Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιούλιο;

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν!

Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιούλιο;

Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του μήνα στα ζώδια που επηρεάζονται.

ΚΡΙΟΣ

12 Ιουλίου

Παρεξηγήσεις, συναισθηματικές ανασφάλειες, γκρίνιες και βάρος στην καρδιά από συναισθήματα που χρειάζεται να αλλάξουν θα σου κτυπήσουν καμπανάκι ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθείς και να απομονώσεις τα στοιχεία που δεν σου δίνουν πλέον ουσία ούτε και πρόοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

5 Ιουλίου

Νιώθεις ότι πρέπει να βιαστείς και να κάνεις κάτι που εδώ και καιρό θέλεις, και πιθανόν δεν μπορείς. Το να επικοινωνήσεις αιφνίδια με ένα πρόσωπο που πιθανόν να έχει απόσταση από εσένα, σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά μπορεί να γεφυρωθεί ένα χάσμα. Το αποτέλεσμα θα δείξει.

12 Ιουλίου

Νέα Σελήνη στον άξονά του ζωδίου σου. Ο ξαφνικός αιφνιδιασμός από πράγματα που θα φέρουν μια αλήθεια στην επιφάνεια, μπορεί να ενοχλήσει. Σίγουρα δεν είναι ότι το καλύτερο, αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις και εσύ και οι άλλοι τι σου γίνεται, κυρίως αν γεννήθηκες στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου.

19 Ιουλίου

Η προσωπικότητά σου ίσως να έχει εκρηκτική συμπεριφορά και, θέλοντας να κάνεις κάτι που θα αφορά την ατομικότητά σου, να έχεις πάρει τόση φόρα που μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με τις αρχές της οικογένειας ή της βαθιάς συναισθηματικής και ευάλωτης φύσης σου. Επίσης, πιθανόν να κάνεις κάτι που αφορά την εξωτερική σου εμφάνιση και για να το επιτύχεις χρειάζεται να είσαι πολύ τολμηρός/ή, κυρίως οι γεννημένοι/ες το τρίτο δεκαήμερο.

ΖΥΓΟΣ

5 Ιουλίου

Είσαι πάρα πολύ ενεργός/ή σε όλα και συμμετέχεις σε πολλές δραστηριότητες που σίγουρα αφορούν και την οικογένεια σου. Η δυναμικότητα που θα επιδείξεις παράλληλα με την ατομικότητα που θέλεις να κρατήσεις, ίσως να χαλάσει ή να διαφοροποιήσει τις συναισθηματικές σου σχέσεις.

12 Ιουλίου

Οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σε υποχρεώσουν να συμβιβαστείς πάνω σε προσωπικά σου θέματα ή να σου κόψουν τη φόρα και να δημιουργηθεί ένταση, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

19 Ιουλίου

Οι προσωπικές σου απαιτήσεις ίσως να είναι πολύ έντονες και πιθανόν να μη βλέπεις τι χρειάζονται οι συνεργάτες σου ή ακόμα και τα δικά σου πρόσωπα. Αν γεννήθηκες το τρίτο δεκαήμερο, θα δείξεις τη φροντίδα που είναι απαραίτητη για να συμβιώσεις με τους υπόλοιπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

12 Ιουλίου

Πανσέληνος που οριοθετεί κάποια πράγματα τα οποία θα σου βάλουν φρένο στις συναισθηματικές εξάρσεις. Συγχρόνως, αν γεννήθηκες το τρίτο δεκαήμερο, θα προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο με τους γύρω σου.

Σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια θα βρεις και εδώ:

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου

2014: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved