Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Ιουνίου για τα δώδεκα ζώδια

Τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες
Παπασταύρου Λίντα
Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Ιουνίου για τα δώδεκα ζώδια

Γράφει ο Πάρις Σιδηρόπουλος

photo paris-1

Οδηγίες προς τους αναγνώστες

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.

Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

Μεσά (Κριός)

Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 12ο οίκο των απρόβλεπτων και δύσκολων καταστάσεων. Ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, από 1-12/6 βρίσκεται παρόλα αυτά στον θρόνο του τον Κριό, πανίσχυρος, με αποτέλεσμα να είσαστε άτρωτοι από κακοτοπιές και υπόγειες ενέργειες των επαγγελματικών σας αντιζήλων. Από 13-30/6 ωστόσο, ο Άρης μετακινείται στον ωροσκόπο και αρχίζουν τα δύσκολα. Για προστασία σας λοιπόν στο διάστημα αυτό ας λέτε 27 φορές, κάθε Τρίτη και Κυριακή, Ωμ Κουτζάγια Ναμαχά Ωμ, ατενίζοντας νότια.

Απρόβλεπτα έξοδα θα απειλήσουν τον προϋπολογισμό σας και θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας. Προσέξτε την υγεία σας,τους συναδέλφους και συνεργάτες σας καθώς και τον ή την σύντροφο σας από πιθανό κρούσμα ερωτικής απιστίας.

Βρίσαμπα (Ταύρος)

Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 1ο οίκο και ωροσκόπο με την καταπληκτική περίπτωση να βρίσκεται εκεί από 5-28/6 πανίσχυρη η Αφροδίτη που είναι και ο κυβερνήτης-πλανήτης του ζωδίου σας. Παράλληλα συγκατοικούν ο Ήλιος από 1-14/6, η Σελήνη σε έξαρση με τον Νότιο Δεσμό της καθώς και ο Έρμής από 1-13/6. Όλα αυτά σημαίνουν ότι θα είσαστε στο κέντρο ενός πλανητικού στροβιλίσματος με κύριο ζητούμενο τον έρωτα, το χρήμα και την προσωπική επιβολή στο περιβάλλον σας και ειδικώτερα στον ερωτικό σας σύντροφο. Θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και στρατηγικοί στην διαχείριση αυτής της κατάστασης γιατί αν δείξετε λαιμαργία και ανωριμότητα προσπαθώντας να κερδίσετε όλα τα τρόπαια, τότε μπορει και να τα χάσετε όλα άδοξα μέσα από τα χέρια σας.

Μιθουνά (Δίδυμοι)

Από 14-15/6 έως 15-16/7

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 2ο οίκο των εισοδημάτων από την εργασία μας και όχι μόνον. Ο πλανήτης κυβερνήτης του ζωδίου σας,ο Έρμής,θα βρίσκεται από 1-13/6 ατον ωροσκόπο του μήνα και στο διάστημα αυτό θα έχετε πολλές ευκαιρίες να προωθήσετε με θεμιτά και ...αθέμιτα μέσα τα προσωπικά σας συμφέροντα θεωρώντας ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Θα πετύχετε χωρίς ωστόσο να από φύγετε κάποια δικαιολογημένα σχόλια.

Από 14-28/6 είσαστε πλέον ο κυρίαρχος του παιχνιδιού με τον τετραπέρατο πλανήτη κυβερνήτη σας τον Έρμή να βρίσκεται παντοδύναμος στον θρόνο του. Στο διάστημα αυτό κάνετε άλματα σχετικά με τον μισθό σας (αύξηση,προαγωγή) αν είσαστε μισθωτοί και μεγάλα κέρδη αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Παράλληλα έχετε και λαμπερές ευκαιρίες χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και δημοσίων σχέσεων.

Κατακά (Καρκίνος)

Από 15-16/7 έως 16-17/8

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 3ο οίκο της καθημερινότητας, της επιφανειακής επικοινωνίας και των σχέσεων σας με τα μικρότερα αδέλφια ή εξαδέλφια σας. Ωστόσο ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης και άσπονδος εχθρός της, ο Ράχου, κάνει πλήρη όψη στο ζώδιο σας προξενώντας υπερεντάσεις και προβλήματα κυρίως στις γυναίκες.

Έτσι λοιπόν οι σχέσεις με την μητέρα σας βασικά αλλά και με τα υπόλοιπα μέλη του γυναικείου φύλου που βρίσκονται στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα δοκιμασθούν έντονα. Για προστασία σας ας λέτε όλες τις Δευτέρες,τις Πέμπτες και τις Κυριακές του μήνα, Ωμ Μαχαντέβι Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας βορειοδυτικά. Παράλληλα φροντίστε να μην κουράζετε πέραν των ορίων το μυαλό σας και να μην μπλέκεσθε σε οικογενειακές διαμάχες με το συγγενικό περιβάλλον της μητέρας σας.

Σίμχα (Λέων)

Από 16-17/8 έως 16-17/9

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 4ο οίκο της οικογενειακής εστίας και όχι μόνον. Ο κυβερνήτης-πλανήτης του ζωδίου σας Ήλιος θα βρίσκεται από 1-14/6 στον Ωροσκόπο και 1ο οίκο με αποτέλεσμα ότι σχετίζεται με σπίτι και όλα τα συναφή να αποκτά άμεση προτεραιότητα. Οι γυναίκες κατά κύριο λόγο θα βρίσκονται σε αναβρασμό και κινητικότητα ενώ οι άνδρες θα διαχειρίζονται θέματα που θα έχουν να κάνουν με αγορά πρώτης κατοικίας ή αλλαγή στέγης. Καλό πάντως θα είναι τα ανδρόγυνα να πάρουν τις όποιες αποφάσεις με συναίνεση και κοινή ευθύνη. Από 15-30/6 το κέντρο βάρους θα μετατοπισθεί στις ενδοοικογενειακές σχέσεις και στην ποιότητα της ζωής όσων διαμένουν κάτω από την ίδια στέγη. Θα προκύψουν προβλήματα στις οικογένειες με παιδιά στην εφηβική ηλικία τα οποία όμως θα ξεπερασθούν.

Κανυά (Παρθένος)

Από 16-17/9 έως 16-17/10

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 5ο οίκο του έρωτα, των παιδιών, των επενδύσεων και όχι μόνον. Ο κυβερνήτης-πλανήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, από 1-13/6 θα βρίσκεται στον Ωροσκόπο με αποτέλεσμα να βρεθείτε ερωτευμένοι σε μια σχέση έντασης και χωρίς προοπτικές γάμου. Στο ίδιο διάστημα η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο ζώδιο σας θα έχει αρνητικά αποτελέσματα στις σχέσεις με τα παιδιά σας που σύντομα όμως εξομαλύνονται. Από 14-28/6 με την μετακίνηση του Ερμή στο 2ο οίκο και στον θρόνο του στους Διδύμους, έχετε την τύχη με το μέρος σας σε θέματα επενδύσεων και αποδοχών από την εργασία σας. Καλή περίοδος για προγραμματισμό και δημιουργία οικογένειας από νεαρά ανδρόγυνα. Μεγά λη εύνοια και επιτυχία στα άτομα που ασχολούνται με καλλιτεχνικά και συναφή επαγγέλματα.

Τουλά (Ζυγός)

Από 16-17/10 έως 15-16/11

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 6ο οίκο των χρεών, ασθενειών και επαγγελματικών ή συγγενικών σας εχθρών. Ο κυβερνήτης-πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, βρίσκεται από 5-28/6 στον Ωροσκόπο και πανίσχυρη στον θρόνο της στον Ταύρο. Πρόκειται για μεγάλο διάστημα προστασίας σας από τα αρνητικά στοιχεία που προανέφερα. Επομένως τα διαστήματα που πρέπει να προσέξετε είναι από1-4 και 29-30/4. Στις λίγες αυτές μέρες του μήνα φροντίστε να μην δίνετε δικαιώματα στην δουλειά σας και τους συγγενείς σας. Φροντίζετε προληπτικά την υγεία σας και μην κάνετε άσκοπα έξοδα. Αποφύγετε να δανείσετε ή και να δανεισθείτε χρήματα από συναδέλφους και αποφεύγοντας άγνωστα δρομολόγια χωρίς συνεπιβάτη οδηγό. Τέλος αποφύγετε την πολυφαγία και την κατανάλωση αλκοόλ τις βραδυνές ώρες.

Βρίστσικα (Σκορπιός)

Από 15-16/11 έως 15-16/12

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 7ο οίκο του γάμου καθώς και των φανερών αντιπάλων σας στον ερωτικό και επαγγελματικό ανταγωνισμό. Ο κυβερνήτης-πλανήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, θα βρίσκεται πανίσχυρος από 1-12/6 στο σκοτεινό 12 σπίτι με αποτέλεσμα να εμπλακείτε σε κρυφές εξωσυζυγικές σχέσεις είτε ως δράστης είτε ως θύμα. Σε κάθε περίπτωση το σκάνδαλο δεν θα αποκαλυφθεί. Παράλληλα θα σας προταθούν επικερδείς πλην νομιμοφανείς επαγγελματικές συναλλαγές με το εξωτερικό που θα σας συνιστούσα να αποφεύγατε.

Από 13-30/6 ο Άρης θα μετακινηθεί στον Ωροσκόπο με αποτέλεσμα να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στον γάμο σας με αφορμή την συζυγική απιστία με υπεύθυνους σε μεγαλύτερο ποσοστό(70%) τους άνδρες. Δεν αποκλείονται κρούσματα οικονομικών ατασθαλιών μεταξύ συνεταίρων.

Ντάνους (Τοξότης)

Από 15-16/12 έως 14-15/1

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον δύσκολο 8ο οίκο των χρόνιων παθήσεων, κληρονομικών, αποκρυφισμού και όχι μόνον. Ο πλανήτης του ζωδίου σας, ο Δίας, βρίσκεται εγκατεστημένος στο επίσης δύσκολο 12ο σπίτι της απομόνωσης και κρυφών εχθρών. Όλα αυτά σημαίνουν εντάσεις, συγκρουόμενα συμφέροντα, κρυφά σεξουαλικά και ανομολόγητα πάθη και υπονόμευση της ψυχοσωματικής σας υγείας. Στον καθένα από εσάς λοιπόν ανάλογα την ηλικία του και την κοινωνική του θέση θα προκύψουν ανάλογα προβλήματα από τα προαναφερόμενα. Για αποτελεσματική σας προστασία, ας λέτε όλες τις Πέμπτες και τις Δευτέρες του μήνα, Ωμ Γκανεσάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας βορειοανατολικά. Σε όσους προκύψουν κληρονομικές διαμάχες, ας μην διστάσουν να καταφύγουν στα δικαστήρια. Η τρίτη ηλικία ας φροντίσει προληπτικά την υγεία της και τα νεαρά άτομα τους περιστασιακούς ερωτικούς συντρόφους.

Μάκαρα (Αιγόκερως)

Από 14-15/1 έως 12-13/2

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 9ο υπερτυχερό και θεϊκό οίκο. Ο κυβερνήτης-πλανήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος βρίσκεται εγκατεστημένος στο επίσης τυχερό 5ο σπίτι. Παρόλα ταύτα, επειδή ο Κρόνος είναι ανάδρομος από 1-12/6, χρειάζεται στο διάστημα αυτό ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας με τον πατέρα σας και τα παιδιά σας. Αν δεν ζεί ο πατέρας σας και δεν έχετε παιδιά, τότε να αποφύγετε δοσοληψίες με κρατικούς λειτουργούς, πολιτικούς και δικηγόρους. Από 13-30/6 η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε κάθε σοβαρό και μακροπρόθεσμο στόχο ζωής. Αν έχετε παιδιά θα αισθανθείτε ιδιαίτερα ευτυχισμένοι και δημιουργικοί. Αν ο πατέρας σας ζεί θα σας υποστηρίξει ολόψυχα, αν όχι θα έχετε την προστασία και εύνοια του θεού σε κάθε σας βήμα.

Οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αξιόλογους και πετυχημένους άνδρες.

Κουμπά (Υδροχόος)

Από 12-13/2 έως 13-14/3

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 10ο οίκο της καριέρας και κοινωνικής σας καταξίωσης. Ο κυβερνήτης-πλανήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος, βρίσκεται στον 5ο οίκο της δημιουργίας. Ωστόσο από1-12/6 ο Κρόνος είναι ανάδρομος με αποτέλεσμα οι πρώτες αυτές δώδεκα μέρες του μήνα να μπλοκάρουν πολλές ευκαιρίες για την επαγγελματική και κοινωνική σας άνοδο. Έτσι λοιπόν στο διάστημα αυτό μην πάρετε πρωτοβουλίες στην δουλειά και στον κοινωνικό σας χώρο.

Από 13-30/6 τα πράγματα αλλάζουν και η επαγγελματική σας άνοδος ή δικαίωση είναι θεαματική. Οι γυναίκες πέραν της επαγγελματικής τους ανόδου και καταξίωσης θα έχουν φοβερές ευκαιρίες σύναψης σχέσεων με γοητευτικούς και πετυχημένους άνδρες που θα πραγματοποιήσουν κάθε κρυφό τους όνειρο. Οι γονείς με παιδιά σε ηλικία γάμου θα αξιωθούν να τα δούν ευτυχισμένα και αποκατεστημένα.

Μίνα (Ιχθύες)

Από 13-14/3 έως 13-14/4

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 11ο οίκο των δημοσίων σχέσεων και των απροσδόκητων κερδών και ωφελημάτων. Ενώ λοιπόν πρόκειται για τον πιο απρόοπτα τυχερό οίκο, δυστυχώς η θέση του Δία στον πιο άτυχο και γρουσούζη 12ο οίκο σας από στερεί πολλά κέρδη και οφέλη. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να αποφύγετε τις δημόσιες σχέσεις η τουλάχιστον να είσαστε κουμπωμένοι σε ότι απατηλά θα σας υπόσχονται. Αν έχετε πρεσβύτερα αδέλφια ή θείο από το σόϊ του πατέρα σας υπάρχει πιθανότητα σοβαρής ρήξης στις σχέσεις σας μαζί τους. Αντίθετα θα επωφεληθείτε από την δημιουργική περισυλλογή και καταφυγή στην φύση, την επαφή με πνευματικούς και απρόσιτους μοναχούς και την μελέτη της αστρολογίας και της γιόγκα. Σε πιο πρακτικό επίπεδο συμβουλευθείτε έμπιστους δικηγόρους ή φοροτεχνικούς για επαγγελματικά σας μυστικά ή προβλήματα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved