Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Μαρτίου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 1η Μαρτίου έως 30 Μαρτίου 2014.

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Μαρτίου

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας, το έτος, όπως και ο μήνας, για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου έγινε 1/3, 10:00 ώρα Ελλάδας.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Κάποια άτομα είναι πιθανόν να πουν ή να κάνουν κάτι που θα σας αναστατώσει. Παρ' όλα αυτά, θα ήταν εξαιρετική κίνηση από την πλευρά σας να μην παρασυρθείτε και ανταποκριθείτε στις προκλήσεις τους αμέσως αλλά να έχετε τα μάτια σας και τα αφτιά σας ανοιχτά. Η ενασχόληση μαζί τους θα σας προκαλέσει απόσπαση της προσοχής από σοβαρότερα θέματα. Όποια διαταραχή κι αν προκύψει, καλό θα ήταν να μη βιαστείτε για να προετοιμαστείτε να την αντιμετωπίσετε κατάλληλα. Αυτό που προέχει αυτό το μήνα είναι να παραμείνετε σταθεροί στο στόχο σας. Μόνο έτσι θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε, έστω και αν υπάρχουν κάποιοι που δεν το θέλουν.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Καμιά φορά λέτε τα λάθος πράγματα στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Είτε μέσα στη σχέση είτε όταν προσπαθείτε να προσεγγίσετε κάποιο άτομο, αναγκάζεστε να πάρετε πίσω ή να επεξηγήσετε ό, τι είπατε γιατί καταλήγει σε παρεξήγηση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αρκείστε στο να εκφράζετε τα συναισθήματά σας έτσι όπως είναι και που και που να του υπενθυμίζετε ότι το βρίσκετε αξιολάτρευτο και δε θέλετε να το πληγώνετε εξαιτίας αυτής σας της αδυναμίας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η ενασχόληση με κάποιες λεπτές καταστάσεις, στα επαγγελματικά σας αυτό το μήνα μπορεί να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα. Βέβαια, σαν χαρακτήρες, αν όλα κυλούσαν συνεχώς ομαλά, θα αναρωτιόσασταν και θα βαριόσασταν αλλά αντιμετωπίζοντας μια δυσκολία, νιώθετε την αδρεναλίνη σας να ανεβαίνει και το θεωρείτε πρόκληση να την ξεπεράσετε.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όταν κάνετε σχέδια στα οικονομικά σας, να είστε λίγο επιφυλακτικοί, αλλά όχι υπερβολικά προσεκτικοί. Μπορείτε να πάρετε ένα μικρό ρίσκο προκειμένου να αυξήσετε τα χρήματά σας αλλά να υπολογίζετε και κάποιες παγίδες που ίσως σας βγάλουν εκτός στόχου. Δώστε βάση στις συμβουλές ατόμων που έχουν περισσότερη εμπειρία στην διαχείριση χρημάτων.


ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ της σύγχυσης και του δημιουργικού χάους κι εσείς θα βρεθείτε στη μέση, καθώς υπάρχουν εκείνοι που σας λένε ότι θα πρέπει να είστε περισσότερο οργανωμένοι και να υπάρχει γύρω σας τάξη για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάτι έκτακτο που πιθανόν να προκύψει. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι όταν όλα είναι εντάξει δε σας δημιουργούν την περιέργεια να ανακαλύψετε τίποτα καινούργιο. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό για σας τον τρέχοντα μήνα είναι αυτό που θα επιλέξετε να εξυπηρετεί στους στόχους σας. Και βέβαια για να τους καταφέρετε, πρέπει πάνω από όλα να τους έχετε καθορίσει...
ΕΡΩΤΙΚΑ: Όταν νιώθετε αμφιβολίες σε ερωτικά θέματα, να θυμάστε ότι οι φόβοι σπάνια γίνονται πραγματικότητα. Τι είναι αυτό που σας κάνει να αμφισβητείτε την αγάπη που έχετε; Αν είστε αδέσμευτοι, τι είναι αυτό που σας κάνει να αναρωτιέστε, αν είστε στο σωστό δρόμο, ώστε να βρείτε την αληθινή αγάπη; Δώστε στον εαυτό σας θετική ενθάρρυνση και πιστέψτε ότι σύντομα θα βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι συνάδελφοί σας αναρωτιούνται πώς κάνατε τόσα πολλά ενώ αυτοί πηγαίνουν πάνω κάτω και δεν μπορούν να βγάλουν άκρη. Μπορείτε να τους υπενθυμίσετε ότι είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχετε αναλάβει και δεν τρέχετε να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε προκύπτει. Όχι ότι η προσοχή σας δεν αποσπάται αλλά τουλάχιστον ορίζετε το μέχρι ποιο σημείο θα το αφήσετε να συμβεί.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το να προσέχετε λίγο παραπάνω τα οικονομικά σας δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνει επώδυνο. Αν αισθάνεστε ότι τα προσωπικά σας έξοδα έχουν φτάσει στο σημείο όπου δεν μπορείτε να τα συμμαζέψετε, τότε πρέπει να ανακτήσετε τον έλεγχο. Αυτό δε σημαίνει ότι θα αρχίσετε να περικόπτετε τα πάντα. Χρειάζεται όμως να δείτε ποια από αυτά είναι όντως αχρείαστα.


ΤΙΓΡΗ

ΓΕΝΙΚΑ: Γνωρίζετε ότι άμα παίζετε με τη φωτιά υπάρχει ο κίνδυνος να καείτε. Ωστόσο, χωρίς τη φλόγα και τη ζεστασιά που σας δημιουργεί έχετε την αίσθηση ότι είστε ψυχροί. Δε σας αρέσει η σταθερότητα γιατί πιστεύετε ότι η ζωή είναι βαρετή κι ανούσια. Εσείς θέλετε να νιώθετε ζωντανοί και ακμαίοι γι' αυτό μπλέκεστε και σε διάφορες έντονες καταστάσεις. Δεν είναι λοιπόν περίεργο να αναζητάτε αυτό το μήνα κάτι εκρηκτικό. Αν παρ' όλα αυτά αισθάνεστε πολύ τολμηροί, βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει κάποια απόσταση ασφαλείας. Μπορείτε να βιώσετε την έξαρση έμμεσα κι όχι να ανάψετε εσείς τη φωτιά. Έτσι μόνο θα απολαύσετε τα αποτελέσματα.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Μπορεί να έχετε κάποιες τυχερές στιγμές στα ερωτικά σας αυτό το μήνα, αλλά η τύχη από μόνη της δεν μπορεί να κάνει τα πάντα. Για να κερδίσετε την καρδιά ενός ατόμου που θέλετε, θα πρέπει να αποκτήσετε μια επαφή, μια επικοινωνία μαζί του. Εάν αισθάνεστε ευνοημένοι από τη σχέση που έχετε, πείτε στο αγαπημένο σας πρόσωπο πόσο το εκτιμάτε και χαίρεστε που το έχετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είστε έτοιμοι να γίνετε λίγο πιο τολμηροί και να δοκιμάσετε κάποια νέα τακτική. Ωστόσο, εκείνοι που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας ενδέχεται να έχουν ενδοιασμούς ή αντιρρήσεις με την εφαρμογή των ασυνήθιστων μεθόδων σας. Για να τους πείσετε ότι μπορείτε να έχετε θετικά αποτελέσματα, θα πρέπει να τους δείξετε πως θα ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους, σε περίπτωση που τα πράγματα πάνε στραβά.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι παρορμητικές αγορές που σας έκαναν να νιώθετε καλά, γίνονται ο εφιάλτης σας όταν αρχίζετε και μετράτε τα χρήματα που πρέπει να πληρώσετε σε άλλες υποχρεώσεις και βλέπετε ότι τα μετρητά σας μειώνονται δραματικά. Η ανάγκη που αισθάνεστε να αποκτήσετε καινούργια πράγματα θα εξασθενίσει πολύ γρήγορα, όταν θα εξετάσετε κατά πόσον είναι πραγματικά καλή η ιδέα να ξοδεύετε συνέχεια.


ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Πώς θα νιώθατε αν είχατε ένα μαγικό λυχνάρι, το τρίβατε και πεταγόταν ένα τζίνι που θα πραγματοποιούσε μια μεγάλη επιθυμία σας; Το τζίνι πιθανόν να σας πραγματοποιήσει ακόμη τρεις ευχές. Σε αυτή την περίπτωση τι θα κάνετε; Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο τι θα ευχηθείτε. Σίγουρα δε θα ζητούσατε να σας λύσει ένα πρόβλημα που μπορείτε και μόνοι σας να το κάνετε για να μην σπαταλήσετε μια ευχή. Θα τολμούσατε όμως να ζητήσετε κάτι πάρα πολύ μεγάλο ή θα φοβόσασταν; Μήπως αναρωτιόσασταν αν το αξίζετε ή ότι χρειάζεστε κι άλλο χρόνο για να μην αποφασίσετε βιαστικά; Φανταστείτε ακόμα ότι αντί για τζίνι από το λυχνάρι έβγαινε ένας γέρος σοφός. Μαντεύετε τι θα σας έλεγε; Θα έλεγε, λοιπόν, να φροντίσετε να κάνετε μόνοι σας τα όνειρά σας πραγματικότητα.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Έχετε την σχέση που επιθυμείτε; Ακούστε τον χτύπο της καρδιάς σας κι ίσως πάρετε την απάντηση που ψάχνετε. Δεν χρειάζεται να ρωτήσετε κάποιον άλλο ή να συγκρίνετε την ερωτική σας ζωή με τη δική του. Αν αισθάνεστε ότι πρέπει να την αλλάξετε, τότε αποδεχτείτε το αλλά μαζί με αυτό να αποδεχτείτε ότι πρέπει να αλλάξουν και κάποια στοιχεία του εαυτού σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν δεν είστε τόσο ικανοποιημένοι με την καριέρα σας, τότε αντί να χάνετε χρόνο με το να φαντάζεστε διάφορα, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να την αλλάξετε προς το καλύτερο. Οι ευσεβείς πόθοι μπορεί να σας κάνουν να χαμογελάτε αλλά η πρακτική σκέψη και η λήψη μέτρων είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είστε κι εσείς από εκείνους που θέλουν να κερδίσουν ένα μεγάλο ποσό έτσι ώστε να μη χρειαστεί ξανά να ανησυχήσετε για τα χρήματα. Ωστόσο, τότε πιθανόν να αναρωτιόσασταν αν οι άνθρωποι που είναι γύρω σας ή προσπαθούν να γίνουν φίλοι σας σκέφτονται μόνο τα λεφτά σας. Αυτό που είναι πραγματικά πολύτιμο, δεν μετριέται πάντα με χαρτονομίσματα και κέρματα.


ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Είστε καλοί στο να δίνετε συμβουλές και μπορείτε να εντοπίσετε εναλλακτικές που άλλοι δεν βλέπουν. Όταν όμως χρειάζεται να ακούσετε εσείς μια συμβουλή, δεν είστε τόσο καλοί. Μπορεί να προτιμάτε να δίνετε πράγματα παρά να λαμβάνετε. Υπάρχουν φορές που σας έχει εξυπηρετήσει να μην ακούτε ορισμένους ανθρώπους γιατί γνωρίζετε ότι, παρά τις καλές τους προθέσεις, αυτά που σας λένε δεν σας είναι χρήσιμα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και εκείνοι που είναι γνώστες και που αξίζει να ακούσετε, αλλά δεν είναι το είδος των ανθρώπων που θα σας αναγκάσουν να ακούσετε τη γνώμη τους κι αυτός είναι πιθανόν ο λόγος που πρέπει να τους δώσετε σημασία. Σκεφτείτε ποιος είναι ο πιο καλός σύμβουλος και ζητήστε τη βοήθειά του, αν χρειάζεται.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν αναρωτιέστε γιατί είστε άτυχοι στην αγάπη ή δεν μπορείτε να βρείτε ικανοποίηση, πάρτε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι είναι αυτό που ψάχνετε γιατί κι εκεί μπορεί να χρειάζεστε κάποια συμβουλή. Αναζητάτε όντως την αγάπη ή το πάθος; Μπορείτε να διακρίνετε ποιος είναι ο κατάλληλος να σας την προσφέρει; Ή, αν είστε σε μια σχέση, διατηρείτε το ερωτικό στοιχείο ζωντανό;
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Φανταστείτε να μπορούσατε να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο και να μιλήσετε... μαζί σας. Τί συμβουλές θα δίνατε σε αυτή τη νεαρή και ευαίσθητη εκδοχή του εαυτού σας; Το πιο πιθανό είναι να λέγατε ότι πρέπει να έχει ηθικές αξίες, να βρει κάτι που θα τον κάνει ευτυχισμένο και θα ταιριάζει στην προσωπικότητά του. Οποιαδήποτε από αυτές τις συμβουλές εσείς τις τηρείτε σήμερα;
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ζητήστε τη συμβουλή ενός ειδικού να σας βοηθήσει στα οικονομικά σας. Ακόμα κι αν ήδη ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα περιουσιακά σας στοιχεία, υπάρχουν τρόποι και χρήσιμα μυστικά που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και που μόνο κάποιος που ασχολείται με αυτά γνωρίζει να σας πει.


ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Το να ελέγξετε τα δεδομένα σας είναι υψίστης σημασίας αυτό το μήνα. Μπορείτε να θυμάστε μόνο ένα μέρος από κάτι που ειπώθηκε ή κάτι που πήρε το μάτι σας. Η μνήμη σας δεν είναι καλή και σας δημιουργεί αμφιβολίες. Προσπαθείτε να ξαναθυμηθείτε ό, τι μπορείτε και συνεχώς νιώθετε ότι σας ξεφεύγουν πράγματα μεγάλης σημασίας. Εφόσον έχετε πολλά στο μυαλό σας αυτό το μήνα, είναι λογικό κάποια να είναι μπερδεμένα μέσα σας. Από τη στιγμή που γνωρίζετε ότι πιθανόν να κάνετε λάθος, δεν μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε είδος απόφασης, χωρίς να επαληθεύσετε με ακρίβεια αυτά που ξέρετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να βρείτε το μονοπάτι που σας οδηγεί σε όλες τις λεπτομέρειες.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Με το να είστε υπερβολικά σχολαστικοί στη σχέση είναι σαν να ρίχνετε έναν κουβά κρύο νερό πάνω στα καυτά συναισθήματα. Πιστέψτε ότι δεν χρειάζεται το ταίρι σας να κάνει πράγματα με ένα συγκεκριμένο τρόπο για να είστε ευτυχισμένοι. Αν είστε ελεύθεροι, σκεφτείτε μήπως έχετε ανεβάσει πολύ τον πήχη γι' αυτό και δεν μπορεί κάποιο άτομο να μπει στη ζωή σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν σας ζητηθεί να ερευνήσετε κάποιες λεπτομέρειες σε ένα θέμα ίσως είναι καλύτερα να μεταβιβάσετε ένα μέρος σε κάποιον άλλο που είναι το πιο κατάλληλο πρόσωπο να ασχοληθεί με ορισμένα λεπτά σημεία. Δεν θα κερδίσετε πολλά, αν καταπιάνεστε με όλες τις υποθέσεις της δουλειάς. Οι ικανότητές σας αποδεικνύονται, όταν κάνετε αυτά που έχετε μάθει και ξέρετε καλύτερα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ίσως έχετε κάνει κάποιο λάθος που αφορά στη διαχείριση των χρημάτων σας αλλά ευτυχώς δεν είναι μεγάλο. Πιθανόν να μην επωφεληθήκατε μιας καλύτερης προσφοράς σε μια αγορά ή ένα δάνειο. Σκεφτείτε όμως ότι όποια απόφαση και να πάρετε στα οικονομικά σας θα αποδειχτεί είτε σωστή επιλογή είτε μια ευκαιρία να βιώσετε μια εμπειρία που αργότερα θα σας φανεί χρήσιμη.


ΑΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι υπάρχει μια αόρατη κλωστή που συνδέει όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι γραφτό να συναντηθούν σε αυτή τη ζωή. Δεν γνωρίζει κανείς ότι κάτι τους δένει, μέχρι να εμφανιστούν μπροστά του μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Κάποιο δέσιμο είναι διαρκείας, μερικά είναι εφήμερα και είναι κι αυτά που δημιουργούνται για ένα λόγο, μετά συμβαίνει ένα γεγονός και τότε σπάνε και οι δυο πλευρές απομακρύνονται. Όταν σκέφτεστε τους δικούς σας ανθρώπους ίσως πιστεύετε ότι τους φίλους σας τους έχετε επιλέξει αλλά τους συγγενείς σας, όχι. Μήπως όμως κι αυτούς τους έχετε επιλέξει ασυνείδητα; Αν κάποιοι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τη ζωή σας, δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να τους κρατάτε στον κύκλο σας. Πιθανόν να υπάρχει λόγος που προχώρησαν. Σκεφτείτε ότι δημιούργησαν μια κενή θέση για να χωρέσει ένας άλλος, καινούργιος.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Η τύχη σας χτυπά την πόρτα στα αισθηματικά σας και πρέπει να της ανοίξετε. Αν είστε ελεύθεροι, τότε μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια που έχετε με το να συχνάζετε σε χώρους όπου θα σας δοθεί η δυνατότητα να συναντήσετε νέα πρόσωπα. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση μπορείτε να αναλογιστείτε πόσο ευτυχισμένοι είστε που έχετε βρει τον έρωτα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν αισθάνεστε ότι η δουλειά σας λειτουργεί σαν περιστρεφόμενη πόρτα που στέλνει κάποιους συναδέλφους σας έξω και φέρνει μέσα κάποιους άλλους, νέους, ίσως να αναρωτιέστε μήπως ήρθε και για σας η ώρα να περάσετε το κατώφλι της και απειλείστε από κάποιον που προσπαθεί να μπει μέσα. Προτού κάνετε οποιοδήποτε είδος παραχώρησης στην καριέρα σας, σκεφτείτε τι θέλετε, όχι μόνο όσον αφορά στον μισθό, αλλά και από την άποψη της ικανοποίησης που παίρνετε από την ίδια την εργασία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ό, τι κερδίζεται είναι γραφτό να ξοδευτεί. Μετά την πληρωμή των λογαριασμών και την κάλυψη κάποιων εξόδων, ενδεχομένως να σας περισσέψει ένα ποσό. Θα ήταν λογικό ένα μέρος του να το φυλάξετε γιατί μπορεί να σας φανεί χρήσιμο σε μια άλλη χρονική στιγμή. Με το να αποταμιεύετε τακτικά, ασκείστε στην αυτοπειθαρχία να ξοδεύετε με μέτρο.


ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Σας προσελκύει αυτό που είναι περίπλοκο και την ίδια στιγμή αναρωτιέστε γιατί δεν κάνετε την εύκολη επιλογή. Αν κάποιος σας ρωτούσε, αν σκόπιμα κάνετε τη ζωή σας δύσκολη, θα του απαντούσατε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί αντιμετωπίζετε δυσκολίες πολύ σπάνια. Όταν όμως παρουσιάζονται, υπάρχουν και εκείνοι που κάνουν ό, τι μπορούν για να τις αποφύγουν ίσως γιατί γνωρίζουν ότι κάποιοι σαν εσάς θα έρθουν και θα διευθετήσουν ό, τι επιπλοκές αφήνουν πίσω τους. Επειδή ένα πρόβλημα παρουσιάζεται σε σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει εσείς να το λύσετε. Αν κάποιος έρθει σε σας με ένα θέμα, θα κάνετε ό, τι μπορείτε να τον βοηθήσετε, σκεφτείτε όμως ότι θα ήταν και για το καλό του και για το δικό σας καλό, αν δεν κάνατε τίποτα, παρά μόνο να τον ενθαρρύνετε να το λύσει ο ίδιος για να αποκτήσει έτσι την εμπειρία.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Η αγάπη πολλές φορές είναι περίπλοκη, αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Μπορεί επίσης να είναι και πολύ απλή, αν εσείς το επιλέξετε. Το να κατανοήσετε τι σημαίνει αγάπη είναι κάτι που θα σας πάρει μια ζωή και άλλο τόσο για να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχό της, και αν... Όμως δεν χρειάζεται να ξέρετε τα πάντα για να μπορέσετε να απολαύσετε τα δώρα της.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν είναι και τόσο δύσκολο να πάρετε μια ιδέα και να την κάνετε πολύ πιο περίπλοκη. Απαιτεί όμως υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων το να πάρεις κάτι περίπλοκο και να το μετατρέψεις σε κάτι πολύ απλό που ο καθένας μπορεί να καταλάβει. Αν είστε τόσο έξυπνοι, μην κάνετε τα πράγματα πιο δύσκολα, αντ' αυτού βρείτε τρόπους να τα απλοποιήσετε.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δε χρειάζεται να αντιμετωπίζετε μόνοι σας δύσκολα οικονομικά θέματα. Αναζητήστε κάποιον αρμόδιο να σας βοηθήσει να κάνετε σωστές επιλογές για το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τι θα αποταμιεύσετε και τι θα ξοδέψετε. Δεν πρέπει να γίνεστε σφιχτοχέρηδες, αν υπάρχουν τρόποι να αυξήσετε τα χρήματά σας.


ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αισθάνεστε στο στοιχείο σας όταν βρίσκεστε σε μια κατάσταση που άλλοι θεωρούν δύσκολη. Αυτό που οι άλλοι θέλουν να αποφύγουν για εσάς είναι κάτι το οποίο σας εγείρει νοητικά, συναισθηματικά ή σωματικά. Η ζωή δεν θα ήταν τόσο ενδιαφέρουσα, αν δεν υπήρχαν κάποιοι απαιτητικοί χαρακτήρες και καταστάσεις για να δοκιμάσετε τα όριά σας. Γνωρίζετε πολύ καλά για το τι είστε ικανοί. Αν κάποιος προσπαθήσει να σας πείσει να μην κάνετε μια συμφωνία ή αλλαγή, επειδή θα είναι πολύ επίπονη, πρέπει να υποψιαστείτε ότι μάλλον δεν είναι σε θέση ή δεν επιθυμεί να χειριστεί το θέμα. Δεδομένου ότι ψάχνετε από μια διαφορετική οπτική γωνία, δεχτείτε το ως πρόκληση για να αποδείξετε τις δυνατότητές σας.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Η αγάπη είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να παίξετε για να κερδίσετε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι, όταν υπάρχει ένα κομμάτι μυστηρίου στον έρωτα, σας διεγείρει. Αν το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεστε σας αφήνει να αναρωτιέστε, τότε αυτό ενισχύει τον ενθουσιασμός σας. Μια σχέση όμως δεν πρέπει να σας δημιουργεί ανταγωνισμό. Όποιο παιχνίδι και να παίζεται, να σκέφτεστε ότι θα το κερδίσετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το να αναλαμβάνετε καθήκοντα που οι συνάδελφοί σας αποφεύγουν επισταμένως, πιθανόν να σας οδηγήσει στο να κερδίσετε έξτρα πόντους. Δεν φοβάστε να εργαστείτε σκληρά, αλλά επίσης ξέρετε ότι μπορείτε να βρείτε μια φόρμουλα για να δουλέψετε έξυπνα. Υπενθυμίστε τους ότι ξέρουν ήδη το μυστικό της επιτυχίας σας και απλά πρέπει να το βάλουν σε εφαρμογή, σε συνδυασμό όμως με τη σκληρή δουλειά.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είτε πρόκειται για μια σημαντική αγορά ή κάποιου είδους νέες επενδύσεις, το να επιχειρήσετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει σας τρομάζει. Παρ' όλα αυτά, μόνο αν πάρετε ένα ελεγχόμενο ρίσκο μπορείτε να κερδίσετε παραπάνω. Ίσως υπάρχουν άτομα γύρω σας που είναι απαισιόδοξα με τις πιθανότητες να τα καταφέρετε, εσείς όμως εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.


ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Κανείς δεν θα σχηματίσει άσχημη εικόνα για σας, αν αποχωρήσετε από ένα καυγά. Ίσως έχετε την τάση να γίνεστε λίγο σκληροί με τον εαυτό σας και να λέτε ότι θα πρέπει να υψώσετε το ανάστημά σας. Υπάρχει κατά την άποψή σας σοβαρός λόγος για να δώσετε αυτή τη μάχη; Ακόμα κι αν είστε οπλισμένοι με όλα τα σωστά επιχειρήματα και φράσεις για να κερδίσετε, ίσως πρέπει να εξετάσετε αν αξίζει αυτή η νίκη. Ακόμα κι αν δεν είστε εσείς αυτοί που ξεκίνησαν τη φιλονικία, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσετε. Ξεκαθαρίστε τους ότι δεν μπορείτε να ακολουθήσετε το σκεπτικό τους. Πιθανόν να εκπλαγούν από τη στάση σας. Ξέρετε ότι έχετε πιο σημαντικά πράγματα να κάνετε και δεν χρειάζεται να τρώτε το χρόνο σας.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Ίσως επιλέξετε να αφήσετε το άλλο σας μισό να κερδίσει σε μια διαφωνία. Κατ' αρχάς θα αισθανθεί έκπληξη που δεν θέλετε να μαλώσετε μαζί του και πάτε πάσο. Είχε στηρίξει όλα του τα επιχειρήματα, είχε πιθανόν ετοιμάσει και τι θα σας πει κι εσείς του αφαιρέσατε τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσει. Επιλέγοντας να μην κερδίσετε, είστε στην ουσία περισσότερο κερδισμένοι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Όταν προτείνονται διάφορες περίεργες ιδέες στο χώρο εργασίας, επιλέγετε να τις ακούσετε προσεκτικά ενώ άλλοι βιάζονται να τις απορρίψουν. Πιθανόν να υπάρχουν λόγοι για να διαφωνήσετε με ορισμένα από αυτά που θα συζητηθούν, όπως επίσης και άλλοι για να συμφωνήσετε. Δέστε τα σημεία που συμφωνείτε, προτού εναντιωθείτε.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά, όταν πρόκειται για χρήματα. Προφανώς, δεν θέλετε να ξοδεύετε περισσότερα απ' όσα βγάζετε. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που έχουν τεράστια ποσά σε τραπεζικούς λογαριασμούς τους, αλλά εξακολουθούν να βιώνουν μια αναταραχή με τα οικονομικά τους. Να θυμάστε ότι η ηρεμία του μυαλού είναι κάτι που δεν μπορείτε να κοστολογήσετε.


ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα μπορείτε να επιτύχετε πάρα πολλά, τόσα που κάποιοι να θα αναρωτιούνται εάν προλαβαίνετε να κοιμηθείτε κιόλας. Ξέρετε όμως ότι δεν τα κάνετε όλα μόνοι σας. Χωρίς τη βοήθεια των ατόμων που εκτελούν τις εντολές σας, δεν θα ήσασταν σε θέση να κάνετε ούτε τα μισά. Θα έπρεπε να αισθάνεστε ευλογημένοι που μπορείτε να υπολογίζετε σε κάποια αξιόπιστα άτομα που καταλαβαίνουν τι πρέπει να γίνει, χωρίς να χρειάζεται να τους πείτε τίποτα. Γιατί, λοιπόν, ανησυχείτε; Ακριβώς επειδή η ανησυχία σας χτυπάει την πόρτα, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να την καλωσορίσετε. Κρατήστε την πόρτα σας κλειστή και πείτε της ότι έχει κάνει λάθος και δεν την χρειάζεστε. Στείλτε το άγχος σας μακριά!
ΕΡΩΤΙΚΑ: Ο μήνας του Λαγού φέρνει ελπίδες στα ερωτικά σας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είστε αισιόδοξοι για την αισθηματική σας ζωή. Όποια και αν είναι η κατάσταση της σχέσης σας, μπορείτε να κάνετε τον Μάρτιο τον πιο ρομαντικό μήνα. Δεν χρειάζονται κεριά και λουλούδια, αν και βοηθούν. Πρέπει να αγκαλιάσετε αυτό που η αγάπη μπορεί να σας προσφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δε γίνεται να αναλάβετε κάτι επιπλέον γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι μόνο εσείς μπορείτε να το ολοκληρώσετε. Σίγουρα δίνετε την εντύπωση ότι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλά αλλά ήδη έχετε φορτωθεί αρκετά. Αν παρατηρήσετε ότι υπάρχουν ορισμένοι συνάδελφοι οι οποίοι καυχιούνται και το θεωρούν εύκολο, τότε δώστε το σε αυτούς για να έχουν με κάτι να ασχοληθούν.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το να ανησυχείτε για το μέλλον σας στα οικονομικά δεν εξαρτάται από το λογαριασμό σας στην τράπεζα. Εάν έχετε άγχος, αισθάνεστε νευρικοί, ανεξάρτητα από το ποσό που έχετε στην άκρη. Ένα μικρό κομμάτι της ανησυχίας σας βοηθά να παραμένετε επιφυλακτικοί και να σκέφτεστε προσεκτικά πριν από τη λήψη μιας απόφασης, όμως μην το παρακάνετε.


ΧΟΙΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, εσείς επηρεάζετε τους άλλους, αυτό το μήνα. Ακριβώς επειδή δεν έχετε την ενθουσιώδη ανταπόκριση που ελπίζατε, δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι γύρω σας δεν δίνουν προσοχή σε αυτό που λέτε. Ίσως περιμένατε να σας αμφισβητήσουν ή να διαφωνήσουν μαζί σας και δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά δεν σημαίνει ότι σας αγνοούν. Υπάρχουν κάποιοι που παίρνουν πολύ σοβαρά αυτά που ακούν γι' αυτό χρειάζεται να αποτραβηχτούν και να τα σκεφτούν ήρεμα. Μόνο όταν έχουν κατανοήσει εντελώς όλα τα σημεία θα είναι έτοιμοι να έρθουν σε σας. Όταν ανταποκριθούν, να θυμάστε να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας για να χειριστείτε τις όποιες απορίες. Φανταστείτε ότι βρίσκεστε στη θέση τους. Όταν καταλάβετε πλήρως την κατάσταση που βρίσκονται, θα πείτε και θα κάνετε τα σωστά πράγματα.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Το αγαπημένο σας πρόσωπο απλώς πηγαίνει με τα νερά σας, επειδή θέλει να αποφύγει τις ενδεχόμενες φουρτούνες. Ενώ εσείς πιστεύετε ότι δεν ρίχνετε το βάρος σας σε άλλα θέματα, ενδεχομένως να βλέπει τα πράγματα τελείως διαφορετικά . Κάντε μια συζήτηση ρωτώντας το πώς αισθάνεται σχετικά με ορισμένες επικείμενες αποφάσεις, οι οποίες πρέπει να παρθούν από κοινού.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Να είστε έτοιμοι να προσφέρετε ενθάρρυνση και υποστήριξη σε εκείνους που εργάζονται στενά μαζί σας. Μια ομαδική εργασία για να είναι παραγωγική πρέπει να υπάρχει το στοιχείο του δούναι και λαβείν σε τακτά χρονικά διαστήματα. Εάν πιστεύετε ότι μια πλευρά θα επωφεληθεί από τη βοήθειά σας, τότε μην φοβάστε να ενταχθείτε.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάνοντας μια φιλανθρωπική δωρεά που αξίζει, είναι πολύ σημαντικό για εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί και θα σας γεμίσει θετικά συναισθήματα. Αν δώσετε χωρίς να περιμένετε να αναγνωριστεί η καλή σας πράξη, δίνετε ουσιαστικά από την καρδιά σας κι αυτό θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό κάρμα.

Διαβάστε επίσης:

-Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

-Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved