Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Απρίλιο στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δεσμευμένοι
Μήνας πρόκλησης είναι ο Απρίλιος. Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων, να ανάβει φωτιές και να σας ωθεί να δείτε τις δυσκολίες ως ευκαιρίες για καλύτερα πράγματα. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται γύρω στις 23/4 που θα σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις. Ο Ερμής ως τις 7/4 σας δημιουργεί αμφιβολίες για τις αποφάσεις σας αλλά μεταξύ 7/4 και 23/4 θα νιώθετε πιο σίγουροι και θα έχετε νέες ιδέες. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 5/4 στο ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων δείχνει την ανάγκη να «απομονωθείτε» με το ταίρι σας και να βρείτε χρόνο μόνο για τους δυο σας. Κοντά στις 18/4 οι ευμενείς όψεις που πραγματοποιεί με Πλούτωνα και Δία ευνοεί όμορφα γεγονότα και θετικές καταστάσεις. Την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου θα θελήσετε να εδραιώσετε κάποια νέα πράγματα μέσα στη σχέση σας. Οι πιο καλές μέρες του μήνα είναι 18/4, 26/4 και 27/4. Προσοχή χρειάζεται στις 2/4, 3/4 8/4 και 12/4.

Αδέσμευτοι
Η ανάδρομη πορεία του Άρη συνεχίζεται και τον Απρίλιο και ως εκ τούτου, εκτός από πισωγυρίσματα, η αισθηματική ζωή θα χαρακτηρίζεται και από αναποφασιστικότητα. Την πρώτη εβδομάδα του μήνα ο Ερμής θα είναι στους Ιχθύες και πιθανόν να μην μπορείτε με σαφήνεια να σκεφτείτε και να εκφράσετε τι θέλετε. Από τις 7/4 ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και δημιουργείται η τάση να κάνετε τηλεφωνήματα και προσεγγίσεις χωρίς δισταγμό. Η παρουσία της Αφροδίτης ως τις 5/4 ευνοεί το φλερτ στο φιλικό σας κύκλο ενώ στη συνέχεια οι ευκαιρίες στα αισθηματικά σας αφενός θα είναι πιο δελεαστικές αφετέρου ίσως κρύβουν παγίδες. Προσέχετε γύρω στις 12/4 μήπως παρερμηνεύσετε κάποιες καταστάσεις και αξιοποιείστε το διάστημα γύρω στις 18/4 για να προχωρήσετε ή να ζήσετε ένα όμορφο ρομαντικό ειδύλλιο. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 18/4, 26/4 και 27/4. Προσέχετε γύρω στις 2/4, 3/4 8/4 και 12/4.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεσμευμένοι
Με τον Ήλιο (ως τις 20/4) και τον Ερμή (από τις 7/4 ως τις 23/4) στο ζώδιο του Κριού ο Απρίλιος είναι ένας μήνας με «αχ και βαχ» τόσο σε σχέση με τα οικονομικά σας όσο και τα αισθηματικά σας. Η είσοδος της κυβερνήτης σας, Αφροδίτης, από τις 5/4 στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων τονίζει την ανάγκη για κοινωνικές επαφές και σας ωθεί να δώσετε έμφαση στους αισθηματικούς στόχους ζώντας όμορφες στιγμές. Γύρω στις 12/4 ίσως νιώσετε προδομένοι ή απογοητευμένοι ενώ γύρω στις 18/4 ο ερωτισμός θα κυριαρχεί και συγχρόνως θα έχετε την ευκαιρία για να αποκτήσετε κάτι που θέλετε πολύ μέσα στη σχέση σας. Στις 23/4, ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και αυτό θα σας βοηθήσει να ζητήσετε τι θέλετε χωρίς φόβο. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγετε την τάση να επιβάλετε τις ιδέες σας και να δείξετε εμμονή σε κάποιες τοποθετήσεις σας. Θετικές μέρες είναι στις 3/4,18/4,26/4 και 29/4. Προσέχετε γύρω στις 14/4,15/4, 23/4,

Αδέσμευτοι
Ο Απρίλιος είναι για εσάς ένας μήνας με βαρύ πλανητικό φορτίο για την ερωτική σας ζωή. Η παρουσία του Ήλιου (ως τις 20/4) και του Ερμή (7/4-23/4) στον Κριό αφενός θα είναι αιτία για να βρίσκεστε σε μια κατάσταση εσωτερικής ταραχής και αφετέρου για να αναζητείτε τρόπους να απεγκλωβιστείτε από τη φυλακή των φόβων σας. Στα μέσα του μήνα οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με Δία, Πλούτωνα, Ουρανό και Άρη δείχνουν ότι χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί προκειμένου να μην διαπράξετε μοιραία αισθηματικά λάθη που θα ορίσουν σε σημαντικό βαθμό την πορεία και την ποιότητα της ερωτικής σας ζωής. Αποφύγετε, να γίνετε το τρίτο πρόσωπο ή να δείξετε εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν πρέπει. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης στις 18/4 δείχνουν ότι μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ή σε ένα φιλικό κύκλο ίσως βρείτε το άλλο σας μισό. Αξιοποιείστε τις μέρες γύρω στις 3/4,18/4,26/4 και 29/4. Δείξτε ψυχραιμία και σύνεση γύρω στις 14/4,15/4, 23/4.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεσμευμένοι
Ο μήνας ξεκινά με τον Άρη να συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 5ο οίκο που συνδέεται με την αισθηματική ζωή και τα παιδιά δείχνοντας ότι σε αυτά τα πεδία ίσως κάποια πράγματα σας προβληματίζουν ή δεν κινούνται όπως ακριβώς θέλετε. Η παρουσία του Ήλιου (ως τις 20/4) και του Ερμή (7/4-23/4) στον Κριό ευνοεί να είστε πιο ενεργοί σε ενδιαφέροντα που σχετίζονται με ομάδες, φίλους και κοινωνικά ενδιαφέροντα και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας φέρουν πιο κοντά με το έτερο ήμισυ. Η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύες από τις 5/4 δείχνει την τάση να οραματίζεστε όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας και γύρω στις 18/4 κάποιες από αυτές να γίνουν πραγματικότητα. Η είσοδος του Ήλιου στις 23/4 στον Ταύρο δείχνει την τάση να απομονωθείτε ή να κατεβάσετε ρολά. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 18/4, 26/4, 29/4.

Αδέσμευτοι
Η παρουσία του Ήλιου (ως τις 20/4) και του Ερμή (7/4-23/4) ευνοεί να βγείτε, να κάνετε γνωριμίες και ίσως να δείτε μια φιλική σχέση μέσα από μια ερωτική ματιά. Όμως καλό είναι να μην μπείτε σε πολύπλοκα μονοπάτια, ικανά να σας βαρύνουν ή να σας δέσουν σε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν ιδιαίτερα γύρω στις 2/4, 3/4 και 15/4. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες πολύ πιθανόν να σας γοητεύσει ένα άτομο με κύρος ή που έχει επαγγελματικό στάτους. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να εμπλακείτε σε μια σχέση που μπορεί να βλάψει την εικόνα σας ή να σας δημιουργήσει σύγχυση στο τι επιδιώκετε. Η ανάδρομη φορά του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού κρατά στο προσκήνιο αισθηματικές σχέσεις του παρελθόντος που θα προσφέρουν μια ομορφιά στη ζωή σας αλλά θα σας βάζουν και διλήμματα. Οι πιο ευνοϊκές μέρες του μήνα είναι 18/4, 26/4, 29/4.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεσμευμένοι
Ο χώρος του σπιτιού και της οικογένειας είναι γεμάτος εντάσεις και προβλήματα και θέματα που σιγοβράζουν στη σχέση σας τον Απρίλιο παίρνουν μεγάλες διαστάσεις. Η παρουσία του Ήλιου ως τις 20/4 στον Κριό δείχνει ότι άτομα με εξουσία, μεγαλύτερα ή πεθερικά θα βάζουν «φωτιά» στη σχέση σας τόσο με τη στάση τους όσο και τις εμπρηστικές δηλώσεις τους. Από την άλλη, η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύες χαλαρώνει το κλίμα και σας δίνει την ευκαιρία να αποδράσετε από τα προβλήματα και να ζήσετε όμορφες στιγμές. Ευνοούνται ταξίδια, βόλτες και εκδρομές που μπορούν να βοηθήσουν να φέρετε το όνειρο στη ζωή σας παρά τα όποια προβλήματα. Από τις 20/4 η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στις 23/4 στον Ταύρο τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά για τα αισθηματικά σας και θα έχετε την ευκαιρία μέσα από κοινωνικά ενδιαφέροντα να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

Αδέσμευτοι
Προβλήματα στο χώρο του σπιτιού, με τους γονείς ή οικεία πρόσωπα επηρεάζουν τη διάθεση σας και σε πολλές περιπτώσεις είναι αιτία για να μην κινείστε στα αισθηματικά σας. Το ξεκαθάρισμα ή επίλυση τους αργεί, ωστόσο η Αφροδίτη από τις 5/4 εισέρχεται στους ερωτικούς Ιχθύες δημιουργώντας αισθηματικές ευκαιρίες. Δεν θα είναι όμως όλες καλές. Γύρω στις 12/4 καλό είναι να μην ωραιοποιείτε πρόσωπα και καταστάσεις ενώ γύρω στις 18/4 οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές για μια γνωριμία, ένα φλερτ ή ένα ρομάντζο. Όσους από εσάς σας απασχολεί το αισθηματικό παρελθόν ίσως αυτό το μήνα να έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις που απειλούν να καθορίσουν τη ζωή σας με αρνητικό τρόπο για αυτό προσέχετε τι αποφάσεις θα πάρετε. Το κλίμα γίνεται πιο θετικό για την αισθηματική σας ζωή την τελευταία εβδομάδα του Απρίλιου καθότι η είσοδος του Ήλιου (20/4) και του Ερμή (23/4) στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου υπόσχεται την ευόδωση στόχων, επιθυμιών και στόχων σας. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 18/4, 26/4 και 27/4.

ΛΕΩΝ

Δεσμευμένοι
Τον Απρίλιο με τον Ήλιο ως τις 20/4 στο φιλικό ζώδιο του Κριού η ερωτική διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Η παρουσία του Ερμή από τις 7/4 ως τις 23/4 στον Κριό ευνοεί να πάρετε πρωτοβουλίες για ταξίδια, μετακινήσεις και δραστηριότητες που θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σας. Ωστόσο, γύρω στα μέσα του μήνα καλό είναι να προσέχετε καθώς κάποιες συζητήσεις ή διαφωνίες ίσως αποδειχθούν μοιραίες ή σας στιγματίσουν. Το πέρασμα της Αφροδίτης από τις 5/4 στους ρομαντικούς Ιχθύες δείχνει ρομαντικές και όμορφες καταστάσεις. Το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ερωτικό όμως καλό είναι να προσέχετε ζήλιες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και γύρω στις 12/4 αποφύγετε να εμπλακείτε σε μυστικά φλερτ και κρυφές καταστάσεις που ίσως σας βγάλουν από το δρόμο σας. Γύρω στις 18/4 οι συνθήκες θα είναι θετικές για πάσης φύσεως αισθηματικές στιγμές. Οι πιο ευμενείς όψεις πραγματοποιούνται στις 18/4, 26/4, 27/4

Αδέσμευτοι
Αυτό το μήνα, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες (από τις 5/4), η ερωτική σας ζωή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μεταμορφώνεται. Θα σας έλκει έντονα το «απαγορευμένο» και υπάρχει η τάση να εμπλακείτε σε μια μυστική ή παράλληλη σχέση. Ο τομέας του σεξ είναι ενεργοποιημένος από τον προηγούμενο μήνα και συνεχίζει να είναι και αυτόν. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 12/4 δείχνει την τάση να κοιτάτε τα πράγματα μέσα από ροζ γυαλιά για αυτό καλό είναι να προσέχετε. Στις 18/4 οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Δία ευνοεί τον έρωτα, προοιωνίζει στιγμές πάθους και τη δημιουργία μιας όμορφης σχέσης. Συγχρόνως, η παρουσία του κυβερνήτη σας του Ήλιου (ως τις 20/4) και του πλανήτη της επικοινωνίας του Ερμή (7/4-23/4) στον Κριό ενθαρρύνει το φλερτ, νέες γνωριμίες και ταξίδια. Οι πιο θετικές μέρες είναι στις 18/4, 26/4, 27/4

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεσμευμένοι
Με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα (7/4-23/4) στον Κριό η ερωτική ζωή ανανεώνεται μέσα από αυθόρμητες προσεγγίσεις και μετακινήσεις. Η παρουσία του Ήλιου (ως τις 20/4) δείχνει γεγονότα που ανεβάζουν τη λίμπιντο αν και το πρώτο μισό του μήνα κρύβει εντάσεις, προβληματισμούς και δοκιμασίες. Η είσοδος της Αφροδίτης από τις 5/4 στο απέναντι ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί να διανθιστεί η σχέση σας με ρομαντικά στοιχεία και να χαρείτε όμορφες στιγμές. Στις 12/4 η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα δείχνει ότι ίσως επικρατήσει μια σύγχυση ή μια απογοήτευση ωστόσο γύρω στις 18/4 οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και το Δία φέρνουν πάθος, ερωτισμό, χαρά και ευτυχία στη σχέση σας. Τέλος, την τελευταία εβδομάδα του μήνα το πέρασμα του Ήλιου (20/4) και του Ερμή (23/4) υπόσχεται ότι ο έρωτας θα κυριαρχεί στη ζωή σας. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 3/4, 26/4, 27/4

Αδέσμευτοι
Έρωτα, χαρά και ευτυχία υπόσχεται ο Απρίλιος καθώς οι περισσότερες αστρολογικές θέσεις των πλανητών ευνοούν τα αισθηματικά σας. Η είσοδος στις 5/4 της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και δημιουργεί θετικές συνθήκες για τη δημιουργία σχέσης με εξαίρεση την 12/4 που η σύνοδος της Αφροδίτης με τον απατηλό Ποσειδώνα ίσως σας δώσει λανθασμένα την εντύπωση ότι θα γευτείτε την ερωτική ευτυχία. Συγχρόνως, η παρουσία τόσο του Ήλιου (ως τις 20/4) όσο και του Ερμή (7/4-23/4) στον Κριό δείχνει την τάση να ζήσετε νέες εμπειρίες στον σεξουαλικό τομέα ωστόσο καλό είναι να αποφύγετε το πρώτο μισό του μήνα να εμπλακείτε σε καταστάσεις που σας βάζουν σε κίνδυνο, συναισθηματικό, οικονομικό ή άλλο. Το κλίμα στην αισθηματική σας ζωή θα είναι ακόμα πιο όμορφο την τελευταία εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου (20/4) και του Ερμή (23/4) στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου. Πολύ όμορφες στιγμές θα ζήσετε γύρω στις 3/4,18/4, 26/4 και 29/4.

ΖΥΓΟΣ

Δεσμευμένοι
Με διάθεση για νέα ξεκινήματα μέσα στη σχέση σας ξεκινά ο Απρίλιος στην επιρροή της Νέα Σελήνης στον Κριό στις 30/3. Η παρουσία του Ήλιου στον οίκο των σχέσεων, δείχνει ότι η προσοχή σας αυτό το μήνα θα είναι στραμμένη στο ταίρι σας και θέματα που αφορούν τη σχέση σας θα σας απασχολήσουν έντονα. Οι δυσαρμονικές όψεις που πραγματοποιεί ο Ήλιος το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προμηνούν προβλήματα και δυσκολίες. Η παρουσία του Ερμή από τις 7/4 ως τις 24/4 στον Κριό δείχνει ότι ίσως οι περιστάσεις απαιτούν να πάρετε γρήγορες αποφάσεις. Γύρω στα μέσα του μήνα οι δύσκολες όψεις που πραγματοποιεί με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό δείχνει έντονες συγκρούσεις και απαιτείτε προσοχή για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Οι διαφωνίες και οι εντάσεις για πράγματα που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν συνεχίζονται και το δεύτερο μισό του μήνα με τον Άρη περίπου στις 23/4 να προοιωνίζει καυγάδες, κόντρες και εντάσεις. Θετική επίδραση θα έχουν οι όψεις του Ερμή με τον Ποσειδώνα και το Δία τις τελευταίες μέρες του μήνα που θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα από τη σωστή διάσταση τους.

Αδέσμευτοι
Ο Απρίλης ξεκινά στους παλμούς της Νέας Σελήνης στον Κριό στις 30/3 να σας ωθεί να πάρετε πρωτοβουλίες για να ξαναμπείτε δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα. Η παρουσία του Ήλιου στον οίκο των σχέσεων ως τις 20/4 βοηθά προς αυτήν την κατεύθυνση. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι η απελπιστική ανάγκη να βρείτε το έτερο σας ήμισυ ίσως είναι αιτία για να εμπλακείτε σε καταστάσεις που μετά από καιρό θα σκέφτεστε «που έμπλεξα;». Η ανάδρομη φορά του Άρη στο ζώδιο σας δείχνει αφενός ότι ίσως αναζητήσετε την αισθηματική ευτυχία σε άτομο που ήδη γνωρίζετε και αφετέρου ότι η αναποφασιστικότητα και η αναβλητικότητα σας θα χτυπήσουν κόκκινο. Προσέχετε, λόγω του ότι αυτό το μήνα θα είστε ευάλωτοι μην αφήσετε να μπουν στη ζωή σας πρόσωπα ικανά να φέρουν την «καταστροφή». Ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του α' δεκαημέρου και στις αρχές του β' προσέχετε καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα. Οι πιο καλές μέρες του μήνα είναι γύρω στις 18/4 και στις 26/4 και 27/4.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεσμευμένοι
Φουρτουνιασμένος μήνα προεικονίζεται για τους περισσότερους ο Απρίλιος με τον Άρη, ανάδρομο, στο Ζυγό να ρίχνει αλάτι σε ήδη υπάρχουσες πληγές. Η δύναμή σας ωστόσο είναι μεγάλη και παρά τις δυσκολίες θα καταφέρετε να βγείτε νικητές. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 5/4 στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων είναι άκρως ευνοϊκή για την αισθηματική σας ζωή και ευνοεί να ζήσετε όμορφες, ρομαντικές και ονειρεμένες στιγμές. Γύρω στις 12/4 η σύνοδος Αφροδίτη – Ποσειδώνα ίσως φέρει κάποια σύννεφα στη σχέση σας ενώ σε κάποιες περιπτώσεις προοιωνίζονται ερωτικά «παραπτώματα». Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Δία στις 18/4 υπόσχονται ευτυχία και χαρά που θα συνοδεύονται από όμορφα γεγονότα. Σε γενικές γραμμές, αν και τον Απρίλη θα βάλετε τις κόκκινες γραμμές σας ο έρωτας θα συνεχίζει να έχει κύριο και όμορφο ρόλο στη ζωή σας. Οι πιο δύσκολες μέρες του μήνα είναι 3/4, 12/4, 15/4, 23/4. Αξιοποιείστε το διάστημα γύρω στις 18/4 και τις 27/4.

Αδέσμευτοι
Σημαντικός και καθοριστικός για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής είναι ο Απρίλιος. Οι δύσκολες όψεις στις οποίες συμμετέχει ο κυβερνήτης σας, ο Πλούτωνας, καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα δείχνει ότι θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις κάτω από την επιρροή έντονων συναισθημάτων και δίνοντας μεγάλη μάχη με τον εαυτό σας. Το «απαγορευμένο» σας έλκει σαν μαγνήτης και πιθανόν να εμπλακείτε σε καταστάσεις που τα κύρια συστατικά τους θα είναι το πάθος, η έντονη διεκδίκηση και η σφοδρή ερωτική έλξη. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 5/4 στους Ιχθύες σας ωθεί να ζήσετε το «όνειρο» στην αισθηματική ζωή, να ερωτευτείτε και να βρεθείτε στην αγκαλιά ενός έρωτα που υπόσχεται την ευτυχία. Προσοχή χρειάζεται ιδιαίτερα γύρω στις 12/4 που η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα προκειμένου αυτή να μην είναι απατηλή. Αποφύγετε την αδιαλλαξία, την εμμονή, τη ζήλια και την τάση για εκδίκηση γύρω στις 3/4, 12/4, 15/4, 23/4 αν δεν θέλετε να πονέσετε. Αξιοποιείστε το διάστημα γύρω στις 18/4 και τις 27/4 για να ζήσετε έναν έρωτα που θα σας ικανοποιήσει ψυχή τε και σώματι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεσμευμένοι
Ο Απρίλιος ανοίγει την αυλαία του με την επιρροή της Νέας Σελήνη στον Κριό στις 30/3 που υποδεικνύει νέα ξεκινήματα στην αισθηματική ζωή. Ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει και ακόμα και δύσκολες εμπειρίες θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε το νέο δρόμο που θέλετε να διαβείτε. Τόσο ο Ήλιος (ως τις 20/4) όσο και ο Ερμής (7/4-23/4) στο θερμό ζώδιο του Κριού ανεβάζουν το ερωτικό θερμόμετρο στη σχέση σας και δείχνουν ότι μεγάλο μέρος του «είναι» σας θα είναι αφιερωμένο στον έρωτα. Οι δυσμενείς όψεις που πραγματοποιούν ωστόσο με βαρείς πλανήτες δείχνουν ότι σε ένα γενικότερο κλίμα δυσκολιών, δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα βρίσκεστε μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης. Ωστόσο, έχετε και το σθένος και τη δύναμη που χρειάζεται για να τις ξεπεράσετε. Εκδρομές, μετακινήσεις, βόλτες, και ερωτικά λόγια θα αναθερμάνουν τον έρωτα σας και συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός ερωτικού σκηνικού στη σχέσης σας. Θετικές μέρες είναι γύρω στις 3/4, 26/4 και 27/4. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 14/4, 15/4, 16/4, 22/4 και 23/4.

Αδέσμευτοι
Ο μήνας ανοίγει με τη Νέα Σελήνη στις 30/3, τον Ήλιο (ως τις 20/4) και τον Ερμή (7/4-23/4) στο ζώδιο του Κριού να υποδεικνύουν ότι ο έρωτας τον Απρίλιο θα έχει ρόλο πρωταγωνιστικό στη ζωή σας. Οι γενικότερες συνθήκες κάτω από τις οποίες θα έρθει ο έρωτας στη ζωή σας δεν θα είναι ιδανικές. Θα σας ωθούν να κινηθείτε με ορμή, θα ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και σε κάποιες περιπτώσεις θα απαιτούν να έχει προηγηθεί μια βαθιά εσωτερική αλλαγή. Το κύριο χαρακτηριστικό του θα είναι ότι θα πρέπει να αποφασίσετε «εδώ και τώρα» και ως εκ τούτου ίσως δεν σκεφτείτε κάποιες παραμέτρους που στη συνέχεια πιθανόν να αποδειχθούν σημαντικές. Η παρουσία του Άρη στο Ζυγό σε ανάδρομη φορά δείχνει ότι πιθανόν το φλερτ με ένα φιλικό πρόσωπο να σας απασχολεί έντονα ωστόσο οι συνθήκες να μην ευνοούν για να κατασταλάξετε τι να κάνετε. Το δίλλημα που θα έχετε είναι να προχωρήσετε και ό, τι γίνει ή να το σταματήσετε ώστε αν πάει στραβά να μη χάσετε ένα φίλο. Ιδιαίτερα καλές μέρες είναι γύρω στις 3/4, 26/4 και 27/4. Προσέχετε γύρω στις 14/4, 15/4, 16/4, 22/4 και 23/4.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεσμευμένοι
Στις συμπληγάδες του Ουρανού και του Πλούτωνα θα βρεθείτε πολλοί από εσάς τον Απρίλιο. Κόντρες, εντάσεις, ξαφνικά και μοιραία γεγονότα θα σας ωθήσουν να πάρετε αποφάσεις για το πως θα ανοικοδομήσετε την αισθηματική σας ζωή. Η ευμενής παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύες από τις 5/4 θα αποτελεί θετικό αρωγό στην προσπάθειά σας, έχοντας τη βοήθεια ανθρώπων που σας αγαπούν και δείχνοντας σας πως μπορεί η ελπίδα να ξαναεμφανιστεί στη ζωή σας. Ωστόσο, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι πιο θετικό για εσάς. Με την είσοδο του Ηλίου (20/4) και του Ερμή (23/4) στον Ταύρο τα πράγματα καλυτερεύουν και οι συνθήκες ευνοούν να βγείτε κερδισμένοι στην μάχη του έρωτα. Όμορφα γεγονότα, απολαυστικές στιγμές και ευχάριστες μετακινήσεις θα είναι αυτά που θα φέρουν χαρά και θα φωτίσουν την αισθηματική ζωή. Οι μέρες που θέλουν προσοχή είναι 1/4, 2/4, 3/4,14/4, 15/4, 22/4 και 23/4.

Αδέσμευτοι
Η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύες από τις 5 Απριλίου δείχνει ότι η διάθεση για φλερτ θα είναι έντονη και με οδηγό τη διαίσθηση σας θα κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να βάλετε τον έρωτα πάλι στη ζωή σας. Οι ευκαιρίες για αισθηματικές γνωριμίες, ερωτικά ειδύλλια και ρομάντζα θα είναι πολλές. Προσοχή χρειάζεται στις 12/4 που με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα τα κίνητρα τόσο από τη δική σας πλευρά όσο και από την άλλη θα βρίσκονται σε σύγχυση και ίσως εμπλακείτε σε απατηλές ιστορίες. Γύρω στις 18/4 οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και το Δία δείχνει ότι η καρδιά σας μπορεί αρχίσει να χτυπά στη μελώδια του έρωτα και να δημιουργήσετε μια σχέση. Συγχρόνως, το πέρασμα τόσο του Ήλιου (20/4) όσο και του Ερμή (7/4-23/4) στον 5ο ηλιακό οίκο που σχετίζεται με την αισθηματική ζωή δείχνει ότι το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μπορούν να εδραιωθούν όμορφες και χαρούμενες καταστάσεις. Οι πιο δύσκολες του μέρες του μήνα είναι 1/4, 2/4, 3/4,14/4, 15/4, 22/4 και 23/4.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεσμευμένοι
Μέσα σε ένα δύσκολο αστρολογικό σκηνικό η παρουσία του Ήλιου, του Ερμή και του Άρη σε ευνοϊκές θέσεις για εσάς, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, είναι άκρως σωτήριες. Ο τρόπος που θα επικοινωνείτε σε μεγάλο βαθμό επηρεάζεται από τον Ήλιο (ως τις 20/4) και τον Ερμή (7/4-23/4) στο ζώδιο του Κριού που θα συμβάλλουν ώστε να είναι θετικός και να αναζωογονήσει τη σχέση σας. Συζητήσεις, εκδρομές και βόλτες μπορούν να δώσουν το έναυσμα για να κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας βασισμένη στην ειλικρίνεια και την ευθύτητα. Καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης, θα βρίσκεται στο Ζυγό, γεγονός που ευνοεί να κάνετε κινήσεις για να φέρετε χαρά και αρμονία στη σχέση, αν και κάποιες φορές λόγω της ανάδρομης φοράς του κάποιες συνθήκες θα δημιουργούν καθυστερήσεις. Το σημαντικό είναι ότι έχετε βάλει στο μυαλό σας πως θα κάνετε τη σχέση σας καλύτερη και αργά ή γρήγορα θα το πετύχετε. Οι μέρες που χρειάζεται να προσέχετε περισσότερο είναι 2/4,3/4,8/4,14/4,15/4,16/4 και 20/4, 21/4 και 23/4.

Αδέσμευτοι
Ο Απρίλιος κλυδωνίζεται από ισχυρές αστρολογικές όψεις που αν και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας εντούτοις γεννημένοι να βλέπετε μπροστά μπορείτε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες για να δημιουργήσετε όμορφα πράγματα που όταν οι συγκυρίες είναι πιο ευνοϊκές θα αποδώσουν τα μέγιστα. Η παρουσία τόσο του Ήλιου (ως τις 20/4) όσο και του Ερμή (7/4-23/4) στο ζώδιο του Κριού ευνοεί να κάνετε νέα βήματα στο πεδίο του φλερτ, να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες και να τολμήσετε πλησιάσματα που σε άλλη χρονική περίοδο ούτε που θα σκεφτόσασταν. Συγχρόνως, το παρελθόν με τον άλλον ή τον άλλο τρόπο συνεχίζει να σας απασχολεί όσον αφορά στην ερωτική ζωή. Η επικοινωνία με άτομο που ήδη γνωρίζετε σας ευχαριστεί νοητικά και θέλετε να προχωρήσετε σε κάτι περισσότερο. Όμως, οι συγκυρίες αν και δεν είναι αρνητικές δεν είναι και ευνοϊκές. Πρέπει να περιμένετε και αυτό σας κουράζει με αποτέλεσμα να διευρύνετε τις επιλογές σας. Οι πιο δύσκολες μέρες που μήνα είναι 2/4, 3/4, 8/4, 14/4, 15/4, 16/4 και 20/4, 21/4 και 23/4.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεσμευμένοι
Σε αντίθεση με τους περισσότερους γύρω σας που πνίγονται στα προβλήματα και οι δύσκολες όψεις του μήνα φέρνουν στη ζωή τους τα πάνω – κάτω εσείς βρίσκεστε στο λιμάνι της ευτυχίας. Η θεά του Έρωτα, η Αφροδίτη, από τις 5 Απριλίου επισκέπτεται το δικό σας ζώδιο και έρχεται να συνοδεύσει τα ευχάριστα ξεκινήματα του προηγούμενου μήνα με χαρά, ευτυχία και ερωτικά χαμόγελα. Η διάθεσή σας είναι ερωτική και νιώθετε ότι αν αγαπάς και αγαπιέσαι τίποτα άλλο στη ζωή δεν έχει σημασία. Στους παλμούς του έρωτα ζείτε αυτόν τον μήνα και αυτό σας βοηθά να συντονίζεστε με τη θετική ενέργεια και σε κάθε στραβό που συμβαίνει να λέτε «θα περάσει κι αυτό, σημασία έχει που έχω εσένα». Από το συννεφάκι της ευτυχίας όλα τα προβλήματα θα φαίνονται μικρά και κάθε μέρα το ουράνιο τόξο του έρωτα θα σας δίνει ελπίδα, χαρά και πίστη στο θετικό. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 3/4, 18/4, 26/4, 27/4 ενώ οι πιο δύσκολες είναι γύρω στις 12/4, 14/4, 15/4, 16/4.

Αδέσμευτοι
Ένας πολύ όμορφος μήνας για την ερωτική σας ζωή θα αποδειχθεί για εσάς ο Απρίλιος με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από τις 5 του μήνα να υπόσχεται χαρά, ευτυχία και πολύ θετική διάθεση. Η παρουσία του Δία στον 5ο οίκο, τον τομέα των αισθηματικών απολαύσεων, συνεχίζει να σας παρουσιάζει ευκαιρίες και να φέρνει άτομα στη ζωή σας που όχι απλά σας έλκουν να τα ερωτευτείτε αλλά και που σας δημιουργούν την επιθυμία να αποκτήσετε οικογένεια μαζί τους. Η θετική όψη Αφροδίτη - Δία στις 18/4 υπόσχεται να κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα και να αποκτήσετε μια θέση στον παράδεισο του έρωτα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η είσοδος του Ήλιου (20/4) και του Ερμή (23/4) στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου ευνοεί περισσότερο τα ερωτικά τετ – α- τετ, τα ταξίδια και κάθε τι που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στην πόρτα της ερωτικής ευτυχίας. Οι πιο καλές μέρες του μήνα είναι 3/4, 18/4, 26/4, 27/4 ενώ αυτές που χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή γύρω στις 12/4, 14/4, 15/4, 16/4.

Έρωτας κεραυνοβόλος, έρωτας πλατωνικός, έρωτας ήρεμος και γαλήνιος ή μήπως θυελώδης; Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved