Νέα Σελήνη Μαΐου 2014 στους Διδύμους: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Σε αυτή τη Νέα Σελήνη υπάρχει έντονη διάθεση για νέα ξεκινήματα αλλά και μεγάλη τάση προς την ευπιστία

Νέα Σελήνη Μαΐου 2014 στους Διδύμους:  Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

H Νέα Σελήνη του Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στις 28 του μήνα, στις 9.40 το βράδυ στην 8η μοίρα των Διδύμων.
Η αρμονική επιρροή με τον ευθύγραμμο πλέον Άρη μας καθιστά πανέτοιμους να δράσουμε, αλλά η δυσαρμονική επιρροή με τον Ποσειδώνα, μπλοκάρει τις προθέσεις που ενδεχομένως να οδηγηθούν σε λαθεμένες κινήσεις λόγω εύκολου αποπροσανατολισμού, άγχους και πίεσης.
Μόνη ελπίδα επικοινωνίας το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης, που για πολλούς μπορεί να αποβεί σωτήριο.
Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου, είστε αυτοί που επηρεάζεστε περισσότερο και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε οποιαδήποτε απόφαση και συνδιαλλαγή σας.
Σε αυτή τη Νέα Σελήνη υπάρχει έντονη διάθεση για νέα ξεκινήματα αλλά και μεγάλη τάση προς την ευπιστία, την εξιδανίκευση και την αδυναμία διάκρισης.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι έτοιμος για μεγάλα βήματα και κυρίως απαλλαγμένος από διλλήματα. Οι προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν κάτω από τροχιά αλλαγών, επικοινωνώντας θαυμάσια τις απόψεις σου ειδικά εσύ του τρίτου δεκαήμερου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην κάνεις πίσω στη δεδομένη στιγμή θολώνοντας τη σκέψη σου με αμφιβολίες. Αν δεν είσαι εντελώς αποφασισμένος να βγάλεις στην επιφάνεια ότι σε προβληματίζει, μην ανακοινώσεις τις προθέσεις σου, προχωρώντας ακάθεκτος και ανακοινώνοντας μόνο το τετελεσμένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι οικονομικές διεκδικήσεις σε απασχολούν πολύ, εμπλέκοντας σε αυτές το εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και τους φίλους σου. Αν σου χρωστάνε χρήματα το διάστημα είναι κατάλληλο να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να τα πάρεις, δείχνοντας και το καλό αλλά και το κακό σου πρόσωπο. Δεν θα είσαι ανεκτικός στις δικαιολογίες, αλλά η ευαισθησία σου θα δοκιμαστεί από παραπλανητικές τακτικές. Αυτό που θα επικρατήσει εξαρτάται από πολλά, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν είσαι διατεθειμένος να μην αποσπάσεις έστω και ένα μέρος, από όσα θεωρείς πως σου ανήκουν δικαιωματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει αρχικά να θέλεις να κινήσεις τα στάσιμα νερά μιας σχέσης αναδεικνύοντας όλα εκείνα που σε κρατάνε κολλημένο σε αυτήν. Ακόμα και αν η σχέση δεν είναι ολοκληρωμένη, σκέφτεσαι όλα όσα την αφορούν. Αν σκέφτεσαι μια επαγγελματική κίνηση, αλλαγή ή απλά κατεύθυνση, θα πρέπει να συνυπολογίσεις πως αυτός ο τομέας δεν είναι ξεκάθαρος ούτε στη δική σου συνείδηση. Η επιθυμία σου να κινήσεις την επαγγελματική σου ζωή θα συναντήσει πολλά κρατήματα, γι αυτό ασχολήσου περισσότερο με πιο προσωπικές ανάγκες που έχουν συναισθηματική αξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που θα υπερισχύσει σε όλες σου τις κινήσεις είναι η ανασφάλεια που αισθάνεσαι και το γεγονός πως δεν εμπιστεύεσαι τις δυνάμεις σου. Οι αναστολές σου θα είναι πανταχού παρούσες, ενώ δύσκολα θα επιλέξεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Μια προσέγγιση στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα είναι ίσως η μόνη αποφασιστική σου κίνηση, καθώς και μια απόφαση που σχετίζεται με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σου. Τα όνειρά σου μπερδεύονται τόσο μεταξύ τους, που καταλήγουν σε εφιάλτη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην προβείς σε τελεσίδικες αποφάσεις, αλλά παράλληλα να μην εγκαταλείψεις και τους στόχους σου.

ΛΕΩΝ

Η τάση σου να επικοινωνήσεις, να διασκεδάσεις και να προωθήσεις τα σχέδιά σου μέσα από κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες είναι κάτι παραπάνω από δαιμόνια. Είσαι επίσης έτοιμος να αναλάβεις πρωτοβουλίες, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο με φιλικά πρόσωπα ή με συνοδοιπόρους σου σε μια ομάδα. Ενθουσιώδης και επικοινωνιακός καθώς είσαι, κράτα μικρό καλάθι γύρω από φορολογικά και κληρονομικά θέματα που τυχόν ανακινηθούν.
Μπορείς να εντυπωσιάσεις το περιβάλλον σου, αλλά μην επενδύσεις πολλά σε μια νέα κοινωνική γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δείχνεις αποφασισμένος να κινήσεις τα επαγγελματικά σου νήματα, κάνοντας επαφές με κατάλληλους ανθρώπους. Παράλληλα δραστηριοποιείσαι γύρω από οικονομικά θέματα, καθώς κάποια έκτακτα έξοδα σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Βλέποντας τις ανάγκες σου να αυξάνονται, αυξάνει και η συναισθηματική σου ένταση, την οποία θα πρέπει να κοντρολάρεις, ανάλογα με τα δεδομένα. Δύσκολο το έργο σου ειδικά για σένα του πρώτου δεκαήμερου που δεν μπορείς να διακρίνεις εύκολα την πλάνη από την πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Πολλά υποσχόμενη αυτή η Νέα Σελήνη για τις επιδιώξεις σου, ειδικά για ένα ταξίδι που επιθυμείς πολύ και τώρα μπορείς να το οργανώσεις. Γενικότερα βρίσκεσαι σε πολύ ενεργητική φάση, θέλοντας να εμπλουτίσεις τις μέρες σου με κάτι νέο και ενδιαφέρον. Οι προσωπικές σου επιθυμίες διαδέχονται η μία την άλλη σε μια σειρά προτεραιότητας που τελειώνει με την εκπλήρωση όλων. Δείξε προσοχή σε σωματικές μικροενοχλήσεις και αν σε απασχολούν νομικά ζητήματα μη βιαστείς να ποντάρεις στην αισιοδοξία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός σε αυτή τη Νέα Σελήνη, συστολικός και στραμμένος προς τα μέσα, προσπαθώντας να αξιολογήσεις θέματα που σε απασχολούσαν από καιρό. Αρχικά διευθέτησε φορολογικές και κληρονομικές εκκρεμότητες και μην αφήνεις περιθώρια για άλλη αποσταθεροποίηση. Η εσωτερική σου αγωνία δεν σε αφήνει να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και η ανησυχία σου μεταπηδά και στον ερωτικό τομέα, τον οποίο νιώθεις απότιστο και αφημένο. Κάθε επένδυση θα σου κοστίσει υλικά και συναισθηματικά, γι αυτό μάζεψε δυνάμεις και μην υποκύπτεις σε δελεασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρόθεσή σου είναι ανατρεπτική, με την Νέα Σελήνη απέναντί σου να σε προτρέπει να δώσεις ένα τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν σε ικανοποιούν. Χωρίς να στενοχωριέσαι για απώλειες, είσαι αποφασισμένος να δηλώσεις την αντίθεσή σου. Άκρως κοινωνικός και έτοιμος να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, προετοιμάζεσαι για ένα νέο ξεκίνημα που θα δώσει νέα πνοή στην προσωπική σου ζωή. Μην ενδώσεις σε ένα οικογενειακό δίλλημα ή σε ότι σχετίζεται με το σπίτι σου, αν πρώτα δεν τσεκάρεις τον δείκτη του συναισθηματισμού και της λογικής σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινάς μια αλλαγή στις διατροφικές σου συνήθειες, αλλάζεις τακτική και νοοτροπία και βάζεις σε λειτουργία όλες τις εναλλακτικές λύσεις, που θα σε κάνουν να αισθανθείς καλά μέσα στο σώμα σου. Έχεις ανάγκη να αποτοξινωθείς γενικότερα παρόλο που συσσωρεύεις πολλή ένταση από τον επαγγελματικό σου χώρο. Αν πάλι δεν έχεις δουλειά, η ένταση είναι υπαρκτή διότι κινητοποιείσαι προς αυτή την κατεύθυνση. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι το πώς εκφράζεις τα θέλω σου στην καθημερινή σου ζωή και στα οικεία πρόσωπα που την περιβάλλουν, αλλά και πώς εκλαμβάνεις τα δικά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πετάς στα σύννεφα σε αυτή τη Νέα Σελήνη που σε απογειώνει ερωτικά και δημιουργικά, δημιουργώντας σου την ανάγκη να διασκεδάσεις, να ασχοληθείς με τα όνειρά σου, να φλερτάρεις ή να ανανεώσεις τη σχέση σου. Έχεις έμπνευση και προτίθεσαι να χρωματίσεις τη ζωή σου με νέα χόμπι και ενδιαφέροντα. Ωστόσο μην πέσεις στην παγίδα να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από όσα δύνασαι, αισιοδοξώντας πως θα καταφέρεις να καλύψεις το κενό που θα δημιουργηθεί. Αρκέσου σε όσα μπορείς σίγουρα και μην ρισκάρεις τα υπόλοιπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεσαι σε σύγχυση και λειτουργείς σαν ψάρι έξω από τα νερά του κάνοντας και σπασμωδικές κινήσεις. Μην βιαστείς να πετάξεις από πάνω σου με κάθε τρόπο ένα οικογενειακό πρόβλημα ή μια δυσάρεστη κατάσταση στο σπίτι. Κάνε υπομονή και προσπάθησε να σκεφτείς ψύχραιμα. Ψυχολογικά είσαι εγκλωβισμένος γιατί θέλεις να εκφραστείς αλλά δεν έχεις τρόπο. Ξεκαθάρισε τις πραγματικές σου ανάγκες και μην μπερδεύεις αυτό που θα ήθελες να κάνεις με αυτό που κάνεις. Η διαφορά είναι τεράστια και πρέπει να τη συνειδητοποιήσεις για να νικήσεις τις αναστολές σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved