Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Σεπτέμβριο;

Παρθένοι, Ζυγοί, Τοξότες, Ιχθύες είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν!

Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Σεπτέμβριο;

Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του μήνα στα ζώδια που επηρεάζονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

2 Σεπτεμβρίου

Θα προσπαθήσεις να βγεις έξω από τα δικά σου δεδομένα αλλά συγχρόνως χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή, γιατί το άλμα που θέλεις να κάνεις πιθανόν να βασίζεται σε λάθος στοιχεία και να την... πατήσεις. Για αυτό να στηριχθείς μόνο στο καθαρό ένστικτό σου.

ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου

Νέα Σελήνη. Θα γίνει ένα ξεκίνημα εφ' όλης της ύλης και θα πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν σε επίπεδο προσωπικό, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

2 Σεπτεμβρίου

Θέλεις να κάνεις ένα άλμα το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις κάτι έξω από τα δικά σου δεδομένα. Υπάρχει όμως ένα μπέρδεμα με λόγια και με λάθος πληροφόρηση και ίσως κάνεις κάποιες κινήσεις που τελικά θα σε βγάλουν εκτός παιχνιδιού. Για αυτό, όσο μπορείς, να διαθέτεις ρεαλισμό, να προσέχεις και να είσαι ρεαλιστής/στρια: το άλμα που θέλεις να κάνεις, είναι πιθανόν να βασίζεται σε λάθος στοιχεία και να την πατήσεις. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, στηρίξου μόνο στο καθαρό ένστικτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

9 Σεπτεμβρίου

Η συνειδητή πλευρά του εαυτού σου θα οδηγήσει υποχρεωτικά, κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, σε λογικά συμπεράσματα παρά σε αυτά που υπάρχουν είτε ως συναισθήματα δικά σου, είτε ως επιρροή από τρίτους.

Σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια θα βρεις και εδώ:

2014: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved