Νέα Σελήνη Αυγούστου 2014 στην Παρθένο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Πανίσχυρα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και σκοπό έχουν τη λύτρωση με οποιοδήποτε κόστος.

Νέα Σελήνη Αυγούστου 2014 στην Παρθένο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου πραγματοποιείται στις 25/8 στις 17.15 το απόγευμα στην 3η μοίρα της Παρθένου με ιδιαίτερα υπαινικτικές διαθέσεις.

Ο φθινοπωρινός κύκλος που ανοίγει, σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα σημαντικών αποφάσεων με καθοριστικές προεκτάσεις.

Πρόκειται για μια επεισοδιακή Νέα Σελήνη που αρχικά η αντίθεση με τον Ποσειδώνα παραπλανεί κάθε προσδοκία. Ακολούθως η ακριβέστατη σύνοδος Άρη –Κρόνου στον Σκορπιό δηλώνει έντονη εσωτερική διαμάχη που το επίσης ακριβέστατο εξάγωνο του Ερμή προσπαθεί απεγνωσμένα να εκλογικεύσει και να εξωτερικεύσει.

Παράλληλα το ακριβέστατο τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ξεσηκώνει απωθημένα και επιθυμίες που καταπιέζονται αφόρητα από το τετράγωνο της Αφροδίτης με Άρη και Κρόνο.

Πανίσχυρα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και σκοπό έχουν τη λύτρωση με οποιοδήποτε κόστος.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι του πρώτου δεκαήμερου οδηγείστε εύκολα σε πλάνη, Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαήμερου βασανίζεστε με εσωτερικές εντάσεις, ενώ Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι είστε σε καλύτερη θέση από τους υπόλοιπους.

Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται για όλους με σκοπό την αλλαγή πλεύσης σε όλους τους τομείς.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Ορμάς ασυγκράτητος προς όλες τις κατευθύνσεις, θέλοντας να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε πολιορκούν, προτιμώντας να το κάνεις αναίμακτα γιατί είσαι και σε θέση ισχύος. Εστιάζεσαι όμως σε θέματα δουλειάς, υγείας και γενικότερης αποτοξίνωσης. Βρίσκεις διέξοδο σε ερωτικές περιπλανήσεις και διασκεδάσεις και υπόσχεσαι στον εαυτό σου να μην υποκύψεις σε προβλήματα της καθημερινότητας. Η σεξουαλική σου διάθεση βρίσκεται σε ανεξέλεγκτο στάδιο, το ίδιο και η ψυχολογία σου. Δραστήριος και υπερκινητικός βάζεις στόχο να κλείσεις οριστικά υποθέσεις που σε κρατάνε δέσμιο. Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Βάζεις πλώρη για άλλες συναισθηματικές πολιτείες εγκαταλείποντας το μέτριο, το στάσιμο και το γνωστό. Σε ενδιαφέρει η ουσία όσο ποτέ άλλοτε, ενώ παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για δέσμευση, απογόνους και δημιουργικές ασχολίες και ενδιαφέροντα. Οι σχέσεις σου είναι αυτές που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου, ενώ δεν θα διστάσεις να προχωρήσεις και σε έναν χωρισμό προκειμένου να αλλάξεις τη ζωή σου. Συνεργάτες, σύντροφοι και μέλη της οικογένειας μπαίνουν σε σειρά προτεραιότητας για ξεκαθάρισμα. Δίνεις τελεσίγραφα και θέτεις όρους και όποιος αντέχει ακολουθεί. Εσύ αντέχεις σίγουρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ότι να κάνεις μη βιαστείς να αποφασίσεις για τίποτα. Το όπλο σου είναι η καλή επικοινωνία που σε οδηγεί διερευνητικά στο φως του τούνελ. Μίλα, εκφράσου, συζήτησε, ειδικά με συγγενείς και οικείους ανθρώπους, δώσε το στίγμα σου και περίμενε τα αποτελέσματα. Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να αλλάξεις τρόπο ζωής αλλά και να δεις τα προβλήματα στη δουλειά που βρίσκονται στο αποκορύφωμα. Μην επαναπαυτείς σε διαβεβαιώσεις και ψάξε γι αυτό που σε γεμίζει πραγματικά. Αλλαγές στο σπίτι είναι αναπόφευκτες, καθώς και στις σχέσεις σου με μέλη της οικογένειας. Ότι προκύψει αυτό το διάστημα μην το αγνοήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που καλείσαι να κάνεις σε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι να εξωτερικεύσεις κάθε τι που σε προβληματίζει. Τέρμα η εγκράτεια, η συγκατάβαση και η ατολμία. Πρέπει να προχωρήσεις και να φύγεις από τη στασιμότητα με ριζικές αλλαγές και θαρραλέες κινήσεις. Ξεκίνα να κινείς θέματα αποφασιστικά και μην υπολογίζεις τις συνέπειες. Ανέλαβε τις ευθύνες σου και πάρε τη ζωή στα χέρια σου ειδικά σε ότι αφορά τα ενδιαφέροντά σου και την προσωπική σου ζωή. Έχεις την ευχέρεια να ξοδέψεις χρήμα, χρόνο και αισθήματα για να πας παραπέρα. Οι ευκαιρίες είναι στρωμένες και θα είσαι αδικαιολόγητος αν δεν τις αρπάξεις από τα μαλλιά.

ΛΕΩΝ

Το καλό είναι πως παίρνεις βαθιές οικονομικές ανάσες κατόπιν κάποιων έξυπνων χειρισμών σου, το κακό είναι πως ενώ αισθάνεσαι έτοιμος να απογειωθείς, συνειδητοποιείς πως δεν μπορείς να κουνήσεις ούτε το δαχτυλάκι σου. Τρώγεσαι με τα ρούχα σου, δυσκολεύεσαι να αντιδράσεις, ενώ κάποια οικογενειακά θέματα σου κλέβουν πολύτιμη ενέργεια. Παρόλα αυτά αντιστέκεσαι γενναία αλλά είναι ανάγκη να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου, να κάνεις ένα αποφασιστικό βήμα και να ξεπεράσεις μια και καλή την υπερεκτίμηση που θρέφεις για ανθρώπους και γεγονότα. Να θυμάσαι πως ο Δίας διογκώνει, οτιδήποτε επιλέγει ο Κρόνος για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου είναι καθοριστική για την πορεία σου στο άμεσο μέλλον. Αν αποφύγεις τις παγίδες της ουτοπίας που δεν είναι δύσκολο για τη λογική σου, θα καταφέρεις να αλλάξεις τη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Ο κυβερνήτης σου Ερμής παίζει σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία σου, λειαίνοντας τις αιχμηρές πέτρες που εξέχουν στο χωματόδρομο της πορείας σου. Μην ακολουθήσεις αυστηρές συμπεριφορές και μην γίνεις κυνικός στα λόγια. Επιπλέον μην επιλέξεις την απομόνωση και τις υπόγειες κινήσεις. Αν δεν θέλεις να καταστρέψεις τα λάστιχα του οχήματός σου, ακολούθησε μια σταθερή συμπεριφορά στην οποία θα είσαι σαφής, ακριβής, προσεκτικός και διαλλακτικός.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η ώρα του απολογισμού όχι μόνο για το καλοκαίρι που βίωσες και πήρες κάποια ενδεικτικά μηνύματα, αλλά και γενικότερα, προκειμένου να χαράξεις νέα μονοπάτια στο φθινόπωρο που ακολουθεί. Οι σχέσεις σου με φίλους μπαίνουν σε νέα τροχιά, ενώ οικονομικά θέματα χρειάζονται την προσοχή σου. Μην επενδύσεις σε κανέναν και σε τίποτα αυτό το διάστημα, παρά αξιολόγησε σωστά το παρόν και το παρελθόν. Οι ανταγωνιστικές διαθέσεις που σε ταλανίζουν δεν θα πρέπει να σταθούν εμπόδιο στην ανάγκη για δίκαιη κρίση και αντιμετώπιση των καταστάσεων. Βρίσκεσαι στο κατώφλι μεγάλων συναισθηματικών αλλαγών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δέχεσαι ερεθίσματα από παντού και ξαφνικά συνειδητοποιείς πως γίνεσαι κέντρο διερχομένων συναισθημάτων, ανθρώπων και γεγονότων. Σε κάθε σου βήμα σε περιμένει και μια έκπληξη άλλοτε ευχάριστη και άλλοτε δυσάρεστη, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξεις λεπτό. Δυναμικός και αποφασιστικός με ενέργεια και ζωντάνια, αισθάνεσαι πως οι προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες σε υπερβαίνουν και πρέπει να κάνεις κάτι για αυτές. Οι σχέσεις σου κρέμονται σε μια κλωστή που ή θα ενισχύσεις ή θα αφήσεις να κοπεί. Δεν δείχνεις να σε ενδιαφέρει για ότι χάσεις, αλλά για ότι κερδίσεις και είσαι αποφασισμένος να κερδίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το επαγγελματικό σου μέλλον είναι αυτό που σε απασχολεί περισσότερο σε αυτή τη Νέα Σελήνη, πρόσεχε όμως τους χειρισμούς σου, τις συζητήσεις και τις συνδιαλλαγές σου γύρω από αυτό, για να μην απογοητευτείς. Είναι πολύ σημαντικό στην παρούσα φάση όλα να είναι ξεκάθαρα και να μην υπάρχει η παραμικρή αβεβαιότητα. Γίνεσαι επιφυλακτικός και καχύποπτος και αναγκάζεσαι να πατήσεις φρένο σε κάθε σου επιδίωξη, γεγονός που θα έριχνε την ψυχολογία σου αν δεν υπήρχε η εύνοια για την επίτευξη νέων στόχων, που αφορούν νέες δραστηριότητες. Μπορεί οι αντιφάσεις να είναι πολλές, αλλά κάποιες φάσεις θα σε κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που σε συναρπάζει σε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι η αίσθηση της προσθήκης νέων ενδιαφερόντων, η πραγματοποίηση ενός ταξιδιού και η έναρξη σπουδών οποιασδήποτε μορφής και περιεχομένου. Αυτά θα επιδιώξεις διακαώς και μάλιστα με τη βοήθεια του κυβερνήτη σου Κρόνου, που θα σε κρατήσει σταθερό και αποφασιστικό με έντονη κινητοποίηση, λόγω των όψεων που σχηματίζει. Πετάς επιδεικτικά κάθε άχρηστη συνήθεια και στασιμότητα, επιβάλλοντας στον εαυτό σου ποιότητα, απολαμβάνοντας και την ποσότητα. Έχεις αποφασίσει να ακούσεις μόνο τη δική σου φωνή και όσο εγωιστικό και αν φαίνεται στους άλλους τόσο αφροδισιακό γίνεται για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμα το καλοκαίρι ζεματάει και εσύ νιώθεις βαρύ χειμώνα με όλα όσα υπάρχουν στο κεφάλι σου. Φορολογικά και κληρονομικά θέματα σε κρατούν άγρυπνο, ενώ η ένταση στον επαγγελματικό τομέα μαζί με αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις, σε κάνουν να τεντώνεσαι περισσότερο από όσο αντέχουν οι ήδη διεσταλμένοι μύες σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Ουρανό δεν θα σε αφήσει εκτεθειμένο, αντιθέτως θα προσφέρει ιδανικά διαλείμματα έρωτα, περιπέτειας και άφεσης. Θα πρέπει να όμως να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου παίρνοντας αποφάσεις και να μην επαναπαύεσαι στο πρόσκαιρο και στο εφήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Όλα καλά και όλα ωραία για σένα αν μπορούσες να αποφύγεις τη σύγχυση, που δημιουργεί ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας. Αυτή η Νέα Σελήνη σε περιπλανά σε διάφορα μέρη, σε ταξιδεύει γλυκά και σε ηδονίζει, αλλά καλείσαι να ξεκαθαρίσεις την ουτοπία από την πραγματικότητα. Η συντροφική σου ζωή πετάει σε ουρανούς ευτυχίας, τα όνειρά σου πλέουν σε πελάγη επιτυχίας, αλλά παρόλα αυτά θα πρέπει να κρατάς γερά την αξίνα.
Μην πάρεις αποφάσεις συνεπαρμένος, αλλά συγκεντρωμένος και αυτό που θέλεις να συμβεί να είσαι σίγουρος πως αντέχεις να το βιώσεις. Μπορείς να επιβληθείς σε όλα και σε όλους με τις ίδιες πιθανότητες που μπορείς και να ξεγελαστείς. Είναι στο χέρι σου.

Διάβασε επίσης: Κώστας Λεφάκης: Θετική και δημιουργική η Νέα Σελήνη Αυγούστου

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved