Νέα Σελήνη στους Ιχθύες: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Αυτή η Νέα Σελήνη προβλέπεται άκρως μυστηριακή

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Ο Μάρτιος φιλοξενεί δύο Νέες Σελήνες τη μία την 1η του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων και την δεύτερη στις 30/3 στο ζώδιο του Κριού.

Η πρώτη φάση της προβλέπεται άκρως μυστηριακή, ενώ η δεύτερη άκρως εκρηκτική.


Αυτή της 1ης Μαρτίου, πραγματοποιείται στην 11η μοίρα των Ιχθύων στις 10.00 το πρωί και η σύνοδος με τον Ήλιο εναρμονίζεται με τον Δία και τον Ποσειδώνα κυβερνήτες του ζωδίου όπου συντελείται, καθώς και με τον Πλούτωνα.
Στρεφόμαστε εντελώς εσωτερικά, αγγίζουμε βαθιές πτυχές του εαυτού μας, προκαλούμε συνειδησιακούς προορισμούς και βάζουμε το χέρι στην καρδιά και μόνο στην καρδιά, προκειμένου να πράξουμε διάφανα και ειλικρινά.
Ονειροπόληση, νοσταλγία, σεβασμός, κατανόηση, αναγνώριση, αποδοχή, συγκατάβαση, έμπνευση, διαίσθηση, διόραση και πραότητα, είναι όσα χαρακτηρίζουν αυτή τη Νέα Σελήνη, η οποία είναι πολύ σημαντική για τη θωράκιση των αναγκών και των επιθυμιών μας.
Επηρεάζει θετικά όλους, αλλά πολύ περισσότερο τους Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Ταύρους και Παρθένους γεννημένους στο τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου.
Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ανεκτίμητη ως προς την εξάλειψη των απωθημένων μας, που δεν θα πρέπει να βρει σαν υλικό η επόμενη φάση της.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δεύτερου είστε αυτοί που δέχεστε τα πιο αντιφατικά πλανητικά μηνύματα. Αυτή η Νέα Σελήνη όμως, δίνεται σε όλους σαν δώρο εξ' ουρανού, προκειμένου να αντικρίσετε κατάματα, όλα όσα σας πονάνε σαν αγκάθια αφημένα καιρό μέσα σας. Χαλαρώστε και ακούστε την εσωτερική σας φωνή, ξεδιαλύνετε φόβους και ανασφάλειες και συντρίψτε επιτέλους ότι δεν σας αφήνει να χαρείτε τη ζωή σας. Έχετε μια μοναδική ευκαιρία να ισορροπήσετε και επιβάλλεται να το κάνετε, απομονωμένοι και περίσκεπτοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ό, τι σχετίζεται με το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον, μπαίνει σε διαδικασία ιεράρχησης, διαχωρίζοντας τους φίλους από τους γνωστούς και δίνοντας αξία σε κάποιους ανθρώπους που την αξίζουν πραγματικά. Έρχεστε πιο κοντά σε κάποιους ανθρώπους μοιράζοντας μαζί τους συναισθήματα, έχοντας ανάγκη να εξομολογηθείτε πολλά. Ο τρόπος που διασκεδάζετε κρίνεται από βαθύτερες ανάγκες, ενώ πολλοί αποφασίζετε να προσφέρετε στα κοινά με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε. Πολύ καλή περίοδος για εθελοντικές παρουσίες ή συμμετοχή σε ομάδες κοινής ή προσωπικής ωφέλειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνειδητοποιείτε πως ο τομέας καριέρα, επαγγελματικού προσανατολισμού και στόχων, εξυπηρετούν κάποια άλλη ανάγκη σας, αυτή της απόκτησης χρημάτων.
Αυτή η Νέα Σελήνη σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε τους λόγους που θέλετε την αύξηση των οικονομικών σας, βάζοντας στόχους για την επένδυσή τους. Αν δεν έχετε δουλειά, οι ευκαιρίες να φανεί κάτι στον ορίζοντα είναι πολλές, μην πέσετε όμως στην πλάνη πως τα χρήματα δεν θα είναι αρκετά κυνηγώντας κάτι άλλο. Χρειάζεται να οριοθετήσετε λίγο τις επιθυμίες σας και να κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αποβάλλετε το άγχος και την πίεση που νιώθετε, δικαιολογημένα ή μη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας ειδικά οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου, πετώντας σε προορισμούς που ως τώρα στριμώχνονταν μόνο μέσα στη σκέψη και τη φαντασία σας. Αυτή η Νέα Σελήνη προτρέπει να κάνετε ένα όνειρο πραγματικότητα, να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες και να επεκτείνετε τις πνευματικές σας εμπειρίες. Νομικές υποθέσεις ευνοούνται κάνοντας μελετημένες κινήσεις, ενώ έναρξη οποιασδήποτε μορφής γνώσης και αυτογνωσίας καθώς και σχεδιασμός ενός ταξιδιού, θα σας κάνουν να νιώσετε απελευθερωμένοι και πώς κρατάτε πλέον με σιγουριά, τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας.

ΛΕΩΝ

Ανεκτίμητη η προσφορά αυτής της Νέας Σελήνης σε ότι αφορά οικονομικές ανάσες, διευθετώντας με τον καλύτερο τρόπο οφειλές και κάνοντας σημαντικές διαπραγματεύσεις για δάνεια και εκκρεμότητες. Εστιάστε την προσοχή σας στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε καθώς ο ανάδρομος Άρης καταστέλλει τη δράση σας. Δείξτε αποφασιστικότητα χωρίς να προκαλείτε καταστάσεις και ανθρώπους. Το μυστικό είναι να επωφεληθείτε μέσα από συγκυρίες που απλώνονται μπροστά σας και να δεχτείτε χωρίς ενδοιασμούς μια βοήθεια από άλλους, ακόμα και αν σας είναι δύσκολο να την ξεπληρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας ανανεώνονται, το ίδιο και η συναισθηματική σας ζωή, καθώς αυτή η Νέα Σελήνη απέναντί σας υπόσχεται εκπλήξεις και πολλές ενδείξεις. Μην αγνοήσετε κανένα σημάδι και καμία πρόκληση κυρίως από αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες. Έχετε την ευκαιρία να πάτε τις σχέσεις σας ένα βήμα παραπέρα, ενώ αν είστε αδέσμευτοι ακόμα και μια φιλική συναναστροφή, μπορεί να σας οδηγήσει στην αρχή μιας άλλης. Εστιαστείτε στην σύσφιξη των σχέσεών σας και προσπαθήστε να κατανοήσετε την ουσία. Ακούστε τις συμβουλές φίλων και μην τις αγνοήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς που επιδιώκετε ακόμα και στις πιο απλοϊκές κινήσεις σας την αρμονία, μπορείτε σε αυτή τη Νέα Σελήνη να την αγκαλιάσετε σφιχτά, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα που θα σας φέρει σωματική ευεξία και ψυχική γαλήνη. Γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο, αρχίστε Yoga, ψάξτε για εναλλακτικούς τρόπους διατροφής, ξεκινήστε δίαιτα, δωρίστε στον εαυτό σας ένα πρόγραμμα περιποίησης. Επεκτείνετε την αρμονία στο χώρο της δουλειάς και φανείτε υπομονετικοί σε θέματα σχέσεων που βλέπετε να καθυστερούν. Γενικότερα αποβάλλετε κάθε ένταση και προσπαθήστε να διατηρηθείτε σε μια πιο μόνιμη ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα είναι με το μέρος σας, ενώ η τύχη και η εύνοια στρογγυλοκάθονται πλάι σας καθοδηγώντας τα γεγονότα. Αυτή η Νέα Σελήνη σας γεμίζει αισιοδοξία, χαρά και κουράγιο, αισθανόμενοι πως όλα μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε. Καλλιτεχνικές και δημιουργικές ασχολίες προωθούνται θαυμάσια, ενώ σφύζετε από έμπνευση και εκφραστικότητα. Ο έρωτας σας δείχνει το πιο γοητευτικό και δοτικό του πρόσωπο απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές, ενώ νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή των αδέσμευτων. Κάντε μια νέα αρχή, αρκεί να δηλώσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια εποχή που αισθάνεστε πως θέλετε να κάνετε αλλαγές και αυτή η Νέα Σελήνη σας καθοδηγεί μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή το σπίτι το οποίο ζείτε. Συζητήστε με τους δικούς σας ανθρώπους ή τους συγκατοίκους σας, αρπάζοντας την ευνοϊκή ευκαιρία να διαμορφώσετε το χώρο σας ή να αλλάξετε τόπο κατοικίας. Επενδύστε σε αυτόν τον τομέα, καθώς και σε κινήσεις που αφορούν ακίνητα και περιουσία. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς αυτό το διάστημα να αισθάνεστε καλυμμένοι και πλήρεις, εξασφαλίζοντας ένα περιβάλλον διαμονής σαν καταφύγιο για όλα τα άλλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητά σας αλλάζει προς το καλύτερο, έχοντας την ευκαιρία να απολαύσετε ένα διάστημα καλής επικοινωνίας, μικρών αποδράσεων και απολαυστικών επαφών, με κοντινά και οικεία πρόσωπα. Εκείνο που πρέπει να εκμεταλλευτείτε σε αυτή τη Νέα Σελήνη, είναι το κέντρισμα των ενδιαφερόντων σας και ότι αφορά τον γραπτό και προφορικό λόγο.
Το να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι πραγματικά επιδιώκετε από αυτούς, είναι πολύ σημαντικό βήμα στη διαμόρφωση της καθημερινής σας ζωής, γι αυτό προσέξτε τι λέτε και πώς το λέτε, ώστε να έχετε τα επιθυμητά και μόνο αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης τείνετε να πιστέψετε πως το χρήμα είναι το παν, αν όχι για μια ευτυχισμένη ζωή, τουλάχιστον όμως απαλλαγμένη κατά πολύ από έγνοιες.
Η ανάγκη σας να τσεκάρετε τα οικονομικά σας είναι τόση ώστε να σας προσφέρει διεξόδους που δεν είχατε ως τώρα φανταστεί. Συνειδητοποιείτε πως όταν μπορείτε να ξοδέψετε χρήμα, μπορείτε και να αισθάνεστε συναισθηματική κάλυψη. Το σίγουρο είναι πως θα βάλετε κάτω τα δεδομένα, ψάχνοντας για ένα υπόλοιπο που θα επενδύσετε, προκειμένου να αισθανθείτε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα πρέπει να τη θυμάστε για πολύ καιρό, εφόσον οι ευκαιρίες που σας προσφέρει είναι σπάνιες και δυσεύρετες.
Ξεκινήστε λοιπόν χωρίς φόβο και με πολύ πάθος κάθε τι που έχετε στο μυαλό σας, κάντε αυτό που επιθυμείτε, αλλάξτε όσα επιθυμείτε και δηλώστε ανανεωμένοι και κατακτητές των ονείρων σας. Ο έρωτας, η χαρά, η δημιουργία, η έμπνευση, είναι σε απογείωση. Οι αλλαγές είναι δεδομένες, τόσο που ακόμα και αν μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα, θα συμβούν από μόνες τους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved