Οι χρησμοί του Απριλίου για την Ελλάδα

Άμα έχεις εκλογές τότε... λεφτά υπάρχουν!

Οι χρησμοί του Απριλίου για την Ελλάδα

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλό μήνα να έχετε!

Φτάσαμε στον Απρίλιο για να μοιραστούν λεφτά με ουρά, αρκεί να παραμείνει αλώβητη η κυβέρνηση, πράγμα που φαντάζει δύσκολο.

Ένα μήνα πριν τις εκλογές του Μαΐου η ελληνική κυβέρνηση αντί να έρθει πιο κοντά στον ελληνικό λαό οι εξισώσεις τις uranian astrology δείχνουν ότι θα χωριστεί από το λαό και ότι σαν κυβέρνηση, όχι μόνο θα υπολειτουργεί αλλά όπως δείχνει η εξίσωση στο ωροσκόπιο της κυβέρνησης διελαύνων Κρόνος Υποθετικός = γενέθλιος Ποσειδώνας/Ωροσκόπος, θα εξαπατά. Η κυβέρνηση θα κρέμεται σε μια κλωστή και όλο το μήνα θα είναι εκτεθειμένη στον κίνδυνο της απώλειας της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τι μέλλει γενέσθαι για την Ελλάδα τον Απρίλιο με βάση το προοδευμένο ωροσκόπιο της χώρας μας.

Ο προοδευμένος Άρης μιλά για κινήσεις εκ του πονηρού και προβλήματα με χώρους αποβλήτων και αποθήκευσης καυσίμων. Ανεξάρτητες αρχές (πχ ΕΣΡ, ΡΑΛ) θα δημιουργούν προβλήματα με τη στάση τους, δείχνοντας ότι μόνο αμερόληπτες δεν είναι.

Ο προοδευμένος Ποσειδώνας δείχνει την ικανότητα κάποιων να κρύβουν την πραγματικότητα, ωστόσο μετά τις 12 Απριλίου θα υπάρχουν αποκαλύψεις, λήξη μιας συνεργασίας ή παραίτηση.

Ο προοδευμένος Βουλκάνους μιλά για μια πτώχευση που θα προκαλέσει σάλο και για υπό συζήτηση επενδύσεις με σκανδαλώδεις όρους. Επίσης, προεικονίζει προβλήματα και ζητήματα που σχετίζονται με εδάφη που θεωρούνται φιλέτα.

Ο προοδευμένος υποθετικός Κρόνος υποδεικνύει ένα κράτος που στηρίζεται σε φορείς (όπως εφορίες, αστυνομίες, εποπτικές αρχές) που νιώθουν αηδιασμένοι απέναντι σε αυτό.

Το προοδευμένο σημείο της Μηδενικής Κριού υποδεικνύει προσπάθειες από άτομα που «πουλάνε» ως όνομα και θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν αλλαγές πολύ μεγάλες ή/και έναν ανασχηματισμό ή μετασχηματισμό,

Το προοδευμένο Μεσουράνημα μιλά για κυβερνητικές προσπάθειες κατεύθυνσης ή αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και λασπολογία κατά των αντιπάλων της.

Ο προοδευμένος Ερμής προοιωνίζει ειδήσεις και νέα που σχετίζονται με μελλοντικά σχέδια και απώλειες κεκτημένων. Επίσης, δείχνει τη φυγή κάποιου από το σπίτι ή την εξαφάνιση κάποιου που θα συζητηθεί εντόνως.

Ο προοδευμένος Ωροσκόπος δείχνει αλλαγή οικονομικού στάτους ή αλλαγή θέσης σε μια λίστα.

Ο προοδευμένος Ουρανός μιλά για οικονομικές απώλειες και ζημιές και πυροδότηση εκρηκτικών μηχανισμών εξ αποστάσεων.

Ο προοδευμένος Ήλιος δείχνει διπλωματικές δολοπλοκίες και λάθη της κυβέρνησης που εμποδίζουν τη χώρα να αναλάβει έναν επί της ουσίας γεωστρατηγικό ρόλο.

Ο διελαύνων Ποσειδώνας θα είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δείχνοντας αφενός ότι οι παροχές που θα προσφέρει η κυβέρνηση ούτε θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα ούτε θα φέρουν κίνηση στην αγορά και αφετέρου ότι με τις λανθασμένες κινήσεις ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας βάζει τα χεράκια της και βγάζει τα ματάκια της.

Από τις 12 Απριλίου ο Άρης θα ισούται σε κοσμικό επίπεδο με Ουρανό και Πλούτωνα δείχνοντας τη ραγδαία εφαρμογή ενός σχεδίου, ζητήματα με πολεμικές επιχειρήσεις και τρομοκρατικά χτυπήματα. Τρεις πλανήτες, Άρης, Ουρανός, Πλούτωνας θα είναι πάνω στο μεσοδιάστημα Ποσειδώνα - Κρόνου υποθετικού του annual χάρτη του 2014 με συντεταγμένες για Ελλάδα δείχνοντας, μεγάλες εξαπατήσεις, σοκαριστικές δικαστικές αποφάσεις, διπλωματικές ήττες και δεσποτικό τρόπο διακυβέρνησης της χώρας.

Κάθε τέλος και μια αρχή! Κάθε Σταύρωση και μια Ανάσταση! Καλό Πάσχα!

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved