Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Αυγούστου

Ο Αύγουστος του 2014 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 6

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Αυγούστου

Για να βρεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Αύγουστος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 6 - και αν το αποτέλεσμα είναι διψήφιο άθροισε τα ψηφία και κατάληξε σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (6) 12+6=18. Κατόπιν μετέτρεψε τον αριθμό 18 σε μονοψήφιο 1+8=9 Το 9 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Αύγουστο.

Για το μήνα Αύγουστο:

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Αυτό το μήνα κάνε την αλλαγή που μέχρι τώρα δεν τολμούσες. Αυτό μπορεί να σημαίνει, εύστοχες κινήσεις στον εργασιακό σου τομέα ή διεύρυνση του κύκλου γνωριμιών σου.

Στον επαγγελματικό τομέα εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, αφού εξετάσεις με προσοχή τις κινήσεις σου και τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστείς.

Στον οικονομικό τομέα βασίσου στις δικές σου πλάτες σου και κυρίως μην επενδύεις σε επιπόλαιες υποσχέσεις,

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι σε σχέση, διαχειρίσου την ισχυρογνωμοσύνη σου για να αποφύγεις προβλήματα. Αν είσαι μόνος/ η απέφυγε δεσμεύσεις πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα ακολούθησε τη ροή των καταστάσεων. Καλό θα ήταν που και που να παίρνεις στα σοβαρά κάποια καλοπροαίρετα λόγια. Απέφυγε αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς.

Στον επαγγελματικό σου χώρο καλώς ή κακώς είναι αναγκαίο να τα βρεις με συναδέλφους και συνεργάτες, χωρίς όμως να τους αφήνεις να αναμειγνύονται στις δουλειές σου.

Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστείς εναλλακτικές λύσεις για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε έκτακτα έξοδα.

Στον αισθηματικό τομέα αν έχεις μια σταθερή σχέση, μην αφήνεις τα επαγγελματικά σου να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι χωρίς ταίρι, ευνοείται το φλερτ με προοπτική.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα μεταδίδεις ευχαρίστως τη θετική σου σκέψη σε εκείνους που έχουν διάθεση να σε ακούσουν. Όμως δεν δέχεσαι συμβουλές με την ίδια ευκολία που τις δίνεις.

Στον επαγγελματικό τομέα ενδέχεται να αντιμετωπίσεις έντονο ανταγωνισμό και μια σειρά από προκλήσεις. Μην εγκαταλείπεις τον αγώνα αν χάσεις μια μάχη.

Στον οικονομικό τομέα τακτοποίησε άμεσα τις εκκρεμότητες σου και περιόρισε τις άσκοπες δαπάνες σου.

Στον αισθηματικό τομέα προτίμησε το διάλογο από τη φυγή. Το προκλητικό κλίμα είναι αδιέξοδος. Αν είσαι διαθέσιμος /η, με τόσους πειρασμούς γύρω σου δεν έχεις παρά να διαλέξεις.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα ενδέχεται να σε απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με το παρελθόν σου. Κάποια πρόσωπα που τα είχες ξεγράψει μπορεί να βρεθούν απροσδόκητα στο δρόμο σου.

Στον επαγγελματικό τομέα αποδέξου ό,τι δεν αλλάζει και συνθηκολόγησε με κάποιους που δεν σε συμφέρει προς το παρόν να ανοίξεις πόλεμο μαζί τους. Σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν.

Στον οικονομικά τομέα διακανόνισε τις εκκρεμότητες σου για να κερδίσεις χρόνο.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι σε σχέση καλά θα κάνεις να μην θεωρείς το σύντροφο σου δεδομένο. Αν είσαι ελεύθερος /η, ξεκόλλα από το παρελθόν γιατί στο τέλος θα βουλιάξεις μαζί του.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτό το μήνα δικτυώσου καλύτερα επαγγελματικά και κοινωνικά και ίσως κάνεις κάποιες σημαντικές γνωριμίες που θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα θελήσεις να αφήσεις πίσω τον παλιό τρόπο ζωής σου, πηγαίνοντας ενάντια στο κατεστημένο και στην προσωπική σου ελευθερία.

Στον οικονομικό τομέα χρήματα που είχες ξεγράψει σε ανακουφίζουν προσωρινά.

Στον αισθηματικό τομέα φρόντισε να βρίσκεις διεξόδους για να αποφορτίζεις το ευαίσθητο νευρικό σου σύστημα. Αν είσαι μόνος /η, εκμεταλλεύσου τη γοητεία σου αν θέλεις οι νύχτες σου να μην είναι μοναχικές.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτό το μήνα αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους ή στα μέλη του οικογενειακού στο περιβάλλοντος. Ένα ηλικιωμένο άτομο θα χρειαστεί τη βοήθεια σου.

Στον επαγγελματικό τομέα δεν είναι κατάλληλη εποχή για να «σπάσεις αυγά».Καλύτερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να περιμένεις μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες.

Στον οικονομικό τομέα οι δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά με την βοήθεια της οικογένειας θα βρίσκεις λύσεις.

Στον ερωτικό τομέα η αδικαιολόγητη ζήλια σου δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις. Αν είσαι χωρίς σχέση δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις την εμμονή σου για ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα προστάτευσε τον εσωτερικό σου κόσμο από τα ψυχικά σκαμπανεβάσματα. Επαναπροσδιόρισε την ταυτότητα σου, υιοθετώντας για αργότερα τη μαχητική σου εικόνα.

Στον επαγγελματικό τομέα οι πρωτοποριακές ιδέες σου και οι εύστοχες παρατηρήσεις σου δεν περνάνε απαρατήρητες. Προσοχή χρειάζεται στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις επαφές και τις συνεργασίες.

Στον οικονομικό τομέα όποια χρήματα κι αν αποκτάς δεν μένουν για πολύ στα χέρια σου.

Στον ερωτικό τομέα Αν είσαι σε σχέση θα διαπιστώσεις ό,τι έρωτας και συναισθηματική ασφάλεια δεν συμβαδίζουν ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος /η, μπορεί να πιστέψεις σε ένα πρόσωπο που στην πορεία θα αποκαλυφθεί τελείως διαφορετικό από ό,τι σε άφησε να νομίζεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα θέσε επί τάπητος τα θέματα που πιστεύεις ό,τι δημιουργούν τριβές και βρε καινούργιες φόρμουλες συνεργασίας που να βασίζονται σε ένα πνεύμα αμοιβαίου σεβασμού.

Στον επαγγελματικό τομέα η τύχη είναι με το μέρος σου, οπότε ρίσκαρε λίγο παραπάνω να διεκδικήσεις τη θέση που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό. Μια προαγωγή είναι στα σκαριά.

Στον οικονομικό τομέα είσαι σε καλή φάση αλλά και τα έξοδα επίσης εμμένουν.

Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να μην μπλέξεις τα ερωτικά με τα επαγγελματικά σου. Αν είσαι μόνος /η, νέες σχέσεις στο προσκήνιο, που όμως δεν θα είναι οι καλύτερες επιλογές.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα ίσως να κάνεις κάποιες επιδιορθώσεις ή μαστορέματα στο σπίτι ή να ψάξεις για καινούργιο. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ό,τι σχετίζεται με ταξίδια.

Στον επαγγελματικό τομέα περνάς μια περίοδο αμφισβήτησης και μπορεί να αναρωτιέσαι αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις τις προσπάθειες σου. Αντί να κλείνεις πόρτες συζήτησε ό,τι σε ενοχλεί.

Στον οικονομικό τομέα οι πιέσεις και οι περιορισμοί που αφορούν μισθολογικά θέματα συνεχίζονται.

Στα αισθηματικά σου αν έχεις μια σταθερή σχέση ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποφασίσεις αν θα μείνεις ή θα φύγεις. Αν είσαι μόνος /η, το κυκλοθυμικό προφίλ σου δυναμιτίζεις τις γέφυρες επικοινωνίας.

Διάβασε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2014

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved