Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαΐου

Ο Μάιος του 2014 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 3

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαΐου

Για να βρεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Μάιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 3 - και αν το αποτέλεσμα είναι διψήφιο άθροισε τα ψηφία και κατάληξε σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (3), 12+3=15. Κατόπιν μετέτρεψε τον αριθμό 15 σε μονοψήφιο 1+5=6. Το 6 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Μάιο.

Για το μήνα Μάιο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Ένα καινούργιο κεφάλαιο της ζωής σου ξεκινά αυτό το μήνα γι αυτό άφησε ό,τι σε κρατάει πίσω και ανανεώσου. Με όπλα σου το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα εστιάσου στον στόχο σου.
Στον επαγγελματικό τομέα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις ό,τι σε έχει κουράσει. Αυτό μπορεί να είναι το αντικείμενο της εργασίας σου, μια μετακίνηση σε άλλη θέση ή μια καινούργια δουλεία.
Στον οικονομικό τομέα βάλε σε μια σειρά τα οικονομικά σου και προγραμμάτισε τους μακροχρόνιους στόχους σου.
Στα αισθηματικά σου αν είσαι δεσμευμένος/η η δίψα σου για επιβεβαίωση μπορεί να βάλει τη σχέση σου σε δοκιμασία. Αν είσαι χωρίς σύντροφο μια ενδιαφέρουσα γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού θα σε απογειώσει.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα να είσαι επιφυλακτικός όταν ακούς μεγάλα λόγια και παραφουσκωμένες υποσχέσεις. Κράτησε χαμηλούς τόνους και διόρθωσε λάθη του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν.
Στα επαγγελματικά σου ευνοούνται οι συνεργασίες και η ομαδική δουλειά. Γι αυτό κράτησε επαφές και μην δημιουργείς ρήξεις με συναδέλφους ή συνεργάτες.
Στον οικονομικό τομέα κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να σε κάνουν να αλλάξεις τα σχέδια σου.
Στον αισθηματικό τομέα αν έχεις μια σταθερή σχέση και περνάς καλά, μη δίνεις σημασία σε μικρολεπτομέρειες. Αν είσαι χωρίς ταίρι, παρά την αυξημένη γοητεία σου, οι νέες γνωριμίες θα αποδειχτούν πυροτεχνήματα.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Ο Μάιος είναι ένας μήνας αυτό-βελτίωσης και εξέλιξης των δημιουργικών σου ταλέντων. Αν είσαι σε δίλημμα χρησιμοποίησε τη διαίσθηση και τη φαντασία σου.
Στον επαγγελματικό τομέα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να επεκταθείς και να προβληθείς. Γι αυτό επιδίωξε κοινωνικές επαφές ώστε να προωθήσεις πιο εύκολα σχέδια σου.
Στον οικονομικό τομέα τα έξτρα έξοδα που θα προκύψουν θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.
Στον αισθηματικό τομέα αν είσαι ήδη σε σχέση πρόσεξε να μην ξεμυαλιστείς και μετά χτυπάς το κεφάλι σου. Αν είσαι διαθέσιμος /η, δύσκολα σε ψυχολογούν γιατί εκπέμπεις έναν αέρα μυστηρίου.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι όλα κινούνται αργά. Μείνε σταθερός/η στους στόχους σου, τακτοποίησε τυχόν εκκρεμότητες και σχεδίασε τις μελλοντικές σου κινήσεις.
Στον επαγγελματικό τομέα επιδίωξε να αυξήσεις την εμπειρία και τις γνώσεις σου. Παρακολούθησε σεμινάρια και ενημερώσου για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.
Στον οικονομικά τομέα μην ανοίγεσαι σε έξοδα που δεν μπορείς να σηκώσεις γιατί μετά θα σου γίνουν θηλεία.
Στα αισθηματικά σου η αδικαιολόγητη ζήλια σου έχει κουράσει το σύντροφο σου. Κάνε κάτι πριν το βάλει στα πόδια. Αν είσαι ελεύθερος /η, έχεις ανάγκη από νέες εμπειρίες με όποια έννοια τους δίνεις.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Αυτό το μήνα διεύρυνε τον κύκλο γνωριμιών σου. Μια σημαντική αλλαγή που μπορεί να αφορά στην εργασία, την οικογενειακή σου κατάσταση ή την αλλαγή κατοικίας σου θα σε ανανεώσει.
Στον επαγγελματικό τομέα χρειάζεσαι μια εργασία με πολλές εναλλαγές αλλά κυρίως ελευθερία κινήσεων. Αν σου προκύψουν κάποιες προτάσεις επέλεξε με βάση τα ενδιαφέροντα σου.
Στον οικονομικό τομέα προσέξτε τη διάθεση σου για σπατάλη γιατί πολλές φορές το ταμείο θα είναι μείον.
Στον αισθηματικό τομέα αν είσαι σε σχέση ετοιμάσου για πολλά σκαμπανεβάσματα. Αν είσαι καιρό μόνος /η, έχεις συνηθίσει τόσο πολύ την ελευθερία σου που δύσκολα θα βρεις ένα άτομο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Αυτό το μήνα το σπίτι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου, έτοιμοι να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι τους ζητήσεις.
Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στις ήδη υπάρχουσες αρμοδιότητες. Ακολούθησε τη ροή των πραγμάτων και δεν θα χάσεις.
Στον οικονομικό τομέα μια βοήθεια που την περίμενες καιρό, σε ανακουφίζει προσωρινά.
Στον ερωτικό τομέα μην τα θέλεις όλα δικά σου. Συζήτησε με το σύντροφο σου και βρείτε μια λύση που θα ικανοποιεί και τους δύο. Αν είσαι χωρίς σχέση ένας τρελός, παθιασμένος έρωτας σε προκαλεί να ενδώσεις.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα αντί να γκρινιάζεις για ό,τι σε ενοχλεί και να κατεβάζεις μούτρα, βρες έναν έξυπνο τρόπο να περάσεις τα μηνύματα σου, χρησιμοποιώντας το χιούμορ σου.
Στον επαγγελματικό τομέα όσο βασίζεσαι σε άλλους, θα χάνεις άδικα το χρόνο και τα λόγια σου. Όσο κι αν έχουν την πρόθεση να σε βοηθήσουν κινούνται σε διαφορετικό μήκος κύματος από σένα.
Στον οικονομικό τομέα κάτι γίνεται την τελευταία στιγμή και καλύπτεις τις ανάγκες σου.
Στον ερωτικό τομέα ο σύντροφός σου θέλει το χρόνο και όχι τα δώρα που του κάνεις για να καλύψεις το κενό σου. Αν είσαι ελεύθερος /η, αντί να ονειρεύεσαι μια σχέση από το παρελθόν, ζήσε το σήμερα.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα οι προτεραιότητες σου είναι τα υλικά αποκτήματα και οι οικονομικές δοσοληψίες. Πολλά θα συμφωνηθούν κατά τη διάρκεια κοινωνικών συναντήσεων.
Στον επαγγελματικό τομέα μην αφήνεις τους άλλους να χώνουν τη μύτη τους στις δουλείες σου. Κράτησε κρυφές τις ιδέες και τα σχέδια σου μέχρι να καταλήξεις σε μια οριστική απόφαση.
Στον οικονομικό τομέα περικόπτοντας τα περιττά έξοδα και τις αδικαιολόγητες αγορές μπαίνεις σε φάση ανάκαμψης.
Στον αισθηματικό τομέα αν έχεις μια σταθερή σχέση πρόσεξε μην ξεμυαλιστείς από ένα πρόσωπο από το χώρο εργασίας σου. Αν είσαι μόνος /η, θα σε εξιτάρει μια σχέση από το διαδύκτιο.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα απομάκρυνε από τη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις που σε κουράζουν. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητες σου και πραγματοποίησε ένα ταξίδι για να ανανεωθείς.
Στον επαγγελματικό τομέα ευνοείται ό,τι έχει σχέση με το εξωτερικό ή τις μετακινήσεις. Επιδίωξε κοινωνικές επαφές και γνωριμίες με καινούργια πρόσωπα.
Στον οικονομικό τομέα πρόσεξε τα μικροέξοδα γιατί μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγράμματος χωρίς να το καταλάβεις
Στα αισθηματικά αν έχεις μια σταθερή σχέση, θα διαπιστώσεις ότι μπορεί κανείς να νοιώθει μοναξιά ακόμα και μέσα σε μια σχέση. Αν είσαι μόνος /η, γοητεύεις με την ασάφεια και το ανικανοποίητο ύφος σου.

Διάβασε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved