθεί στις 6/12 στις 2.27 το μεσημέρι στον άξονα Διδύμων –Τοξότη και συγκεκριμένα στην 15η μοίρα των Διδύμων.
Πρόκειται για μια αιφνιδιαστική Πανσέληνο με ευχάριστες εκπλήξεις, λόγω της αρμονικής συμμετοχής του Ουρανού και του τριγώνου της Αφροδίτης με τον Δία που συνωμοτούν για να δώσουν την πικάντικη γεύση σε ό, τι μαγειρεύουμε.

Επιπλέον η συμμετοχή του πύρινου Ερμή δίνει μια νότα διανοητικής απόδρασης και μας κάνει να φιλοσοφούμε πολύ.

Σε αυτή την Πανσέληνο που αέρας και φωτιά συνυπάρχουν αρμονικά, εφόσον και ο ωροσκόπος της Πανσελήνου είναι στον Κριό, αισθανόμαστε προτροπή για αλλαγές, για να καλυτερεύσουμε την προσωπική μας ζωή, να επικοινωνήσουμε ό, τι σκεφτόμαστε και να εκφράσουμε έστω και ιδιόρρυθμα τις επιθυμίες μας.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Θέλεις επικοινωνήσεις οπωσδήποτε με κάποιους ανθρώπους που θεωρείς πως πρέπει να γνωρίζουν τις σκέψεις και τις προθέσεις σου. Στην ουσία θέλεις να εξηγηθείς για να διασφαλίσεις τον εαυτό σου, προκειμένου να προχωρήσεις σε αυτό που επιθυμείς. Η φλόγα που σε κυριεύει χρειάζεται να ξεδιψάσει και θα κάνεις τα πάντα γι' αυτό, καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δεν σου αφήνει περιθώρια αναμονής. Αυτή η Πανσέληνος σου χαρίζει και ένα μεγάλο διάστημα εκτόνωσης, κοινωνικής ζωής και διασκέδασης. Απόλαυσέ την!

ΤΑΥΡΟΣ

Το πορτοφόλι σου είναι αυτό που θα τραβήξει όλη σου την προσοχή στη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου, επιθυμώντας να το βλέπεις γεμάτο για να το αδειάζεις με ευχαρίστηση. Έχεις ανάγκη να περάσεις όμορφα και να μην στερηθείς αυτές τις γιορτές και ανησυχείς μήπως δεν μπορέσεις να προσφέρεις και στους αγαπημένους σου. Αν προτίθεσαι να κλείσεις μια οικονομική συμφωνία ίσως ταλαιπωρηθείς από γραφειοκρατία και αντιφατικές συμπεριφορές. Ωστόσο το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Αφροδίτη με τον Δία σου εγγυάται πως θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις αυτά που επιδιώκεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σου έτυχε μια Πανσέληνος πριν τη λήξη του χρόνου στην οποία συμμετέχει ο κυβερνήτης σου Ερμής, κάνοντάς σε να σκέφτεσαι πολύ θέματα που σε αφορούν και με την προτροπή του Ουρανού, να θέλεις να τα ανατρέψεις. Ό, τι και αν συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή θα υπεραναλυθεί και θα αναποδογυρίσει, προκειμένου να αισθανθείς καλά. Η τάση σου να αλλάξεις ακόμα και εξωτερική εμφάνιση δείχνει την ανάγκη γενικότερων αλλαγών που θέλεις να κάνεις και έχεις την εύνοια να το πράξεις. Αναζήτησε το καινούργιο και γύρισε την πλάτη σε παλιές τετριμμένες στάσεις και συμπεριφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκαθαρίσματα σου ζητά αυτή η Πανσέληνος σε ό, τι αφορά σε μυστικά και καταστάσεις, που μένουν στο ημίφως. Αν έχεις αναμιχθεί σε παρασκηνιακά ζητήματα βρες τρόπο να πάψουν να σε απασχολούν και βγάλε τον εαυτό σου έξω από αυτά. Μπορείς να τονώσεις την ψυχολογία σου υψώνοντας παράστημα και διασαφηνίζοντας πως δεν μπορείς άλλο να υποθάλπεις κάτι που διαφωνείς με την ύπαρξή του. Το ίδιο κάνε και για σένα, μίλα ειλικρινά στον εαυτό σου ώστε να τον ελαφρώσεις από κάτι που σε βαραίνει πολύ. Ξεκαθάρισε τι πραγματικά θέλεις και κάνε την έκπληξη.

ΛΕΩΝ

Ο ενθουσιασμός χτυπάει κόκκινο σε μια Πανσέληνο που σου στρώνει το έδαφος για έντονη κοινωνική ζωή, ερωτόμορφες μέρες και σκέψεις για το πώς θα διασκεδάσεις ακόμα και τα άσχημα που τυχόν συμβαίνουν. Με λίγα λόγια παρακινείσαι να αφήσεις τη ρουτίνα όπως αυτής της δουλειάς και να βρεις χρόνο να ξεδώσεις και να συναναστραφείς. Ασχολήσου με τα ενδιαφέροντά σου και ξέφυγε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η υπερβολή και το πάθος σου θα ξεχυθούν πάλι χωρίς μέτρο, αλλά δεν θα σου πω να προσέχεις γιατί δεν είσαι σε θέση να ακούσεις περιοριστικές συμβουλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ερμή σε κάνει να βιώνεις με περισυλλογή αυτή την Πανσέληνο ειδικά σε επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν. Αν δεν μπορείς να βρεις άκρη με κάτι ή κάποιον στη δουλειά σου, προσπάθησε να ανατρέψεις τα δεδομένα με συζήτηση και έκφραση των απόψεών σου, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια άκρη. Το γενικότερο ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα που επικρατεί σε πριμοδοτεί κατάλληλα ώστε να απαλλαγείς από κάτι που σε ενοχλεί και γενικότερα, αρκεί να μην το αναλύσεις πολύ και τελειώσει το τραγούδι που θα σε έκανε να χορέψεις αυθόρμητα και λυτρωτικά.

ΖΥΓΟΣ

Καλείσαι να ασχοληθείς με τη γνώση και την πληροφορία, να εμπλουτίσεις το μυαλό σου με νέα δεδομένα, να μάθεις κάτι καινούργιο και να εστιάσεις στους πνευματικούς σου ορίζοντες. Γύρω σου υπάρχει μεγάλη εύνοια και ευκαιρίες, οπότε κάνε κάτι που θα σου δώσει ένα αβαντάζ, προσθέτοντας και προσωπική ευχαρίστηση. Μην παρασύρεσαι από την κοινωνική σου ζωή και τις προκλήσεις. Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, φροντίζει να είσαι αρκετά αγαπητός/η τον τελευταίο καιρό και δεν χρειάζεσαι άλλη αποδοχή. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου ανεβάζοντας το γνωσιολογικό σου επίπεδο. Ο θαυμασμός των άλλων θα σε αποζημιώσει στο έπακρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις την ευκαιρία να πετύχεις ένα στόχο και να κινηθείς αιφνίδια σε ό, τι αφορά σε οικονομικά, φορολογικά, κληρονομικά και επαγγελματικά θέματα. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να τη βγεις από το πλάι, έχοντας και τη συγκατάθεση του διπλανού σου. Στην περίπτωσή σου διπλανός σου είναι η κυρίως η Αφροδίτη που φροντίζει να σε χορηγεί με εύνοια. Έχεις κατανοήσει καλά πως ό, τι αξίζει είναι δύσκολο και σε αυτή την Πανσέληνο πρέπει να κάνεις επίδειξη της κατανόησής σου. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και απαλλάξου από διαδικασίες που στερούν το χρόνο σου από ευχάριστες δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεσαι στο στοιχείο σου που είναι η περιπέτεια, σε μια Πανσέληνο που σε αφορά άμεσα, προτρέποντας για σκάνδαλα στην ερωτική σου ζωή. Πολλές οι προκλήσεις και δεν μπορείς να αντισταθείς, νέες γνωριμίες και συναναστροφές σε ενθουσιάζουν και αν είσαι μόνος/η, μια νέα έκπληξη βρίσκεται στην πόρτα σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η η προσοχή σου μπορεί να αποσπαστεί από το ταίρι σου αλλά αν ανήκεις στους πιστούς του ζωδίου απογειώσου με τον σύντροφό σου. Σε κάθε περίπτωση η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται, ενώ μια συνεργασία σου ανανεώνεται μέσα από δημιουργικές και ευφυείς προσεγγίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλε λίγο φρένο στις υποχρεώσεις σου ειδικά αυτές της δουλειάς, σταμάτα να επιμένεις να έχεις τον έλεγχο σε όλα και χαλάρωσε. Άφησε τον εαυτό σου να παρασυρθεί από την αισιοδοξία των άλλων που θεωρείς σημαντικούς για σένα και πάψε να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Χρειάζεσαι εκτόνωση και αυτή η Πανσέληνος στην προσφέρει, αν συγκατατεθείς να διώξεις τις ανήσυχες σκέψεις και το άγχος του αν θα τα καταφέρεις, σε οποιονδήποτε τομέα. Σε περιμένουν εκπλήξεις και αιφνιδιασμοί σε πολλά θέματα γι αυτό άφησε τη συστολή στην άκρη και άρχισε να διαστέλλεσαι όσο ακόμα έχεις την ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άλλοι κάτι προσπαθούν να σου πουν ή να σου δείξουν με κάθε τρόπο. Αυτοί οι άλλοι δεν είναι οποιοιδήποτε, είναι αυτοί που έχεις διαλέξει δίπλα σου. Η συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ουρανού σε αυτή την Πανσέληνο σε κάνει να αντιδράς εμμένοντας στις απόψεις σου, αλλά έτσι δεν θα βγει άκρη. Ο ενθουσιασμός σου δεν πρέπει να ικανοποιεί μόνο εσένα αλλά και τους άλλους και οι στιγμές που ζητάς να ζήσεις για να είναι ασυνήθιστες θα πρέπει να το νιώσουν και αυτοί. Πρόσεχε την υπερβολή και μην φέρεσαι εγωιστικά. Σε περιμένουν συναρπαστικές στιγμές, αρκεί να ακούς και να συζητάς με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικογενειακά θέματα βγαίνουν στην επιφάνεια εφόσον κάποιοι αποφασίζουν να σε συμβουλέψουν, είτε το ζητήσεις είτε όχι. Δέχεσαι υποδείξεις ξαφνικά και ίσως και χωρίς λόγο για το πόσα ξοδεύεις, επεμβάσεις για την επαγγελματική σου πορεία και επισημάνσεις για το σπίτι και τις ανάγκες του. Συζήτησε ήρεμα όλα αυτά και διαβεβαίωσέ τους με το γνωστό «στρίβειν δια του αρραβώνος» και φυσικά κάνε το δικό σου γιατί δεν θα μπορούσες να κάνεις διαφορετικά. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, απλά σκέψου αν μερικά από όσα ακούς έχουν βάση και πράξε ανάλογα.

Διάβασε επίσης:

Κ. Λεφάκης: Ταξίδια, παραμύθια & πολιτικές εξελίξεις φέρνει η Πανσέληνος Δεκεμβρίου

Καυτά ραντεβού με την Πανσέληνο στους Διδύμους

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved