Πανσέληνος Μαΐου στο Σκορπιό: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Με αυτή την Πανσέληνο τα συναισθήματα γίνονται κτητικά κάτω από μια φιλελεύθερη πρόφαση που προβάλλεται σαν υποβολέας σε παρασκήνιο

Πανσέληνος Μαΐου στο Σκορπιό: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στις 14/5 στις 10.15 το βράδυ, στην 24η μοίρα του Σκορπιού.
Η σύνοδος με τον Κρόνο μας κάνει επιφυλακτικούς, αποθαρρύνοντας άμεσα τις προτροπές της Αφροδίτης από τον Κριό σε δυσαρμονικές όψεις με Άρη, Ουρανό και Πλούτωνα.
Αυτό το αντιφατικό σκηνικό της Μαγιάτικης Πανσελήνου, προβληματίζει και ωθεί σε ακραίες κινήσεις και συμπεριφορές.
Τα συναισθήματα γίνονται κτητικά κάτω από μια φιλελεύθερη πρόφαση που προβάλλεται σαν υποβολέας σε παρασκήνιο.

Επηρεάζονται περισσότερο Σκορπιοί γεννημένοι από 14 έως 18/11, Λέοντες γεννημένοι από 15 έως 19/8, Ταύροι γεννημένοι από 13 έως 17/4 και Υδροχόοι γεννημένοι από 11 έως 15/2, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στις μοίρες αυτές.

Σε υπερδιέγερση θα βρίσκονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεσαι σε ψυχολογικό χάος, εξεγερμένος και ταυτόχρονα στριμωγμένος, προσπαθώντας να προσεγγίσεις μια χρυσή τομή η οποία δεν υπάρχει. Καλείσαι να σκεφτείς ώριμα και συνετά τη στιγμή που το αίμα σου βράζει για αλλαγές. Προσπάθησε να κατευθύνεις το πάθος και την παρόρμησή σου σε εποικοδομητικό προσανατολισμό, διεκδίκησε στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου, αλλά άφησε αν μπορείς την αίσθηση στους άλλους και στον εαυτό σου, πως δεν είσαι αδιάλλακτος κατακτητής, αλλά πρόθυμος διπλωμάτης.

ΤΑΥΡΟΣ

Με αυτή την Πανσέληνο απέναντί σου θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις, τις οποίες θα δουλέψεις καλά μέσα σου. Δεν υπάρχει για σένα ίσως, μάλλον, πιθανόν. Όλα θα πρέπει να έχουν μια οριστική και τελεσίδικη μορφή, ειδικά σε ό, τι αφορά το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Ασχολήσου με όλα εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και απομάκρυνε κάθε τι που σου δημιουργεί ανασφάλεια. Έχεις την ευκαιρία να εδραιώσεις κάτι ή να το αποχωριστείς. Η συναισθηματική φόρτιση θα είναι μεγάλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις στη δουλειά αυξάνονται σαν επιδημία και θα χρειαστεί να πιεστείς περισσότερο γύρω από τις μέρες της Πανσελήνου. Από την άλλη διατηρείς μια ανέμελη αίσθηση και έχεις την τάση να αγνοείς τις δυσκολίες, τις οποίες παρακάμπτεις μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων και φιλικών συναναστροφών. Η διέξοδός σου είναι η επικοινωνία και ο αυθόρμητος τρόπος συμπεριφοράς, που σε κάνουν να ξεπερνάς το βάρος των περιστάσεων. Μην αναλάβεις φόρτο εργασίας και μείνε μακριά από ότι σε καταβάλλει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πάθος είναι αυτό που χαρακτηρίζει όλες σου τις κινήσεις, σε μια Πανσέληνο που σε εξωθεί στα άκρα. Ζητάς πολλά στον έρωτα και δεν ικανοποιείσαι με μισόλογα και δήθεν υπομονές. Νιώθεις πως θέλεις να ζήσεις έντονα και να ρουφήξεις κάθε στιγμή, χωρίς οι άλλοι να σε θεωρήσουν φορτικό και επίμονο. Ψάχνεις διακαώς το δικό σου αυτονόητο αλλά κατά βάθος είσαι ευάλωτος. Πρόσεχε τις απαιτήσεις σου προς όλους, ειδικά προς άτομα κύρους ή άτομα που το κύρος τους το έχεις ήδη εδραιώσει, στην καρδιά και στο μυαλό σου.

ΛΕΩΝ

Ταλαιπωρείσαι από τις αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις γύρω από τις μέρες αυτής της Πανσελήνου, ειδικά σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και τις ανάγκες του σπιτιού.
Όλο και κάτι χρειάζεται να διευθετήσεις, ενώ ζορίζεσαι και στον επαγγελματικό τομέα. Παρ' όλα αυτά δεν εγκαταλείπεις τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου, πώς θα μπορούσες άλλωστε με μια Αφροδίτη στον Κριό να σε προτρέπει διαρκώς να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Ωστόσο τίποτα δεν θα είναι εύκολο, συνειδητοποιώντας πως χρειάζεται αδιάκοπος κόπος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δυσκολία σε αυτή την Πανσέληνο είναι πως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις όπως θα ήθελες, με αποτέλεσμα να πιέζεσαι και τελικά να μην εκφράζεις στους άλλους αυτά που σκέφτεσαι. Ενοχλείσαι από συμπεριφορές άλλων, αλλά δεν έχεις την ευχέρεια να το δείξεις, διατηρώντας μια αξιοπρεπή ναι μεν στάση, αλλά παράλληλα ανώφελη για σένα. Πρόσεξε τις χειριστικές διαθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σε πείσουν, να σε μεταπείσουν ή και να σε παραπλανήσουν. Μην οριστικοποιήσεις τίποτα κερδίζοντας χρόνο.

ΖΥΓΟΣ

Αισθάνεσαι πως ήρθε η ώρα της κρίσης για πολλά θέματα στη ζωή σου με πρώτο και καλύτερο τα οικονομικά. Έχεις φτάσει σε ένα πιεστικό σημείο και θα πρέπει να βάλεις μια τάξη, οργανώνοντας τα έξοδά σου. Παράλληλα οι σχέσεις σου συνεχίζουν να αποζητούν λύτρωση από απωθημένα και ανασφάλειες. Για άλλη μια φορά νιώθεις υπόλογος πρώτα του εαυτού σου και αυτό σε εκνευρίζει ακόμα περισσότερο. Μην κάνεις το λάθος να αντιδράσεις σπασμωδικά. Εκφράσου ειλικρινά αλλά χωρίς ξεσπάσματα και θα δεις πραγματική αλλαγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συναισθήματα και σκέψεις αποκτούν ιδιαίτερο βάρος, που γίνεται ασήκωτο κάποιες στιγμές. Δεν έχεις δικαίωμα στον αυθορμητισμό και στο χιούμορ, ενώ η συμπεριφορά σου γίνεται ξύλινη και αυστηρή. Με φαινομενικά βλοσυρό βλέμμα αγναντεύεις τον Μαγιάτικο ουρανό, ενώ μέσα σου είσαι πιο ευαίσθητος και από ποίημα του Neruda. Μόνο μια πιθανή εξέλιξη στο εργασιακό σου περιβάλλον σε δένει με την πραγματικότητα. Το κέρδος σου είναι πως θα γίνεις σοφότερος, αρκεί να μην σε έχουν αντιπαθήσει αυτοί που θα ήθελες να κερδίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ αποκαλυπτική αυτή η Πανσέληνος για σένα εφόσον ξεδιπλώνει διαρκώς γεγονότα. Αιφνιδιάζεσαι και αναστατώνεσαι με καταστάσεις που φανερώνουν μια άλλη πλευρά για μια σχέση, ένα δημιουργικό σχέδιο ή μια υπόθεση που νόμιζες πως έχει κλείσει. Παρόλη την αισιόδοξη στάση σου κάτι σε προειδοποιεί να κοντοσταθείς, ανακόπτοντας τη φόρα σου. Μην αγνοήσεις τα σημάδια, αντίθετα θα πρέπει να τα λάβεις σοβαρά υπ όψιν σου. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια αλλά όπως και να ' χει διαφωτίζεσαι επαρκώς και χαράζεις ανάλογα την πορεία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον κυβερνήτη σου Κρόνο να πρωταγωνιστεί σε αυτή την Πανσέληνο, αισθάνεσαι πως είσαι έτοιμος να αναλάβεις το ρόλο του ηγέτη που καθοδηγεί τα δρώμενα. Διαθέτεις ευθυκρισία και ωριμότητα, ελέγχοντας κάθε δύσκολη κατάσταση που πιθανά σε ταλαιπωρεί. Είσαι πανέτοιμος να χαράξεις την πορεία σου και να διαχειριστείς κάθε απρόβλεπτο, ενώ οικογένεια και σπίτι θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Η ένταση που αισθάνεσαι καθησυχάζεται εύκολα, παρ' όλους τους δισταγμούς σου. Προχώρα αποφασιστικά, αργά και μεθοδικά, χωρίς εξάρσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ανησυχίες για την επαγγελματική σου πορεία ή αποκατάσταση πρωταγωνιστούν σε αυτή την Πανσέληνο, αλλά από την άλλη διαθέτεις ισχυρά κίνητρα από τον κυβερνήτη σου, Ουρανό, σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Προσπάθησε λοιπόν να επικοινωνήσεις όσο καλύτερα μπορείς τις ιδέες και τις απόψεις σου, κάνε στρατηγικές κινήσεις και περιόρισε την ευθιξία και την επαναστατικότητά σου. Χρειάζεται μέτρο ακόμα και στην πιο ανατρεπτική σου διάθεση, η οποία όχι μόνο δεν σε εγκαταλείπει, αλλά μπορεί να σε κάνει γοητευτικό και ιδιαίτερα πειστικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκμεταλλεύσου σε αυτή την Πανσέληνο την ευκαιρία να κατανοήσεις καλύτερα το σκοπό σου, βάζοντας όρια στην αναβλητικότητά σου απέναντι στην επίτευξη των στόχων σου. Η αξιοπιστία σου δοκιμάζεται και ίσως χρειαστεί να λογοδοτήσεις και στον εαυτό σου και στους άλλους. Επιπλέον κάποιες οικονομικές ανακατατάξεις μπορεί να σε βγάλουν πάλι εκτός προγράμματος, αλλά θα πρέπει να σταθείς με σοβαρότητα απέναντι στις καταστάσεις. Αξιολόγησε, σκέψου και πράξε, αλλά σε καμία περίπτωση μη μείνεις στάσιμος.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved