Οι χρησμοί του Μαΐου για την Ελλάδα

Πολιτικοί γάμοι και πολιτικά μνημόσυνα

Οι χρησμοί του Μαΐου για την Ελλάδα

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλό μήνα να έχετε!

Μήνας εκλογών και μάλιστα τριπλών είναι ο Μάιος. Την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 από τις 7 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα θα διεξαχθούν οι δημοτικές εκλογές ταυτόχρονα με τις περιφερειακές εκλογές και μια εβδομάδα μετά, την Κυριακή 25 Μαΐου, θα γίνουν οι επαναληπτικές των δημοτικών και περιφερειακών και συγχρόνως οι Ευρωεκλογές. Οι τριπλές εκλογικές αναμετρήσεις αποτελούν πρόβα τζενεράλε σήψης και διάλυσης ενώ εντός του μήνα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στην πολιτική ζωή της χώρας. Για τις τριπλές κάλπες του Μαΐου θα τα πούμε αναλυτικά σε άρθρο που έχει ετοιμαστεί και θα δημοσιευθεί ξεχωριστά τις επόμενες μέρες.

Ας δούμε τώρα πιο αναλυτικά τι μέλλει γενέσθαι για την Ελλάδα τον Μάιο με βάση το προοδευμένο ωροσκόπιο της χώρας μας.

Ο προοδευμένος υποθετικός πλανήτης Άδης προεικονίζει προβλήματα με φόρους και απόβλητα, αποθήκευσης εγγράφων (πχ κάλπες, ψηφοδελτίων, εκλογικών καταλόγων) και δείχνει ότι ιστορικές μνήμες έρχονται στο προσκήνιο. Ρίξιμο ή απόδοση ευθυνών για μια αποτυχία ή ανεπαρκή εργασία.

Ο προοδευμένος Ποσειδώνας μιλά για δυσπιστία του λαού απέναντι σε αυτά που κάποιοι υπόσχονται και προμηνύει κοινωνικές δολοπλοκίες και προσπάθειες αλλοίωσης κάποιων δεδομένων. Μήπως ξαναζήσουμε γεγονότα που θα θυμίζουν τις εκλογές του 1961 που έμειναν στην ιστορία ως «εκλογές βίας και νοθείας»;

Ο προοδευμένος Βόρειος Δεσμός υποδεικνύει συνεταιρισμούς και ενώσεις που προετοιμάζονται ενώ δείχνει ότι θα υπάρχει αγωνία για χώρους όπου δεσπόζει ο πόνος όπως νοσοκομεία, άσυλα, φυλακές. Επίσης, προεικονίζει κινήσεις που θα γίνουν με μαεστρία θα αναδείξουν νέους ηγέτες.

Ο προοδευμένος υποθετικός πλανήτης Ζευς ισούται με τον υποθετικό πλανήτη Ποσάιντον, γεγονός που προμηνύει ζητήματα με δικαστικές αποφάσεις και έγγραφα, νομικά θέματα που αφορούν κόμμα ή κόμματα αλλά και τεχνάσματα που δεν βρίσκουν ανταπόκριση.

Το προοδευμένο Μεσουράνημα μιλά για προβλήματα και ζητήματα που προκύπτουν ή σχετίζονται είτε με προηγηθείσες είτε επικείμενες επιλογές προσώπων σε δημόσιες θέσεις και δείχνει ότι κρίσεις και παραφωνίες εντός της κυβέρνησης ή εντός κόμματος ή κομμάτων θα επιταχύνουν διαδικασίες.

Ο προοδευμένος Κρόνος δείχνει εμμονές και προσκόλληση που θα έχουν ως συνέπεια χωρισμό, απομάκρυνση ή διάλυση.

Ο προοδευμένος Ωροσκόπος υποδεικνύει οικονομικά μαγειρέματα σχετικά με το οικονομικό στάτους και το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η χώρα σε νέο μνημόνιο, γεγονός που θα έρχεται σε αντίφαση με τις πολυδιαφημιζόμενες οικονομικές επιτυχίες.

Ο προοδευμένος Ήλιος προεικονίζει ότι πρόσωπα που έχουν επιλεχθεί ή εκλεγεί θα απογοητεύσουν ενώ ο Άδμητος προμηνύει φόβο και πίεση και δείχνει ότι ελάχιστα πρόσωπα θα είναι διατεθειμένα να τα βάλουν ή να εναντιωθούν σε άτομα που έχουν εξουσία.

Ο προοδευμένος Ουρανός δείχνει απρόβλεπτες αλλαγές και ξαφνικές κακοτυχίες ενώ η απώλεια μιας ζωής ίσως να προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση.

Ο προοδευμένος Άρης μιλά για μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «πυροτέχνημα» για να καλυφτούν αλλά πράγματα.

Ο προοδευμένος Απόλλων προοιωνίζει διαταγές προς πολλά πρόσωπα ενώ ο προοδευμένος Βουλκάνους δείχνει ότι θα απασχολήσουν θέματα με ασφαλιστικά ταμεία, συμπτώματα οικονομικής δυσπραγίας και αναστάτωσης από οικονομικές ειδήσεις. Ιδίως η περίοδος μέχρι τις 13/5 θα είναι φωτιά και λαύρα αφού τα μηνύματα που θα λαμβάνει η κυβέρνηση θα είναι αντιφατικά.

Τέλος, ο προοδευμένος Ερμής δείχνει προτάσεις τολμηρών επενδύσεων που θα είναι ένα κράμα τυχοδιωκτισμού και στυγνού εκβιασμού.

Σε γενικές γραμμές ο Μάιος είναι ένας μήνας που θα μάθουμε πολλές αλήθειες πασπαλισμένες με μπόλικα ψέματα ενώ η κυβέρνηση κατά τη διάρκειά του θα κάνει λάθη που στη συνέχεια θα τα βρει μπροστά της.

Η Τροία έπεσε με το Δούρειο Ίππο αλλά στην περίπτωση της κυβέρνησης θα ισχύσει ότι έγινε από την Τύρο, που κατακτήθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο, θα υποφέρει και θα χαθεί από το ίδιο της... το χώμα!

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved