Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Δεκέμβριο στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δεσμευμένος
Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την Αφροδίτη στο φιλικό και περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη να ευνοεί να αναζητήσεις τη χαρά, τη διασκέδαση και νέες εμπειρίες μαζί με το ταίρι σου ως τις 10/12. Το ερωτικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 4/12 ευνοεί μεγάλες δόσεις ευτυχίας, ταξίδια στο εξωτερικό και ό, τι ενέχει την περιπέτεια, τη μάθηση και τη διασκέδαση. Στις 8/11 ο Δίας, ο πλανήτης της ανάπτυξης και της επέκτασης που βρίσκεται στον 5ο οίκο που συμβολίζει την ερωτική σου ζωή γυρνά ανάδρομος. Ως εκ τούτου, ίσως ζητήματα σε σχέση με ένα παιδί, ένα γάμο ή ευτυχές γεγονός παγώσουν ή μείνουν πίσω για τουλάχιστον ένα τετράμηνο. Ωστόσο, ευνοούνται, διακοπές σε μέρη που η φλόγα του έρωτα κατά το παρελθόν είχε πάρει φωτιά. Στις 10/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον σοβαρό Αιγόκερω και ίσως αποφάσεις που πρέπει να παρθούν για το μέλλον της σχέσης σου να αισθανθείς ότι περιορίζουν την τάση σου να αυτό-προσδιορίζεσαι μέσα σε αυτή. Στις 20/12 η σύνοδο της Αφροδίτης με τον σκληρό Πλούτωνα και τον αντιδραστικό Ουρανό πυροδοτεί εντάσεις και διαφωνίες. Χωρισμοί και μοιραία γεγονότα θα υποστούν σχέσεις που αντιμετωπίζουν βαθιά ή χρόνια προβλήματα. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι γύρω στις 4/12, 14/12.
Αδέσμευτος
Ο Δεκέμβριος μπαίνει με θετικούς οιωνούς για τα ερωτικά σου χάρη στην παρουσία της εύθυμης και περιπετειώδους Αφροδίτης στον Τοξότη ως τις 10/12. Μάλιστα στις αρχές του μήνα με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία στις 4/12 είναι πιθανή μια ερωτική γνωριμία ή ένα αισθηματικό ειδύλλιο. Στις 5/12 ο Άρης εισέρχεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο και η κοινωνική σου ζωή θα είναι πιο έντονη. Το φλερτ θα είναι χωρίς ταμπού και πολύ πιθανόν να σου προσελκύσει το ενδιαφέρον πρόσωπο σε χώρους συνάντησης της παρέας σου ή ομαδικών δραστηριοτήτων. Στις 8/12, ο τυχερός Δίας που βρίσκεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, που συνδέεται με την ερωτική ζωή, γυρνά ανάδρομος και πρόσωπο από το παρελθόν ίσως ξαναέλθει στο προσκήνιο. Στις 10/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, ένα ζώδιο που δεν σου ταιριάζει καθώς στον έρωτα ζητά δεσμεύσεις και εκ των προτέρων υποσχέσεις για σοβαρές μελλοντικές προοπτικές. Γύρω στις 20/12 σχέσεις βαθιά συναισθηματικές, μυστικές ή παράλληλες μπορεί να σε συναρπάσουν έντονα όμως εν συνεχεία ίσως τις νιώσεις θηλιά στο λαιμό και η απομάκρυνσή σου θα είναι επεισοδιακή. Οι πιο θετικές μέρες για την ερωτική σου ζωή είναι γύρω στις 4/12 και 14/12. Προσοχή γύρω στις 20/12.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεσμευμένος
Ο μήνας ξεκινά με το απατηλό τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα την 1/12 να ρίχνει ομίχλη και να φέρνει συννεφιά στην αισθηματική σου ζωή. Οι όποιες αρνητικές και δυσοίωνες σκέψεις μπαίνουν στην άκρη χάρη στο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 4/12. Όμορφα γεγονότα θα επηρεάσουν θετικά τόσο την ψυχική σου διάθεση όσο και την ερωτική σου ζωή. Στις 5/12 ο Άρης εισέρχεται στον 10ο ηλιακό σου οίκο και ως εκ τούτου ξεκινά μια περίοδος που θα δώσεις περισσότερο χρόνο σε θέματα καριέρας και κοινωνικής αναγνώρισης. Συγχρόνως, πιθανόν εντάσεις με πρόσωπα μεγάλης ηλικίας να έχουν μικρό ή μεγάλο αντίκτυπο στη σχέση σου. Ωστόσο, η παρουσία της σοβαρής Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 10/12 έρχεται να αποτελέσει ένα θετικό αντίβαρο στην αισθηματική σου ζωή καθώς το έδαφος θα είναι γόνιμο για να σου δείξει με πράξεις ο σύντροφος σου την αγάπη του. Ο φετινός Δεκέμβρης λόγω έντονων δυσαρμονικών όψεων φέρνει βαρυχειμωνιά σε θέματα σχέσεων και στην περίπτωση σου ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Οι πιο ευνοϊκές μέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι γύρω στις 4/12, 6/12 και 12/12. Πρόσεχε γύρω στις 20/12.
Αδέσμευτος
Ίσως στις αρχές του μήνα να μην βλέπεις πουθενά κάτι θετικό, παρά μόνο μοναξιά και κρύες νύχτες. Ωστόσο, το θετικό και ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης – Δία στις 4/12 δείχνει ότι στην ερωτική σου ζωή μπορεί να έρθει λιακάδα και να ανάψει φωτιά στην ψυχή σου. Από τις 10/12 που η Αφροδίτη εισέρχεται στον μετρημένο και προσγειωμένο Αιγόκερω θα νιώσεις ότι δεν φοβάσαι να ερωτευτείς, αφενός γιατί θα αισθάνεσαι ότι συναισθηματικά μπορείς να φυλαχτείς και αφετέρου γιατί οι αισθηματικές ευκαιρίες που θα σου παρουσιάζονται θα έχουν προοπτικές σοβαρής εξέλιξης. Ωστόσο, μεγάλη προσοχή χρειάζεται το τρίτο δεκαήμερο του μήνα καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να μπεις σε μια σχέση που αν και θα νιώσεις ένα καρμικό κάλεσμα, εντούτοις δεν θα αποδειχθεί μια καθαρή ευλογία αλλά περισσότερο ένα ακόμα μάθημα, το οποίο μάλιστα θα θέλει πολύ χρόνο για να το καταλάβεις και στη συνέχεια να προχωρήσεις μπροστά. Έντονα συναισθήματα, μυστικά και έντονο πάθος αλλά και πόνος, αρνητισμός και εκτός λογικής καταστάσεις. Οι πιο θετικές μέρες για τα αισθηματικά σου είναι 4/12, 6/12 και 12/12.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεσμευμένος
Ο μήνας ξεκινά με σκέψεις που τείνουν προς ερωτικές ατασθαλίες ή αισθηματικές διαψεύσεις. Ωστόσο η παρουσία του Ήλιου (ως τις 22/12), της Αφροδίτης (ως τις 10/12) και του Ερμή (ως τις 17/12) στον 7ο ηλιακό σου οίκο που συνδέεται με τις σχέσεις σου δείχνει ότι το στοιχείο της διασκέδασης, της χαράς και της περιπέτειας δεν θα εκλείπει από τη σχέση σου. Μάλιστα το πολύ ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 4/12 δείχνει μεγάλες χαρές και θετικές αποφάσεις για τη σχέση σου. Συγχρόνως, η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο από τις 5/12 ευνοεί δράσεις που πνευματικά θα σε ανανεώσουν και θα επηρεάσουν θετικά την επικοινωνία με το ταίρι σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 10/12 θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με σοβαρά ζητήματα της σχέσης σου και αυτό δεν θα είναι το καλύτερο σου. Ωστόσο, αν προσπαθήσεις, αυτό μπορεί να συμβάλλει ώστε ψυχικά να έρθεις πιο κοντά με το έτερον ήμισυ. Αν πάλι όχι, τότε ίσως εμπλακείς σε μια παράλληλη ή κρυφή σχέση που μπορεί να φέρει όμως τα πάνω κάτω στη ζωή σου κι ιδιαίτερα το 3ο δεκαημέρου του μήνα που οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό πυροδοτούν έντονες διαφωνίες, απώλειες και χωρισμούς.
Αδέσμευτος
Ο Κρόνος αυτόν τον μήνα εισέρχεται στον Τοξότη (στις 23/12) και στον 7ο ηλιακό σου οίκο που σχετίζεται με τις σχέσεις σου. Κι ως εκ τούτου τα επόμενα δυόμισι χρόνια θα μάθεις πως την μοίρα της αισθηματικής σου ζωή εσύ με τις επιλογές σου ορίζεις. Η παρουσία της Αφροδίτης (10/12), του Ερμή (17/12) και του Ήλιου (22/12) στον Τοξότη ευνοεί αισθηματικές γνωριμίες και ευχάριστα γεγονότα σε σχέση με την ερωτική σου ζωή και μάλιστα στις 4/14 που η Αφροδίτη συναντά τον τυχερό Δία οι πιθανότητες να ερωτευτείς είναι μεγάλες. Εν συνεχεία, η Αφροδίτη στις 10/12 εισέρχεται στον Αιγόκερω, ένα ζώδιο που βάζει όρους και κανόνες σε θέματα έρωτα. Γεγονός που εσένα σε αγχώνει και για αυτό έχε στο νου ότι αν δημιουργήσεις κάποια σχέση από τις 10/12 ως τα τέλη του μήνα, μετά θα βρεθείς αντιμέτωπος με μεγάλη πάθη και απαιτήσεις που ίσως δεν θα είσαι σε θέση να καλύψεις. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 20/12 και στις 25/12 καθώς πρόσωπο με το οποίο θα έρθεις κοντά ψυχικά ή ερωτικά έπειτα θα νιώσεις ότι θέλει να σε ελέγξει ή να σε χειραγωγήσει και θα δημιουργηθούν ισχυρές ως ακραίες συναισθηματικές εντάσεις που θα είναι εντελώς έξω από την αέρινη και χαλαρή φύση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεσμευμένος
Με τον ισχυρό και άτεγκτο Άρη στον Αιγόκερω από τα τέλη του Οκτώβρη ως τις 5/12 η σχέση σου δοκιμάζεται από εντάσεις και διαφωνίες και εξαρτάται από την ποιότητα της σχέσης αν αυτές έχουν επιφέρει δυνατά ρήγματα ή επιφανειακές γρατζουνιές. Αυτό τον μήνα η παρουσία της Αφροδίτης (από τις 10/12), του Ερμή (από τις 17/12) και του Ήλιου (από τις 22/12) στο απέναντι ζώδιο σου τον Αιγόκερω δείχνουν ότι η σχέση σου θα συνεχίζει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου. Μάλιστα, οι σκληρές όψεις που θα έχει τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής το δεύτερο 15ημερο του μήνα με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό δείχνει ότι ίσως αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο χωρισμού ενώ είναι πιθανόν δυσάρεστα γεγονότα και πάσης φύσεως απώλειες να επηρεάσουν αρνητικά το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Ο Δεκέμβρης είναι μήνας αποφάσεων και ξεκαθαρισμάτων και σε αυτό θα συμβάλλει και η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο (από τις 5/12) που θα ρίξει φως σε υποθέσεις που καιρό σε ταλανίζουν ή ήταν κρυφές σε σχέση με τον/την σύντροφό σου.
Αδέσμευτος
Ο Δεκέμβριος ξεκινά με τον Άρη στον Αιγόκερω να δείχνει έντονη κινητικότητα στον τομέα σχέσεις. Συγχρόνως, με την Αφροδίτη (από τις 10/12), τον Ερμή (από τις 17/12) και τον Ήλιου (από τις 22/12) να διέρχονται τον 7ο ηλιακό σου οίκο που σχετίζεται με τις σχέσεις φέρνει ακόμη πιο πολύ στο επίκεντρο της προσοχής την αναζήτηση συντρόφου. Η Αιγοκερίσια πολυαστρία πλανητών στον 7ο ηλιακό σου οίκο δείχνει ότι ίσως τα κριτήρια της επιλογής σου είναι αυστηρά ή ό, τι θα δίνεις πολύ σημασία στο κατά πόσο μια ενδεχόμενη σχέση μπορεί να έχει αντοχή στο πέρασμα των χρόνων. Ωστόσο, το δεύτερο 15ημερο του μήνα οι δύσκολες όψεις τόσο της Αφροδίτης όσο και του Ερμή με τον σκληρό Πλούτωνα και τον ακραίο Ουρανό φανερώνουν ότι πιθανόν να εμπλακείς σε μια σχέση που το άλλο άτομο θα κρατάει μυστικά τα χαρτιά του ή ίσως και να σε διεκδικεί με κάθε κόστος. Όμως μια τέτοια σχέση θα έχει μια σκοτεινή πλευρά και η εξουσία που θα σου ασκήσει ίσως σε ωθήσει να χάσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου και να κάνεις πράγματα που θα ξεφεύγουν πολύ από το ήθος και τον χαρακτήρα σου.

ΛΕΩΝ
Δεσμευμένος
Με τον τυχερό Δία στο ζώδιο του Λέοντα, αν και υπάρχουν δυσκολίες τόσο γύρω σου όσο και στη ζωή σου, δεν το βάζεις κάτω και κάνεις νέα ξεκινήματα και μάλιστα με θετικότητα. Αισιόδοξες προοπτικές παρουσιάζονται και σε σχέση με την ερωτική σου ζωή αλλά και σε ό, τι αφορά σε παιδιά και διασκέδαση. Και μάλιστα, η παρουσία της Αφροδίτης (ως τις 10/12), του Ερμή (ως τις 17/12) και του Ήλιου (ως τις 22/12) στην κατοικία του Δία, τον Τοξότη, δείχνουν ότι ο μήνας αυτός έχεις πολλές χαρές και ευχάριστες στιγμές για την ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, η παρουσία του Άρη από τις 5/12 στον Υδροχόο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο που σχετίζεται με τη σχέση σου, δείχνει κάποιες εντάσεις και διαφωνίες με το ταίρι σου οι οποίες θα σου αποκαλύψουν πράγματα τα οποία δεν ήξερες. Αν αυτές τις αξιοποιήσεις θετικά μπορούν να φέρουν ανανέωση. Ο φετινός Δεκέμβριος λόγω των δυσαρμονικών όψεων του σκληρού Πλούτωνα με τον Ουρανό και την εμπλοκή της Αφροδίτης και του Ερμή σε αυτές, κάνει, ιδιαίτερα το δεύτερο 15ημερο, καυτό! Αν και δεν επηρεάζεσαι άμεσα χρειάζεται μια προσοχή γιατί θέματα καθημερινότητας μπορεί να φέρουν στη σχέση σου εντάσεις και ακρότητες από τη μια στιγμή στην άλλη.
Αδέσμευτος
Διανύεις μια περίοδο που είσαι διατεθειμένος να ανοιχτείς συναισθηματικά, να κάνεις γνωριμίες και να βιώσεις τη χαρά και την περιπέτεια μέσα σε μια σχέση. Το θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης στις 4/12 δείχνει ότι η πιο κατάλληλη περίοδος για να συμβεί αυτό είναι στις αρχές του μήνα. Έπειτα, αν και η παρουσία του Ερμή (ως τις 17/12) και του Ηλίου (ως τις 22/12) στον Τοξότη και τον 5ο ηλιακό οίκο που σχετίζεται με τον έρωτα και τη διασκέδαση θα προσφέρουν ευκαιρίες, οι δυσαρμονικές όψεις που θα επικρατούν στο πλανητικό σκηνικό δεν θα εγγυούνται θετικές εξελίξεις. Να αποφύγεις να εμπλακείς με άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο ή που έχει κάποια σχέση με αυτόν. Κι αυτό, γιατί αν και είναι πιθανόν να γεννηθούν έντονα συναισθήματα ανάμεσά σας και να βιώσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες είναι πολύ πιθανόν εν συνεχεία να γίνουν αποκαλύψεις που θα πλήξουν το κύρος σου ή να προκύψουν ζήλιες και καταστάσεις που θα φέρουν μια ηχηρή και άσχημη διάλυση. Οι καλύτερες μέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι στις 4/12 και 14/12.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεσμευμένος
Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα την 1/12 ο μήνας ξεκινά με προσπάθειες να ξεφύγεις από τα δίχτυα αρνητικών σκέψεων για εσένα και τον/ την σύντροφο σου. Το θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης και του Δία στις 4/12 δείχνει ότι ευχάριστα γεγονότα στο χώρο του σπιτιού ή σε σχέση με την οικογένεια σε φέρνουν πιο κοντά με το ταίρι σου. Στις 10/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και η ερωτική σου ζωή θα αποτελεί πεδίο συναισθηματικής επιδοκιμασίας. Η παρουσία του Ερμή (από τις 17/12) και του Ήλιου (στις 22/12) στον σοβαρό και παραδοσιακό Αιγόκερω υπόσχονται ευχάριστες μετακινήσεις, εξόδους και γεγονότα που θα κάνουν την επαφή με τον/την σύντροφο σου πιο ουσιαστική. Ωστόσο, λόγω του σκληρού τετραγώνου του Πλούτωνα με τον Ουρανό στις 15/12 και της εμπλοκής της Αφροδίτης (20/12) και του Ερμή (25/12) σε αυτό, το κλίμα θα είναι εκρηκτικό. Για να αποφύγεις λοιπόν εντάσεις και να διαχειριστείς πάσης φύσεως συναισθηματικές αναταραχές γύρω σου, έχε τη λογική σου σε επαγρύπνηση.
Αδέσμευτος
Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα την 1/12 δείχνοντας μπερδεμένες σκέψεις όσον αφορά θέματα σχέσεων αλλά και σύγχυση με έναν πιθανό σύντροφο. Το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία στις 4/12 στον Τοξότη φέρνει όμορφα γεγονότα σε σχέση με το σπίτι και σε κάνει να νιώθεις ότι μπορεί ένας έρωτας να έχει θέση στην καρδιά σου. Από τις 10/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω. Ακολουθεί ο Ερμής στις 17/12 και ο Ήλιος στις 22/12. Αυτή η μετάβαση πλανητών στον 5ο ηλιακό σου οίκο δείχνει ότι ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που στην ερωτική σου ζωή θα συμβούν αλλαγές. Ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο με σοβαρές προοπτικές είναι πολύ πιθανό! Ωστόσο, πρόσεχε πολύ την περίοδο γύρω στις 20/12 και 25/12 καθότι ίσως μπεις σε μια σχέση που θα σου ασκήσει έντονη ελκτική δύναμη σε σημείο που θα χάσεις την εξουσία του εαυτού σου. Σχέσεις με μεγάλες δόσεις έντασης, πάθους, ζήλιας, μυστικότητας αλλά και ανάγκης σπάσιμο ταμπού ή που θα ξεφεύγουν από τα όρια της ηθικής και της λογικής θα λάβουν χώρα αφήνοντας στο πέρασμα τους... συντρίμμια!

ΖΥΓΟΣ
Δεσμευμένος
Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη (ως τις 10/12), τον Ερμή (ως τις 17/12) και τον Ήλιο (ως τις 22/12) στο εξωστρεφές ζώδιο του Τοξότη και τον 3ο ηλιακό σου οίκο να ευνοούν εξόδους και ταξίδια αναψυχής και να προωθούν ένα θετικό κλίμα επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και το έτερό σου ήμισυ. Στις 5/12 ο κυβερνήτης του 7ου ηλιακού σου οίκου, που κυβερνά τις σχέσεις σου, ο Άρης, εισέρχεται στον Υδροχόο και κινήσεις και πρωτοβουλίες του συντρόφου σου θα συμβάλλουν στο να πνεύσει αέρας ανανέωσης στη σχέση σου. Στις 10/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον αυστηρό, γήινο και σοβαρό Αιγόκερω. Έτσι, στον έρωτα δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις όπως σου ταιριάζει, δίνοντας δηλαδή έμφαση στην αξία της συντροφικότητας, αλλά θα χρειαστεί να εστιάσεις σε πρακτικά θέματα. Και αυτό σε συνδυασμό με οικογενειακά ζητήματα ίσως γίνει αιτία για να νιώσεις ότι χάνεται η πολυπόθητη αρμονία και ισορροπία στη σχέση σου. Ιδιαίτερα, γύρω στις 20/12 είναι πιθανά έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα βάζουν τελεσίγραφα αναφορικά με την αποκατάσταση ισορροπιών. Προσοχή σε ίντριγκες με πεθερικά ή μέλη της οικογένειας σου που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου! Οι πιο καλές μέρες του μήνα για τα αισθηματικά σου είναι 4/12 και 14/12.
Αδέσμευτος
Ο μήνας ξεκινά ευνοώντας το φλερτ, τις γνωριμίες και το άνοιγμα σε νέα πρόσωπα χάρη στην πολυαστρία πλανητών στον εύθυμο και περιπετειώδη Τοξότη και τον 3ο ηλιακό σου οίκο που σχετίζεται με την επικοινωνία. Στις 4/12 η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Δία και μια τυχερή αισθηματική προσέγγιση μπορεί να φέρει χαρά στη ζωή σου! Συγχρόνως, η παρουσία του Άρη από τις 5/12 στον Υδροχόο ευνοεί να κάνεις νέα βήματα στην ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, από τις 10/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω μια θέση που δεν σε ευνοεί και σε συνδυασμό με τις αρνητικές όψεις που θα σχηματίσει χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Κι αυτό γιατί μπορεί να σε θέλξει άτομο που επηρεάζεται πολύ από την οικογένεια του, γεγονός όμως που θα σαμποτάρει μια αυτόνομη ερωτική ένωση μαζί σου. Στις 20/12 η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό δείχνοντας ερωτικές σχέσεις στις οποίες σκοτεινά σημεία και αρνητικά στοιχεία που μένουν κρυφά εν συνεχεία θα είναι αιτία για μεγάλο πόνο και επεισοδιακούς χωρισμούς. Πρόσεχε λοιπόν ποιόν θα εμπιστευτείς/ διαλέξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεσμευμένος
Ο Δεκέμβριος για σένα ερωτικέ Σκορπιέ ξεκινά θετικά με την Αφροδίτη στον Τοξότη να ευνοεί κάθε λογής αισθηματικά δώρα και απολαύσεις! Μάλιστα στις 4/12 το θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία δείχνει χαρές και ευτυχή γεγονότα που θα γεμίσουν την καρδιά σου στο φουλ! Μέσα στο χώρο του σπιτιού θα υπάρχει μια ένταση από τις 5/12 που ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο. Πιθανόν προσπάθειες να ακολουθηθεί ένας διαφορετικός δρόμος από αυτόν που εσύ επιθυμείς να φέρει προβλήματα. Από την άλλη, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στον 3ο ηλιακό σου οίκο στις 10/12 δείχνει μια περίοδο που θα είσαι πιο προσεκτικός στο πως προσεγγίζεις τον/την σύντροφό σου ενώ θα επιδιώξεις μια πιο ουσιαστική επικοινωνία. Γύρω στις 20/12 και 25/15 χρειάζεται να προσέξεις ίντριγκες και μυστικές υποθέσεις που μπορούν να γίνουν, κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων, αφορμή για εντάσεις!
Αδέσμευτος
Ο Δεκέμβριος, ερωτικέ Σκορπιέ, δεν είναι μόνο ο τελευταίος μήνας του 2014 αλλά κι ο τελευταίος μήνας -με εξαίρεση αν είσαι γεννημένος τις τελευταίες μέρες του 3ου δεκαημέρου - που θα έχεις τον Κρόνο στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, μετά από μια μακρά περίοδο προσωπικών δυσκολιών πιο ώριμος από ποτέ θα νιώθεις να πατάς καλύτερα στα πόδια και θα είσαι πιο επιλεκτικός σε συναισθηματικά ζητήματα. Αυτήν την ανάγκη να θέτεις αυστηρά κριτήρια στις επιλογές σου εξυπηρετεί η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 10/12. Πιθανόν να κάνεις γνωριμίες με πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας, επαγγελματικά ή κοινωνικά καταξιωμένα, ενώ οι αργοί ρυθμοί στην επικοινωνία θα σου δώσουν την ευκαιρία να έχεις τον έλεγχο των εξελίξεων. Η τάση σου για το μυστικό και το απαγορευμένο θα είναι πιο έντονη γύρω στις 20/12 και 25/12. Μέρες που ίσως φέρουν σχέσεις στις οποίες θα κυριαρχεί το πάθος, η μυστικότητα και θα παίζονται παιχνίδια εξουσίας. Πρόσεχε ωστόσο γιατί είναι πιθανές αποκαλύψεις, απρόβλεπτα σκάνδαλα και εκρηκτικοί χωρισμοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεσμευμένος
Ο Δεκέμβριος ξεκινά με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δείχνοντας ότι ίσως σκέφτεσαι κάποια αρνητικά γεγονότα αναφορικά με τη σχέση σου. Ωστόσο, με το ευοίωνο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ευεργέτη Δία στις 4/12 το κλίμα γίνεται πιο χαρούμενο και ερωτικό. Συγχρόνως, οι θετικές όψεις του Ερμή, που κυβερνά τις σχέσεις σου, με τον Ουρανό και τον Δία στις 6/12 και 12/12 αντίστοιχα επεκτείνουν τις ευκαιρίες για έρωτα, διασκέδαση και ταξίδια αλλά και συναρπαστικές εμπειρίες μαζί με το ταίρι σου. Η ορθοδρόμηση του Ουρανού στις 22/12 ευνοεί την επανεκκίνηση αλλαγών σε σχέση με θέματα που αφορούν σε παιδιά αλλά και την ερωτική σου ζωή ενώ η είσοδος του Κρόνου στο δικό σου ζώδιο στις 23/12 σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας 2 ½ ετίας κατά τη διάρκεια της οποίας θα διδαχθείς την αξία των ορίων και της συνέπειας τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική σου ζωή. Το δεκαήμερο γύρω από τα Χριστούγεννα χρειάζεται προσοχή καθώς είναι πιθανές έντονες δυσαρέσκειες σε συναισθηματικό επίπεδο που μπορούν να πάρουν ακραίες διαστάσεις.
Αδέσμευτος
Η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο ως τις 10/12 ενισχύει την πύρινη γοητεία σου και σε κάνει πιο ανοιχτό στον έρωτα, το φλερτ και νέες γνωριμίες. Ιδιαίτερα θετικό για ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 4/12 ενώ η Πανσέληνος στις 6/12 στον 7ο ηλιακό σου οίκο και οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Ουρανό (6/12) και τον Δια (12/12) καθιστούν συναρπαστικό το πρώτο δεκαήμερο για την αισθηματική σου ζωή. Στις 15/12 το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και η εμπλοκή της Αφροδίτης στις 20/12 και του Ερμή στις 25/12 σε αυτό δημιουργούν ένταση στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα και προμηνύουν εκρηκτικές καταστάσεις σε συναισθηματικά ζητήματα. Απόφυγε να κάνεις κάποια σχέση το δεύτερο 15ημερο γιατί αυτή θα χαρακτηρίζεται από ό, τι απεχθάνεσαι περισσότερο, δηλαδή εξάρτηση, εμμονές, ζήλια, καχυποψία και συναισθηματικό εγκλωβισμό. Οι καλύτερες μέρες για τα αισθηματικά σου είναι 4/12, 6/12 και 12/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεσμευμένος
Με την Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό σου οίκο αναζητάς την ηρεμία και τη λύτρωση στον έρωτα κι η θετική όψη Αφροδίτης – Δία στις 4/12 ευνοεί ερωτικές αποδράσεις αλλά και όμορφα γεγονότα που θα αφήσουν ένα θετικό αντίκτυπο στο συναισθηματικό σου κόσμο. Από τις 5/12 ο Άρης θα κινείται στον απρόβλεπτο Υδροχόο που αγαπά την ανανέωση αλλά και τις εκπλήξεις και θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις αλλά και να προσφέρεις με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο την αγάπη στη σχέση σου. Στις 10/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και η ερωτική σου διάθεση θα είναι στο κόκκινο. Ωστόσο, το δεύτερο 15ημερο του μήνα και ιδιαίτερο το τελευταίο 10ημερο θα επικρατεί ένα τεταμένο κλίμα στις σχέσεις και καλό είναι να αποφύγεις να είσαι πέραν του δεόντως απαιτητικός/η. Συγχρόνως, αν ανήκεις σε εκείνους που νιώθουν να πιέζονται από τη σχέση τους ή βιώνεις μια χρόνια δυσαρέσκεια πιθανόν να βρεθείς αντιμέτωπος με σκληρές αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται προσοχή γιατί ακόμη και μια μικρή διαφωνία μπορεί να πάρει επιθετική ή απρόσμενη τροπή.
Αδέσμευτος
Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Τοξότη να ευνοούν να φιλοσοφήσεις θέματα που αφορούν τον έρωτα και τις σχέσεις. Μάλιστα, ένα σχετικός απολογισμός θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικός καθώς θα σε βοηθήσεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θες και τι δεν θες από έναν μελλοντικό σύντροφο. Στις 10/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και η επιθυμία για έρωτα θα κορυφωθεί. Με τον επεκτατικό Δία στον 8ο ηλιακό σου οίκο η σεξουαλική σου ζωή ίσως είναι ήδη ενεργή. Ωστόσο, το αίτημα της Αφροδίτης είναι η δημιουργία σχέσης και όχι επιφανειακές ή περιστασιακές συναισθηματικές καταστάσεις. Ίσως, όμως πιο σημαντική και από την αντοχή μιας σχέσης να είναι η ευτυχία εντός αυτής. Κι αυτό το μάθημα αν δεν το έχεις πάρει ήδη στη ζωή σου, πιθανόν να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να το λάβεις γιατί οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτήν την περίοδο αν και θα είναι έντονες, παθιασμένες και βαθιές συναισθηματικές εντούτοις υπόσχονται και βάσανα, δάκρυα, πόνο, ντροπή, καταπίεση και πολύ μεγάλες αναστατώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεσμευμένος
Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την περιπετειώδη και εύθυμη Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη να ανανεώνει την ερωτική σου ζωή μέσα από εξόδους, ευχάριστες εξορμήσεις και κάθε λογής κοινωνικές δραστηριότητες. Το ευνοϊκό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στις 4/12 υπόσχεται χαρά και έρωτα ενώ η Πανσέληνος στις 6/12 στους Διδύμους δείχνει ότι θα δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στην αισθηματική σου ζωή και την επικοινωνία σε αυτή. Στις 8/12 ο Δίας, που βρίσκεται στον οίκο των σχέσεών σου, γυρνά ανάδρομος για τέσσερις μήνες και ως εκ τούτου ίσως να μπει φρένο ή να θέλεις να ξανασκεφτείς κάποια επεκτατικά σχέδια όσον αφορά στη σχέση σου. Η Αφροδίτη (10/12), ο Ερμής (17/12) και ο Ήλιος (22/12) μετακινούνται στο σοβαρό και γήινο ζώδιο του Αιγόκερω και θα έχεις την ανάγκη να μείνεις μόνο σου και να αξιολογήσεις γεγονότα που επηρεάζουν τον συναισθηματικό σου κόσμου. Πιθανόν, να προκύψει κάποια ψύχρα στη σχέση σου ενώ κάποιο παρελθοντικό θέμα ίσως είναι αιτία για έντονη αναστάτωση ή σκληρές αποφάσεις γύρω στις γιορτές των Χριστουγέννων. Προσοχή σε κάθε λογής παρασκηνιακές ενέργειες στον αισθηματικό τομέα γιατί μπορεί να είναι αιτία για κάποιο σκάνδαλο που θα αποκαλυφθεί.
Αδέσμευτος
Η Αφροδίτη στον Τοξότη ως τις 10/12 παρουσιάζει αισθηματικές ευκαιρίες με τη βοήθεια φίλων και σε χώρους που πιθανόν μαζί τους αθλείσαι, διασκεδάζεις, μαθαίνεις ή μετακινείσαι. Στις 4/12 το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης – Δία ευνοεί ένα ερωτικό ειδύλλιο που θα επηρεάσει θετικά την κοινωνική σου ζωή. Συγχρόνως, η Πανσέληνος (6/12) στον τομέα της αισθηματικής σου ζωής και οι θετικές όψεις του Ερμή με τον κυβερνήτη σου τον Ουρανό (6/12) αλλά και τον Δία, που βρίσκεται στον οίκο των σχέσεών σου, καθιστούν το πρώτο 15ήμερο ιδιαίτερα θετικό για τα ερωτικά σου. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το δεύτερο 15ήμερο κι αυτό γιατί ίσως ενδώσεις σε μια παράλληλη ή περίεργη δέσμευση που θα βάλει σε κίνδυνο τη σχέση σου με άτομα κύρους ή που συνδέονται με την καριέρα σου. Απόφυγε επίσης «παράνομες» σχέσεις με άτομα από το φιλικό σου χώρο εκτός και αν έχεις διάθεση όχι μόνο για ίντριγκες αλλά και για επεισοδιακές εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Δεσμευμένος
Ο τελευταίος μήνα του 2014, συναισθηματικέ Ιχθύ, σε βρίσκει με έγνοιες όχι μόνο για τα επαγγελματικά σου αλλά την πορεία της σχέσης σου. Ωστόσο, το θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 4/10 σε κάνει να θέλεις να συνεχίσεις με όραμα και σε ωθεί να επενδύσεις στη σχέση σου. Στις 10/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στο γήινο, πρακτικό και προσγειωμένο ζώδιο του Αιγόκερω δείχνοντας ότι η επικοινωνία στη σχέση μπορεί να γίνει πιο ουσιαστική και να δεις έμπρακτη προσπάθεια από την πλευρά του/της συντρόφου σου να ανανεωθεί η σχέση σας. Πιθανά ταξίδια και ευχάριστες μετακινήσεις. Ωστόσο, το δεύτερο 15ημερο του μήνα θέλει μεγάλη προσοχή. Η Αφροδίτη και ο Ερμής συμμετέχουν στο σχηματισμό ταυ τετράγωνου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό και γενικότερα στις σχέσεις θα πυροδοτηθούν εντάσεις, ίντριγκες και θα λάβουν χώρα ανεξέλεγκτες ή ακραίες εκδηλώσεις. Ως εκ τούτου, καλό είναι να αποφύγεις καταστάσεις που μπορούν να βάλουν μπουρλότο στα θεμέλια των αισθηματικών σου στόχων και ιδιαίτερα το 10ημερο γύρω από τα Χριστούγεννα.
Αδέσμευτος
Η πολυαστρία πλανητών (Αφροδίτης, Ερμή, Ηλίου) στον εξωστρεφή και περιπετειώδη Τοξότη ενισχύει την κοινωνική ζωή και ευνοεί εξελίξεις στον ερωτικό τομέα μέσα από απρόσμενα γεγονότα και ιδιαίτερα σε ένα χώρο ή μια ομάδα φίλων και γνωστών. Με το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης – Δία στις 4/12 είναι πιθανό ένα αισθηματικό ρομάντζο ή μια νέα ερωτική γνωριμία. Συγχρόνως, οι θετικές όψεις του Ερμή, κυβερνήτη του 7ου ηλιακού σου οίκου που συνδέεται με τι σχέσεις, τόσο με τον Ουρανό (6/12) όσο και τον Δία (12/12) καθιστούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου πολύ δυνατό για την ερωτική σου ζωή. Εν συνεχεία, λόγω των σκληρών όψεων που λαμβάνουν χώρα στον ουρανό και επηρεάζουν τις σχέσεις χρειάζεται επιφύλαξη και προσοχή. Σχέσεις που θα σε ελκύουν σαν μαγνήτες και θα νιώθεις να δημιουργείται μια έντονη και δυνατή σύνδεση θα σημαδευτούν από πόνο και μοιραία γεγονότα ενώ σχετικές αποκαλύψεις ή εκτός ελέγχου καταστάσεις μπορούν να φέρουν τα πάνω – κάτω στη ζωή σου. Πρόσεχε λοιπόν τους έρωτες των φετινών Χριστουγέννων γιατί μπορεί να γίνουν τελώνια στη ζωή σου.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια θα βρεις και εδώ:

Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες το Δεκέμβριο;

Πλανητικό σκηνικό Δεκεμβρίου 2014

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved