Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η δεύτερη Νέα Σελήνη του χρόνου πραγματοποιείται στις 30/1 στην 11η μοίρα του Υδροχόου, στις 23.38 ώρα Ελλάδας

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;


Η αρμονική συμμετοχή του Ουρανού, παραδοσιακού κυβερνήτη του ζωδίου, απογειώνει την εξάδα των ζωδίων του αέρα και της φωτιάς, ενώ γενικότερα πρόκειται για μια ευνοϊκή Νέα Σελήνη που προτρέπει, προκαλεί, αφυπνίζει, δίνει ευκαιρίες διεκδίκησης και ανατροπής κατεστημένων και παγιωμένων καταστάσεων.
Ας κάνουμε ένα βήμα παραπέρα, με ιδιαίτερη προσοχή στην αντίθεση Δία – Πλούτωνα με τη συμμετοχή της Αφροδίτης που είναι σε ισχύ και αφορά ερωτικές και οικονομικές υποθέσεις όλων και ειδικότερα της εξάδας των ζωδίων του νερού και της γης.
Επιπλέον ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Άρη, πυροδοτεί ακόμα περισσότερο το εκρηκτικό ταμπεραμέντο και την πεποίθηση, πως κάθε περιορισμός είναι ανασταλτικός για τις επιδιώξεις μας.

Επηρεάζονται εντονότερα οι Υδροχόοι, Λέοντες, Σκορπιοί, Ταύροι, Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες, γεννημένοι στις τελευταίες μέρες του πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δεύτερου.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Τι πιο συναρπαστικό για τη δυναμική σας φύση από αυτή τη Νέα Σελήνη, που βάζει το πόδι σας στο γκάζι και σας ξεσηκώνει ευχάριστα. Κοινωνική ζωή, φίλοι και ομάδες μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, ενώ νέες συναρπαστικές γνωριμίες αλλάζουν τον τρόπο που λειτουργούσατε ως τώρα. Αναθεωρήστε αξίες καθώς και τις έννοιες της φιλίας και της συλλογικότητας, βάζοντας νέες βάσεις και δρομολογώντας τη ζωή σας διαφορετικά. Μαζί με τη σταδιακή εύνοια στα επαγγελματικά σας, αν φανείτε προσεκτικοί σε οικονομικές και συναισθηματικές σπατάλες, θα απολαύσετε μια νέα ιδανική κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανανεωθείτε όσο μπορείτε κάτω από αυτή την ανατρεπτική Νέα Σελήνη, ακόμα και αν οι αιφνιδιασμοί δεν είναι του γούστου σας. Διεκδικήστε στα επαγγελματικά σας αυτό που σας αξίζει, ή ψάξτε για μια ασχολία, κάτω από την εύνοια που δέχεστε. Ωστόσο οι υπερβολές που τόσο σας προτρέπουν να τις ακολουθήσετε, μπορεί να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Κάντε ένα βήμα που θα δείξει στους αποδέκτες του πως δεν είστε διατεθειμένοι να ανέχεστε τίποτα παραπάνω από τα αυτονόητα και αν το αυτονόητο δεν είναι ίδιο και από τις δυο μεριές, αλλάξτε τα δεδομένα με κάθε τίμημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απολαμβάνετε ένα διάστημα που οι αλλαγές σας ξεπερνούν, αλλά πρόθυμα τις αφήνετε να σας οδηγήσουν αυτές. Έχετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα και τη ζωή σας με νέα ενδιαφέροντα, να βγείτε από τυχόν λήθη, να κάνετε καινούργια ξεκινήματα με γνωσιολογικές απόπειρες. Η τάση σας να ξοδεύετε περισσότερα από όσα έχετε, συμβαδίζει με την αισιοδοξία σας, αλλά εκεί θα πρέπει να μπει δυστυχώς ένα φρένο. Δεν ικανοποιείστε με τίποτα γνώριμο και δοκιμασμένο, ενώ η οργάνωση ενός ταξιδιού θα μπορούσε να καταλήξει σε μοναδική εμπειρία. Δοκιμάστε τις αντοχές σας παντού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε επί των επάλξεων και δεν προλαβαίνετε να εστιαστείτε κάπου, εφόσον παίζετε σε πολλά ταμπλό και επίπεδα. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη μπορείτε να κάνετε πολλά που θα σας δώσουν ικανοποίηση και θα κλείσουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Διευθετήστε οικονομικές οφειλές και οριστικοποιείστε ένα αισθηματικό θέμα, αλλά κρατηθείτε μακριά από εντάσεις, ανταγωνισμούς και συγκρούσεις. Καταπολεμήστε την τάση σας να αντιδράτε παρορμητικά και λειτουργήστε σαν ήρεμη δύναμη που επιβάλλεται. Κλείστε πάσης φύσεως εκκρεμότητες με αποφασιστικότητα και ομολογήστε στους εαυτούς σας και στους άλλους την αλήθεια σας.

ΛΕΩΝ

Σχέσεις, συνεργασίες, καριέρα και προσωπικές επιδιώξεις έρχονται να σας τάξουν ό, τι καλύτερο, στην προσπάθειά σας να επιλέξετε το τέλειο!. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη απέναντί σας, αντιλαμβάνεστε πως πρέπει να τα δώσετε όλα, προκειμένου να λάβετε το μέγιστο. Βρίσκεστε σε υπερδιέγερση, ενώ οι επιδιώξεις σας δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε ούτε στιγμή. Κυνηγάτε μια επιβεβαίωση και δεν θα σταματήσετε αν δεν την πάρετε. Ξαφνικές γνωριμίες και αλλαγές φέρνουν ζωντάνια και χαρά, να θυμάστε μόνο πως οι άλλοι μπορεί να ενθουσιάζονται μαζί σας, αλλά δεν θα υποχωρήσουν στο να τους καπελώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποτοξίνωση τώρα, είναι το σύνθημα αυτής της Νέας Σελήνης για εσάς, που σας δίνει την ευκαιρία να αρχίσετε μια διατροφή, ένα διαιτητικό πρόγραμμα και γενικότερα να αποτοξινώσετε σώμα και πνεύμα, ώστε να αισθανθείτε ανάλαφροι και διαυγείς. Νέες ευκαιρίες για εργασία απλώνονται μπροστά σας, ενώ οι συνθήκες της υπάρχουσας βελτιώνονται θεαματικά. Η καθημερινότητά σας αλλάζει με τρόπους αιφνίδιους και δημιουργικούς, ενώ και η αισθηματική σας ζωή αποκτά σπουδαιότητα και ενδιαφέρον. Αποφύγετε την κριτική και πράξτε χωρίς πολλές υποδείξεις και σχόλια.

ΖΥΓΟΣ

Αρμονία είναι η λέξη με την οποία σας προτρέπει αυτή η εξαιρετική Νέα Σελήνη για εσάς, που βγάζει στην επιφάνεια όλα τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας αλλά και τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές σας τάσεις. Ωστόσο πολλοί ίσως δεν καταφέρετε να μην εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις, ειδικά σε ό, τι αφορά στο σπίτι και την οικογένεια. Ξεκινήστε κάτι νέο, αντιμετωπίστε τους συντρόφους και τα παιδιά σας με διαφορετικό τρόπο, δείξτε πόσο χαρισματικοί είστε αυτό το διάστημα και αγνοήστε τους δαίμονες της έντασης και του αποπροσανατολισμού. Διώξτε μακριά οτιδήποτε σας πιέζει, γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μετρήσετε τις αντοχές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό που απολαμβάνετε περισσότερο σε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι η αίσθηση της ηρεμίας και της αποκατάστασης. Μπορεί να μην είστε από αυτούς που σηκώνουν λάβαρα επανάστασης και αναθεώρησης, αλλά είστε σίγουρα αυτοί που βλέπετε σημαντικά θέματα να βελτιώνονται, όπως οικογενειακά και άλλα που αφορούν στις ανάγκες του σπιτιού ή ενός ακίνητου. Η ανάγκη σας να ξοδέψετε ένα πόσο προκειμένου να απολαύσετε ένα νέο περιβάλλον στο χώρο θα σας βάλει σε έξοδα, αλλά θα σας βγάλει από ψυχολογικά αδιέξοδα. Επιπλέον η επικοινωνία σας απογειώνεται και νέα ενδιαφέροντα περιστοιχίζουν τις μέρες σας. Μην παραλείψετε να αφουγκραστείτε τις ανάγκες των κοντινών σας ανθρώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δράση και απόδραση σημαίνουν ακριβώς το ίδιο για εσάς, που καλείστε να επικοινωνήσετε τους στόχους σας με μεγάλη εύνοια και πολλές υποσχέσεις. Μεταφορικά και ηλεκτρονικά μέσα χρειάζονται προσοχή, ενώ δεν αποκλείεται και μια ανάλογη αγορά. Η τάση σας να αποκτήσετε κάτι καινούργιο είναι για πολλούς αδιαμφισβήτητη. Συνεχείς μετακινήσεις, ραντεβού, συναναστροφές, ταξίδια, συζητήσεις, σας δίνουν ικανοποίηση και διέξοδο. Συγκρατήστε την ανάγκη σας να ξοδέψετε αλόγιστα γιατί μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι.
Το σίγουρο είναι πως σας συγκινεί η περιπέτεια και το ρίσκο, περισσότερο από ένα σενάριο υπομονής και εγκράτειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παίρνετε βαθιές οικονομικές ανάσες καταφέρνοντας να βουλώσετε τρύπες που τον τελευταίο καιρό βλέπατε ολοένα να διογκώνονταν. Επενδύστε οικονομικά και συναισθηματικά αυτό το διάστημα και αν χρειαστεί δανειστείτε ένα ποσό για να καλύψετε ανάγκες ακόμα και αν δημιουργήσετε άλλες. Τουλάχιστον θα νιώσετε ανανεωμένοι κάνοντας κάτι διαφορετικό που θα σπάσει τη μονοτονία και την αγωνία σας. Ξεκαθαρίστε τι θέλετε να κρατήσετε στη συναισθηματική σας ζωή και προχωρήστε μπροστά χωρίς εντάσεις, που είναι ομολογουμένως δύσκολο να διαχειριστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βγαίνετε στη σκηνή σαν πρωταγωνιστές της πιο συναρπαστικής παράστασης, με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σε αρμονική συμμετοχή με τον κυβερνήτη σας! Οι προσωπικές σας επιδιώξεις υποκινούνται από αισιοδοξία, ευχάριστες ανατροπές, έντονες ερωτικές συναλλαγές, αναθέρμανση σχέσεων ή σύναψη νέων. Πέραν αυτών, πολλοί από εσάς, βγαίνετε από το δίλλημα με ποιον θα πάω και ποιον θα αφήσω, παύοντας πλέον να αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε μια ψυχολογία σιωπής και μυστικοπάθειας σε όλα τα επίπεδα. Και επειδή πλέον δε φοβάστε κανέναν και τίποτα, δράστε ανοιχτά και χωρίς δισταγμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Λειτουργείτε ανάποδα αλλά προς όφελός σας σε αυτή τη Νέα Σελήνη, που σκοπό έχει να φωτίσει κάθε σκοτεινή γωνιά της ζωής σας και να την βγάλει στην επιφάνεια. Οι ανάγκες σας δεν είναι πλέον διαπραγματεύσιμες αλλά τετελεσμένες και νιώθετε έτοιμοι να τις ικανοποιήσετε. Αφήνετε πίσω το παρελθόν και παραδίνεστε στο μέλλον με νέες παρέες, νέους συντρόφους, νέους συνεργάτες, νέους φίλους. Ό, τι αξίζει από τα παλιά δεν είναι πλέον οι κακές συνήθειες αλλά οι καλές και παίρνετε μόνο αυτές μαζί σας. Τα ξεκαθαρίσματα είναι πολλά και φέρνουν νέα πνοή στη ζωή σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved