Uranian χρησμοί Ιουνίου

Η δύσκολη περίοδος είναι μετά τις 8/6

Παπασταύρου Λίντα
Uranian χρησμοί Ιουνίου

από τον Karl Heinz Ottinger



Karl_Heinz_Ottinger


Μη φοβάστε τη φυλακή, ούτε την πείνα,
Μη φοβάστε τον θάνατο που είναι αγριωπός,
Αλλά να φοβάστε μόνο εκείνον
Που λέει: εγώ ξέρω πώς!

Α. Γκάλιτς

Οι εξισώσεις του προοδευμένου Μεσουρανήματος σηματοδοτούν: Συστηματικές και μεθοδευμένες απειλές για ένα τέλος. Ικανότητα του μυαλού να δουλεύει γρήγορα και σε βάθος. Υπογραφή μιας συνθήκης -ενός πρωτοκόλλου. Η ολοκληρωτική εξάρτηση ή καταστροφή. Η επιβολή μέτρων δια της βίας. Προγράμματα πρόκλησης τεχνητής αναταραχής.

Του Ωροσκόπου: Ένας ψυχαναγκασμός να πραγματοποιηθεί μια συμφωνία με το ζόρι. Το να γίνει αυτό δια μέσω ψυχολογικής ή σωματικής βίας. H εκτελεστική δύναμη του κράτους. Μια θέση όπου έχει ισχύ και ο έχων την ισχύ την χρησιμοποιεί. Συνάντηση με διακεκριμένα πρόσωπα. Ζώντας με ένα φόβο. Το να είναι κάποιος ενδοτικός και συγκαταβατοικος στα θέλω των άλλων. Πόλεμος από τα συνδικάτα και τους συνδικαλιστές.

ellas

Και ακολουθούν τα συμπεράσματα από τις εξισώσεις των ...λοιπών συγγενών

Ο Admetos (ακινησία -παύση- διακοπή- στάση): Αποκλεισμός από μια κοινωνική ομάδα. Κοινωνική απαγόρευση. Αδυναμία. Περιθωριοποίηση- καραντίνα. Τα υπολείμματα μιας πυρκαγιάς. Μια έκρηξη. Ζημιά μεγάλων διαστάσεων. Ένας κυβερνητικός ανώτερος υπάλληλος. Αστυνομικοί. Αντίσταση και κόντρα.

Ο Ποσειδώνας (ουτοπίες. Ψέματα και παραπλανήσεις): Οικονομική αναλήθεια. Μιλώντας για το παρελθόν, την θρησκεία και την Ιστορία.

Ο Kronos (εξουσία-Αρχές-το Κράτος): Το κράτος προσπαθεί για το καθήκον του. Μεγάλες αλλαγές στην εκπαίδευση. Αναζητώντας στήριξη μέσα από μια Διαιτησία.

Ο Zeus (νέα τάξη πραγμάτων, αναπαραγωγή-πυροβολισμοί- εκρήξεις): Δημιουργία μέσω της ελευθερίας. Νέες συνήθειες στην οικιακή οικονομία. Προϊόντα που παράγονται με μόχθο. Η Απεργία. Έκρηξη οργής και μίσους. Πολεμικές βαρβαρότητες. Τεχνάσματα αντιπερισπασμού και Προπαγάνδας. Απώλεια της μονιμότητας κάποιων. Ζημίες και δαπάνες που είναι κρυμμένες ή εικονικές από το κράτος. Δημόσια πυρκαγιά.

Ο Δίας (επέκταση- ευημερία): Τυχερές περιστάσεις. Τύχη μαζί με άλλους ανθρώπους ή γιατί όχι τύχη από άλλους ανθρώπους! Εύκολα επίκτητα χρήματα.

Ο Βόρειος Δεσμός (ο λαός-η μάζα -το πλήθος): Μυστικές κινήσεις και πράξεις. Αναγκασμένοι να υπάρξουν οι συναλλαγές με ανειλικρινείς ανθρώπους. Η εμπειρία της εξαπάτησης. Επαφές με άτομα που ηγούνται αλλά είναι μη επαρκή. Ξαφνική διάλυση μιας συνεργασίας υπό επαναστατικές απόψεις ή μια τάση για ανεξαρτητοποίηση ενός εκ των συμβαλλομένων πλευρών. Ξαφνικά γεγονότα.

Ο Πλούτωνας (μαζικό ασυνείδητο -μεταμορφώσεις): Αλλαγή τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς λόγω μαζικής πίεσης. Μια αλλαγή και η επιτυχία που είναι προϊόν σκληρής εργασίας τελικά είναι ένα τεράστιο ψέμα. Συνωμοσία. Κακοδιαχείριση

Ο Ερμής ( επικοινωνία κι επαφές): Ιδέες και σχέδια που φαντάζουν ως λύσεις αλλά είναι ανέφικτες.

Ο Κρόνος (δυσκολίες- εμπειρία κι κρίση): Ο Λαός αντιμετωπίζει δυσκολίες με την εργασία. Αύξηση της ανεργείας. Διάλυση ή μεταλλαγή μιας ένωσης ή συνεργασίας. Θλίψη και στενοχώρια εξαιτίας ανεργίας. Ενέργειες τρίτων δυσχεραίνουν την θέση. Η Ίδρυση ενός νέου φορέα για την εξυπηρέτηση μη σύνομων καταστάσεων

Ο Ουρανός (ξαφνικά γεγονότα -αναταραχές): Ξαφνικά γεγονότα με γυναίκες ή μαθητές. Το κοινό θα νιώσει την κυβερνητική βία. Μαζική εξέγερση. Η αναστολή ενός προδιαγεγραμμένου θανάτου.

Κλασσική Ανάλυση

Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δώσουμε στην παρουσία του Κρόνου και Ουρανού αντίστοιχα όπου από διέλευση αμφότεροι δημιουργούν προβλήματα. Ο Ουρανός κάνει αντίθεση με την Σελήνη και τον Πλούτωνα της Ελλάδας ενώ εκεί είναι και ο προοδευμένος Άρης. Ο Ουρανός εκεί απλά βρίσκεται να πυροδοτήσει γεγονότα. Μην παραξενευτείτε εάν οι αγανακτισμένοι γίνουν μετεμψύχωση του Wolverine. O Κρόνος είναι σε τετράγωνο με τον Ερμή και ενεργοποιεί την γενέθλια σύνοδο Ερμη -Κρόνου. Ο Άρης μέσα από τον 4ο οίκο σηματοδοτεί αναταραχές στο εσωτερικό της χώρας. Ο Ποσειδώνας (από πρόοδο) είναι στον 7ο οίκο οπότε θα έχουμε συντρόφους ή συμμάχους που θα μας πουλήσουν. Η προδοσία σε όλο της το μεγαλείο.

Οι πολιτικοί θα φοβηθούν οσονούπω μόλις η αγανάκτηση γίνει ποτάμι οργής. Είτε παρθεί είτε όχι η 5η και 6η δόση φαίνεται πως η Ελλάδα έχει τελειώσει οικονομικά. Μοιάζει με ασθενή στην εντατική που ζει μόνον χάρη στην μηχανική υποστήριξη. Η δύσκολη περίοδος είναι μετά τις 8/6.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved