Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 22/12-20/1

Παρότι το κλίμα των ημερών είναι εορταστικό, δυσκολεύστε να μειώσετε τους εξοντωτικούς ρυθμούς στον χώρο
Παπασταύρου Λίντα

από την Τίνα Ζαχαριάδου

Παρότι το κλίμα των ημερών είναι εορταστικό, δυσκολεύστε να μειώσετε τους εξοντωτικούς ρυθμούς στον χώρο της εργασίας. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι οι υποχρεώσεις διαρκώς αυξάνονται. Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι αρκετά δύσκολες, ενώ το νευρικό σας σύστημα ετοιμάζεται να «εκπέμψει σήμα κινδύνου». Η καριέρα σας ύστερα από τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει ετοιμάζεται να απογειωθεί ωστόσο, το κόστος …..βαρύ. Το νέο έτος σας βρίσκει περισσότερο αισιόδοξους αν κι η δύσκολη Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 4/1, επιδιώκει να ισοπεδώσει τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου. Η ανάληψη καθηκόντων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της έκλειψης αυτής. Νέες συνεργασίες, σας κάθονται βαριές κι ασήκωτες ενώ οι ήδη υπάρχουσες δημιουργούν ανάλογα προβλήματα….

Ο Ερμής στις 30/12 αλλάζει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του για να βάλει-όσο μπορεί- την καθημερινή σας ζωή σε τάξη ενώ, η είσοδος του στον Αιγόκερω στις 13/1 δίνει απαντήσεις σε πολλά ζητήματα σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Στις 17 και 18/1 ασκείτε έντονη επιρροή σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα καθώς οι ιδέες σας γίνονται αποδεκτές, εντούτοις παιχνίδια εξουσίας κι έριδες, τόσο από μεριά σας όσο κι από προϊσταμένους, δεν θα λείψουν. Η ευνοϊκή όψη μεταξύ Άρη με Δία/ Ουρανό στις 11 και 12/1 είναι το εφαλτήριο για να εκτοξευτείτε δυναμικά και να αποδείξετε πως καλώς έχετε την θέση που σας έχουν εμπιστευτεί, ενώ για κάποιους παροπλισμένους, θα σημάνει μια θεαματική έναρξη. Ο Άρης μπαίνοντας στον Υδροχόο στις 16/1 προτρέπει ν’ ασχοληθείτε, κυρίως με δραστηριότητες που απαιτούν συλλογική προσπάθεια. Παράπονα από γονείς και συντρόφους, θα τα υποστείτε. Τα θεμέλια του γάμου και του σπιτιού σας τρίζουν κι εσείς καλείστε να περισώσετε ότι έχει απομείνει. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και θα βγείτε κερδισμένοι. Οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου επηρεάζεστε άμεσα από την Πανσέληνο στις 19/1 καθώς δείχνετε αδύναμοι ν’ ανταπεξέρθετε.

Είναι μια περίοδος αρκετά παραγωγική και δημιουργική αρκεί να μπορέσετε να συνδυάσετε την οικογενειακή ζωή με τις υποχρεώσεις εκτός οικείας. Τα προβλήματα με την οικογένεια και το σπίτι χαλούν τη διάθεση σας, καθώς κρίνετε πως απορροφούν πολύ από το χρόνο σας. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού έως και τις 7/1 γεμίζετε το πορτοφόλι σας, διευθετείτε οικονομικές και κληρονομικές εκκρεμότητες ενώ αισθηματικά νιώθετε πνιγμένοι. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τους Δία/Ουρανό στις 4 και 5/1 είναι μια αρκετά ευνοϊκή γωνία. Οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε την αγκαλιά των συντρόφων σας ενώ, οι ελεύθεροι επιστρατεύστε την γοητεία σας και βγείτε στο κυνήγι, κατακτώντας με άνεση το άλλο φύλο. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 8/1 ελκύει σχέσεις με ανθρώπους αρκετά ευχάριστους, κοινωνικούς και ενθουσιώδεις ενώ κι εσείς, αποφασίζετε «πλατειάσετε» τις απόψεις σας σχετικά με την έννοια της σχέσης.

Καλές γιορτές.

Η διάθεση σας παρουσιάζεται εμφανώς αλλαγμένη αυτή την περίοδο. Είστε περισσότερο ενθουσιώδεις, ευχάριστοι κι ενεργητικοί χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα σταθερά, γήινα και πρακτικά σας κομμάτια, εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Είστε δοτικοί, μες το κλίμα των ημερών, ενώ μέσα σας γεννιέται η επιθυμία να ταξιδέψετε εκτός συνόρων προκειμένου να χαρείτε τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Αρκετά έντονο το θρησκευτικό σας συναίσθημα μιας κι η «επικοινωνία» με τα Θεία κι ο σεβασμός όχι μόνο στον δημιουργό μας αλλά στην ανθρωπότητα ολόκληρη, κεντρίζει το ενδιαφέρον σας. Ίσως είστε –γι αυτή την περίοδο- οι αισιόδοξοι του ζωδιακού αφού ελπίζετε, πως οι φετινές γιορτές θα μεταφέρουν μηνύματα αγάπης σε παγκόσμιο επίπεδο. Από την άλλη πλευρά, εσείς του 3ου δεκαημέρου είστε ως ένα αρκετά μεγάλο βαθμό ευαισθητοποιημένοι και ρομαντικοί, με συνέπεια «να χάνεστε» σ’ ένα κόσμο ουτοπικό και παραμυθένιο.

Επί πρακτικού, η 1η Ηλιακή έκλειψη του έτους στις 4/1 επηρεάζει τον τομέα που σχετίζεται με τις μετακινήσεις, κοντινές ή μακρινές, ενώ όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα συναντήσετε προβλήματα τα οποία ενδεχομένως θα ακολουθήσουν την νομική οδό. Γενικότερα, συμβόλαια, αγορές κι οικονομικές συναλλαγές δεν ενδείκνυνται έως και τις 30/12 αφού ο Ερμής να κινείται ανάδρομα στον 8ο ηλιακό σας οίκο. Αντιθέτως οι ημέρες αυτές είναι εποικοδομητικές όσον αφορά κληρονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν απ’ το παρελθόν. Ωστόσο, υποθέσεις χρηματοοικονομικού χαρακτήρα διευθετούνται αν και εφ’ όσον διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με τον πλέον γνώριμο τρόπο προς εσάς , της αποταμίευσης και της ορθής διαχείρισης γενικότερα. Αισθηματικά, βρίσκεστε σε μια καλή περίοδο, αποζητάτε την αγάπη και την αρμονία μέσα από την σχέση με το σύντροφο και κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας.

Κάποιες σκηνές ζηλοτυπίας, αλλά κι η ανάγκη επιβεβαίωσης μέσω της σεξουαλικής σας επιρροής, είναι κατάσταση αδιαμφισβήτητα γοητευτική - συνάμα επικίνδυνη- ειδικότερα από τις 8/1 κι ύστερα που η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη και στον 8ο ηλιακό σας οίκο. Φεύγοντας ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω για να εισέρθει στον Υδροχόο στις 16/1, αποκτάτε αυξημένη ενεργητικότητα η οποία στον εργασιακό χώρο είναι επιθυμητή μιας και σας δραστηριοποιεί. Γίνεστε φιλόδοξοι με αποτέλεσμα κάποιες φορές να γίνεστε υπέρ του δέοντος διεκδικητικοί, προκαλώντας, με την ανταγωνιστική σας διάθεση. Μην πτοείστε, δεν είναι λίγες οι φορές που «κι ο Άγιος φοβέρα θέλει». Η Πανσέληνος στις 19/1 στην 29η μοίρα του Καρκίνου επηρεάζει θετικά τη σχέση σας με αδερφικά ή συγγενικά πρόσωπα από τα οποία λαμβάνετε ευχάριστα κι ελπιδοφόρα μηνύματα. Μολονότι δεν είναι αρνητική ως προς εσάς, εφιστά την προσοχή σας στις μετακινήσεις καθώς και σε κάποια συμβόλαια τα οποία λήγουν και πρέπει ν’ ανανεωθούν.

Καλές γιορτές.

Ως φύση, είστε σχεδόν πάντα, επικοινωνιακοί, χαλαροί με τάση να εκλογικεύετε τα συναισθήματά σας. Τα στοιχεία αυτά που συγκροτούν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σας, έχουν λοξοδρομήσει. Σας απασχολούν έντονα ζητήματα ζωής και θανάτου κι ως εκ τούτου η ψυχολογική σας διάθεση μόνο χαλαρή δε μοιάζει. Θα είστε αρκετά εσωστρεφείς, επιφυλακτικοί, τα αισθήματα σας έντονα και βαθιά, παράλληλα γεννιούνται εμμονές και φοβίες με ενδεχόμενες αυτοκαταστροφικές τάσεις. Καλό είναι να μην ξεχνάτε πως οι δυσκολίες είναι παροδικές και προκύπτουν μόνο για να αναδείξουν ψυχικές δυνάμεις που αναδύονται από την αντιμετώπιση τους, κοιτάζοντας πολύ βαθιά μέσα σας. Έως και τις 30/12 αναμοχλεύετε το παρελθόν, φέρνοντας στην επιφάνεια γεγονότα που σχετίζονται με το σύντροφο, ωστόσο αποφεύγετε τις συζητήσεις. Γυρίζοντας ορθόδρομος ο Ερμής εκφράζεστε καλύτερα, συζητώντας θέματα τα οποία σας απασχολούν.

Επειδή θα θέλετε να ελέγχετε οτιδήποτε αναπνέει γύρω σας, προσπαθήστε να μην είστε σκληροπυρηνικοί στις απόψεις κι αποφάσεις σας. Μπαίνοντας το νέο έτος, πραγματοποιείται η 1η Ηλιακή έκλειψη στις 4/1. Αρκετά δύσκολη η επιρροή της για κληρονομικές υποθέσεις, θέματα δανείων κτλ αφού πραγματοποιείται στον άξονα των χρηματοοικονομικών σας. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω στις 13/1, οξύνει το ένστικτο και την επινοητικότητα σας ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις στα ζητήματα που εγείρει η έκλειψη. Ο Άρης «εγκαταλείπει» τον Αιγόκερω για να βρεθεί στο ζώδιο του ανεξάρτητου και αντισυμβατικού Υδροχόου στις 16/1. Όσοι σκοπεύετε να ταξιδέψετε εκτός συνόρων θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς τα απρόοπτα δεν θα λείψουν ενώ ο φανατισμός με τον οποίο υποστηρίζετε τις απόψεις σας δημιουργεί προβλήματα επικοινωνιακά.

Αισθηματικά, έως και τις 8/1 εστιάζετε με ευκολία στα μειονεκτήματα της σχέσης σας με αποτέλεσμα να κριτικάρετε κάθε κίνηση. Αντί να κριτικάρετε τι δεν σας αρέσει, αναλάβετε με φροντίδα κι αγάπη να εξυπηρετήσετε κάποιες ανάγκες του και θα νιώσετε κι εσείς καλύτερα. Από την άλλη πλευρά αυξάνεται κι η δική σας ανάγκη, να δείτε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας έμπρακτα, ως στοιχείο επιβεβαίωσης του ενδιαφέροντός του. Περνώντας στον Τοξότη και στον 7ο ηλιακό οίκο η Αφροδίτη, αλλάζετε διάθεση, αφήνετε την γκρίνια και πετυχαίνετε να επαναφέρετε ένα πιο ελαφρύ κι εύθυμο κλίμα στην αισθηματική σας ζωή. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών γενικότερα θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους, είστε αρκετά ευέξαπτοι κι ως εκ τούτου ξεσπάτε σε λάθος χρόνο και λάθος ανθρώπους. Η Πανσέληνος του μήνα στις 19/1 πραγματοποιείται στην 29η μοίρα του Καρκίνου. Ψυχολογικά τονίζει την οικονομική ανασφάλεια που ενδεχομένως νιώθετε όλη την τελευταία περίοδο ενώ, επί πρακτικού παίρνουν την τελική τους μορφή κάποιες χρηματοοικονομικές υποθέσεις.

Καλές γιορτές.

Αχ αυτές οι σχέσεις!
Πόσο ακόμη χρόνο και φαιά ουσία θα πρέπει να ξοδέψετε για να έρθει η αρμονία κι η τάξη στην αισθηματική σας ζωή…..άγνωστο. Το σίγουρο είναι πως όλη αυτή την περίοδο, Ήλιος, Άρης, Πλούτωνας και στην συνέχεια Ερμής, «χορεύουν, το χορό του Ζαλόγγου» μέσα στον 7ο ηλιακό σας οίκο. Κι αν θεωρείτε πως οι δύσκολες επιρροές που δέχεται η σχέση σας, σταματούν εκεί, τότε, απλώς δεν έχετε μάθει για την Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται, λίγο μετά την Πρωτοχρονιά, στις 4/1, στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό οίκο, επίσης. Αναλυτικότερα, η φετινές γιορτινές ημέρες είναι περίοδος σταθμός στην ζωή σας καθώς οι διαπροσωπικές σας σχέσεις γενικότερα βάλλονται από παντού. Η σχεδόν άρρωστη εξάρτηση που νιώθετε για τον σύντροφο σας είναι η πηγή των προβλημάτων σας. Θα είστε αρκετά υποχωρητικοί μαζί του, ωστόσο όσο κι αν θέλετε να «σκεπάσετε» τα κακώς κείμενα της σχέσης σας, αυτά θα ξεπροβάλλουν σαν τα μανιτάρια.

Η έκλειψη σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο από τον Ζυγό επηρεάζει κυρίως, τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου. Οι εντάσεις, η λεκτική και ψυχολογική βία χαλούν το εορταστικό κλίμα και φέρνουν την διάλυση σχέσεων, που μέχρι πρότινος «τραβούσατε από τα μαλλιά» Οι ελεύθεροι, καλώς κάνουν και παραμένουν ελεύθεροι, αφενός γλυτώνουν τα προαναφερθέντα, αφετέρου η πολυαστρία στον 7ο οίκο «υπόσχεται» νέες ερωτικές αλλά και «ζόρικες» γνωριμίες. Η βοήθεια της Αφροδίτης από τον Σκορπιό, καθοριστική μιας κι αυξάνει τον ερωτισμό σας, ταυτόχρονα και τις κατακτήσεις. Καλό είναι έως και τις 30/12 να προσέχετε πολύ καλά τις αποφάσεις που παίρνετε όταν βρίσκεστε εν θερμώ και κάτω από πίεση, επειδή δεν είναι λίγες οι φορές που τα δεδομένα αλλάζουν, με αποτέλεσμα κι εσείς ν’ αλλάζετε γνώμη.

Στις 30/12 ολοκληρώνει ο Ερμής την ανάδρομη κίνηση του και σας δίνεται η δυνατότητα να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας μέσα από τον διάλογο με τον σύντροφο. Ο Άρης στις 16/1 «αποχαιρετά» το ζώδιο έξαρσης του, για να βρεθεί στον Υδροχόο και στον 8ο ηλιακό σας οίκο. Είναι μια καλή θέση για όσους σκοπεύουν αν απελευθερωθούν σεξουαλικά, πέραν τούτου, είναι καλή περίοδος για να διεκδικήσετε χρήματα από κληρονομικές υποθέσεις ή αποζημιώσεις. Οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου είστε οι καλύτεροι του χωριού, με τους Δία/Ουρανό να σας γλυτώνουν από τις κακοτοπιές. Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου στις 19 του μήνα αναστατώνει μάλλον ευχάριστα εσάς των τελευταίων ημερών, μέσα από μια νέα ερωτική γνωριμία ή μια συνεργασία από την οποία ευεργετήστε. Οτιδήποτε ολοκληρώνει τον κύκλο του τις ημέρες αυτές, μακροπρόθεσμα αποδεικνύεται ωφέλιμο για εσάς.

Καλές γιορτές.

Εκ του φυσικού σας δεν είστε άνθρωποι που δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες, αυτή την περίοδο όμως, συνειδητά ή όχι, γίνεστε υπέρ του δέοντος σχολαστικοί, κάνοντας την τρίχα, τριχιά. Η αυξημένη κριτική διάθεση, υπό το πρίσμα μιας, κάθε άλλο, παρά καλοπροαίρετης συμπεριφοράς, κουράζει τόσο εσάς όσο και τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά. Παρότι είμαστε σε περίοδο γιορτών, λείπει η παιδικότητα κι ενθουσιασμός από τη ζωή σας. Οι διαθέσεις σας είναι περισσότερο ωφελιμιστικές και γίνεστε απαιτητικοί, προκαλώντας την αντιπάθεια υφισταμένων και συνεργατών. Η συμπεριφορά σας αυτή, δεν αλλάζει ούτε τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Νιώθετε κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι, αγχωμένοι κι αποφεύγετε τις πολλές κοινωνικές επαφές, καθώς ο χώρος του σπιτιού αποδεικνύεται περισσότερο αναγκαίος και φιλικός. Η πρώτη έκλειψη του έτους στις 4/1, φέρνει περισσότερες ευθύνες στην εργασία, ωστόσο καταφέρνετε να ανταπεξέλθετε αξιοπρεπώς, κυρίως εσείς του 2ου δεκαημέρου.

Κάποια προβλήματα που κάνουν την εμφάνισή τους σχετικά με την υγεία σας, δεν σας αφήνουν αδιάφορους, αρκεί να μην το παρακάνετε με απανωτές εξετάσεις, εξαιτίας μια αρρωστημένης φοβίας, που ενδεχομένως έχετε αποκτήσει, τις τελευταίες ημέρες. Στον ερωτικό τομέα, δεν εκφράζεστε έτσι όπως θέλετε, νιώθετε μπλοκαρισμένοι, ενώ την σκέψη σας «στοιχειώνει» κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση μαζί του, καλό είναι να κινηθείτε όσο διαρκεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Στις 30/12 γυρίζει ορθόδρομος κι η κατάσταση βελτιώνεται σιγά- σιγά, καθώς είστε περισσότερο επικοινωνιακοί. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, σας κάνει υπερβολικούς στις απαιτήσεις σας, εντούτοις μπαίνοντας στις 8/1 στο ζώδιο του Τοξότη και στον 5ο ηλιακό οίκο, ευνοεί τα ερωτικά σας. Ξαναβρίσκετε την κοινωνικότητά σας, αποδέχεστε προσκλήσεις ψυχαγωγίας και γίνεστε άκρως θελκτικοί και γοητευτικοί, για το άλλο φύλο.

Οι δεσμευμένοι είστε εκείνοι που ζορίζεστε περισσότερο, μιας και η είσοδος του Άρη στις 16/1 στον Υδροχόο και στο 7ο ηλιακό σας σπίτι, φέρνει εντάσεις. Αμφότεροι, θα απαιτείτε περισσότερη ελευθερία κινήσεων και δεν θα έχετε την παραμικρή διάθεση να συνεργαστείτε με το σύντροφό σας, προκειμένου να την αποκτήσετε. Από την άλλη πλευρά, η Άρης, σημειοδοτεί νέες αισθηματικές σχέσεις, που θα τις χαρακτηρίζει το έντονο σεξουαλικό στοιχείο. Οικονομικά, είστε σε καλύτερη κατάσταση από πολλούς, ενώ όλη αυτή την περίοδο ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε κάτι παραπάνω, προκειμένου να διαμορφώσετε εκ νέου ή να διακοσμήσετε τον προσωπικό σας χώρο. Δωράκια, αλλά και κέρδη από επενδύσεις ή τυχερά παιχνίδια δεν θα λείψουν, καθώς και έξοδα που θα προκαλέσουν ευχαρίστηση, τόσο στον ερωτικό σύντροφο, όσο και στα παιδιά σας. Η Πανσέληνος στις 19/1, τονίζει την ανάγκη σας για περισσότερη απομόνωση, ενώ ίσως βγάλει στην επιφάνεια ασθένειες, ψυχοσωματικές κυρίως, μιας κι όλη την προηγούμενη περίοδο, το άγχος κυριαρχούσε στη ζωή σας.

Καλές γιορτές.

Το επίμαχο θέμα των ημερών θα είναι οι σχέσεις με το άλλο φύλο. Πλούσια διαγράφεται η ερωτική σας ζωή, με εσάς να νιώθετε περισσότερο δυναμικοί, ενθουσιώδεις, ευχάριστοι, κοινωνικοί κι άκρως ερωτικοί. Νέες ερωτικές γνωριμίες κάνουν την εμφάνιση τους κι ασκούν έντονη επιρροή στη ζωή σας αλλάζοντας εντελώς την προσωπικότητα σας. Ειδικά οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών βιώνετε την απόλυτη ευφορία, με τους Δία/Ουρανό να βρίσκονται στο ζώδιο του Ιχθύ. Το τρίγωνο τους με την Αφροδίτη στις 5 και 6/1 και το εξάγωνο τους με τον Άρη στις 11 και 12/1 φέρνει νομιμοποίηση της σχέση σας, στους παντρεμένους ευχάριστες στιγμές και καλοπροαίρετες διαθέσεις γενικότερα, ενώ οι ελεύθεροι έχετε την τιμητική σας ειδικά όσοι μετακινείστε συχνά μιας κι ακόμη και στον δρόμο συγκεντρώνετε υπεράριθμα βλέμματα.

Η 1η έκλειψη του έτους στις 4/1 σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο, τονίζει όλα τα παραπάνω περί νέας σχέσης, σας γεμίζει με υποχρεώσεις και ενδεχομένως ενεργοποιεί κάποια γεγονότα σε σχέση με τα παιδιά σας. Μια πιθανή εγκυμοσύνη ή μια επικείμενη γέννα είναι καταστάσεις που απαιτούν όχι μόνο την αμέριστη προσοχή σας αλλά φέρνουν κούραση και ταλαιπωρία, παρά το ευχάριστο του γεγονότος. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή έως τις 30/12 σας κάνει αρκετά διαισθητικούς κι υποκειμενικούς ξυπνώντας αναμνήσεις, ενώ με την είσοδο του στον Αιγόκερω η σκέψη σας γίνεται και πάλι γήινη και ρεαλιστική. Συζητήσεις για θέματα που απασχολούν τα παιδιά σας, τις παίρνετε αρκετά σοβαρά κι αφιερώνετε πολύ από τον χρόνο σας στην μάθηση κι εκπαίδευση τους. Με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο και στον 6ο ηλιακό σας οίκο γυρίζετε στην παλιά σας τέχνη κόσκινο, την εργασιομανία κι εργασιοθεραπεία παράλληλα.

Διοχετεύετε πολύ από την δράση σας στο εργασιακό περιβάλλον, αναλαμβάνετε νέες δραστηριότητες, προκειμένου να γίνετε αποδοτικοί, εντούτοις, η έκρυθμη συμπεριφορά σας, προκαλεί αντιπαραθέσεις. Από θέματα υγείας καλό είναι να προσέχετε τους υψηλούς πυρετούς, τις γνωστές σε όλους σας γαστρεντερικές διαταραχές και κυρίως το νευρικό σας σύστημα που είναι ήδη επιρρεπές. Οικονομικά είστε από τους ευνοούμενους της περιόδου αυτής και γιατί όχι, αφού είστε από τους λίγους του ζωδιακού που έχετε την ικανότητα της σωστής διαχείρισης και αποταμίευσης. Κι αν δεν είστε, θα φροντίσει ο Κρόνος από τον Ζυγό να γίνετε. Στις 19/1 έχουμε Πανσέληνο στην 29η μοίρα του Καρκίνου σε ευνοϊκή όψη με τους Δία/Ουρανό. Η Πανσέληνος αυτή φέρνει νέα σημαντική γνωριμία με μια γυναίκα η οποία βοηθά στην επίτευξη κάποιων στόχων σας, νέους φίλους ή συνεργάτες στη ζωή σας, κάποιο γεγονός που σχετίζεται με φιλικό σας πρόσωπο και φυσικά νέες εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή.

Καλές γιορτές.

Μάλλον βασανιστική, σας φαίνεται η κατάσταση που επικρατεί στην πατρική και συζυγική οικογένεια. Τα προβλήματα και οι ευθύνες ολόκληρης της οικογενείας, που έχετε επωμιστεί, έχουν ως συνέπεια την διατάραξη της ψυχικής σας γαλήνης. Το κύριο χαρακτηριστικό της περιόδου αυτής, για εσάς των πρώτων ημερών, είναι η μεταμόρφωση που συντελείται μέσα σας, επηρεάζοντας εξ ολοκλήρου την προσωπικότητά σας. Οι Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, σας βρίσκουν με βαριά διάθεση, τόσο εσάς του 1ου δεκαημέρου όσο και του 2ου. Το νευρικό σας σύστημα, μάλλον «βάλλεται» από παντού, ενώ η ανάγκη σας για αρμονία και ηρεμία, έχει αντικατασταθεί από την επιθετική και προκλητική διάθεση που προσδίδει ο Άρης από τον Αιγόκερω και τον 4ο ηλιακό σας οίκο. Κι ενώ καταβάλετε φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να κρατηθείτε και να μην ξεσπάσετε, ωστόσο, ελάχιστοι είστε αυτοί που το καταφέρνετε. Έως και τις 30/12, καθυστερήσεις σε μηνύματα, τηλεφωνήματα και μετακινήσεις, είναι αναμενόμενες, γι αυτό καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι, όσοι περιμένετε νέα ή σκοπεύετε να ταξίδεψετε εκτός πόλης.

Η πρώτη έκλειψη του έτους, πραγματοποιείται στις 4/1 και στον άξονα του ωροσκοπίου σας, που σχετίζεται με την οικογένεια, το κοινωνικό κι επαγγελματικό σας προφίλ. Η δύσκολη όψη που σχηματίζει με τον Κρόνο απ' το δικό σας ζώδιο, δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την ζωή των γεννημένων του 2ου δεκαημέρου. Όλοι μοιάζουν να έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς, κι ως εκ τούτου προβλήματα που σχετίζονται με τους παραπάνω τομείς, είναι αναπόφευκτα. Ο Ερμής στις 13/1, σας κάνει αρκετά υποκειμενικούς, ωστόσο βοηθά στην εξομάλυνση των αντιθέσεων με ανθρώπους της οικογένειάς σας, μέσα από ειλικρινείς διαλόγους. Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στις 16/12, αυξάνει την ζωτικότητά σας και την διάθεση για φλερτ και ερωτικές περιπτύξεις. Με την Αφροδίτη να κινείται έως τις 8/1 στον Σκορπιό, απολαμβάνετε την σιγουριά και την ασφάλεια που σας εξασφαλίζουν τα υλικά αγαθά, ενώ στα αισθηματικά επιθυμείτε σταθερότητα συναισθημάτων.

Τα τρίγωνά της με τους Δία/Ουρανό τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, φέρνουν σημαντικά οφέλη καθώς και βελτίωση σε σχέσεις, με ανθρώπους που εργάζεστε από κοινού. Η είσοδός της στον Τοξότη και στον 3ο ηλιακό σας οίκο είναι ευνοϊκή για ερωτικές επαφές και συζητήσεις με τον σύντροφό σας, αλλά και για φλερτ και παιχνίδια με ανθρώπους που πιθανόν, είναι ήδη δεσμευμένοι, ενώ δεν αποκλείεται κι εσείς να μην είστε τόσο «ελεύθεροι», ώστε να παίξετε αυτό το παιχνίδι. Η επιπόλαια τάση σας για διπλές καταστάσεις, περισσότερο σας χαλαρώνει παρά σας γεμίζει τύψεις ή ενοχές. Στις 19/1 η Πανσέληνος του Ιανουαρίου, επηρεάζει άμεσα εσάς των τελευταίων ημερών. Οι εξελίξεις και τα γεγονότα που διαδραματίζονται στον χώρο της καριέρας δείχνουν ευχάριστες, αν και αρχικά μπορεί να σας δυσκολέψουν. Με φυσικό κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, την βασίλισσα της ομορφιάς αλλά και της οκνηρίας, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως «τα αγαθά κόποις κτώνται».

Καλές γιορτές.


Αισιόδοξα τα μηνύματα για την αισθηματική κι ερωτική ζωή. Τυχόν προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο σας, έχουν ξεπεραστεί. Είστε αρκετά κοινωνικοί, ευχάριστοι, ερωτικοί κι εκπέμπετε λάμψη και γοητεία. Η επιφυλακτικότητα δεν λείπει, ωστόσο οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζονται μεταξύ Αφροδίτης με Δία/Ουρανό τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου «υπόσχονται» έρωτες με την πρώτη ματιά που κόβουν την ανάσα αν και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα μάλλον ωραιοποιεί τις καταστάσεις. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών δεν θα πιστεύουν στην καλή τους «νεράιδα» –που φέρει το όνομα Δίας - στον ερωτικό τομέα και μάλιστα μια τόσο όμορφη περίοδο, όπως είναι η εποχή των Χριστουγέννων. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 8/1 σας κάνει περισσότερο κτητικούς και τονίζει την ανάγκη σας για σταθερότητα μέσα όμως από μια πιο χαλαρή και φιλοσοφική διάθεση. Ωστόσο, πέραν των αισθηματικών σας, το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στην σχέση σας με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος.

Κάποιες εντάσεις κάνουν την εμφάνιση τους ενώ δεν αποκλείεται την περίοδο αυτή να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις τα αδέρφια σας. Με την 1η έκλειψη του έτους στις 4/1 εσείς του 2ου δεκαημέρου ίσως χρειαστεί ν’ αναλάβετε δικές τους υποχρεώσεις ενώ όσοι μετακινείστε συχνά, καλό είναι να προσέχετε καθυστερήσεις κι εμπόδια που παρουσιάζονται αλλά και την τρόπο που χειρίζεστε το τιμόνι, όσοι οδηγείτε. Θα έχετε όλη την καλή διάθεση να λύσετε τις διαφορές σας με τον διάλογο, ωστόσο, δύσκολα συγκρατείτε τα νεύρα σας. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη, η οποία ούτως ή άλλως είναι στο πλευρό σας. Έως τις 30/12 αποφύγετε να προβείτε σε αγορές για τις οποίες εκ των υστέρων θα αλλάξετε γνώμη. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω σκέφτεστε περισσότερο πρακτικά κι ορθολογιστικά. Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στις 16/1 φέρνει σημαντικά προβλήματα στην οικογένεια και το σπίτι.

Αυτή η διέλευση χρειάζεται προσοχή διότι ο ψυχισμός σας «πλήττεται» μιας και το παρελθόν ξυπνά για να σας αναστατώσει. Θα αντιδράτε άσχημα, ξεσπώντας στα μέλη της οικογενείας με αποτέλεσμα να γίνεστε εκδικητικοί. Στοχεύστε την δράση σας σε εργασίες που πρέπει να γίνουν στην οικία ώστε η ενέργεια σας να διοχετευτεί παραγωγικά κι αποφύγετε ν’ ακονίσετε τα μαχαίρια που βρίσκονται στην κουζίνα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 19/1 και στην 29η μοίρα του Καρκίνου είναι ευνοϊκή για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών σχετικά με κάποιες νομικές υποθέσεις, αντίθετα στους γεννημένους των πρώτων ημερών δημιουργεί αναστατώσεις πιθανόν με κάποια γυναίκα από τον χώρο της εργασίας. Μικρό το κακό και μόνο για να έρθετε παροδικά σε σύγκρουση αφού γενικότερα οι επιρροές των άστρων είναι με το μέρος σας.

Καλές γιορτές.

Για το επερχόμενο διάστημα, καλείστε να παραμερίσετε τις πνευματικές και φιλοσοφικές σας αναζητήσεις προκειμένου να ασχοληθείτε με θέματα υλικής φύσης γήινα, ρεαλιστικά. Η γενικότερη αισιοδοξία κι επιπολαιότητα που σας χαρακτηρίζει έχει ως αποτέλεσμα την κακή διαχείριση των εσόδων σας, με συνέπεια, την καθοδική πορεία των καταθέσεων σας λίγο πριν τις φετινές γιορτές. Συνήθως το πάθημα γίνεται μάθημα, αντ’ αυτού εσείς, οτιδήποτε κυκλοφορεί στην αγορά το κρίνετε ως αναγκαίο, συνεχίζοντας να ξοδεύετε και το τελευταίο ευρώ που υπάρχει στο πορτοφόλι σας. Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου είστε περισσότερο μαζεμένοι, φροντίζετε τις υποχρεώσεις σας νιώθοντας πολλές φορές καταπιεσμένοι. Ακόμη κι οι πιο επιπόλαιοι εκπρόσωποι του ζωδίου τις ημέρες των Χριστουγέννων βγάζετε ανασφάλεια γύρω από τα οικονομικά θέματα εξαιτίας των υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα να είστε κάπως μελαγχολικοί.

Οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου βρίσκεστε σε σύγχυση και το πιθανότερο είναι να μην γνωρίζετε τι υπάρχει μέσα στο πορτοφόλι σας και τι όχι. Έως και τις 30/12 εμποδισμένες μετακινήσεις και καθυστερημένα μηνύματα μπλοκάρουν την επικοινωνιακή σας διάθεση, κατάσταση η οποία διαφοροποιείται με την ορθόδρομη κίνηση του Ερμή. Λίγο μετά την Πρωτοχρονιά, στις 4/1 η 1η έκλειψη του έτους σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Κρόνο για να εντείνει τόσο την υλιστική και κτητική σας διάθεση όσο και την οικονομική σας ανασφάλεια. Παράλληλα, τα τρίγωνα της Αφροδίτης με τους Δία/Ουρανό φέρνουν απρόσμενα οφέλη από την οικογένεια ή από κάποιο ακίνητο. Με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σας οίκο ενδεχομένως βρίσκετε τις λύσεις που αναζητάτε μιας κι η διέλευση αυτή σας κάνει περισσότερο ορθολογιστικούς και πρακτικούς στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Με τον Άρη ν΄αλλάζει ζώδιο και να εισέρχεται στον Υδροχόο και στον 3ο ηλιακό σας οίκο οξύνεται κατά πολύ η σκέψη σας, αυξάνονται οι μετακινήσεις και παρατηρείται μια περισσότερο ανταγωνιστική διάθεση με συγγενικά σας άτομα τα οποία ενδεχομένως, απολαμβάνετε να προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Αισθηματικά τώρα, εκείνο το οποίο χαρακτηρίζει την ερωτική σας ζωή είναι η διάθεση ν’ αφεθείτε χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Ευνοϊκές ημέρες για τα αισθηματικά είναι οι πρώτες ημέρες του χρόνου κυρίως για όσους από εσάς διατηρείτε κρυφές ή παράνομες σχέσεις καθώς κι όλη την περίοδο που θα βρίσκεται η Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Αποκτάτε λάμψη, ομορφιά, γοητεία και το παιχνίδι του φλερτ «το παίζετε στα δάχτυλα σας». Η 1η Πανσέληνος για το 2011 πραγματοποιείται στην 29η μοίρα του Καρκίνου, στις 19/1 για να στρέψει το ενδιαφέρον σας σε καταστάσεις που προκαλούν μελαγχολία. Ωστόσο, κληρονομικές κι οικονομικές διευθετήσεις γενικότερα, οδεύουν προς το τέλος τους.

Καλές γιορτές.

Λίγοι από εσάς έχετε μπει στο εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων. Οι δυσκολίες δεν σας έχουν αφήσει περιθώρια χαράς κι ως εκ τούτου τα Χριστούγεννα σας βρίσκουν κατηφείς τόσο εσάς του 1ου δεκαημέρου όσο του 2ου, με τους πρώτους να κρατούν τα σκήπτρα. Η δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα τις πρώτες ημέρες, ξυπνά μνήμες από την δύσκολη έκλειψη του περασμένου Ιουνίου καθώς υπάρχει επαναληψιμότητα κάποιων γεγονότων. Δεν είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή αλλά και της μη ορθής λογικής κρίσης που σας διακρίνει μιας κι όλα φιλτράρονται κι αναλύονται με κριτήριο τη συναισθηματική φόρτισης της στιγμής. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ανακόπτεται στις 30/12, ωστόσο, μην βιαστείτε να κρίνετε πρόσωπα ή καταστάσεις, έως ότου ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο στις 13/1. Αλλάζοντας η νέα χρονιά εσείς του 2ου δεκαημέρου, δέχεστε άλλο ένα «χτύπημα», αυτό της έκλειψης, που πραγματοποιείται στις 4/1 και σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο.

Έντονη η επιρροή της έκλειψης και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επώδυνα γεγονότα διαδραματίζονται στον επαγγελματικό τομέα τα οποία έχουν αντίκτυπο στη σχέση σας με το σύντροφο ή και το αντίστροφο ενώ γενικότερα οι σχέσεις με τους άλλους μοιάζουν προβληματικές. Άσχετα από τον χώρο προέλευσης των προβλημάτων, εκείνο το οποίο καλείστε να πράξετε είναι η ανάληψη των ευθυνών σας, θέτοντας όρια για εκείνα τα οποία μπορείτε να επωμιστείτε. Οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου νιώθετε ευφορία, είστε ευχάριστοι κι απολαμβάνετε τις εορταστικές ημέρες παρέα με φίλους, παρόλο που είστε κάπως ευέξαπτοι ή ανταγωνιστικοί. Στις 8/1 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη και στον 12ο ηλιακό σας οίκο για να μυθοποιήσει και να περιπλέξει την ερωτική σας ζωή.

Τα πραγματικά σας αισθήματα δεν επιθυμείτε να βγουν στην επιφάνεια ενώ γενικότερα κρατάτε μυστική την αισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Αποφύγετε να μπλεχτείτε σε διπλές σχέσεις, το μόνο που θα πετύχετε είναι να ενεργοποιήσετε τους δακρυϊκούς σας πόρους και τίποτα περισσότερο. Ο Άρης από τις 16/1 και για ένα περίπου μήνα «φιλοξενείται» στο πλέον ανατρεπτικό και ριζοσπαστικό ζώδιο του Υδροχόου για να φέρει τα ανάλογα γεγονότα σε σχέση με τα οικονομικά σας. Χρήματα που μέχρι πρότινος δεν σκοπεύατε να δαπανήσετε αδειάζουν το πορτοφόλι σας καθώς προκύπτουν νέες ανάγκες κι υποχρεώσεις. Από την άλλη πλευρά θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι προκειμένου να ανεβάσετε τις προσωπικές σας καταθέσεις. Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου στις 19 του μήνα πραγματοποιείται στην 29η του Καρκίνου κι επηρεάζει άμεσα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών. Ολοκληρώνει τον κύκλο μια ερωτικής σχέσης ή μιας συνεργασίας ενώ για τους αδέσμευτους του ζωδίου μια γνωριμία «χρωματίζεται» ερωτικά.

Καλές γιορτές.

Με πεσμένη ζωτικότητα σας βρίσκουν οι Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Δεν έχετε κουράγιο να βρεθείτε με κόσμο, αφού οι ανάγκες σας είναι περισσότερο εσωτερικές. Έτσι επιλέγετε να αποτραβηχτείτε, ασχολείστε περισσότερο με ψυχικές και πνευματικές αναζητήσεις που προκύπτουν τόσο από το κλίμα των ημερών όσο από την διάθεση σας για αυτογνωσία. Την περίοδο αυτή ένα πέπλο μυστηρίου «σκεπάζει» τις κινήσεις σας, οι οποίες δεν βλέπουν «τις ακτίνες του Ήλιου» παρά μόνο για να δώσετε αναληθή στοιχεία σε όσους σας «βομβαρδίζουν» με προσκλήσεις ή ερωτήσεις γενικότερα. Θα έχετε την διάθεση να βρίσκεστε στους ίδιους χώρους με ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας κι ίσως χρειαστεί να επισκεφτείτε και να φροντίσετε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Από την άλλη πλευρά η έκλειψη που πραγματοποιείται στις 4/1 στο ζώδιο του Αιγόκερω, δεν αποκλείεται να φέρει αδυναμία ή εξασθένηση δική σας.

Όσοι από εσάς διαθέτετε καλλιτεχνική φλέβα, είστε από τους ευνοούμενους αυτής της περιόδου μιας κι η έμπνευση σας αυξάνεται για να εκτοξεύει την δημιουργικότητα σας στα ύψη. Στις 30/12 ο Ερμής επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία για ν’ ανακτήσετε -για λίγες ημέρες- την κοινωνικότητά σας. Η είσοδος του στον Αιγόκερω στις 13/1 σας φέρνει στην προηγούμενη κατάσταση απομόνωσης, κρύβετε τις σκέψεις σας, τα σχέδια σας κι αποφεύγετε την επικοινωνία γενικότερα. Επαγγελματικά έχετε την τύχη με το μέρος σας αν κι ο τρόπος που γίνονται κάποια πράγματα δεν συνάδουν με την προσωπικότητα σας, προκειμένου όμως, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, «υποκύπτετε». Αισθηματικά τώρα, έως τις 8/1 ελκύετε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, καριερίστες, που πιθανόν κινούνται στον ίδιο εργασιακό χώρο με εσάς. Στην πορεία, μην εκπλαγείτε αν κάποιο άτομο από τον φιλικό σας περίγυρο εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον προς εσάς.

Μια τέτοια κατάσταση για τους περισσότερους είναι αρκετά προσφιλής ενώ γενικότερα, άνθρωποι οι οποίοι σας ελκύουν είναι σίγουρα αυτοί που διαθέτουν ευφυΐα και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από την πνευματική και προσωπική τους ελευθερία. Μια σχέση με την συγκεκριμένη μορφή, μοιάζει να είναι ιδανική κι αν υποστηρίζεται απ’ το προσωπικό σας ωροσκόπιο, θα έχετε την ευκαιρία να την ζήσετε. Με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο σας στις 16/1 ανακτάτε την χαμένη σας ενέργεια κι αυτοπεποίθηση. Εντάξει, το δικαιούστε μετά από τόση εσωστρέφεια και «κλεισούρα» ωστόσο, προσπαθήστε να ελέγξετε την συσωρευμένη ενέργεια των προηγούμενων ημερών ώστε ν’ αποφύγετε διαμάχες εξαίτίας ενός υπερφίαλου εγωισμού αλλά κι ατυχήματα λόγω βιαστικών ή παρορμητικών ενεργειών από μέρους σας. Στις 19/1 η 1η Πανσέληνος του μήνα από το ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί κάποια προβλήματα στην καθημερινότητα σας εξαιτίας της κόπωσης που υπάρχει αλλά και της ανάγκης σας να βρεθείτε στον πολύ προσωπικό κι εσωτερικό σας χώρο.

Καλές γιορτές.

Η περίοδος των εορτών έφτασε κι εσείς, είστε έτοιμοι να χαρείτε αυτές τις ημέρες με γνωστούς και φίλους. Είστε από τους λίγους που δεν αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα, είστε κοινωνικοί, επικοινωνιακοί κι η ανάγκη να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σχεδόν επιτακτική. Οι δύσκολες αστρολογικές επιρροές τις ημέρες των Χριστουγέννων, εσάς του 1ου δεκαημέρου, σας ενδυναμώνουν. Ανακαλύπτετε την δυνατή πλευρά της προσωπικότητά σας και είστε έτοιμοι να «πετάξετε» οτιδήποτε σαθρό υπάρχει στη ζωή σας. Βάζετε νέους στόχους, και μέσα από μια σημαντική γνωριμία θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας αν κι εφ’ όσον πιστέψετε στον εαυτό σας. Η σημαντική Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται λίγο μετά την Πρωτοχρονιά στις 4/1 δίνει την ώθηση που χρειάζεστε, αναλαμβάνετε καθήκοντα και υποχρεώσεις κρίνοντας τα γεγονότα περισσότερο ορθολογιστικά και πρακτικά, μέσα σε χώρους ομαδικούς μιας κι οι επιρροές που δέχεστε ευνοούν τις συλλογικές δραστηριότητες.

Από την άλλη πλευρά το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν προβλήματα σε φιλικό σας άτομο είναι πολύ πιθανό, σε μια τέτοια περίπτωση καλείστε να δώσετε στήριξη και βοήθεια. Στον επαγγελματικό χώρο για λίγες ακόμη ημέρες θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες κυρίως για εσάς που σχετίζεστε με τα μέσα επικοινωνίας και μετακίνησης ή το εμπόριο. Από τις 30/12 τα προβλήματα ρυθμίζονται με αποτέλεσμα να λειτουργείτε καλύτερα χωρίς σοβαρά εμπόδια. Με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω στις 13/1 τονίζεται η ανάγκη σας για συζητήσεις κι επαφές με ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους ενώ το σενάριο να λάβετε μέρος σε οργανώσεις που σχετίζονται με το κοινό καλό γενικότερα, είναι πιθανό. Αισθηματικά είναι μια αρκετά ευνοϊκή περίοδος κυρίως για εσάς του 3ου δεκαημέρου. Τα τρίγωνα της Αφροδίτης με τους Δία/Ουρανό είναι ευεργετικά και κάνουν πιο συναρπαστική την ερωτική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε την τύχη να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες και νέους ερωτικούς δεσμούς.

Με την πάροδο των ημερών και την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη διατηρείται εύθυμο και χαλαρό το κλίμα, ωστόσο οι σχέσεις αναδεικνύουν τις κοινωνικές επιταγές. Από τις 16/1 αποθημένα, έντονες συναισθηματικές εξάρσεις κι αντιδράσεις είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που δίνει ο Άρης περνώντας στον Υδροχόο και στον 12ο ηλιακό σας οίκο. Οι κινήσεις σας γίνονται περισσότερο μυστικές και παρακινδυνευμένες και κάποια αδικαιολόγητα ξεσπάσματα, βάλλουν την ψυχική σας ηρεμία. Η 1η Πανσέληνος για το 2011, πραγματοποιείται στις 19/1 και στην 29 μοίρα του Καρκίνου. Δεν είναι αρνητική προς εσάς ωστόσο είναι παρατηρημένο πως σε κάθε Πανσέληνο μεταβάλλεται η διάθεση όλων μας. Στην δική σας περίπτωση ίσως υπάρξει εσωτερική σύγκρουση, καθώς η ανάγκη σας να βρεθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή κοντά στα παιδιά σας αντιτίθεται στο γεγονός να βρίσκεστε κάπου αλλού, απ’ όπου θα ασκείτε τα ομαδικά και κοινωφελή σας καθήκοντα.

Καλές γιορτές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved