Τρίτη 30 Μαίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 08° 23' 28" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 05° 05' 14" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 45' 04" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 23° 37' 32" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 05° 23' 24" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 02° 58' 13" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 55' 25" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 05' 30" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 24' 51" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 10' 57" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 35' 00" ΤΑΥΡΟΣ

Νέα Σελήνη στον Κριό: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Αυτή η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί ένα πολύπλοκο διάστημα που θα διαμορφώσει την προσωπική και γενικότερη ζωή, με τρόπο ξαφνικό και ολοκληρωτικό.

Νέα Σελήνη στον Κριό: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Τη δεύτερη Νέα Σελήνη του Μάρτη υποδεχόμαστε στις 30 του μήνα, στις 9.45 το βράδυ από την 10η μοίρα του Κριού.
Οι ευκαιρίες για μια καινούργια αρχή στο ζώδιο της δράσης και των νέων ξεκινημάτων φαντάζουν σαν ιδανικές, αλλά οι πλανητικοί σχηματισμοί δεν μας επιτρέπουν να ξεχωρίσουμε τη σφήκα από τη μέλισσα, καθώς το τσίμπημα καραδοκεί.

Η σύνοδος με τον Ουρανό και οι δυσαρμονικές όψεις με Δία και Πλούτωνα, αλλά και η ανάδρομη πορεία του Άρη, κυβερνήτη του Κριού, σηματοδοτούν ένα πολύπλοκο διάστημα που θα διαμορφώσει την προσωπική και γενικότερη ζωή, με τρόπο ξαφνικό και ολοκληρωτικό.
Οι αλλαγές που θα επέλθουν θα συνεχιστούν μέσα στον Απρίλιο, ξεδιπλώνοντας σκηνές που αφήνουν έκπληκτα τα βλέμματα, ενώ ο εκνευρισμός, η υπερένταση, ο θυμός, η βιασύνη, η ανυπομονησία, η αφηρημάδα και η επιμονή, δύσκολα δαμάζονται και εύκολα δημιουργούν ανεπιθύμητες συνέπειες.
Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι από 29/3 έως 2/4, 1 έως 5/10, 30/6 έως 4/7 και 30/12 έως 4/1 αντίστοιχα.
Κάθε απόφαση για μια διαφορετική πορεία πλεύσης θα μοιάζει με κεραυνό εν αιθρία, ενώ θα χρειαστεί να αφήσουμε πίσω πολλά, παλεύοντας για εκείνα που μας περιμένουν.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Μπαίνετε σε μια ευθεία στην οποία ο τερματισμός είναι μακρύς και επίπονος. Αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας είναι η απαρχή πολλών γεγονότων που θα συμβούν μέσα στον Απρίλιο. Η προπόνηση σκληρή, αλλά ο λόγος σπουδαίος. Καλείστε να αλλάξετε πολλά σε όλους τους τομείς, χωρίς να ακούτε τίποτα και κανέναν, παρά μόνο την αποφασισμένη φωνή μέσα σας. Αν προχωρήσετε χωρίς υπερβολές, παρορμήσεις και ξεροκεφαλιά, θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει όπως επιθυμείτε. Προσοχή στην ένταση που σας απορυθμίζει και σας εκθέτει σε κινδύνους πάσης φύσεως και σε τελεσίδικες αποφάσεις, που δεν ενθαρρύνει ο ανάδρομος κυβερνήτης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρόλο που κρατάτε θέση θεατή σε αυτή τη Νέα Σελήνη, καλείστε να αξιολογήσετε τους ρόλους των άλλων αλλά και τους δικούς σας, στην παράσταση που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σας. Θα πρέπει να απομονωθείτε και να σκεφτείτε καλά τι πραγματικά θέλετε και πώς θα το δρομολογήσετε. Οι στόχοι σας αποκτούν τεράστιο μέγεθος και τα όνειρά σας πιέζουν να υλοποιηθούν. Η επέκταση που είστε έτοιμοι να κάνετε, χρειάζεται σύνεση, αφοσίωση και υπομονή. Προχωρήστε κρατώντας κρυφά τα χαρτιά σας, έως τη στιγμή που θα είστε απολύτως σίγουροι πως διαθέτετε τον καλύτερο συνδυασμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν στο ανήσυχο μυαλό σας κατοικούν σκέψεις που σχετίζονται με την κοινωνική σας ζωή, εικόνα και προβολή, καθώς και τη συμμετοχή σας σε συλλογικές δραστηριότητες και ομάδες, αν οι φιλικές σας σχέσεις χρειάζονται μια δεύτερη ανάγνωση, τότε αυτή η Νέα Σελήνη θα σας φωτίσει τα πάντα. Η συμμετοχή του Ουρανού θα δώσει άμεσες διεξόδους, που αν και ανατρεπτικές, θα τις δεχτείτε με χαρά και αγαλλίαση. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι υπερβολές στα οικονομικά και οι άμεσες διευθετήσεις, που πρέπει να κάνετε. Υπερκινητικοί και δραστήριοι σε κάθε σας κίνηση, αποφύγετε επιπολαιότητες και συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προετοιμαστείτε για πολλές αλλαγές που θα συνεχιστούν μέσα στον Απρίλιο και μην χαλαρώνετε στιγμή κάτω από την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης. Ακόμα και αν το θέλετε δεν μπορείτε, αλλά η υπενθύμιση είναι σημαντική, εφόσον επαγγελματικά και προσωπικά θέματα γιγαντώνονται και σας καλούν να τα αντιμετωπίσετε με οριστικές αποφάσεις. Οι αντιφάσεις πολλές καθώς ο ανάδρομος Άρης δεν βοηθάει σε αυτές τις αποφάσεις, αλλά οφείλετε να κάνετε μια γενναία προσπάθεια. Αν κάτι δεν τσουλάει μην το ζορίζετε, αφήστε χώρο για νέα ξεκινήματα και πάνω απ' όλα έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά. Μην υπολογίζετε πολύ στον Δία στο ζώδιό σας, διότι ο Ουρανός, σκοπεύει να τον πιάσει στον ύπνο.

ΛΕΩΝ

Στην καλύτερη περίπτωση μπορείτε να δρομολογήσετε ξαφνικά ένα ταξίδι, μια νομική υπόθεση ή μια επιθυμία για επέκταση των πνευματικών σας οριζόντων. Υπάρχει όμως και η χειρότερη, που αφορά δυσκολίες στη δουλειά και μια ψυχολογική κατάπτωση, που δεν ορίζετε εύκολα. Αυτή η Νέα Σελήνη σας αναγκάζει να δράσετε αναγκαστικά, γεγονός που δεν προβλέπεται από τη διάθεσή σας, με αποτέλεσμα να κουράζεστε και να εναντιώνεστε άδικα. Καταδεχτείτε αυτά που σας επιτρέπουν οι πλανήτες να κάνετε και μην πιέζετε όσα δεν σας επιτρέπουν. Κάντε υπομονή και μην πεισμώνετε, γιατί δεν εξαρτώνται όλα από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πάρτε μολύβι και χαρτί αρχίζοντας υπολογισμούς και απολογισμούς εσόδων και εξόδων, κάνοντας ένα πρόγραμμα αποπληρωμής των χρεών και των οφειλών σας, αν υπάρχουν. Αυτές οι κινήσεις είναι πολύ σημαντικές σε αυτή τη Νέα Σελήνη, για να μη νιώσετε αργότερα παγιδευμένοι και ανήμποροι να αντιδράσετε. Βρείτε τρόπους να διεκδικήσετε χρήματα που σας ανήκουν, διευθετώντας και τις δικές σας οφειλές. Ζητήστε βοήθεια και συμβουλές από φίλους και μην εμπλακείτε σε διαμάχες με αγαπημένα πρόσωπα. Ο έρωτας φοράει προσωπείο αυτό το διάστημα και καλό θα ήταν να μην επαφίεστε σε αυτόν.

ΖΥΓΟΣ

Δύσκολα τα πράγματα για τις προσωπικές σας σχέσεις, που φτάνει μόνο και μια κίνηση ξεμουδιάσματος του αυχένα σας, για να παρεξηγηθείτε και να στηθεί τρικούβερτος καβγάς. Ο Ουρανός απέναντί σας σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη ανατρέπει όλα όσα είχατε βάλει σε μια ομαλή πορεία ή τουλάχιστον έτσι νομίζατε. Επιπλέον κάποια οικογενειακά θέματα θα ανακινήσει και ο Πλούτωνας, ενώ δεν αποκλείονται και προβλήματα στα επαγγελματικά σας. Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας δεν σας αφήνει περιθώρια για υπομονή και όλα κρέμονται σε μια κλωστή, προειδοποιώντας γι αυτά που θα ακολουθήσουν τον Απρίλιο. Προστατέψτε ότι αγαπάτε με κάθε τρόπο και λάβετε επειγόντως μέτρα έκτακτης ανάγκης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη έρχεται να επισημάνει τα κακώς κείμενα της καθημερινής σας διαβίωσης, αυτά που σχετίζονται με τη διατροφή, τις συνήθειες και γενικότερα την υγεία σας. Επιπλέον ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας κοντράρεται σκληρά, μην αφήνοντας γενικότερα διαπραγματευτικά περιθώρια. Φροντίστε τον τρόπο ζωής σας, διαμορφώστε ένα εργασιακό περιβάλλον που θα αισθάνεστε καλά, βάλτε ένα φυτό στο γραφείο σας, ξεκινήστε ένα υγιεινό πρόγραμμα και γενικώς αποτοξινώστε τον εαυτό σας από όσα αρνητικά έχει συσσωρεύσει. Η επιβάρυνση θα φανεί εντονότερα μετά, για αυτό εκμεταλλευτείτε την άνοιξη, υιοθετώντας μια ευεργετική πρακτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρόλο που οι πλανήτες δείχνουν να συνωμοτούν υπέρ σας ακόμα και σε αυτή τη ζόρικη Νέα Σελήνη, θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας και να μην βασίζεστε άλλο στην εύνοια και στην καλή σας τύχη. Ο κυβερνήτης σας Δίας δεν θα σας κάνει άλλες πλάτες γι αυτό συμμαζευτείτε και μπείτε σε ένα πρόγραμμα. Κατά τα άλλα οι ανατροπές στα αισθηματικά θα είναι ευχάριστες έως συναρπαστικές, με ξαφνικές ανακατατάξεις. Θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, να καλουπωθείτε και να αναλάβετε κάποιες ευθύνες. Δώστε έμφαση στις δημιουργικές σας εκρήξεις και βάλτε πλώρη για εποικοδομητικές ενασχολήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρειάζεται κόπος για να κρατήσετε τις ισορροπίες και μάλιστα πολύς, ώστε να μην βρεθείτε αργότερα εκτεθειμένοι. Σκύψτε πάνω σε προβλήματα με συντρόφους και συνεργάτες που διογκώνονται ολοένα και βάλτε ένα τέλος με οποιοδήποτε κόστος. Ο Ουρανός από την άλλη στοχεύει σε ανακατατάξεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Κάντε κινήσεις για να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας, προστατέψτε το συμφέρον σας και αφουγκραστείτε τις προσωπικές σας ανάγκες που είναι πολλές. Μην θυσιάζετε άλλο τη χαρά σας, προχωρώντας σε ότι σας κάνει να αισθάνεστε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τη μία αυτή η Νέα Σελήνη με τη συμμετοχή του κυβερνήτη σας Ουρανού, σας καλεί να συναναστραφείτε πολύ κόσμο, να έχετε διαρκώς επαφές και συζητήσεις, να οργανώσετε σχέδια, να εκφράσετε απόψεις και να καταλήξετε σε μια πολυπόθητη συμφωνία, από την άλλη σας αναγκάζει να κρατάτε πολλά για τον εαυτό σας. Σημαντική διέξοδος για να ξελαμπικάρετε το νου σας είναι οι συχνές μετακινήσεις και ταξίδια, αλλά θα πρέπει να έχετε πάντα υπ όψιν, πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, προσέχοντας να ελιχθείτε σωστά. Χρειάζεστε μια αυστηρή καθοδήγηση του εαυτού σας, που δεν θα αποκλίνει ούτε στιγμή από τις αποφάσεις που θα πάρετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Το παν σε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι να μην παρασυρθείτε υλικά και συναισθηματικά και ξοδέψετε παραπάνω από όσα δεν σας περισσεύουν. Στριμώχνεστε οικονομικά και δεν είναι μόνο αυτό. Θα χρειαστεί να ενεργοποιηθείτε με βίαιη προσαγωγή, για να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να καλύψετε και έκτακτες δαπάνες. Δείξτε προσοχή και στον συναισθηματικό τομέα τον οποίο η αντίθεση Δία – Πλούτωνα διεγείρει, δελεάζοντάς σας να αφεθείτε στην απόλαυση, ξοδεύοντας και χρήματα. Βάλτε σε τάξη τον συναισθηματικό σας προϋπολογισμό και φροντίστε να μη μείνετε χωρίς αποθέματα. Ενεργήστε για το καλό σας.

 Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ'  άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved