Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2014 στον Λέοντα: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Πρόκειται για μια Πανσέληνο με πολλές εκδοχές, στις οποίες θα κυριαρχήσει ένα υπερφίαλο συναίσθημα που θα καλύψει τα υπόλοιπα.

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2014 στον Λέοντα: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στις 15/2 στις 1:52 μετά τα μεσάνυχτα, στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και συγκεκριμένα στην 27η μοίρα του Λέοντα.
Πρόκειται για μια Πανσέληνο με πολλές εκδοχές, στις οποίες θα κυριαρχήσει ένα υπερφίαλο συναίσθημα που θα καλύψει τα υπόλοιπα.

Για τους Λέοντες, Υδροχόους, Σκορπιούς και Ταύρους ειδικά τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, η Πανσέληνος αυτή φέρνει ανακατατάξεις και δημιουργεί αναστατώσεις, λόγω της δυσαρμονικής συμμετοχής του ανάδρομου Ερμή και του Κρόνου.

Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες που δεν έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από τη μοίρα της Πανσελήνου, μπορούν να βυθιστούν σε ένα ερωτικό κλίμα με γλυκιά ένταση, πρωτοβουλίες και τάσεις διεκδίκησης, λόγω της αρμονικής συμμετοχής του Άρη.

Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι καλούνται να αντιμετωπίσουν πιο ώριμα τους ανοιχτούς λογαριασμούς τους σε κάθε επίπεδο.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Αρπάξτε την ευκαιρία αυτής της Πανσελήνου για να απολαύσετε όμορφες και ζεστές στιγμές με τους αγαπημένους σας ή τα παιδιά σας. Διασκεδάστε, ψυχαγωγηθείτε, προσπαθήστε να γεφυρώσετε χάσματα και κλείστε παλιές υποθέσεις του παρελθόντος. Αφήστε τον έρωτα να σας συνεπάρει σε κάθε μορφή του και μην βάζετε ταμπέλες και όρια. Πάρτε πρωτοβουλίες και μην αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο. Κάθε δημιουργική απόπειρα βρίσκει ανταπόκριση καθώς είστε από τους ευνοημένους, ειδικά οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Συντροφικές στιγμές σας απογειώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Δείξτε ψυχραιμία και κάντε υπομονή σε αυτή τη δύσκολη για εσάς Πανσέληνο, που αφορά περισσότερο σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους, προσπαθήστε να συζητήσετε με δικούς ανθρώπους, ιεραρχήστε τις ανάγκες του σπιτιού και τις δικές σας και πράξτε όσο το δυνατόν αργότερα. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο είστε αυτοί που τα βλέπετε όλα ανηφορικά και ο συναισθηματικός σας κόσμος πάσχει από μελαγχολία που δεν πρέπει να αφήσετε να σας καταβάλει. Σκεφτείτε πολύ πριν πράξετε το οτιδήποτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί ο Άρης με την αρμονική συμμετοχή του σε αυτή την Πανσέληνο να σας κάνει να πιστεύετε πως όλα είναι εφικτά ειδικά στις ερωτικές σας σχέσεις, αλλά ο ανάδρομος κυβερνήτης σας, εφιστά προσοχή στην επικοινωνία σας. Γυρίζετε σαν τη σβούρα, έρχεστε σε επαφή διαρκώς με διαφορετικούς ανθρώπους, ενώ συζητάτε ασταμάτητα για πολλά και διάφορα. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, παρά συγκεντρώστε πληροφορίες και υλικό. Το να πείσετε τους αγαπημένους σας για τις προθέσεις σας είναι το ιδανικό που θα μπορούσατε να κάνετε, χωρίς όμως πολλά λόγια και χωρίς την αίσθηση του πρόσκαιρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το πόδι στο φρένο επιτάσσει να είστε αυτή η Πανσέληνος, ειδικά σε ότι αφορά στα χρήματα, τις αγορές και τις τυχόν επιθυμίες για οικονομικές και συναισθηματικές επενδύσεις. Το να είστε επιφυλακτικοί και να περνάτε από κόσκινο ότι ακούτε, σας τάζουν ή σας προτρέπουν θα αποβεί ευεργετικό στην πορεία. Χρειάζεστε ώριμη σκέψη και διευθέτηση των αναγκών σας και το διάστημα δεν προσφέρεται για αποφάσεις, διεκδικήσεις και ανταγωνισμούς. Αντίθετα παραμείνετε οπουδήποτε αισθάνεστε σιγουριά και ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Ένταση και εγωιστικές συμπεριφορές υπερνικούν τη μεγαλοψυχία και τη διαλλακτικότητά σας, ενώ οι σχέσεις σας απειλούνται από τελεσίδικες αποφάσεις που δεν πρέπει να πάρετε αλλά ούτε και να προκαλέσετε τους άλλους να πάρουν. Σε αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιό σας καλείστε να διαφυλάξετε πάσης φύσεως σχέσεις ειδικά τις πιο προσωπικές. Αν πράττετε μόνο και μόνο για να βρείτε την ανταπόκριση που θέλετε, θα αντιμετωπίσετε χάος που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε εύκολα. Μόνη ελπίδα η πειθώ και η επικοινωνιακή σας χάρη, που θα πρέπει να προβάλετε διπλωματικά και ευπροσήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε αυτή την Πανσέληνο διαπιστώνετε πως το παρελθόν εισβάλλει στη ζωή σας άλλες φορές σαν φάντασμα και άλλες σαν σαγηνευτικό ξωτικό. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τι από αυτό θέλετε να ξαναβάλετε στη ζωή σας ή να διαγράψετε οριστικά. Λόγω του ανάδρομου Ερμή οι αποφάσεις σας τείνουν να είναι μετέωρες για κάποιο διάστημα, ωστόσο θα πρέπει να αρχίσετε τη διαδικασία αργά και σταθερά όπως συνηθίζετε να κάνετε. Προσέξτε την υγεία σας και μην αγνοήσετε την παραμικρή ενόχληση. Προετοιμάστε τον εαυτό σας για κάθε ενδεχόμενο και μην επαναλαμβάνετε παρελθοντικές αποτυχίες και τακτικές.

ΖΥΓΟΣ

Ξεδιπλώνεστε σαν φίδι που ξυπνά από τη χειμερία νάρκη και κουλουριάζεστε γύρω από το όνειρα και τις επιθυμίες σας, που πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα. Είστε αισιόδοξοι και ενεργητικοί, ενώ νέοι στόχοι σημαδεύουν την καθημερινότητά σας. Οι σχέσεις σας με φίλους και συνοδοιπόρους τονώνονται ακόμα περισσότερο, δίνοντάς σας χαρά και ικανοποίηση. Η δραστηριότητά σας είναι τόσο αυξημένη που δεν βρίσκετε αρκετό χρόνο να αφιερώσετε σε όλα όσα επιθυμείτε. Απολαύστε όμως μια έντονη κοινωνική ζωή που θα σας αναζωογονήσει, θα σας καλύψει και θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η άμυνα είναι η καλύτερη επίθεση λέει η ρήση και εσείς την ενστερνίζεστε διακαώς. Σε αυτή τη δύσκολη για εσάς Πανσέληνο θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια ψυχρότητα που αγγίζει τα όρια της έχθρας, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Οι αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις δεν βρίσκουν αντιστάθμισμα, ενώ οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνεύσεις δυσκολεύουν την αποκατάσταση. Προσπαθήστε να μην συγκρουστείτε και να διατηρήσετε την πολύτιμη ψυχραιμία σας. Η εκδίκηση παραμένει ένα πιάτο που σερβίρετε κρύο και δεν πείθετε με την προτίμησή σας σε αυτό. Διαφυλάξτε τις δυνάμεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίξτε τις κεραίες σας, μάτια, αυτιά και όλες τις αισθήσεις και κυνηγήστε τους πολυάριθμους στόχους σας. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε προγραμματίστε το τώρα και φιξάρετέ το μετά τον ανάδρομο Ερμή. Η φιλική αυτή Πανσέληνος αναπτερώνει, εκτός από το ηθικό σας, και την ανάγκη σας για περιπλάνηση, απόκτηση γνώσεων και εμπλουτισμό του νου. Η σκέψη σας πετάει μακριά, ενώ είστε οι μόνοι που μπορείτε να τα καταφέρνετε τόσο καλά επικοινωνιακά παρά τις αντιξοότητες. Συγκεντρωθείτε σε όλα αυτά που περιμένουν τις αποφάσεις σας και μην ξοδεύεστε άσκοπα και χωρίς λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε τους χειρισμούς σας σε αυτή την Πανσέληνο ειδικά τους οικονομικούς. Αν έχετε εκκρεμότητες προσπαθήστε να τις βάλετε σε μια σειρά, παρόλο που ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθά. Η ένταση στην οποία βρίσκεστε εδώ και καιρό θα σας κάνει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να δράσετε αποφασιστικά. Αποφύγετε περιβάλλοντα και ανθρώπους που λειτουργούν αρνητικά είτε αυτό το νομίζετε είτε είναι αλήθεια. Είναι σημαντικό να εστιάσετε σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά και να ελαφρύνετε με κάθε τρόπο το βάρος που νιώθετε. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι αναγκαίο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσωπικές σχέσεις και σχέσεις με συνεργάτες μπαίνουν στο στόχαστρο με αυτή την Πανσέληνο στον άξονά σας και δεν είστε καθόλου έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε αντικειμενικά. Αυτό σημαίνει πως η πίεση, το άγχος και η ανασφάλεια σας αποπροσανατολίζουν, ενώ οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο δεν μπορείτε να αποδείξετε πως δεν είστε ελέφαντες. Ωστόσο πάρτε την ευθύνη που σας αναλογεί και γίνετε σαφείς και ξεκάθαροι. Αφήστε τους άλλους να καταλάβουν τι πραγματικά θέλετε από αυτούς και εγκαταλείψτε την αλληγορία που διατηρείτε επίτηδες. Αν θέλετε να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας, πρέπει να είστε ειλικρινείς πρώτα με τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε σε αυτή την Πανσέληνο είναι να αποφύγετε να δείτε κατάματα μια κουραστική καθημερινότητα. Μην ψάχνετε για αποδράσεις διότι τα προβλήματα ειδικά στον τομέα εργασία, θα μεγιστοποιηθούν. Πολλοί είναι πιθανόν να έχετε κάποια νέα από προηγούμενες αιτήσεις για δουλειά, ενώ όσοι δουλεύετε θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Αποφορτιστείτε με όποιον τρόπο σας βολεύει και χαράξτε μια συγκεκριμένη πορεία. Οργανώστε καλύτερα την καθημερινότητά σας και μην αφήνετε στην τύχη το γέλιο και την ευχαρίστησή σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved