Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες το Mάιο;

Ταύροι, Δίδυμοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Τοξότες, Υδροχόοι είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν!

Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες το Mάιο;

Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του μήνα ανά ζώδιο.

ΤΑΥΡΟΣ

14 Μαΐου

Η Πανσέληνος θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Επειδή δεν είσαι από τα άτομα που κάνουν «άλματα», μπορεί να νιώσεις πολύ εγκλωβισμένος/η από ιδέες, πεποιθήσεις και γενικά με τον τρόπο που χειρίζεσαι όλα τα προσωπικά σου θέματα. Μετράει το πώς θα βρεις τη λύση και μάλλον θα ανατρέξεις στο παρελθόν για να το καταφέρεις ή μέσα από απόψεις ώριμες και σοφές. Σίγουρα πάντως, θέλεις δεν θέλεις, θα γίνει ξεκαθάρισμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

28 Μαΐου

Νέα Σελήνη. Μπορεί να νιώθεις μέσα σου ένα τεράστιο μπέρδεμα και χωρίς να ξέρεις τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό πάνω σου, να πάρεις κάποιες αποφάσεις που μπορεί να σε παρασύρουν σαν τον Οδυσσέα, σε διαδρομές πολύ μακρινές από την αληθινή σου φύση, κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

28 Μαΐου

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα χάσεις κατά κάποιο τρόπο την αίσθηση της πραγματικότητας και θα χρειαστεί να κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να μην γίνουν λάθη και ιδιαίτερα να μην χαθείς σε μια χαοτική κατάσταση που δεν θα σε βγάλει πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

7 Μαΐου

Η μέρα αυτή θα αποτελέσει μια δοκιμασία για την ατομικότητά σου, την οποία πρέπει να προβάλλεις κάτω από όρους που ίσως να αμφισβητούν την αξία σου και αυτό να σ' ενοχλεί πάρα πολύ. Πιθανόν να σου βγει ένας μεγάλος ανταγωνισμός. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, μη μπλοκάρεις οτιδήποτε κάνεις από φόβο ότι δεν θα αξίζει...

14 Μαΐου

Πανσέληνος με εμπόδια, κυρίως σε υλικό επίπεδο. Ίσως χρειαστεί να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να υλοποιήσεις αυτά που σου έχουν ζητηθεί. Το να βάζεις φρένο λόγω μειονεξίας και προσωπικής ανασφάλειας δεν θα σε οδηγήσει πουθενά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο βουτήξτε στα βαθιά και θα ανταμειφθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

28 Μαΐου

Χρειάζεται να έχεις πάντα μια απόδειξη για ό,τι χαρτί παίρνεις να υπογράψεις ή αν χειρίζεσαι χρήματα. Επίσης ότι αγοράζεις πρέπει να έχει εγγύηση. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να φυλάτε πορτοφόλια και γενικά τα πράγματά σας, για να μην χάσετε τίποτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

22 Μαΐου

Θα έχεις μεγάλη ανάγκη να κινηθείς για να λύσεις όλα σου τα υλικά θέματα και θα σ' απασχολήσει κυρίως το θέμα ενός σπιτιού. Πιθανόν να σου βγουν ιδιαίτερα ταλέντα στην επιφάνεια ή να θέλεις να κάνεις κάτι πρακτικό που θα σε αναβαθμίσει. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, φρόντισε να μην κολλήσεις σε δόγματα και σε απόλυτες απόψεις.

Σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια θα βρεις και εδώ:

2014: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

Ερωτικές προβλέψεις Μαϊου για όλα τα ζώδια

Ο μήνας του Ταύρου - προβλέψεις για όλα τα ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved