Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Φεβρουαρίου

Ο Φεβρουάριος του 2014 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 9.

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Φεβρουαρίου


Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Φεβρουάριος, προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 9 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (9), 12+9=21. Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 21 σε μονοψήφιο 2+1=3. Το 3 είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Φεβρουάριο.

Για τον μήνα Φεβρουάριο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1
Αυτός είναι ένας μήνας δράσης και πρωτοβουλιών. Πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας και κάντε ό, τι θεωρείτε σωστό. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ορίσετε τους στόχους και τις προθέσεις σας.
Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δείξετε τις ικανότητές σας. Με τις πρωτοποριακές ιδέες και τα εκτελεστικά σας προσόντα κερδίζετε την εύνοια των ανωτέρων σας.
Στον οικονομικό τομέα ζυγίστε καλά τα οικονομικά σας πριν αρχίσετε να ξοδεύετε.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι δημιουργείτε εντάσεις με την αδιαλλαξία και τα καυστικά σας σχόλια. Οι ελεύθεροι φλερτάρετε και προκαλείτε αλλά για δέσμευση ούτε λόγος.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2
Αυτό το μήνα οι συναισθηματικές διακυμάνσεις σας δημιουργούν ένταση. Μην διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές για θέματα που σας ταλανίζουν καιρό από άτομα τα οποία εμπιστεύεστε.
Στα επαγγελματικά σας δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και μην αφήνετε ατελείωτο κάτι που έχετε αρχίσει. Αποφύγετε επικρίσεις και διαπληκτισμούς.
Στον οικονομικό τομέα υπάρχει αστάθεια. Απρόσμενη βοήθεια από ένα άτομο μεγάλης ηλικίας, σας ανακουφίζει πρόσκαιρα.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές με τέτοιο τρόπο που και οι δύο να νοιώθετε ευχαριστημένοι. Οι αδέσμευτοι δείχνετε μεγάλη ευαισθησία στις ανάγκες των άλλων με αποτέλεσμα να σας χρησιμοποιούν.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3
Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας διασκέδασης και παιχνιδιού. Είναι κατάλληλη περίοδος για να πάτε για ψώνια, να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να διοργανώσετε συναντήσεις με φίλους.
Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε με ευκολία να εισάγετε καινούργιες ιδέες. Έχετε την ικανότητα να δουλεύετε με επιτυχία πάνω σε πολλά σχέδια ταυτόχρονα.
Στον οικονομικό τομέα τα χρήματά σας έρχονται εύκολα από διάφορες πηγές, αλλά το ίδιο εύκολα ξεγλιστρούν από τα χέρια σας.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι μετριάστε τις υπερβολικές απαιτήσεις σας και μην σκέπτεστε μόνο τις δικές σας ανάγκες, δεν είστε μόνοι. Οι αδέσμευτοι επιδιώκετε να σας θαυμάζουν και να σας κολακεύουν.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4
Αυτό το μήνα μπορεί να γίνετε πολύ πεισματάρηδες και ισχυρογνώμονες. Αν σας μπει μια ιδέα δύσκολα ξεκολλάτε από αυτήν. Προβλήματα με οικογενειακά πρόσωπα.
Στον επαγγελματικό τομέα αν και σας λείπει η πρωτοτυπία, αναπληρώνετε το κενό χάρη στην οργάνωση και την σκληρή δουλεία.
Στον οικονομικά τομέα δείξτε πειθαρχία, η περίοδος είναι ακατάλληλη για κάθε είδους υπερβολή.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι είναι καιρός να δεχτείτε ότι ο σύντροφός σας έχει κάθε δικαίωμα να διαφωνεί με τις απόψεις σας. Οι ελεύθεροι αποφύγετε να δίνετε ελπίδες και υποσχέσεις, γιατί δύσκολα θα τις τηρήσετε.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5
Αυτό το μήνα χάρη στην αεικίνητη φύση σας και το κοφτερό μυαλό σας τραβάτε όλα τα μάτια πάνω σας όπου κι αν βρεθείτε. Εύκολες φιλίες με ημερομηνία λήξης.
Στα επαγγελματικά σας χρησιμοποιείστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να προωθήσετε τα ενδιαφέροντά σας. Μην κάνετε όμως μακροχρόνια σχέδια.
Στον οικονομικό τομέα χρήματα που δεν περιμένατε σας ανακουφίζουν προσωρινά. Δοκιμάστε με μέτρο την τύχη σας σε τυχερά παιχνίδια
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι πλήττετε εύκολα και ό, τι κι αν κάνει ο ερωτικός σας σύντροφος δεν σας συναρπάζει. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια απρόσμενη γνωριμία που ωστόσο δεν πρόκειται να καταλήξει σε σταθερό δεσμό.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6
Αυτό το μήνα με τη διπλωματία σας κερδίζετε την εκτίμηση και τον θαυμασμό των άλλων. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και επιδιώξτε μικρές αποδράσεις.
Στον επαγγελματικό τομέα αποφύγετε να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες. Ο σκοπός σας δεν είναι να κερδίσετε με κάθε τίμημα αλλά να βρείτε εναλλακτικές λύσεις.
Στον οικονομικό τομέα προσαρμοστείτε στο λιτό κλίμα της εποχής και περιορίστε τα περιττά έξοδα
Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι αφήστε τις ζήλιες και τους εγωισμούς και επιδιώξτε να επιλύσετε τις διαφορές σας με ήρεμη συζήτηση. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε μια αδελφή ψυχή για να νοιώσετε πλήρεις.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7
Αυτό το μήνα επιλέξτε προσεκτικά τα άτομα που θα είναι δίπλα σας. Μην εκτίθεσθε υπερβολικά επειδή μπορεί να υποστείτε μεγάλη πίεση. Έχετε ανάγκη από ηρεμία και ψυχική γαλήνη.
Στον επαγγελματικό τομέα μην έχετε φιλοδοξίες που ξεπερνούν τις δυνατότητες σας. Υιοθετήστε νέες στρατηγικές για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.
Στον οικονομικό τομέα μια οικονομική ενίσχυση που δεν περιμένατε σας ανακουφίζει προσωρινά.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι με την αγέρωχη συμπεριφορά σας πληγώνετε και ερεθίζετε το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι με τη μυστικοπάθεια και την απόμακρη στάση σας δεν αφήνετε τους άλλους να σας πλησιάσουν.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8
Αυτό το μήνα οι αποφάσεις που θα πάρετε θα επηρεάσουν τόσο τη συναισθηματική σας ζωή όσο και την καριέρα σας. Κινηθείτε μεθοδικά και χωρίς βιασύνη.
Στον επαγγελματικό τομέα οι ικανότητές σας έχουν εκτιμηθεί από σημαντικά άτομα. Οι συζητήσεις που θα κάνετε θα καταλήξουν σε ουσιαστικές συμφωνίες.
Στον οικονομικό τομέα με επιδέξιους χειρισμούς αντιμετωπίζετε προβλήματα του παρελθόντος.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι λόγω των εντάσεων θα νοιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι, τελικά όμως όλα θα πάνε καλά. Οι αδέσμευτοι επειδή έχετε ανάγκη από παρέα κάνετε σπασμωδικές κινήσεις.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9
Αυτός είναι ένας μήνας έντασης, γι' αυτό μην πάρετε αποφάσεις μέχρι να ησυχάσουν τα πράγματα. Ένα ηλικιωμένο άτομο μπορεί να χρειαστεί τη βοήθεια σας.
Στον επαγγελματικό τομέα ένα πρόβλημα που σας απασχολεί φτάνει στο τέλος του. Είστε περισσότερο κουρασμένοι από ό, τι συνήθως με αποτέλεσμα να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο.
Στον οικονομικό τομέα το άγχος και η ανασφάλεια συνεχίζονται. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες ως προς τις προθεσμίες.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα βρεθείτε στην κόψη του ξυραφιού. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι έλκεστε από άτομα με κοινά διανοητικά ενδιαφέροντα.

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved