Πλανητικό σκηνικό Ιουλίου 2014

Πλανητικό σκηνικό Ιουλίου – Ζητώντας προτεραιότητα, φύση θέση και ιδιότητα

Πλανητικό σκηνικό Ιουλίου 2014

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού προσπαθεί να μας υπενθυμίσει τις ωραίες πλευρές της ζωής, προσφέροντας απολαυστικά διαλλείματα και ξενοιασιά, αλλά και συνεχείς προκλήσεις που δεν μας αφήνουν να επαναπαυτούμε, ειδικά γύρω από την εκρηκτική Πανσέληνο.
Ο μήνας είναι γεμάτος συναισθηματικά δολώματα που άλλοι ρίχνουν και άλλοι πιάνονται σε αυτά.
Είτε είμαστε στους πρώτους είτε στους δεύτερους, αυτό που μετράει είναι το πώς θα διαχειριστούμε το τσίμπημα.

Ο Ήλιος καυτός και ανελέητος κινείται από 9 μοίρες του Καρκίνου έως τις 23/7 στις 12.42 τα μεσάνυχτα, που θα περάσει στον Λέοντα.
Στην αρχικά συνεσταλμένη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, θα έρθει σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα από 1 έως 3/7, μέρες ιδανικές για γλυκές ρομαντικές στιγμές και εθελοντικές απόπειρες.
Ωστόσο η αντίθεση με τον Πλούτωνα από 1 έως 8/7 υπενθυμίζει πως τα παιχνίδια εξουσίας παίζονται ακόμα και στην παραλία, σε μορφή bitch volley, ενώ στις 4/7 η δίψα για επικράτηση των εμμονών, έχει τον ιδρώτα της μάταιης κόπωσης.
Η αρμονική όψη με τον Κρόνο από 4 έως 12/7 και το ίδιο διάστημα η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό που κορυφώνονται στις 8/7, ενώνονται για να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ ακρότητας και δισταγμού, οφείλοντας να ψάξουμε για την ιδανική διαπραγμάτευση, που θα καλύψει τους πάντες και τα πάντα.
Η δυσαρμονική όψη με τον Άρη που ακολουθεί από 10 έως 29/7 και κορυφώνεται στις 19 και 20/7, προειδοποιεί πως σε οποιαδήποτε κατάσταση νηνεμίας και χαλάρωσης, υπάρχει πάντα κάτι έτοιμο μέσα μας να πεταχτεί σαν ελατήριο.
Συναισθηματικά μπλοκαρίσματα μας κρατούν σε εγρήγορση, τα οποία την τελευταία εβδομάδα του μήνα εκφράζονται υπερβολικά.
Σε αυτό συντελεί η συνάντηση με τον Δία που έχει περάσει πλέον στον Λέοντα και από 23 έως 31/7 κάποιοι αισθάνονται πως έχουν βρει ή είναι στο σωστό δρόμο για να βρουν το χαμένο θησαυρό.
Αυτοί οι κάποιοι είναι οι: Λέοντες , Τοξότες, Δίδυμοι, Κριοί, Ζυγοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαήμερου.

Ο Ερμής που κινείται στο τελευταίο δεκαήμερο των Διδύμων σε ανάδρομη πορεία, μπαίνει σε στάση εκκίνησης για την ευθεία φορά του στις 30/6 στις 3.50 το μεσημέρι, επιστρέφοντας αποφασιστικά στις 2/7 την ίδια ώρα.
Τέρμα οι καθυστερήσεις, οι αναβολές, οι παρερμηνεύσεις, οι παρεξηγήσεις, τα εμπόδια και η επικοινωνιακή ένταση.
Στις 13/7 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και χωρίς άλλες συναντήσεις, μας αφήνει το κλειδί της επιτυχίας στην κατάστρωση των σχεδίων μας.
Από 16 έως 22/7 η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 19/7, μας αλείφει με έμπνευση, διαίσθηση και ιδεαλισμό σαν το καλύτερο αντηλιακό ενάντια σε ένα διανοητικό έγκαυμα, που μπορεί να προκαλέσει η αντίθεση με τον Πλούτωνα από 19 έως 24/7. Το διάστημα από 19 έως 22/7 παίζει περίεργα παιχνίδια στον τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιδράμε γι αυτό ας φροντίσουμε για μια προφύλαξη απέναντι στο αεράκι που φυσάει, καθόλου αργόσχολα.
Από 22 έως 27/7 η αρμονική όψη με τον Κρόνο και η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό παίζουν το ρόλο του διαιτητή, σε έναν αγώνα που η συγκρότηση του νου και των σκέψεών μας κοντράρεται με τη διάθεση ανατροπής των δεδομένων.
Επειδή η κόντρα αυτή επικρατεί όλο τον μήνα, θα πρέπει να έχουμε στο νου πως όσο βαρετό είναι να μην σκοράρουμε, άλλο τόσο απογοητευτικό είναι να βάλουμε αυτογκόλ.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους έως τις 18/7, θέση από την οποία πιστεύουμε πως θα έχουμε συνεχώς άλλοθι για να ικανοποιήσουμε τα νάζια μας.
Αρχίζοντας με τη δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα από 1 έως 3/7 όλο και κάτι θα σκαρφιστούμε για να πετάξουμε δήθεν τυχαία το τόπι στην κατεύθυνση που έχουμε βάλει στο μάτι, σε ένα τριήμερο σκανδαλιάς και αχαλίνωτων φαντασιώσεων.
Ακολουθεί η αρμονική όψη με τον Ουρανό από 4 έως 9/7 που κορυφώνεται στις 7/7 και συνεχίζει η αρμονική όψη με τον Άρη από 8 έως 18/7 που κορυφώνεται στις 13/7.
Η εσωτερική ένταση δεν έχει σταματημό, οι επιθυμίες το ίδιο και η ερωτική παρτιτούρα επαναλαμβάνεται διαρκώς, σκορπίζοντας μελωδικούς και προτρεπτικούς ήχους μιας ασυνήθιστης και απελευθερωμένης έκστασης.
Διάστημα ερωτικό, που σφύζει από δραστηριότητα, αχόρταγο, με μεγάλη θέληση και αντοχή.
Στις 19/7 η Αφροδίτη περνάει στον γεμάτο θαλπωρή Καρκίνο, έτοιμη να παραδοθεί σε δυνατές συγκινήσεις, παρασύροντάς μας στη λαγνεία της, την τελευταία βδομάδα του μήνα.
Η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα από 21 έως 28/7 που κορυφώνεται στις 24/7, θα μπορούσε να γίνει το λίκνο του έρωτα που νανουρίζει υποσχέσεις, αν η αντίθεση με τον Πλούτωνα από 24 έως 31/7 που κορυφώνεται στις 28/7, δεν έβγαζε τα σουβλερά νύχια της ζήλιας, της εμμονής, της απόλυτης εξάρτησης και της διαστρέβλωσης των πάντων.
Επικίνδυνο διάστημα για συναισθηματικές βουτιές,, εφόσον στα ήρεμα γαλάζια νερά κρύβονται δύνες που τείνουν να μας καταπιούν.
Μέσα σε όλα αυτά η αρμονική όψη με τον Κρόνο και η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό από 29 έως 31/7 κλείνουν τον μήνα με μια γεύση επίγνωσης αλλά όχι και της σιγουριάς πως μπορούμε να φανούμε υπεράνω των περιστάσεων.

Ο Άρης συνεχίζει καλπάζοντας την πορεία του στον Ζυγό, σαν να θέλει να καταβροχθίσει την απόσταση που του απομένει για να περάσει επιτέλους στον Σκορπιό στις 26/7 στις 5.25 το πρωί, μετά από μήνες παραμονής στο ζώδιο της συντροφικότητας.
Η τελευταία του αναμέτρηση με τον Ουρανό θα γίνει από 1 έως 6/7 και έπειτα κλείνουν οι λογαριασμοί που έχουμε πληρώσει, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο. Τα τελευταία σπασμένα νεύρα εκδηλώνονται ξαφνικά και ακόμα και αν δεν παρουσιαστεί αφορμή, τη δημιουργούμε εύκολα και προς χάριν της εκτόνωσης.
Η δυσαρμονική όψη με τον Δία από 26 έως 31/7 προσθέτει στο τέλος του μήνα και μια ανταγωνιστική διάθεση που ρισκάρει με έπαρση, αρνούμενη να συνεργαστεί και να υποχωρήσει.

Ο Δίας διανύει τις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου και στις 16/7 στις 1.31 το μεσημέρι περνάει στον Λέοντα.
Από αυτή τη θέση η ακτινοβολία του γιγαντώνεται το ίδιο και οι πεποιθήσεις μας.

Ο Κρόνος συνεχίζει την ανάδρομη παραμονή του στον Σκορπιό στις 16 μοίρες του ζωδίου έως τις 19/7 στις 11.36 το βράδυ, που ετοιμάζεται να επιστρέψει σε ευθεία φορά, αρχίζοντας στις 21/7 την ίδια ώρα.
Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι στη μέση του δεύτερου δεκαήμερου μπορούν να ελπίζουν σε αποκατάσταση γεγονότων, περιμένοντας τη δικαίωση για όσα έπραξαν κάτω από την πίεση και τις υποδείξεις του.

Ο Ουρανός από τις 16 μοίρες του Κριού γυρίζει ανάδρομος στις 23/7 στις 5.54 το πρωί, μπαίνοντας σε στάση από τις 21/7 την ίδια ώρα.

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες από τις 7 έως τις 6 μοίρες του ζωδίου και ο Πλούτωνας επίσης ανάδρομος στις 12 έως 11 μοίρες του Αιγόκερω.

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 12/7 στις 2.25 το μεσημέρι στην 21η μοίρα του Καρκίνου.
Μια Πανσέληνος που έρχεται σε κοντινή θέση βολής με τον Άρη και τον Ουρανό και σε μακρινότερη με Δία και Πλούτωνα.
Πυροδοτούνται πολλά θέματα, που ζητούν απεγνωσμένα να ξεκαθαριστούν με οποιοδήποτε κόστος και τίμημα, σε μια γενναία αναμέτρηση.
Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Κριοί γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου και αρχές του τρίτου, η ένταση που αισθάνεστε σε αυτή την Πανσέληνο μπορεί να οδηγήσει είτε σε λύτρωση είτε σε ολοκαύτωμα, αλλά σίγουρα θα οδηγήσει σε κάτι οριστικό.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 27/7 στις 1.42 μετά τα μεσάνυχτα στην 4η μοίρα του Λέοντα.
Η σύνοδος με τον Δία και η δυσαρμονική όψη με τον Άρη, ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία, δημιουργώντας εσωτερικό καύσωνα.
Νέα ξεκινήματα, αλλαγές, στροφή προς νέες αναζητήσεις και επιδιώξεις, καθώς και τάση θεμελίωσης νέων δεδομένων είναι οι προτροπές αυτής της πολύ δραστήριας και προτρεπτικής Νέας Σελήνης.

Ο Ιούλιος συνεχίζει το καλοκαίρι μας που δεν έχει ακόμα μεστώσει, γι αυτό ας εκμεταλλευτούμε την ιδιαίτερη δυναμική του αλωνίζοντας τις επιθυμίες μας, ώσπου να πάρουμε τους καρπούς τους.

{youtube}NJMQHZndtz4{/youtube}

Κατέβασε τώρα το νέο application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved