Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Απριλίου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 1η Απριλίου έως 1η Μαΐου 2014.

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Απριλίου

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας, το έτος, όπως και ο μήνας, για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Απριλίου έγινε 30/3, 21:45 ώρα Ελλάδας.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι σε επηρεάζουν αρκετά διαφωνίες που πριν δε θα έδινες καμία σημασία. Κατά τη διάρκεια του μήνα του Δράκου, τα φλέγοντα θέματα που σε απασχολούσαν τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ηρεμήσει και αυτό είναι κάτι ευχάριστο για σένα. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα κάποια αναπάντητα ερωτήματα και θα είσαι εσύ αυτός που θα τα ανακινήσει και πάλι. Πριν το κάνεις, συζήτησε προσεκτικά ό, τι σε ενοχλεί με κάποιον που εμπιστεύεσαι. Ίσως σου επισημαίνει ότι τον λόφο τον κάνεις βουνό και σε βοηθήσει να αλλάξεις προοπτική. Πιθανόν κάποια ερωτήματα να μην χρειάζεται καν να απαντηθούν. Στο κάτω – κάτω γιατί να χάσεις χρόνο και ενέργεια κάνοντας ασήμαντες συζητήσεις;
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι σε σχέση θα απολαύσεις πολύ την παρέα του συντρόφου σου και θα νιώθεις ότι θέλεις να είσαι συνέχεια μαζί του και ότι σου λείπει όταν είστε χώρια. Έχεις τη διάθεση να ξεχάσεις κάποια ασήμαντα λάθη που έγιναν -άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος- και έχεις επίγνωση και των προσωπικών σου αδυναμιών, οπότε είναι πιο εύκολο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην υποτιμάς τις ικανότητες των αντιπάλων ή ανταγωνιστών σου και πάντα να διατηρείς τις αμφιβολίες σου. Προσπάθησε να είσαι διαφορετικός και να γίνεις καλύτερος και μην κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι. Πρέπει να προσέχεις γιατί είναι πιθανόν να κάνεις κάτι ανόητο είτε από άγνοια, από εγωισμό είτε εξαιτίας της απληστίας αλλά ο κόσμος είναι μικρός και κάθε πληροφορία διαδίδεται γρήγορα και κινδυνεύεις να εκτεθείς.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπάρχει πιθανότητα να εκπληρώσεις ένα όνειρό σου, αφού η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται αυτό το μήνα είτε με επιπλέον κέρδη, είτε από μια νέα πηγή εσόδων. Κράτησε τα πόδια σου σταθερά στο έδαφος και μην αφήσεις τα μυαλά σου να πάρουν αέρα από αυτήν την καλοτυχία.


ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μην υποτιμάς την ικανότητα κάποιου να προκαλέσει χάος. Η φύση σου έχει τη δυνατότητα να παραμένει ατάραχη στις αλλόκοτες τακτικές άλλων ανθρώπων αλλά δεν είναι η σωστή κίνηση να αγνοήσεις ό, τι συμβαίνει. Αυτό δε σημαίνει ότι θα υποψιάζεσαι κάθε παράξενη συμπεριφορά, απλά να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Να παραμείνεις προσεκτικός και να παρέμβεις μόνο όταν παρατηρήσεις ότι υπάρχει κάτι για σένα να πεις ή να κάνεις. Άλλωστε έχεις μέρη να πας, ανθρώπους να δεις και πράγματα να κάνεις.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Να είσαι προετοιμασμένος για απρόοπτες και συναρπαστικές εξελίξεις, που δεν θα είναι μόνο σημαντικές, αλλά θα σου αλλάξουν την οπτική και θα αναζωογονήσουν την ερωτική σου ζωή. Μη σταθείς όμως στην επιφάνεια αλλά να εμβαθύνεις στη σχέση γιατί συνέχεια θα ανακαλύπτεις δύσκολα αλλά όμορφα πράγματα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Προσπαθείς να κρατάς τις υποσχέσεις που δίνεις και να είσαι αξιόπιστος, αλλά είναι αρκετά δύσκολο, αφού πολλά αλλάζουν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Γνωρίζοντας το, προσπάθησε να είσαι πιο χαλαρός σε συζητήσεις και συμφωνίες σου. Είναι χρήσιμο να έχεις μια εναλλακτική λύση για όλα. Έχεις τη δυνατότητα να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα μιας κατάστασης, αλλά δεν μπορείς να έχεις πάντα τον έλεγχο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όσο ελκυστική κι αν σου φαίνεται μία συγκεκριμένη προσφορά πιστεύεις ότι μάλλον είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Ωστόσο, ελέγχοντας τα πράγματα ίσως διαπιστώσεις ότι πέφτεις έξω. Μη χάσεις χρόνο ψάχνοντας αν είναι αξιόπιστη, απλά άρπαξε την ευκαιρία και άφησε την εμπειρία να σε καθοδηγήσει. Μπορεί το ένστικτό σου να λέει ένα πράγμα κι η καρδιά σου το αντίθετο. Στη χειρότερη περίπτωση φρόντισε, ώστε η πιθανή ζημιά να είναι όσο το δυνατό μικρότερη.


ΤΙΓΡΗ

ΓΕΝΙΚΑ: Το ερώτημα που έχεις στο μυαλό σου αυτό το μήνα είναι «γιατί να κάνω συνέχεια τα ίδια πράγματα;». Ίσως κάποια από αυτά να είναι απαραίτητα για την καθημερινή ζωή κι ακόμη και αν είναι κουραστικά δεν έχεις άλλη επιλογή από το να συνεχίσεις να τα κάνεις. Όμως υπάρχουν κι άλλα που δεν χρειάζονται. Ενώ είσαι έτοιμος να αγκαλιάσεις το καινούργιο, η ρουτίνα σου απορροφά χρόνο και ενέργεια, πιθανόν από συνήθεια. Πειραματίσου και αναζήτησε άλλο τρόπο που θα μπορούσαν να γίνουν. Στην αρχή ίσως να σου προκαλέσει μια αναστάτωση αλλά μελλοντικά μπορεί να λειτουργήσει. Το να σκέφτεσαι πώς θέλεις να οργανώσεις τον εαυτό σου μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα σε ωθεί να αλλάξεις ορισμένες πτυχές της ζωής σου αυτόν τον μήνα. Ήρθε η ώρα να πετάξεις το παλιό για να κάνει χώρο στο νέο.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Δε χρειάζεται να χάνεις χρόνο δικαιολογώντας τις απόψεις σου στο ταίρι σου γιατί, παρόλο που λέει ότι ενδιαφέρεται για τον τρόπο που σκέφτεσαι, συνεχώς αντιπαρατίθεται σε ό, τι λες. Αν θέλεις να δώσεις μάχη, συνέχισε να συζητάς, αν όχι, καλύτερα να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό. Αν πάλι δεν μπορείς να συνεχίσεις έτσι, πιθανόν να ήρθε η ώρα να πάρετε ξεχωριστούς δρόμους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είσαι σε αντίθεση με κάποιον που ενδιαφέρεται μεν να συζητήσει νέες ιδέες αλλά αρνείται να τις κάνει πράξη. Μίλησε μαζί του και στη συνέχεια δοκίμασε να κάνεις ό, τι είπατε. Ίσως προσφερθείς να βοηθήσεις κάποιους συναδέλφους σου σε ορισμένες εργασίες, αφού το έχεις κάνει και παλιότερα, αλλά μην εκπλαγείς αν σου αρνηθούν. Δέξου το, άλλωστε πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Συνήθως, καταστρώνεις πολύ προσεκτικά τα οικονομικά σου και σπάνια χρειάζονται βελτίωση. Αυτό σου επιτρέπει να επικεντρωθείς σε άλλα θέματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όμως, εξαιτίας κάποιων εσωτερικών επιρροών τα πράγματα αλλάζουν και δεν είσαι καθόλου χαρούμενος, εντούτοις θα αναλάβεις τον έλεγχο της κατάστασης. Αν δεν ρισκάρεις, τότε δε θα καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου.


ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αρκετά προβλήματα σε περιτριγυρίζουν και σε επηρεάζουν ψυχολογικά και συναισθηματικά. Υπάρχουν φορές που για να τα αντιμετωπίσεις πρέπει να κατανοήσεις τη φύση τους κάποιες άλλες όμως είναι καλύτερο να τα αφήνεις όπως είναι γιατί χειροτερεύουν. Η διαίσθησή σου λέει ότι θα ήταν φρόνιμο να μην ασχοληθείς με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα αμέσως, διότι είναι πιθανό οι προσπάθειές σου για να βελτιωθεί η κατάσταση να μην επιφέρει θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να το αντιμετωπίσεις. Το να συγκεντρώσεις τη δύναμή σου και να βρεις μια εναλλακτική λύση θα ήταν το καλύτερο.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν κάποιος σε ρωτούσε μήπως ανακατεύεσαι στα πολύ προσωπικά του συντρόφου σου, όχι μόνο θα απαντούσες αρνητικά, αλλά πιθανόν να ένιωθες ότι σε προσβάλει. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, η ανυπομονησία σου, σε οδηγεί να αναλάβεις δράση ή να πάρεις αποφάσεις σε θέματα που τον αφορούν κι αυτό ίσως συμβεί και τώρα. Όσο κι αν θες να παρέμβεις, κάνε πίσω.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις και μάλιστα αρκετά γρήγορα και σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αλλά δεν είσαι σίγουρος για το αν είναι σοφό γιατί με τις συνθήκες να μεταβάλλονται γρήγορα, ό, τι κι αν κάνεις, πρέπει να θεωρηθεί προσωρινό. Να έχεις υπομονή και να αφήσεις τα γεγονότα να εξελιχθούν, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα αρχίσεις να επικεντρώνεσαι σε θέματα που ενδέχεται να έχουν οικονομικές συνέπειες για σένα. Ψάξε καλά, λαμβάνοντας υπόψη ότι αναπάντεχες αλλά χρήσιμες πληροφορίες θα εμφανιστούν στην πορεία και μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα σου. Γι' αυτό μείνε σε εγρήγορση.


ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Λέμε συχνά ότι δεν πρέπει να προκαλούμε την τύχη μας αλλά εσύ σπάνια το κάνεις αφού θεωρείς ότι άμα χρειαστεί αυτή θα έρθει από μόνη της. Τότε είσαι έτοιμος να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις κάτι που δεν έχεις ξανακάνει. Αυτός ο μήνας είναι ο μήνας σου και ίσως σκέφτεσαι πως μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο την τύχη σου κάνοντας παιχνίδι και μάλιστα σε άγνωστο έδαφος. Θα πρέπει να είσαι τολμηρός αλλά όχι απερίσκεπτος, προκειμένου να προχωρήσεις στο επόμενο επίπεδο. Και αν κάποιοι έχουν αντιρρήσεις, χαμογέλασέ τους γλυκά και ευχαρίστησέ τους για το ενδιαφέρον τους χωρίς να επεκταθείς σε λεπτομέρειες για το τι σχεδιάζεις.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Για σένα το να βρεις τη σωστή στιγμή να πεις ό, τι έχεις στο μυαλό σου είναι σημαντικό, εφόσον η σκέψη σου είναι καλά οργανωμένη. Για το λόγο αυτό, θα περιμένεις μέχρι το αγαπημένο σου πρόσωπο να έχει την κατάλληλη διάθεση για να εκφραστείς. Πρέπει να εκδηλώνεις τα αληθινά σου συναισθήματα, ελπίζοντας ότι ο σύντροφός σου να τα κατανοήσει για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Κατά καιρούς, το να παίρνεις τα πράγματα ακριβώς όπως είναι σε βοηθάει, αλλά, κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, ξέχασε τι πρέπει και εμπιστέψου το ένστικτό σου. Η προσέγγιση αυτή θα σε βοηθήσει σε μια σειρά από δύσκολες καταστάσεις. Πρέπει να ρισκάρεις, βασιζόμενος στα συναισθήματά σου κι όχι στα γεγονότα ή τις εμπειρίες του παρελθόντος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποια στιγμή στη ζωή του ο καθένας κάνει σημαντικές αλλαγές και όσο κι αν τον αναστατώνουν, άλλο τόσο μπορεί να τον διαφωτίσουν σε πολλά, καθώς διάφορα έρχονται στην επιφάνεια. Τώρα ακόμα και η πιο μικρή μεταβολή μπορεί να σου αποφέρει αρκετά χρηματικά οφέλη. Ωστόσο, θα πρέπει να ξοδέψεις λίγο χρόνο για να τις παρατηρήσεις.


ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Κάποιοι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σε πείσουν να αλλάξεις τις ιδέες σου και να λάβεις υπόψη αυτά που λένε. Εξαιτίας της γνωστής σου περιέργειας θα ακούσεις τις απόψεις τους και δεν θα διστάσεις να ζητήσεις τη γνώμη τους. Ωστόσο, φαίνεται ότι σου δημιουργούν ερωτήματα και είναι σε θέση να επηρεάσουν τα σχέδια σου. Η ειρωνεία είναι ότι γνωρίζεις ήδη πολλά πάνω σε αυτό που σχεδιάζεις και τι πρέπει να κάνεις για να το πετύχεις και ό, τι σου προτείνουν δεν είναι αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Δεδομένου ότι είσαι ευαίσθητος και ευγενικός, δεν πρόκειται να τους πεις τίποτα αλλά τελικά θα απορρίψεις τις ιδέες τους.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Εφόσον γνωρίζεις την ευαισθησία του σε κάποια θέματα μπορείς να προβλέψεις και την απάντησή του, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγεις την όποια αντιπαράθεση. Αν είσαι μόνος, σύντομα θα κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Παρόλο που έχεις μεγάλη κατανόηση των αναγκών που πρέπει να καλυφθούν, νιώθεις ότι έχεις κουραστεί. Έχεις βαρεθεί το να προγραμματίζεις τι να πεις και να κάνεις για να αποφύγεις ενοχλητικές αντιδράσεις ορισμένων ατόμων. Παρ' όλα αυτά, μέχρι το τέλος του μήνα, οι προσπάθειές σου θα καρποφορήσουν και μάλιστα θα δικαιωθείς πολύ περισσότερο από ό, τι είχες φανταστεί γι' αυτό κάνε υπομονή.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν χρειάζεσαι την οικονομική υποστήριξη κάποιου, εξήγησέ του ποιό είναι το πρόβλημα και ανέφερε με λεπτομέρειες τι χρειάζεσαι γιατί, παρόλο που δεν είσαι μυστικοπαθής, δεν μιλάς για δύσκολα ζητήματα για να μην αναστατώνεις τους άλλους. Όμως επειδή όλα κινούνται γρήγορα, αν δεν γίνει μια σοβαρή και εκ βαθέων συζήτηση, θα οδηγηθείς σε σοβαρά προβλήματα.


ΑΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν αισθάνεσαι ότι έχεις τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για να προβείς σε μια επιλογή. Νιώθεις ότι προσπαθείς να απαντήσεις σε μια δύσκολη ερώτηση και δεν έχεις αρκετό χρόνο για να ψάξεις και να μάθεις. Η ανυπόμονη φύση σου δεν μπορεί να κρατηθεί στην αναμονή μέχρι να μαζέψει όλες τις λεπτομέρειες, αλλά εδώ θα πρέπει να επιβραδύνεις, προκειμένου τελικά να πας πιο γρήγορα. Μερικές φορές θα πρέπει να ακολουθείς το ένστικτό σου, χωρίς να χρειάζεσαι επιπλέον εξήγηση για το τι ή το γιατί. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Ενδέχεται να ξοδέψεις αρκετό χρόνο και προσπάθεια στο να αποφύγεις ή να μετριάσεις τις εντάσεις στη σχέση σου αλλά δεν θα έχεις θετικό αποτέλεσμα. Ίσως έχεις επικεντρωθεί σε λάθος ζητήματα ή οι τακτικές που χρησιμοποιείς ενδεχομένως να τεθούν υπό αμφισβήτηση. Όσο περισσότερο να πιέζεις για μια απάντηση που επιθυμείς να ακούσεις, τόσο περισσότερο θα απογοητεύεσαι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Επειδή το σημερινό οικονομικό περιβάλλον, αναδιαμορφώνεται συνεχώς, μερικές φορές ακόμη και δραματικά, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για διάφορες αλλαγές που πιθανόν να γίνουν. Προς το τέλος του μήνα, συγκλονιστικές αποκαλύψεις θα μπορούσαν να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και τις προτεραιότητές σου μέσα σε μια στιγμή. Προσπάθησε να διερευνήσεις τα πράγματα γιατί με όσα μπορείς να ανακαλύψεις και να μάθεις, τόσο καλύτερη προσαρμογή θα έχεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα πρέπει να ψάξεις αρκετά γιατί θα αποκαλυφθεί ότι ορισμένα σχέδια απλά δεν αξίζουν να επενδύσεις ή να χάσεις προσπάθεια, χρόνο και χρήματα. Στο τελευταίο μέρος του μήνα, τα πράγματα θα γίνουν πιο σαφή και μπορείς να περιμένεις κάποια ανταμοιβή ή οικονομική βελτίωση.


ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να αντιμετωπίσεις μια άδικη κατάσταση. Είσαι πρόθυμος να αποκαταστήσεις την ισορροπία και να φέρεις κάποια δικαιοσύνη, αλλά δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις που θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα στο άμεσο μέλλον. Τα συναισθήματα της απογοήτευσης είναι φυσικά υπό αυτές τις περιστάσεις, αλλά δεν χρειάζεται να σταθείς σε αυτά. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να κάνεις μεγάλες αλλαγές αυτό το μήνα, κάνε κάποιες μικρές οι οποίες θα καθορίσουν τις βάσεις για μεγαλύτερες τους μήνες που έρχονται. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι δεν θα καταφέρεις πολλά αυτή τη στιγμή, θέσε τα θεμέλια για το άμεσο μέλλον. Δες το σαν προετοιμασία για την αντιμετώπιση μιας πρόκλησης, την οποία γνωρίζεις ότι σε περιμένει.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Πρέπει να συζητήσεις και να είσαι ειλικρινής για κάποια ευαίσθητα και δύσκολα θέματα που έχουν προκύψει. Μερικές από τις απαντήσεις μπορεί να είναι δύσκολο να τις αποδεχθείς αλλά ευτυχώς θα είσαι σε θέση να τις εκλάβεις με ώριμο τρόπο. Δεν είναι η καλή στιγμή για να εκραγείς, ακόμη και αν το μυαλό σου λέει το αντίθετο. Η ψυχραιμία και η επίμονη στάση σίγουρα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα εμπόδια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μερικές ξαφνικές αλλαγές ίσως οδηγήσουν μια κατάσταση στο τέλος της. Μπορεί να είναι ένα σοκ, αλλά να είσαι σίγουρος ότι ανοίγουν το δρόμο για κάτι νέο. Μεγαλύτερη πρόκληση για σένα θα είναι να πείσεις κάποια άτομα να συμπορευτούν μαζί σου σε αυτές τις αλλαγές προς το καλύτερο. Μπορεί να μην είναι εύκολο αλλά με αποφασιστικότητα, υπομονή και πίστη, θα ξεπεράσεις τις προκλήσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχεις μια δύσκολη περίοδο και η εμπειρία σου έχει δείξει ότι ακόμη και τα πιο οργανωμένα σχέδια δεν κρατάνε για πάντα. Το επιθυμητό θα ήταν να έχεις μια άλλη προσέγγιση στα πράγματα. Να υιοθετήσεις μια πιο ορθολογική άποψη των συχνών και άδικων αλλαγών που ενδέχεται να προκύψουν αυτό το μήνα. Αν δεν το παρακάνεις με τα έξοδα και συμβαδίσεις με την τρέχουσα κατάσταση, τότε θα επέλθει η ισορροπία.


ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είσαι έξυπνος και χρησιμοποιείς σωστά την τεχνογνωσία και την εμπειρία σου. Υπάρχουν φορές όμως που θα ήταν σοφότερο να μην αξιοποιείς τα πολυσχιδή ταλέντα σου ή να μην κάνεις τίποτα. Το να γνωρίζεις πότε θα έπρεπε να κάνεις ή να μην κάνεις κάτι απαιτεί ορθή κρίση και σοφία κι όχι ευφυΐα. Το να επιλέξεις να δεχτείς μια κατάσταση ως έχει, χωρίς να αισθάνεσαι ότι πρέπει να πειραματιστείς και να κάνεις το καλύτερο, δεν είναι εύκολο για σένα γιατί προφανώς θα έχεις ήδη εντοπίσει ποιες βελτιώσεις μπορούν να γίνουν και είσαι πρόθυμος να τις χρησιμοποιήσεις. Αν είναι κάποιος άλλος υπεύθυνος, τότε άφησέ τον να έχει το κουμάντο.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί μέσα από αποκαλύψεις και απότομες αλλαγές ό, τι φαίνεται απλό ίσως καταλήξει πολύ σοβαρό. Πάντως, αυτά που ήταν άγευστα και ανούσια στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ξαφνικά γίνονται πιο ελκυστικά ή θα εμφανιστεί κάτι από το πουθενά και θα δώσει άλλη γεύση στη ζωή σου, αν είσαι ελεύθερος που μπορεί να σου εμφανίζει μια ασάφεια αλλά ταυτόχρονα σε ενθουσιάζει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν οι άλλοι σε πιέζουν για επείγουσες αποφάσεις, εξήγησέ τους ότι στην παρούσα φάση δεν μπορείς να δεσμευτείς αλλά θα πάρεις σοβαρά υπόψη την πρότασή τους. Ίσως αυτό να προκαλέσει σχόλια εναντίον σου ή να θεωρηθείς ότι είσαι άτολμος αλλά εσύ ξέρεις ότι ακόμα και τα φαινομενικά ασήμαντα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή. Δεν αλλάζουν μόνο οι καταστάσεις αλλά επηρεάζονται και τα συναισθήματά σου, ως εκ τούτου, μην υποτιμήσεις αυτά που γίνονται.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποια γεγονότα μπορεί να σε ανάγκασαν να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις σε τέτοιο βαθμό ορισμένα σχέδιά σου ώστε να νιώθεις απογοητευμένος. Όσο κι αν κουράζεσαι μη σταματήσεις να ψάχνεις πιθανές ιδέες και τα οφέλη που θα μπορούσαν να προκύψουν απ' αυτές. Ίσως από τη στιγμή που δεις κάποια πρόοδο να πάρεις τα πάνω σου.


ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Όσο θα αποκτάς επίγνωση ότι κάποιες διαφωνίες σου τρώνε χρόνο και ενέργεια αυτό το μήνα του Δράκου, τόσο θα θέλεις να είσαι όσο πιο δίκαιος γίνεται. Ξέρεις ότι αν κάνεις κάτι για να ευχαριστήσεις ένα άτομο, κάποιο άλλο θα είναι δυσαρεστημένο. Ίσως παρακινηθείς να δώσεις περισσότερη προσοχή στο πρόσωπο που κάνει πιο πολύ «θόρυβο». Από την άλλη πλευρά, ίσως να αισθάνεσαι ότι θα είναι άδικο να αγνοήσεις αυτούς που αξίζουν αλλά δεν θέλουν να προκαλούν αναστάτωση. Το να είσαι ευαίσθητος στις ανάγκες των άλλων είναι πράγματι αρετή, αλλά από τη στιγμή που ξέρεις ότι δεν μπορείς να ικανοποιήσεις τους πάντες αυτό το μήνα, θα πρέπει να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Ποιες είναι οι δικές σου βαθύτερες επιθυμίες; Τι χρειάζεται πραγματικά να κάνεις που είναι σημαντικό για εσένα; Όταν φροντίζεις τον εαυτού σου, ξέρεις ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τυχόν παράπονα από αυτούς που περιμένουν κάτι παραπάνω.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Προσπαθείς να βγάλεις ένα χαρούμενο πρόσωπο στους γύρω σου που είναι αρκετά δύσκολο αφού αντιμετωπίζεις κρυφά ένα πρόβλημα στη σχέση σου. Το ερώτημα είναι πόσο καιρό μπορείς να το κρατήσεις μυστικό. Ίσως να μη θέλεις να πεις σε κάποιον τι συμβαίνει αλλά είναι καλύτερο από το να υποφέρεις στη σιωπή. Συζήτησέ το με ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχοντας μάθει πολλά από το πρόσφατο παρελθόν, τώρα είσαι πρόθυμος να αρχίσετε να κάνεις τα σχέδιά σου πράξη. Ενώ η ανυπομονησία σου είναι κατανοητή, το καλύτερο θα ήταν να κάνεις αργά, μεθοδικά βήματα γιατί από ό, τι φαίνεται θα εμφανιστούν και νέα δεδομένα που θα τα βελτιώσουν πριν το τέλος του μήνα. Θυμήσου ότι, μπορεί να υπάρχουν ορισμένα άτομα που αμφισβητούν τη θέση σου οπότε δε χρειάζεται να πεις τίποτα. Μη χάνεις χρόνο στο να δικαιολογείς τις απόψεις σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα έπρεπε να έχεις συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν ορισμένα άτομα που διαμαρτύρονται συνεχώς, ακόμη και αν δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα, οπότε απαλλάσσεσαι από το βάρος να τους ικανοποιήσεις αφού δε γίνεται. Πρέπει να επικεντρωθείς στους δικούς σου στόχους. Μην αφήνεις το χρόνο να περνάει και ρίξου στη μάχη τολμώντας να αυτοσχεδιάσεις.


ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ο μήνας του Δράκου φέρνει στο δρόμο σου μερικά αμφιλεγόμενα άτομα που έχουν τη διάθεση να «παλέψουν» μαζί σου. Θα πολεμήσεις ή θα πρέπει να αναζητήσεις μια ειρηνική λύση; Επειδή κάποιος σε προκαλεί δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να σηκώσεις το γάντι. Ίσως μπεις στον πειρασμό να ξεκινήσεις μια αντιδικία για να αποδείξεις ότι μπορείς να την κερδίσεις. Από την άλλη πλευρά, ίσως να αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Εάν υπάρχει σοβαρός λόγος να συζητήσεις, τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ώστε να γίνουν όλα με ήρεμο τρόπο. Πιθανόν να υπάρχουν κρυφές λεπτομέρειες, που όταν αποκαλυφθούν θα ρίξουν φως στην όλη κατάσταση. Ανάλογα λοιπόν ή θα ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου στο τραπέζι ή θα πείσεις τον αντίπαλό σου να ανοιχτεί.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Όσο και αν δεν θέλεις, δεν μπορείς να μην αποδεχτείς ότι κάποιος που εμπιστεύτηκες και αγάπησες δεν ήταν εντάξει απέναντί σου. Τον τελευταίο καιρό σε εμποδίζει το συναίσθημα και δεν βλέπεις ότι κάποιος λειτουργεί με βάση το συμφέρον του. Φοβάσαι ότι αναγνωρίζοντας αυτό μπορεί να επέλθει οριστική ρήξη στη σχέση. Πρέπει όμως να κρατήσεις μια σκληρή στάση απέναντί του. Ίσως επειδή έχεις δώσει αρκετές ευκαιρίες να σε θεωρεί δεδομένο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ενδιαφέρουσες ιδέες και προσφορές στροβιλίζονται γύρω σου που αυξάνουν την ενέργεια σου αλλά επίσης είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε βιαστικές αποφάσεις. Τα πράγματα γίνονται πιο σαφή κι οι αλλαγές στο χώρο είναι πολλές και μελλοντικά υποσχόμενες, ωστόσο θα ανακουφιστείς βλέποντας ότι κάποια ευτυχώς δεν επηρεάστηκαν.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όσο κι αν φαίνονται επείγουσες κάποιες οικονομικές αποφάσεις δείξε ενδιαφέρον αλλά μη δεσμεύεσαι. Οι καταστάσεις σε γεμίζουν με προβληματισμό και αμφιβολίες σχετικά με το παρελθόν και πιθανές αλλαγές αλλά οι γνώσεις που θα προκύψουν μέσα από αυτές θα σε οδηγήσουν σε μια σημαντική επανεξέταση σχετικά με τις προτεραιότητες σου και τελικά θα αλλάξουν τη ζωή σου.


ΧΟΙΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Έχεις κάποιες σαφείς ιδέες για το πώς θα ήθελες να γίνουν κάποια πράγματα να τον Απρίλιο, αλλά φαίνεται ότι το τοπίο θολώνει από τη σύγχυση που επιφέρουν κάποια άτομα, τα οποία μετατρέπουν και τα πιο απλά σχέδια σε περίπλοκες στρατηγικές. Η ευθύτητα και η ειλικρίνειά σου σε εμποδίζει να πάρεις μέρος σε όλο αυτό το σκηνικό αλλά θα αναγκαστείς να το παρακολουθήσεις αυτό το μήνα. Ακόμα όμως κι αν σε αναγκάσουν να πάρεις μέρος, εσύ δεν πρόκειται να συμμετάσχεις. Αντ' αυτού, θα έχεις την ευκαιρία να καθίσεις στο ακροατήριο και να παρακολουθήσεις όλο το χορόδραμα. Όταν ο καθένας παίξει το ρόλο του και εκφράσει τα συναισθήματά του, τότε θα επισημάνεις πως βλέπεις τα πράγματα και θα εξηγήσεις τις ιδέες σου, χωρίς αντιρρήσεις. Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη, αν συμφωνήσουν όλοι αμέσως...
ΕΡΩΤΙΚΑ: Σκέφτεσαι ότι θα ήταν καλύτερο να μην πεις κάτι που θα μπορούσε να αναστατώσει το αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά αυτό ίσως οδηγήσει σε περαιτέρω επιπλοκές και ένταση ή επιδείνωση της κατάσταση. Οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, καλές και κακές μέρες. Συζήτησε το μαζί του και μην τον αφήνεις στο σκοτάδι. Εσύ που είσαι ελεύθερος, δεν έχεις κατασταλάξει ακόμα πως θέλεις τον ιδανικό σου σύντροφο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχεις πολλές, σημαντικές αλλά και απρόσμενες ιδέες που όμως επειδή οι συνάδελφοί σου δεν είναι σίγουροι για τις μεθόδους σου θα χρειαστεί «να τις κόψεις και να τις ράψεις» στα μέτρα τους για να νιώσουν ασφαλείς. Ίσως πρέπει να τους πείσεις ότι είναι καλύτερο ορισμένες φορές να τελειώνεις κάτι, χωρίς να είναι τέλειο και στην πορεία αν χρειαστεί να κάνεις κάποιες διορθώσεις, από το να περιμένεις και να μην το ξεκινάς γιατί σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα γίνει τέλειο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να εξερευνήσεις τις επιλογές σου, γιατί δεν θα έχεις περιθώρια ελιγμών. Ίσως χρειάζεται να μαζέψεις κάπως τα έξοδά σου γιατί προς το τέλος του μήνα θα μπεις σε περιπέτειες. Κάνε ένα προγραμματισμό αυτό το μήνα και βάλε προτεραιότητες κι ίσως αποφύγεις να πληρώσεις αρκετά χρήματα για πράγματα που δεν έχεις πραγματικά ανάγκη.

Διάβασε επίσης:

-Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

-Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved