Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Δεκεμβρίου

Ο Δεκέμβριος του 2014 είναι ο συμπαντικός μήνας 1

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Δεκεμβρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Δεκέμβριος πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 1 – και αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (1), 12+1=13. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+3=4. Το 4 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Δεκέμβριο.

Για το μήνα Δεκέμβριο

Αν ο προσωπικό σου μήνας είναι το 1

Αυτό το μήνα αν θέλεις ν' αλλάξεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου μην το σκέπτεσαι λεπτό. Οι οιωνοί είναι καλύτεροι από ποτέ. Πριν από κάθε ενέργεια καταστάλαξε στο τι ακριβώς θέλεις.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα απέφυγε να εμπλακείς σε καταστάσεις διφορούμενες ή που εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο. Ξεχώρισε τι αξίζει και τι όχι.
Οικονομικά: Υιοθέτησε έναν άλλον τρόπο σκέψεις και τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν ικανοποιητικά.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση η ανάγκη σου ν' αποτοξινωθείς από ό,τι σε πιέζει αυξάνει την τάση σου να τραβάς το σκοινί. Μπορεί όμως και να σπάσει. Αυτό θέλεις; Αν είσαι ελεύθερος/ η, ασχολείσαι με άτομα που μπορείς να ελέγξεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα άσε τους δισταγμούς κατά μέρος και άρπαξε κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται για να λύσεις τις όποιες παρεξηγήσεις. Ολοκλήρωσε ό,τι έχεις αφήσει στη μέση.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα αν θέλεις να μην βγεις από το παιχνίδι ακολούθησε το ρεύμα. Αποδέξου τον ρόλο σου και χτίσε γέφυρες για μακροχρόνιες συνεργασίες.
Οικονομικά: Τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν με σωστή διαχείριση θα τακτοποιηθούν σε βάθος χρόνου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση σταμάτα τις γκρίνιες και τα παράπονα. Αν δεν σκοπεύεις να φύγεις αποδέξου ό,τι δεν μπορείς ν' αλλάξεις. Αν είσαι μόνος /η, βίωσε τη χαρά της γνωριμίας ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που ζητάς.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα οι δύσκολες μέρες μοιάζουν να σε αποχαιρετάνε. Το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σου και η αισιοδοξία σου απογειώνεται. Γύρισε σελίδα βάζοντας ένα νέο στόχο.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα δώσε προτεραιότητα σε θέματα επικοινωνίας. Βάλε τα δυνατά σου ώστε να αποκτήσεις νέες διασυνδέσεις που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά.
Οικονομικά: Μην ξοδεύεις περισσότερα από ό,τι κερδίζεις. Απέφυγε έξοδα εντυπωσιασμού.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση να είσαι προσεκτικός/ή σε οριστικές αποφάσεις, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Αν είσαι ελεύθερος/η, καλωσόρισε τη μαγεία στη ζωή σου.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα το εξαντλητικό σου πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει στα όρια σου Σταμάτα να παλεύεις ενάντια σε καταστάσεις που σε φθείρουν. Όσο κι αν προσπαθείς δεν γίνεται να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα δεν μπορείς ν' αποφεύγεις την αλήθεια για πάντα. Υπάρχουν πρακτικά θέματα που πρέπει να διευθετήσεις για ν' αποφύγεις παρεξηγήσεις.
Οικονομικά: Αψιμαχίες στα επαγγελματικά μπορεί να έχουν αντίκτυπο στα οικονομικά σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση παρ' όλο που η ζήλια σε έχει τυλίξει στα πλοκάμια της εσύ το βιολί σου. Αν είσαι μόνος/ η, τόλμησε να κάνεις κινήσεις που να μην περιμένουν οι άλλοι γύρω σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτό το μήνα δουλειά και σπίτι δεν συμβαδίζουν. Η ρουτίνα σου πέφτει βαριά στο στομάχι. Μην τα βάζεις με όσους σου λένε αλήθειες που δεν σου χαϊδεύουν τ' αυτιά.
Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σου πολλά σενάρια παίζουν. Όσο κι αν σε δελεάσουν κάποιες καταστάσεις επέμενε στη διεκδίκηση της προσωπικής ελευθερίας σου.
Οικονομικά: Μια καινούργια πηγή εισοδήματος σε ανακουφίζει προσωρινά.
Αισθηματικά: Αναταράξεις στην ερωτική σου ζωή. Ο τρόπος με τον οποίον αλλάζεις απόψεις βγάζει το σύντροφο σου από τα ρούχα του. Αν είσαι μόνος/ η, απέφυγε να μπλέξεις σε παράνομες σχέσεις για το καπρίτσιο μιας στιγμής.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτό το μήνα ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας ρίχνοντας το έξω όποτε σου δίνεται η δυνατότητα. Φιλικές παρέες και ταξίδια σου φτιάχνουν τη διάθεση.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα η μη αντικειμενική εκτίμηση κάποιων καταστάσεων μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος ενέργειες. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και μην ακούς τους καλοθελητές.
Οικονομικά: Μη αναμενόμενη βοήθεια από πρόσωπο της οικογένειας σε βγάζει από το οικονομικό αδιέξοδο των τελευταίων μηνών.
Αισθηματικά: Αν έχεις το προνόμιο μιας σταθερής σχέσης μην το βάζεις στα πόδια με την πρώτη δυσκολία. Αν είσαι μόνος/ η, πρόσεχε τι λες γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Και οι τοίχοι έχουν αυτιά.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα οι προκλήσεις είναι πολλές και η ενέργεια σου διασπαθίζεται εύκολα. Μην υπόσχεσαι περισσότερα από αυτά που μπορείς να κάνεις για να μη φανείς ασυνεπής.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ολοκλήρωσε τις εκκρεμότητες σου και χάραξε νέα στρατηγική. Απέφυγε να εμπλακείς σε λογομαχίες με συναδέλφους και συνεργάτες.
Οικονομικά: Ένας φίλος από το παρελθόν θα σου δώσει πολύτιμες συμβουλές για τα οικονομικά σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σταθερή σχέση αναζητάς έντονες εμπειρίες, όποια έννοια κι αν δίνεις σε αυτό. Αν είσαι μόνος/ η, η γοητεία σου λειώνει και τις πιο σκληρές καρδιές.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα η αχαλίνωτη επιθυμία σου για κοινωνική άνοδο έχει κορυφωθεί. Αν δεν προσέξεις όμως η ασφάλεια που αναζητάς μπορεί να μετατραπεί σε εξάρτηση.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα εκεί που πήγαιναν τα πράγματα να στρώσουν πάλι σύννεφα στον ορίζοντα. Μην αποθαρρύνεσαι μπόρα είναι θα περάσει.
Οικονομικά: Χάρη στην αυτοπειθαρχία σου, μπορείς να ευελπιστείς σε καλύτερες μέρες.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση είναι καιρός να επανεξετάσεις τις ανάγκες σου – μένεις ή φεύγεις; Αν είσαι ελεύθερος/ η, το αινιγματικό χαμόγελο σου ανοίγει πόρτες και καρδιές.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα κλείσε τα μάτια και ονειρεύσου. Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί στις ευχές σου. Δώσε σημασία στα σινιάλα της ψυχής που σου δείχνουν τις πραγματικές σου ανάγκες.
Επαγγελματικά: Στο χώρο της εργασίας σου μην περιπλέκεις τα πράγματα κάνοντας δουλείες που δεν σου ταιριάζουν. Σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και νέοι δρόμοι θ' αποκαλυφτούν.
Οικονομικά: Ενώ χτυπάει καιρό το καμπανάκι για τις οικονομικές σου ατασθαλίες σφυρίζεις αδιάφορα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση μη μένεις δέσμιος /α συνηθειών που δεν σε ικανοποιούν πλέον. Αν είσαι μόνος/ η, μην πέφτεις με τα μούτρα σε κάθε νέα γνωριμία. Άκουσε πρώτα τις επισημάνσεις ατόμων που έχουν αποδείξει ό,τι σε νοιάζονται.

Διάβασε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2014

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved