Προβλέψεις Ταρό Μαρτίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Μάρτιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Μαρτίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
ΧΙ ΔΥΝΑΜΗ

Προσχεδιασμένη δράση!

Γενικά: Εκμεταλλευτείτε αυτό το μήνα για να αλλάξετε ό,τι δεν πάει καλά στη ζωή σας. Αν το αποφασίσετε και στη συνέχεια κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, θα έχετε κερδίσει τη μισή μάχη.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι σκεφτείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας και σταματήστε να δηλητηριάζετε τη σχέση σας με τον εγωισμό σας. Αν είστε μόνοι θα ζήσετε παθιασμένες ερωτικές καταστάσεις, με ημερομηνία λήξης.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα αντί να παίζετε κρυφτούλι με τα προβλήματα σκεφτείτε καινούργιους τρόπους να τα αντιμετωπίσετε Η παθητικότητα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας.
Οικονομικά: Αυτή την περίοδο δοκιμάστε την τύχη σας στα τυχερά παιχνίδια, προσοχή όμως μην το παρακάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧΙΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Ένα τοπίο στην ομίχλη!

Γενικά: Αυτό το μήνα η ομίχλη που καλύπτει τις σκέψεις και τις προτιμήσεις σας δεν σας βοηθά να πάρετε θέση σε αυτά που σας απασχολούν, με αποτέλεσμα να μεταθέτετε αυτά που πρέπει να γίνουν αργότερα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι επειδή δεν αντέχετε τις αντιπαραθέσεις, αφήνετε το μελάνι σας για να θολώσετε τα νερά και μετά το βάζετε στα πόδια. Οι αδέσμευτοι κρατήστε μικρό καλάθι και μην προκαλείτε την τύχη σας.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα μην επιτρέπετε να σας εκμεταλλεύονται. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους είναι μια πρόκληση για σας, για να βάλετε επιτέλους τα όρια σας.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα οι υποχρεώσεις σας τρέχουν και εσείς ανοίγετε νέα μέτωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Μην αφήνετε το παρελθόν να σας καθηλώνει!

Γενικά: Αυτό το μήνα αντί να παλεύετε κόντρα στις αντιξοότητες θα ήταν καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Μην σπαταλάτε το παρόν σας, καθηλωμένοι στο παρελθόν.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι νοιώθετε σαν παροπλισμένο καράβι. Κάντε τον απολογισμό σας και προχωρήστε παρακάτω. Οι αδέσμευτοι μην ξεχνάτε ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα είστε σε τροχιά αλλαγών. Πιστέψτε στις δυνάμεις σας, δείτε τι επιλογές έχετε και γυρίστε σελίδα. Η αδράνεια σας εγκλωβίζει.
Οικονομικά: Τα οικονομικά σας θα εξελιχθούν με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικές επιλογές και διπλωματία!

Γενικά: Αυτό το μήνα όλα εξαρτώνται από τους χειρισμούς και τις προσωπικές σας επιλογές. Με όπλο σας τη διπλωματία μπορείτε να φέρετε τα πράγματα στο σημείο που θέλετε.
Αισθηματικά:
Οι δεσμευμένοι αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις για ψύλλου πήδημα και τα όποια εμπόδια θα ξεπεραστούν. Οι ελεύθεροι αν ονειρεύεστε μια σχέση με ερωτικό πάθος καλά θα κάνετε να την ξεχάσετε.
Επαγγελματικά: Το κλειδί της επαγγελματικής σας επιτυχίας κρύβεται στην ομαδική δουλειά και τις συνεργασίες. Οι έξυπνοι χειρισμοί, η μετριοπάθεια και η σύνεση θα λειτουργήσουν επιβοηθητικά.
Οικονομικά:
Στον οικονομικό τομέα εκεί που πάτε να ξεμείνετε από χρήματα, όλο και κάτι γίνεται.

ΛΕΩΝ
XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Εντάσεις, ανατροπές και παρεξηγήσεις!

Γενικά: Αυτό το μήνα αναζητάτε σχέσεις και συνεργασίες που θα τονώσουν το ηθικό σας. Οι τεταμένοι ρυθμοί σας όμως δημιουργούν εντάσεις, ανατροπές και παρεξηγήσεις.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι προσέξτε τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε γιατί υπάρχει κίνδυνος να σας βάλουν σε πειρασμό. Οι αδέσμευτοι με τον ερωτισμό και τη σεξουαλικότητα σας στο ζενίθ, θα ζήσετε σχέσεις πάθους και λάθους.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει η τάση να λειτουργήσετε παρασκηνιακά, προκειμένου να ικανοποιήστε τη δίψα σας για προβολή και εξουσία.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα περιορίστε την καταναλωτική σας μανία γιατί θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΠΥΡΓΟΣ XVI

Τίποτα δεν είναι δεδομένο!

Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας απρόβλεπτος, εκρηκτικός και ανατρεπτικός. Τίποτε δεν είναι δεδομένο και εκεί που θα νομίζετε ότι όλα είναι τακτοποιημένα θα χρειαστεί να ξαναρχίσετε από την αρχή.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι είναι καιρός να αντιμετωπίσετε πράγματα που έχουν συσσωρευτεί καιρό και τώρα είναι έτοιμα να εκραγούν. Όσοι είστε μόνοι θα χορτάσετε απολαύσεις, δεν θα μπορέσετε όμως να επενδύσετε σε κάτι σταθερό.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις. Νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας και δεν αποκλείεται να αλλάξετε και αντικείμενο εργασίας.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα αποφύγετε ό,τι δεν είναι νόμιμο γιατί υπάρχει κίνδυνος να έρθει στην επιφάνεια και να μπλέξετε άσχημα.

ΖΥΓΟΣ
XVII ΑΣΤΕΡΙ

Προσωπικές επιλογές!

Γενικά: Αυτό το μήνα όλα είναι υπέρ σας και υπάρχουν πολλές προοπτικές τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα. Επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας και δείτε με αισιοδοξία το αύριο.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα έθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας και θα κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Αν είστε ελεύθεροι μια ξαφνική γνωριμία θα σημάνει την έναρξη μιας καινούργιας περιόδου για τη ζωή σας.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα το κλειδί της επιτυχίας σας είναι οι επαφές σας με νέα πρόσωπα. Θα δεχτείτε προτάσεις που θα συμβαδίζουν με τις προσδοκίες σας.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα, όλα θα πάνε καλύτερα. Μια ανέλπιστη βοήθεια σας ανακουφίζει προσωρινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Μην πιστεύετε σε ό,τι σας τάζουν!

Γενικά: Αυτό το μήνα στηριχτείτε στη δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας και όχι σε τρίτους, γιατί πολλά από αυτά που σας έχουν τάξει θα μείνουν στα λόγια.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι νοιώθετε σαν ένα καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί. Οι αδέσμευτοι αν δεν ελευθερωθείτε από το παρελθόν δεν θα μπορέσετε να αφεθείτε σε έναν καινούργιο έρωτα.
Επαγγελματικά: Κάτι καινούργιο στον τομέα της εργασίας σας θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Μη διστάσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας, αλλά και να ρισκάρετε.
Οικονομικά: Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε έκτακτα έξοδα για το σπίτι ή την οικογένεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Όλα τα βλέμματα επάνω σας!

Γενικά: Αυτό το μήνα ο δυναμισμός, η αποφασιστικότητα και οι λαμπρές σας ιδέες τραβάνε όλα τα βλέμματα επάνω σας. Συντονίστε τις ενέργειες σας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε την πλήρη υποστήριξη του συντρόφου σας σε ό,τι σχεδιάζετε. Οι αδέσμευτοι ξεχωρίζετε όπου κι αν βρεθείτε με το χιούμορ και τον ερωτισμό σας. Οι προσφορές είναι πολλές, δεν έχετε παρά να διαλέξετε.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα με την ευελιξία και τη αξιοζήλευτη στρατηγική που διαθέτετε μπορείτε να πετύχετε με ευκολία οτιδήποτε θέλετε.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα χάρη στη συνετή διαχείρισή σας παίρνετε μια ανάσα ανακούφισης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Να είστε ο εαυτός σας!

Γενικά: Αυτό το μήνα επανεξετάστε τις αποφάσεις σας που είχατε πάρει στο παρελθόν. Είναι σημαντικό να είστε ο εαυτός σας και να λέτε τα πράγματα με το όνομα τους.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι εκμυστηρευτείτε στο ταίρι σας τις σκέψεις και τα αισθήματα σας. Όσοι είστε ελεύθεροι, αισθάνεστε την ανάγκη να δημιουργήσετε από την αρχή ό,τι έχετε χάσει. Συγκεντρωθείτε στο αντικείμενο του πόθου σας.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ένας κύκλος έχει φτάσει στο τέλος του και το μόνο που σας μένει είναι να προχωρήσετε παρακάτω. Όσο κι αν σας αναστατώνουν οι αλλαγές αντιμετωπίστε τις με ψυχραιμία.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα μην αφήνετε εκκρεμότητες γιατί σύντομα θα τις βρείτε μπροστά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Οι προσπάθειές σας ανταμείβονται!

Γενικά: Αυτό το μήνα οι προσπάθειές σας ανταμείβονται. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να υλοποιήσετε ένα στόχο σας που είχε βαλτώσει. Αιτήσεις κάθε μορφής θα έχουν θετική έκβαση.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι σχεδιάζετε μικροαποδράσεις με φιλικά πρόσωπα που είχατε να δείτε καιρό. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία η οποία θα σας βγάλει από το πρόγραμμα σας.
Επαγγελματικά: Συμφέρουσες συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα θα σας αποφέρουν κέρδη στο άμεσο μέλλον. Μια νέα γνωριμία θα ανοίξει νέες προοπτικές.
Οικονομικά: Είσπραξη χρημάτων που τα είχατε ξεγράψει θα σας ανακουφίσουν και θα ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σας.

ΙΧΘΥΕΣ
ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Προσέξτε τι λέτε!

Γενικά: Αυτό το μήνα προσέξτε τι λέτε γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας. Ένα φιλικό σας πρόσωπο ή μια ξαφνική είδηση θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ρίξτε νερό στο κρασί σας και μην τα θέλετε όλα δικά σας. Οι ελεύθεροι όσο εξακολουθείτε να κάνετε τα ίδια πράγματα θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα κινηθείτε με σύνεση και αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις. Διαλέξτε με προσοχή τους συνεργάτες σας και προσέξτε τι υπογράφετε.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα σταματήστε να σφυρίζετε αδιάφορα γιατί οι υποχρεώσεις σας τρέχουν και διογκώνονται.

*Ρίξτε τα Ταρό

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved