Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Φεβρουάριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δεσμευμένοι
Ένας μήνας γεμάτος εκπλήξεις και ευκαιρίες για ανανέωση είναι ο Φεβρουάριος. Η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο ως τις 18/2 δείχνει πιο έντονη κοινωνική ζωή και ευνοεί να κάνετε αλλαγές, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τους αισθηματικούς σας στόχους. Ίσως, από τις 6/2 που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του κάνετε μια συζήτηση για θέματα που εκκρεμούν ή πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Στις 15/2 λαμβάνει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα δείχνοντας πως έρωτας για εσάς σημαίνει χαρά και διασκέδαση και τόσο η προηγούμενη μέρα, που είναι του Αγίου Βαλεντίνου, όσο και το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μοναδικά! Το μόνο ίσως πρόβλημα του μήνα είναι ότι με τον Άρη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων στο μενού της ερωτικής σας ζωής την παράσταση θα κλέβουν καυγάδες και εντάσεις. Θα καταλάβετε όμως ότι δεν χρειάζεται να συμφωνείτε σε όλα με το ταίρι σας για να είστε ερωτευμένοι. Οι μέρες που θέλουν μεγαλύτερη προσοχή είναι 11/2, 19/2 και 23/2.

Αδέσμευτοι
Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι ο μήνας που όχι μόνο θα γνωρίσετε τον έρωτα αλλά θα μπείτε και σε σχέση! Από τις 6/2 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και πιθανόν να ξανά έρθετε σε επαφή με άτομο που το μεταξύ σας φλερτ είχε μείνει στη μέση ή στο οποίο θέλετε να δώσετε μια ευκαιρία ακόμα. Η είσοδος του Ερμή από τις 13/2 στο κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου δείχνει ότι ίσως ανταλλάξετε μηνύματα αισθηματικής προσέγγισης μέσω ιντερνέτ ή κάποιου μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Στα μέσα του μήνα με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Λιονταριού οι πιθανότητες ο έρωτας να φωτίσει τη ζωή σας κορυφώνονται και πολύ πιθανόν η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να σας βρει αγκαλιά με το νέο σας ταίρι. Η παρουσία του κυβερνήτη σας του Άρη στο 7ο οίκο που συμβολίζει τις σχέσεις δείχνει ότι η τύχη των αισθηματικών σας βρίσκεται στα χέρια σας! Πάρτε πρωτοβουλίες, δράστε, τολμήστε! Οι μόνες μέρες που χρειάζεται να προσέχετε είναι 11/2, 19/2 και 23/2.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεσμευμένοι
Με τον Άρη όλο το μήνα στο Ζυγό και τον Ήλιο ως τις 18/2 στον Υδροχόο είστε ιδιαίτερα πιεσμένοι και απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας. Από τον/την σύντροφο σας ίσως δεν έχετε τη στήριξη που επιθυμείτε και πιθανόν με τον Ερμή στους Ιχθύες, ανάδρομο από τις 6/2, να αναπολείτε περιόδους της ζωής σας που ο έρωτας μπορούσε να ομορφύνει τα πάντα. Από τις 13/2 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και πιθανόν κάποιες συζητήσεις ή μετακινήσεις που συνδέονται με πεθερικά, εργασία και υποχρεώσεις να βρίσκονται στο προσκήνιο. Γύρω στις 19/2 με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως είναι η αιτία για να νιώσετε ότι είτε ο σύντροφος σας δεν σας καταλαβαίνει είτε ότι εξαιτίας της στάσης του αναγκάζεστε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Τα θετικά νέα έρχονται από την Αφροδίτη η οποία καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνοντας ότι ακόμα και αν είναι απόκρημνος ο δρόμος του έρωτά σας δεν το βάζετε κάτω και θα έχετε την αποφασιστικότητα να τον διανύσετε!

Αδέσμευτοι
Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα προτού γίνουν εύκολα! Με τον Κρόνο στον 7ο έχετε κάνει τη μοναξιά φίλη καλή και δεν μπαίνετε σε σχέσεις που εξ αρχής φαίνεται ότι θα είναι επιπόλαιες ή ότι το άτομο που σας γοητεύει δεν είναι διαθέσιμο για σχέση. Έτσι, αυτό το μήνα ρίχνετε το μεγαλύτερο βάρος της προσοχής σας στην υγεία σας και τα επαγγελματικά σας που σας απασχολούν έντονα. Με τον Ήλιο (ως τις 18/2) και τον ανάδρομο Ερμή (από τις 13/2) στο ζώδιο του Υδροχόου αλλιώς εσείς τα έχετε στο μυαλό σας και αλλιώς γίνονται τελικά. Εκπλήξεις και ανατροπές θα σας αιφνιδιάσουν! Ιδιαίτερα μάλιστα στο γραφείο ή το χώρο της δουλειά σας ίσως ένα φλερτ ή μια γνωριμία να αποτελέσει μια ξαφνική πρόκληση. Το γεγονός ότι θα έρθει από το πουθενά, χωρίς να έχει προϋπάρξει κάποιο σημάδι και συνάμα δεν θα σας δίνει χρόνο αλλά θα απαιτεί «απάντηση» εδώ και τώρα, θα σας βραχυκυκλώσει και πιθανόν ο δρόμος που έχετε χαράξει, έστω και για λίγο, το Φεβρουάριο, να αλλάξει ρότα ξαφνικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεσμευμένοι
Ένας από το πιο όμορφους και ενδιαφέροντες μήνες του 2014 θα είναι για εσάς ο Φεβρουάριος. Δεν αγαπάτε τη στασιμότητα και με πλανήτες σε ζώδια του αέρα θα πνέει ούριος άνεμος για αλλαγές και ερωτικές εκπλήξεις. Η παρουσία του Άρη στο Ζυγό ευνοεί τα μάλλα την ερωτική ζωή ενώ ο Ήλιος ως τις 18/2 στον Υδροχόο δείχνει ότι ταξίδια και νέα ενδιαφέροντα θα εξάψουν την περιέργειά σας και θα ανανεώσουν τον έρωτά σας. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, από τις 6/2 θα είναι ανάδρομος και πολύ πιθανόν η νευρικότητά σας να είναι πιο έντονη από άλλες φορές καθώς ως τις 13/3 η αβεβαιότητα θα χαρακτηρίζει τα θέλω σας και έπειτα η σκέψη σας θα πηγαίνει από το ένα άκρο στο άλλο. Η Πανσέληνος στις 15/2 ευνοεί να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια εκδρομή ή μια φλογερή επαφή! Τέλος το γεγονός ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 8ο ηλιακό οίκο και μάλιστα όλο το μήνα δείχνει ζήλιες, ερωτική ευχαρίστηση και τη λίμπιντο στα... ύψη!

Αδέσμευτοι
Ο Φεβρουάριος για εσάς θα είναι άκρως... ερωτικός! Ο πλανήτης της δράσης θα βρίσκεται στο Ζυγό δείχνοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον ερωτικό τομέα και έντονη διάθεση για φλερτ! Παράλληλα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 8ο οίκο που συμβολίζει τη σεξουαλική ζωή προμηνύοντας ότι αυτό το μήνα θα απολαύσετε τις χαρές της και μάλιστα στο έπακρον. Το μυστήριο θα σας έλκει και πολύ πιθανόν να κάνετε μια σχέση που θα την χαρακτηρίζει το ερωτικό πάθος ή/και θα είναι μυστική. Η Πανσέληνος στον πύρινο Λέοντα στις 15 Φεβρουαρίου ευνοεί να συναντήσετε τον έρωτα εν κινήσει. Το λεωφορείο του έρωτα θα περάσει το τριήμερο του Αγίου Βαλεντίνου και δεν έχετε παρά να... επιβιβαστείτε! Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 6/2 και πολύ πιθανόν να έχετε την εντύπωση ότι ο χάρτης του έρωτά σας δείχνει το παρελθόν. Ξανασκεφτείτε το! Ιδιαίτερα ως τις 13/2 που το μυαλό θα σας παίζει παιχνίδια! Αν συνεχίζει και μετά τις 13/2 τότε μια επανασύνδεση ίσως είναι η ανατροπή του μήνα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεσμευμένοι
Με τον Άρη στο ζώδιο της συντροφικότητας ενεργοποιούνται καταστάσεις που σχετίζονται με το έτερό σας ήμισυ από το παρελθόν και η διατήρηση της ισορροπίας, ιδιαίτερα αν βρίσκεστε κάτω από την ίδια στέγη, θα αποτελεί τη μεγάλη πρόκληση του μήνα. Ως τις 6/2 η επικοινωνία με τον/την σύντροφο θα εστιάζεται στις ελπίδες και τα όνειρα που κάνετε για τους δυο σας. Στη συνέχεια ξεκινά η ανάδρομη πορεία του και παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες θα δίνουν και θα παίρνουν. Παρ' όλα αυτά με τον Ήλιο στον 8ο οίκο ως τις 18/2 η σεξουαλική ζωή θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Επίσης, η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω όλο το μήνα δείχνει την τάση να εξομαλύνετε τις διαφορές με το ταίρι σας δείχνοντας πρόθεση συμβιβασμού. Η Πανσέληνος στις 15/2 συμβαίνει στο γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα και πολύ πιθανόν εκείνες τις ημέρες να λάβετε κάποιο δώρο από το ταίρι σας. Η είσοδος του Ήλιου στις 18/2 στον ρομαντικό Ιχθύ θα συμβάλλει μέσα από όμορφα γεγονότα να έρθετε πιο κοντά μεταξύ σας.

Αδέσμευτοι
Η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο ως τις 18/2 δείχνει ότι τον Φεβρουάριο θα θελήσετε να μεταμορφώσετε τη ζωή σας και μάλιστα από τη μια στιγμή στην άλλη. Μυστικά και κρυφές καταστάσεις θα χαρακτηρίζουν την ερωτική σας ζωή ενώ με τον Ερμή ανάδρομο από τις 6/2 αυξάνουν οι πιθανότητες για κάποια επανασύνδεση ή επαναφορά προσώπου στη ζωή σας. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Κρόνος είναι στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει ότι θα είστε αυστηροί σε σχέση με άλλες φορές και δεν θα κάνετε πίσω στα θέλω σας. Έτσι, ίσως προσπαθήσετε να διερευνήσετε αν ο άλλος είναι διατεθειμένος να αλλάξει, χωρίς εσείς να κάνετε πίσω στα αιτήματα σας. Στη διάρκεια ωστόσο αυτής της βολιδοσκόπησης ίσως υπάρξουν κάποιες έντονες σεξουαλικές περιπτύξεις. Η είσοδος του Ηλίου στους Ιχθύες στις 18/2 θα συμβάλλει σημαντικά να πάρετε κάποιες αποφάσεις χωρίς ωστόσο να σημαίνει ότι αυτές δεν θα είναι προσωρινές.

ΛΕΩΝ
Δεσμευμένοι
Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των ερωτευμένων και εσείς είστε ερωτευμένοι στο φουλ. Ο Ήλιος ως τις 18/2 θα κινείται στο απέναντι ζώδιο δείχνοντας ότι το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής θα είναι στραμμένο στον/στην σύντροφο σας και ότι ο έρωτας θα φωτίζει τη ζωή σας. Η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύες ως τις 13/2 δείχνει ότι ερωτικά θα έρθετε πιο κοντά με το έτερο ήμισυ και συνάμα θα θελήσετε να κάνετε κάποιες συζητήσεις για θέματα που δεν έχετε ξαναμιλήσει. Από την άλλη, η ανάδρομη πορεία του από τις 6/2 δείχνει ότι ίσως θελήσετε να επαναδιαπραγματευθείτε κάποια πράγματα τόσο στο σεξ και τα οικονομικά όσα και αλλαγές που θέλει να κάνει ο/η σύντροφος σας. Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο συμβαίνει πολύ κοντά στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δείχνοντας ότι εκείνο το Παρασκευασαββατοκύριακο θα είναι συναρπαστικό! Αν κάτι πρέπει να προσέχετε αυτό το μήνα είναι ο εγωισμός, οι παρεξηγήσεις και οι λογομαχίες ωστόσο με λίγη καλή θέληση όλα μπορούν εύκολα να λυθούν.

Αδέσμευτοι
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που συνέβη στις 30/1 χρωματίζει έντονα την ερωτική σας ζωή το Φεβρουάριο δείχνοντας ότι σε αυτή θα έρθει η ανατροπή! Μπορεί να είστε αυτόφωτοι όμως χωρίς έρωτα δεν ζείτε, σας αναζωογονεί, σας τροφοδοτεί με ζωή. Η παρουσία του κυβερνήτη σας του Ηλίου στον οίκο των σχέσεων ως τις 18/2 δείχνει ότι αυτόν τον μήνα όχι απλά θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στο κεφάλαιο «σχέσεις» αλλά θα έρθουν και τα πάνω – κάτω σε ό, τι τις αφορά. Η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύες δείχνει ότι ο ερωτικός πόθος για ένα πρόσωπο μπορεί να γεννηθεί μέσα από μια επικοινωνία γεμάτη υπονοούμενα. Στις 6/2 ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και ίσως δείτε κάποια πράγματα αλλιώς. Στις 13/2 εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνοντας αποκαλύψεις για άτομο που σας ενδιαφέρει και οι οποίες πιθανόν να σας ωθήσουν να επανεξετάσετε τον τρόπο προσέγγισής σας. Το δεύτερο μισό του μήνα πολύ πιθανόν πρόσωπο από το παρελθόν να κάνει ξαφνικό comeback και εσείς να βρεθείτε σε δίλημμα σε ποιόν τελικά θα δώσετε της καρδιά σας τα κλειδιά. Το πιθανότερο είναι να κάνετε την έκπληξη αφήνοντας και εσάς άναυδους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεσμευμένοι
Η παρουσία του Άρη στον 2ο οίκο και του Ήλιου στον 6ο οίκο δείχνει ότι πρώτη σας προτεραιότητα αυτό το μήνα έχουν τα οικονομικά (έξοδα ένα σωρό) και τα εργασιακά (όπου το ένα έρχεται μετά το άλλο). Ωστόσο, λόγω ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω και ο έρωτας θα είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο του μήνα. Η Αφροδίτη δεν κάνει παρά μόνο μία όψη όλο το μήνα, ένα εξάγωνο με τον Κρόνο στις 25/2 δείχνοντας ότι ακόμα και αν δεν κάνετε πολλά για την αισθηματική σας ζωή θα φροντίσετε να μη χάσει τη ζωντάνια της. Συγχρόνως, ως τις 13/2 ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα είναι στους Ιχθύες δείχνοντας την τάση να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο, να μιλάτε συχνότερα, να βγαίνετε και να ανταλλάσετε όμορφα μηνύματα. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε και κάποιο ταξίδι. Ωστόσο επειδή από τις 6/2 θα είναι ανάδρομος ίσως κάποιες φορές δημιουργηθούν κάποιες ασυνεννοησίες. Από τις 18/2 ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύες και θα αρχίσετε να ρίχνετε ρυθμούς στα επαγγελματικά και να ασχολείστε περισσότερο με το έτερο ήμισυ.

Αδέσμευτοι
Η Νέα Σελήνη στις 30/1 δείχνει ότι στο χώρο της δουλειάς σας θα λάβουν χώρα αλλαγές και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Άρης στον 2ο σας έχει ταλαιπωρήσει με τα συνεχή έξοδα θα είστε μες στο άγχος. Ακόμα όμως και έτσι, ο έρωτας μπορεί να εισχωρήσει στη ζωή σας όπως η υγρασία διαπερνάει το ντουβάρι. Σε αυτό συνηγορεί αρχικά ο Ερμής που ως τις 13/2 θα βρίσκεται στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων δείχνοντας ότι τουλάχιστον σε θέματα σχέσεων η λογική δεν θα έχει κανέναν λόγο. Η ανάδρομη πορεία του από τις 6/2 δείχνει ότι πολύ πιθανόν άτομο από τα παλιά μπορεί να αρχίζει να παίζει παιχνίδια ερωτικά και ασυναίσθητα να συμμετάσχετε σε αυτά. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δείχνει ότι θα προσπαθήσετε να ελέγξετε τα πράγματα στην αισθηματική σας ζωή και ίσως μέχρι ένα σημείο το καταφέρετε. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι έστω και για λίγο το εφήμερο δεν θα εγκατασταθεί στη ζωή σας. Εξάλλου και ο Ήλιος στους Ιχθύες από τις 18/2 δείχνει ότι θα πείτε «δεν θέλω να σκέφτομαι άλλο πια θέλω μονάχα μια αγκαλιά».

ΖΥΓΟΣ

Δεσμευμένοι
Ως παιδιά της Αφροδίτης πάτε όπου σας πάει η καρδιά σας και το Φεβρουάριο θέλετε με το ταίρι σας να κοιτάτε το φεγγάρι. Ο έρωτας χρωματίζει όχι μόνο τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αλλά κάθε μέρα το μήνα. Η παρουσία του Ήλιου στον 5ο οίκο δείχνει όμορφες εκπλήξεις και συναρπαστικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην ερωτική σας ζωή ως τις 18/2 και σας αιφνιδιάζουν ευχάριστα. Η παρουσία του Άρη στο δικό σας ζώδιο δείχνει ότι νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έλκετε το ταίρι σας σαν μαγνήτης. Γύρω στα μέσα του μήνα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει ότι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα είναι μια από τα ίδια αφού θα το έχετε βάλει σκοπό να κάνετε κάτι μοναδικό και θα το πετύχετε. Η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο από τις 13/2 θα αποκαλύψει νέες πλευρές της σχέσης σας και δεν θα την αφήσει να ξεθωριάσει!

Αδέσμευτοι
Με τον Ουρανό στον τομέα των σχέσεων η ερωτική σας ζωή μόνο βαρετή δεν μπορεί να είναι. Αλλαγές, εκπλήξεις και πάσης φύσεως πειραματισμοί σας αποκαλύπτουν μια νέα πτυχή του εαυτού σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 30/1 δείχνει ότι αυτόν τον μήνα για μια ακόμα φορά στον αισθηματικό τομέα θα συμβεί κάτι που αν μη τι άλλο θα σας ανανεώσει. Ο Άρης βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και όσα είχατε εξορίσει στη χώρα «κάποια μέρα, όταν είναι θα έρθει η σωστή στιγμή» τώρα χωρίς αναβολή θα τολμήσετε. Σε αυτό συμβάλλει και η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο ως τις 18/2 που δείχνει ότι αναπάντεχα κάτι καινούργιο ξεκινά και η καρδιά σας ξεκλειδώνει ξαφνικά. Συγχρόνως, η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο από τις 13/2 παρά το γεγονός ότι θα είναι ανάδρομος δείχνει ότι μέσα από επαφές, συναντήσεις και γνωριμίες στον ουρανό θα πετάτε από χαρά. Τέλος, άτομο από το παρελθόν ίσως σας διεκδικήσει απρόσμενα και σθεναρά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεσμευμένοι
Με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο μπορεί να είστε πιεσμένοι και να νιώθετε ένα βάρος στις πλάτες σας, ωστόσο δεν παύετε να αποτελείτε το πιο ερωτικό ζώδιο του ζωδιακού. Ο Φεβρουάριος είναι κατ' εξοχήν ερωτικός μήνας και ακόμα κι αν ο Άρης στο Ζυγό σας παιδεύει εσείς τον έρωτα θα τον ζείτε με όλο σας το είναι και δεν θα χάνετε τη δύναμη σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δείχνει μια γλύκα στο λόγο σας ακόμα και στις πιο σοβαρές συζητήσεις που γοητεύει ενώ η επιμονή σας είναι αυτή που θα μαθαίνει το ταίρι σας να μην τα παρατάει και να περπατά δίπλα σας χωρίς να κουράζεται. Ο Ερμής ως τις 13/2 κινείται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων, δείχνοντας ότι μέσα από ερωτικά τετ-α-τετ, επαφές, βόλτες και μετακινήσεις θα μοιραστείτε με το έτερο ήμισυ μια θάλασσα συναισθημάτων. Ίσως, λόγω της ανάδρομης φοράς τους από τις 6/2 να παρουσιαστούν κάποια «σύννεφα» στη σχέση σας που όμως στη συνέχεια θα απομακρυνθούν.

Αδέσμευτοι
Η δίψα σας για της ζωή το άγνωστο είναι ατελείωτη και δεν καταλαβαίνετε ούτε από τις δυσκολίες του Κρόνου ούτε από τις δοκιμασίες του Άρη που μέσα από το ζώδιο του Ζυγού ενεργοποιεί ζητήματα του παρελθόντος. Πολύ πιθανόν αυτόν τον μήνα να θυμηθείτε ένα ερωτικό σας απωθημένο και να κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να κατακτήσετε ένα άτομο, αδιαφορώντας για τις όποιες δυσκολίες ή προβληματικές καταστάσεις. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω τονίζει την πειθώ σας στις ερωτικές προσεγγίσεις ενώ ο Ερμής στους Ιχθύες ως τις 13/2 δείχνει ότι βρίσκετε την τροχιά που οδηγεί στο όνειρο του έρωτα και την ακολουθείτε. Η ανάδρομη φορά του από τις 6/2 βοηθά επαναπροσεγγίσεις και επανασυνδέσεις για να βάλετε έναν ωραίο επίλογο σε κάτι που έχει αρχίσει το παρελθόν. Τέλος, το πέρασμα του Ηλίου στις 18/2 στους Ιχθύες δείχνει ότι θα σαλπάρετε στα ανοιχτά του έρωτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεσμευμένοι
Η παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό και στον 12ο οίκο σας δείχνει ότι κρύβετε μεγάλο πόνο μέσα σας παρά το κέφι, την αισιοδοξία και το χαμόγελο που εκ φύσεως έχετε. Στη σχέση σας, δεν χρειάζεστε μαγικές λύσεις και υπεραισιόδοξες υποσχέσεις και τουλάχιστον ως τις 13/2 που ο Ερμής θα είναι στους Ιχθύες καλό είναι να το θυμάστε αυτό αν δεν θέλετε να βρεθείτε αντιμέτωποι με παρεξηγήσεις και προστριβές. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δείχνει ότι όσο πιο ώριμα δείξετε τα συναισθήματα σας τόσο πιο θετική ανταπόκριση θα έχετε από το ταίρι σας ενώ η παρουσία του Ηλίου ως τις 18/2 στον Υδροχόο δείχνει ότι ο νους σας θα αποτελεί το σημείο γοητείας σας αυτό το μήνα. Τέλος, με τον Άρη στο Ζυγό καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα πέρα από κοινωνικές επαφές ευνοεί στο να κάνετε όμορφες κινήσεις που θα εκπλήξουν τον/την σύντροφο σας και θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

Αδέσμευτοι
Η Νέα Σελήνη στις 30/1 στον Υδροχόο δείχνει ότι ίσως ο έρωτας αυτόν το μήνα σας αιφνιδιάσει μέσα από ένα απρόσμενο μήνυμα ή μια ξαφνική γνωριμία. Πολύ πιθανόν, σε ένα ταξίδι, μια μετακίνηση ή μια εξ αποστάσεως επικοινωνία να ερωτευτείτε και η αισθηματική σας ζωή να αποκτήσει πάλι ενδιαφέρον. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω ευνοεί να γεμίσει η καρδιά σας από αγάπη χωρίς να χάσετε τον αυτοέλεγχό σας, όπως συνήθως σας συμβαίνει, όταν ερωτεύεστε ενώ η παρουσία του Άρη στο Ζυγό δείχνει την τάση να ξεφύγετε από ό, τι σας μπλοκάρει σε θέματα συντροφικότητας και να είστε μαχητικοί όσον αφορά τους αισθηματικούς σας στόχους. Πολύ πιθανόν μεταξύ εσάς και ενός φιλικού προσώπου να παιχτεί κάτι ερωτικό ή να προκύψει φλερτ μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Ωστόσο, λόγω του ότι από τις 6/2 ο Ερμής που κυβερνά τον τομέα των σχέσεων σας θα είναι ανάδρομος θα είναι δύσκολο να πάρετε μια τελική απόφαση όσο αφορά στην πορεία της αισθηματικής σας ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεσμευμένοι
Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος απαιτήσεις και επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο το ηθικό θα είναι ακμαίο, θα νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και αισθηματικά θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο σας υπόσχεται τύχη και χαρά μέσα στη σχέση και αν ήδη δεν έχει συμβεί ένα ευχάριστο γεγονός στο γάμο ή τη σχέση σας τότε το σχεδιάζετε. Μόνο όμορφα πράγματα ζείτε στον ερωτικό τομέα και μάλιστα με την Πανσέληνο στις 15/2 στον Λέοντα θα νιώθετε ότι ξέρετε τι θέλει η καρδιά σας και με κάθε ανάσα σας θα λέτε στο ταίρι σας «σε θέλω». Η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι μια από τις πιο όμορφες αφού θα αισθάνεστε πως αυτό που θέλετε το έχετε κοντά σας. Προσέχετε γύρω στις 11/2 και στις 19/2. Μια θετική μέρα που θα νιώθετε ότι ο έρωτας στη ζωή σας έχει ουσία είναι η 25η του μήνα.

Αδέσμευτοι
Η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, ο Δίας, βρίσκεται στο απέναντι, τον Καρκίνο είναι δύο αστρολογικές συγκυρίες που ευνοούν τα μάλλα την αισθηματική σας ζωή. Κι αυτό γιατί η Αφροδίτη δείχνει ότι διακατέχεστε από ερωτική διάθεση, επιδιώκετε το φλερτ και νιώθετε τις ερωτικές σας μετοχές να ανεβαίνουν στα ύψη. Από την άλλη, η παρουσία του Δία στον Καρκίνο, το ζώδιο που κυβερνά, τον ηλιακό οίκο των σχέσεων σας, υπόσχεται δέσμευση και μάλιστα ικανή να φτάσει στο γάμο αν και άλλοι παράγοντες συμβάλλουν στο προσωπικό σας ωροσκόπιο. Η παρουσία του Ερμή ως τις 13/2 και του Ήλιου από τις 18/2 στο ζώδιο Ιχθύων δείχνουν τη ρομαντική διάθεση που θα υπάρχει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα και δίνουν εύνοια σε γνωριμίες, επαφές και προσεγγίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεσμευμένοι
Η Νέα Σελήνη στις 30/1 στο δικό σας ζώδιο δείχνει ότι ο Φεβρουάριος θα είναι μήνας εκπλήξεων. Στον αισθηματικό τομέα, δεν θα εφησυχάσετε ούτε θα θεωρήσετε τη σχέση σας δεδομένη. Θα ακολουθήσετε μονοπάτια που εκπλήσσουν και ανανεώνουν επιδιώκοντας να ζήσετε την έκσταση. Η παρουσία του Ήλου (ως τις 18/2) και του Άρη σε αέρινα ζώδια συμβάλλουν θετικά σε αυτό το σκοπό και πολύ πιθανόν μια μικρή τρέλα, ένα απρόσμενο δώρο, ένα δείπνο – έκπληξη ή ένα ταξίδι να ξαφνιάσει ευχάριστα το ταίρι σας και να κρατήσει το ενδιαφέρον στη σχέση σας ζωντανό. Η Πανσέληνος στα μέσα του μήνα δείχνει ότι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι ευκαιρία να δείξετε πόσο φλογεροί εραστές είστε και ότι η αγάπη μπορεί να δημιουργεί ένα «εμείς» χωρίς να εγκλωβίζει το «εγώ». Οι πιο όμορφες μέρες του μήνα θα είναι γύρω στις 15/2. Οι μέρες που χρειάζεται να προσέχετε είναι 11/2 και 19/2.

Αδέσμευτοι
Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 30/1 δείχνει ότι δεν αλλάζουν τα πράγματα, εσείς αλλάζετε και αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στην αισθηματική ζωή. Αυτό που θα επιδιώξετε αυτό το μήνα είναι μια σχέση που θα σας επιτρέπει να συνεχίσετε να αναπτύσσεστε ως ξεχωριστό άτομο. Η Πανσέληνος στις 15/2 στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει ότι ο πόθος να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε βρίσκεται ψηλά στη λίστα των επιθυμιών σας και ότι θα υπάρχουν ευκαιρίες να βιώσετε την αισθηματική ευτυχία. Η παρουσία τόσο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω όσο και η ανάδρομη πορεία του Ερμή, κυβερνήτη της αισθηματικής σας ζωής από τις 6/2 δείχνουν την τάση να κλείσετε το μάτι σε άτομο του παρελθόντος, χωρίς να υπόσχεστε κάτι, απλά θέλετε να έχετε τις επιλογές σας ανοιχτές. Αποφύγετε μια προσέγγιση γύρω στις 11/2 και μην χτυπήσετε την πόρτα σε άτομα από τα παλιά στις 19/2 γιατί και στις δύο περιπτώσεις ο έρωτας δεν θα σας ανοίξει.

ΙΧΘΥΕΣ
Δεσμευμένοι
Ένας άκρως ερωτικός μήνας είναι για εσάς ο Φεβρουάριος, αφού η παρουσία του Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο εκτός από άγχη, ζήλιες και αγωνίες φανερώνει και... ενεργή σεξουαλική ζωή. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δείχνει ότι οι ευκαιρίες για εξόδους, βόλτες και η συμμετοχή στα δρώμενα της κοινωνικής σας ζωής θα προσφέρουν μια ευχάριστη πνοή στη σχέση σας. Η ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 6/2 δείχνει ότι η αισθηματική ζωή θα γίνεται περίπλοκη μέσα από μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις και κοντινά σας πρόσωπα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα κάνουν τα πράγματα πιο σύνθετα από ό, τι είναι δημιουργώντας δυσκολίες για τη σχέση σας. Από τις 18/2 με τον Ήλιο στο ζώδιο σας θα είστε πιο πρόθυμοι να εκφράσετε την αγάπη σας και πιο πρόθυμοι να βλέπετε το ταίρι σας να την εκφράζει. Συνάμα, η ενασχόληση με τη βελτίωση του εαυτού σας και πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε καλά, θα βοηθήσουν τον έρωτα σας... να επιβιώσει!

Αδέσμευτοι
Γεμάτος σασπένς θα είναι ο Φεβρουάριος όσον αφορά στην αισθηματική σας ζωή. Ο κυβερνήτης του 5ου ηλιακού οίκου, που συμβολίζει τον ερωτικό τομέα, θα είναι από τις 6/2 ανάδρομος δείχνοντας ότι η πλοκή της ερωτικής σας ζωής θα είναι αν μη τι άλλο... απρόβλεπτη! Η ρομαντική διάθεση θα εναλλάσσεται με την αβεβαιότητα και η ευδιαθεσία με την ασυνεννοησία. Έτσι, αν και θα παρουσιάζονται δυνατότητες για να ζήσετε τον έρωτα δεν θα υπάρχει μια φυσική ροή στα πράγματα. Ούτε στάσιμη θα παραμείνει η αισθηματική ζωή σας ούτε όμως και θα προχωρά. Τα συνεχή «πέρα – δώθε» δείχνουν ότι ίσως κάτι φοβάστε στο δρόμο που προχωράτε και χρειάζεστε χρόνο πριν πάρετε αποφάσεις. Η είσοδος του Ήλιου από τις 18/2 στο δικό σας ζώδιο θα σας βοηθήσει να δείτε ότι όταν η αγάπη μοιάζει άπιαστη, τότε οποίος την κυνηγάει απογοητεύεται. Αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν...

Έρωτας κεραυνοβόλος, έρωτας πλατωνικός, έρωτας ήρεμος και γαλήνιος ή μήπως θυελώδης; Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης

(αποκτήστε την με έκπτωση 50% μέχρι και 14/2).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved