Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιανουάριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δεσμευμένοι
Μπρρρ... τι παγωμάρα είναι αυτή; Με τον Κρόνο στο Σκορπιό το καλοριφέρ του έρωτα είναι κλειστό και η παρουσία του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω κάνουν το κρύο στη σχέση σας πιο αισθητό. Το κλίμα ζεσταίνεται μόνο με εντάσεις και καυγάδες. Συχνά νιώθετε πως προτιμάτε να ζείτε χωριστά παρά να έρχεστε πολύ κοντά και υποχρεώσεις και ζητήματα δουλειάς σας δίνουν την αφορμή για να λείπετε και να μην παραδέχεστε ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση σας. Από τις 11 Ιανουαρίου ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και αν μη τι άλλο κοινωνικές εκδηλώσεις, πάρτι και συναναστροφές γίνονται αιτία για επικοινωνήσετε σε ένα καλύτερο κλίμα. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο στις 20/1 επίσης σας ευνοεί και ένας ζεστός αέρας ανανέωσης μπορεί να πνεύσει στη σχέση σας. Πολύ πιθανόν στα μέσα του μήνα να πάρετε κάποια απόφαση σχετικά με αλλαγή οικίας. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 11/1 και 29/1 ενώ προσοχή θέλουν 1/1, 3/1, 9/1 και 16/1.

Αδέσμευτοι
Η νέα χρονιά σας βρίσκει με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις ενώ κάποια φλερτ που συμβαίνουν στο χώρο της δουλειάς σας ίσως να μην προχωρούν καθότι νιώθετε ότι είναι προτιμότερο να ακολουθήσετε κάποια «πρέπει» και να σεβαστείτε ορισμένους κανόνες. Καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζυγό δείχνοντας ότι είστε με το κλειδί στη μηχανή και έτοιμοι να βάλετε μπροστά για να ξεκινήσετε μια σχέση. Από τις 11/1 ο Ερμής εισέρχεται στον κοινωνικό Υδροχόο και οι ευκαιρίες για γνωριμίες, επαφές ιδιαίτερα μέσω ενός φίλου, σε μια παρέα, στέκι ή άλλο χώρο με άτομα που μοιράζεστε κοινές ιδέες ή ίδια ενδιαφέροντα αυξάνονται. Επιπλέον, στις 20/11 ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο, δείχνοντας ότι θα είστε πιο ελεύθεροι όσον αφορά σε αισθηματικά θέματα και πιθανόν να βάλετε στην άκρη κάποια ταμπού ή προκαταλήψεις. Ωστόσο, λόγω ότι η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη πολύ πιθανόν να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε πρόσωπο με το οποίο η πρώτη προσπάθεια δεν ευδοκίμησε. Οι μέρες που χρειάζεται να προσέχετε είναι 1/1, 3/1, 25/1 ενώ θετικές είναι οι 11/1, 8/1, 24/1.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεσμευμένοι
Έστω και μετά δυσκολίας το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη προσγειώθηκε στη σχέση σας και σας έφερε θετικά μηνύματα. Η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας τον Ιανουάριο θα είναι λακωνική αλλά ουσιαστική ενώ μεγάλο μέρος της προσοχής σας θα είναι στραμμένη σε ένα ταξίδι, ένα νομικό θέμα ή άλλο ζήτημα του οποίου η έκβαση καθυστερεί. Η Αφροδίτη ως και τις 31/1 θα είναι ανάδρομη δείχνοντας μια τάση να κάνετε έναν απολογισμό για τη στάση σας απέναντι σε θέματα που σχετίζονται με την ευημερία της σχέσης σας προκειμένου να γίνετε πιο σταθεροί σε συγκεκριμένους στόχους σας. Εύνοια θα υπάρχει για ταξίδια στο εξωτερικό, ιδιαίτερα σε μέρη που έχετε ξαναπάει αλλά και για επαφές με συγγενείς εξ αγχιστείας που πιθανόν είχατε χαθεί. Η παρουσία του Ερμή και του Ήλιου από τις 11/1 και τις 20/1 αντίστοιχα μετατοπίζει το ενδιαφέρον σε θέματα επαγγελματικά αλλά και ζητήματα με πεθερικά και μεγάλους ανθρώπους που θα επηρεάσουν τη σχέση με το έτερο ήμισυ. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 6/1, 8/1, 17/1, 24/1.

Αδέσμευτοι
Με τον κυβερνήτη της ερωτικής ζωής τον Ερμή στον Αιγόκερω ως τις 11/1 θα βάλετε τις βάσεις της επικοινωνίας για να πετύχετε έναν αισθηματικό σας στόχο. Πολύ πιθανόν άτομο από το παρελθόν να επανέλθει στο προσκήνιο και αν και το πάθος δεν θα ξεχειλίσει εντούτοις για χάρη της τέρψης μπορεί να δώσετε μια ευκαιρία. Αν βέβαια πάει κόντρα σε κάποιες πεποιθήσεις ή πιστεύω σας τότε εν ευθέτω χρόνω θα κάνετε πίσω. Στις 11 Ιανουαρίου ο Ερμής εισέρχεται στον ανατρεπτικό Υδροχόο και πολύ πιθανόν να σας θέλξει ένα άτομο κοινωνικό, διαφορετικό, απρόβλεπτο που πιθανόν να προΐσταται ή να έχει κύρος και ξεχωριστό στάτους. Γύρω στις 24/1 κάτω από την επιρροή της θετικής όψης του Ερμή με τον Άρη πολύ πιθανόν να γίνει μια αισθηματική γνωριμία ή σε ένα φλερτ να κάνετε ένα βήμα περισσότερο. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 6/1, 8/1, 17/1, 24/1 προσέχετε γύρω στις 25/1.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεσμευμένοι
Ο σάκος του Άγιου Βασίλη είναι γεμάτος υλικά και αισθηματικά δώρα για όσους είστε σε σχέση. Οι περισσότεροι ξεκινάτε το 2014 αισθανόμενοι πλήρεις, ερωτευμένοι και βρίσκοντας το ταίρι σας το πιο ενδιαφέρον πλάσμα του κόσμου. Η παρουσία του Άρη στον επίσης αέρινο Ζυγό δείχνει ότι θα πάρετε πρωτοβουλίες για διασκέδαση και όπως οι εκπομπές έχουν ώρα μαγειρικής ο μήνας σας θα έχει ώρες «σχέσης». Η παρουσία του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης στον 8ο ηλιακό οίκο που σχετίζονται με τη λίμπιντο και το σεξ δείχνει ότι το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα τραγουδάτε «sex bomb, sex bomb, you are my sex bomb and you can turn me on». Πολύ πιθανά είναι κάποια θέματα ζήλιας και αφοσίωσης που ωστόσο τις περισσότερες φορές θα έχουν μια θετική, αν όχι άκρως ερωτική τροπή. Γύρω στις 16/1 που λαμβάνει χώρα η Πανσέληνος στον Καρκίνο ίσως λάβετε ή κάνετε κάποιο δώρο. Οι θετικότερες μέρες του μήνα είναι 6/1, 8/1, 11/1,17/1 και 24/1.

Αδέσμευτοι
Ο δικός σας πρωτοχρονιάτικος μποναμάς θα είναι ερωτικός καθότι το πλανητικό σκηνικό τον Ιανουάριο ευνοεί το φλερτ, τα ερωτικά παιχνίδια και τις αισθηματικές απολαύσεις. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την 1η/1 είναι μια πρώτη ένδειξη ότι η σεξουαλική σας ζωή θα ενεργοποιηθεί ξανά ή θα περάσει σε νέο επίπεδο. Στην ανάκαμψη της ερωτικής ζωής συμβάλλει και η παρουσία του Ερμή (ως τις 11/1) και του Ηλίου (ως τις 20/1) που δείχνουν ότι αν και σε κάποιες περιπτώσεις θα κινείστε μυστικά, αργά και προσεκτικά θα βιώσετε στιγμές πλημμυρισμένες από πάθος. Από τις 11/1 και 20/1 Ερμής και Ήλιος αντίστοιχα εισέρχονται στον Υδροχόο και θα πειραματιστείτε σε νέες προσεγγίσεις πλησιάσματος. Καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζυγό το ζώδιο της συντροφικότητας δείχνοντας την τάση όχι μόνο να αφήσετε την εργένικη ζωή αλλά και να χαρείτε για αυτό. Οι πιο θετικές μέρες για αισθηματικές επαφές είναι 6/1, 8/1, 17/1, 24/1. Προσέχετε γύρω στις 3/1 και 25/1.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεσμευμένοι
Όποιοι χάνουν στα χαρτιά κερδίζουν στην αγάπη λέει μια λαϊκή ρήση και εσείς το Γενάρη θα νιώσετε ότι σε κάτι κερδίζετε και σε κάτι χάνετε. Το γεγονός ότι ο Δίας είναι στο ζώδιο σας αναμφίβολα σας δίνει τύχη όχι όμως χωρίς να κάνετε τίποτα, συν Αθηνά και χείρα κίνει. Η Νέα Σελήνη την Πρωτοχρονιά συμβαίνει στον Αιγόκερω το αντιδιαμετρικό ζώδιο υποδεικνύοντας το άνοιγμα ενός νέου κύκλου στη σχέση σας. Πολύ πιθανόν λόγω των δυσμενών όψεων που σχηματίζει ο Ήλιος στις αρχές του μήνα ένα νέο ξεκίνημα να είναι αναγκαστικό ή υπό την πίεση κάποιων «πρέπει». Το πρώτο δεκαήμερο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό όμως έπειτα σας δίνονται ευκαιρίες για συμβιβαστικές λύσεις και αποδεκτές επιλογές. Με τον Ερμή και τον Ήλιο στις 11/1 και 20/1 αντίστοιχα στον Υδροχόο πολύ πιθανόν η φλόγα του πάθους να ανάψει στη σχέση σας και να διακατέχεστε από μια τρελή διάθεση για ερωτικές εκπλήξεις. Οι πιο όμορφες μέρες του μήνα είναι 11/1, 6/1, 29/1. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις 1/1, 3/1, 5/1 και 25/1.

Αδέσμευτοι
Το 2014 κάνει ποδαρικό με εντάσεις με ή ανάμεσα σε μέλη της οικογένειάς σας και νέα ξεκινήματα στο χώρο του σπιτιού. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη την 1η του μηνός στον Αιγόκερω δείχνει ότι πολλοί από εσάς θα πάρετε νέες αποφάσεις σχετικά με το κεφάλαιο «σχέσεις» στη ζωή σας. Θα είστε πιο συγκρατημένοι και επιφυλακτικοί μα συνάμα θα έχετε πολλές ευκαιρίες για αισθηματικές γνωριμίες και προσεγγίσεις. Το αισθηματικό παρελθόν πιθανόν να σας απασχολεί όλο το μήνα ωστόσο θα υπάρχει η ανάγκη να πειθαρχήσετε σε κάποιες αποφάσεις σας. Με την είσοδο του Ερμή και του Ήλιου στις 11/1 και 20/1 στον «ανοιχτό» Υδροχόο η ερωτική ζωή σας επιφυλάσσει απρόσμενες χαρές. Η Πανσέληνος στις 16 Ιανουαρίου ευνοεί να επιμεληθείτε την εμφάνιση σας ενώ πιθανόν να θελήσετε να ξεφορτωθείτε κάποια περιττά κιλά προκειμένου να νιώθετε πιο καλά με τον εαυτό σας. Οι πιο ωραίες μέρες του μήνα είναι 6/1, 11/1 ενώ προσοχή θέλουν 1/1, 3/1 και 25/1.

ΛΕΩΝ
Δεσμευμένοι
Πάει ο παλιός χρόνος Λέοντες και πολλοί από εσάς είχατε ευχηθεί να φύγει και να μην ξανάρθει. Το νέο έτος σας βρίσκει κάπως αγχωμένους όμως με την είσοδο του Ερμή στις 11/1 στον Υδροχόο σταδιακά θα νιώθετε σε καλύτερη φόρμα, γεγονός που θα απορρέει σε μεγάλο βαθμό από την καλύτερη επικοινωνία που θα υπάρχει μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου σας. Με τον Ήλιο από τις 20/1 στον Υδροχόο θα δώσετε το 100% του εαυτού σας για τη σχέση σας. Συγχρόνως, με τον Άρη να κινείται καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα στο Ζυγό ευνοούνται πρωτοβουλίες για βόλτες, εξόδους και ταξίδια ενώ ο λόγος σας ίσως γίνει πιο ερωτικός και αισθαντικός. Με την Πανσέληνο στις 16/1 στο ζώδιο του Καρκίνου ίσως κάνετε κάποιο συναισθηματικό πισωγύρισμα που θα είναι αιτία για να έρθετε σε δύσκολη θέση. Ευνοείται το να αποσυρθείτε μαζί με το ταίρι στο δικό σας επίγειο παράδεισο. Οι τυχερές μέρες του μήνα είναι 11/1, 17/1 και 29/1. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτούν οι 1/1 και 3/1.

Αδέσμευτοι
Το πρώτο που εύχεστε για το 2014 είναι υγεία μιας και το νέο έτος πολλούς από εσάς σας βρίσκει κουρασμένους, εξαντλημένους και καταπονημένους. Ακολουθεί η επιθυμία σας για έρωτα και το σύμπαν φαίνεται να σας ακούει. Όλο το μήνα ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης θα βρίσκεται στον 3ο ηλιακό οίκο, ευνοώντας προσεγγίσεις και πλησιάσματα. Νέες αισθηματικές γνωριμίες, φλερτ και ρομαντικές συνομιλίες είναι πιθανές καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα. Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω δείχνει ότι προκειμένου να μπορέσετε να πετύχετε στον αισθηματικό τομέα δεν θα πρέπει να αγνοήσετε τα μαθήματα του παρελθόντος. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί να τα ξαναδώσετε καθότι όποιος ξεχνά το παρελθόν του είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει. Από τις 11/1 και 20/1 ο Ερμή και ο Ήλιος θα εισέλθουν στο ζώδιο του Υδροχόου και οι πιθανότητες ο έρωτας να έλθει στη ζωή σας και μάλιστα ως μάννα εξ ουρανού αυξάνονται κατακόρυφα. Η τύχη σας χαμογελά περισσότερο στις 11/1, 17/1 και 29/1.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεσμευμένοι
Αρχιμηνιά, αρχιχρονιά με Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Ο έρωτας βρίσκεται στο προσκήνιο και μαζί με το ταίρι σας θα πάρετε μια σημαντική απόφαση που θα ορίσει νέες εξελίξεις για την αισθηματική σας ζωή. Η παρουσία του Ερμή (ως τις 11/1), του Ήλιου (ως τις 20/1) και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω είναι θετική για τα αισθηματικά αφού θα υπάρχουν ευκαιρίες για ταξίδια αναψυχής, θα ζήσετε όμορφα γεγονότα και θα είστε πιο επίμονοι για το καλό της σχέσης σας. Καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζυγό δείχνοντας ότι η ανάγκη για συντροφικότητα θα είναι έντονη και πολύ πιθανόν να θελήσετε να κάνετε κάποιο δώρο ή αγορές που θα αναδείξουν τη ρομαντική σας πτυχή. Στις 25/1 ο κυβερνήτης σας ο Ερμής πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον Κρόνο και πιθανόν κάποιες αισθηματικές σας επιδιώξεις συναντήσουν κάποια εμπόδια. Οι πιο όμορφες μέρες του μήνα είναι 6/1, 8/1, 17/1, 24/1.

Αδέσμευτοι
Μαζί με τη νέα χρονιά μπαίνει και ο έρωτας στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη την 1η του μηνός δείχνει ότι κάνετε ένα βήμα στην αισθηματική ζωή που είναι καλά μελετημένο. Ίσως, οι συνθήκες να μην είναι οι ευνοϊκότερες υπάρχει όμως έντονα η επιθυμία να πετύχετε τον αισθηματικό σας σκοπό και θα δείξετε υπομονή. Καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα η θεά του έρωτα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομη στον 5ο ηλιακό οίκο δείχνοντας την τάση για κάποια αισθηματικά πισωγυρίσματα ή flashback. Συγχρόνως η παρουσία του Ήλιου ως τις 20/1 στον Αιγόκερω δείχνει ότι ο έρωτας θα σας αναζωογονήσει και θα σας δείξει και την πιο όμορφη πλευρά της ζωής. Ως τις 11/1 ο πλανήτης της επικοινωνίας θα είναι στον Αιγόκερω ευνοώντας ραντεβού, αισθηματικά τετ - α- τετ και ερωτικά μηνύματα. Γύρω στις 25/1 αποφύγετε να ενδώσετε στο αισθηματικό παρελθόν ή να κάνετε κάποια προσέγγιση αν δεν θέλετε να φάτε χυλόπιτα. Οι πιο καλές μέρες του μήνα είναι 6/1, 8/1, 17/1 και 24/1.

ΖΥΓΟΣ
Δεσμευμένοι
Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο όλο το μήνα τα αιτήματα για συντροφικότητα και αμοιβαιότητα μέσα στη σχέση γίνονται πιο έντονα. Η Νέα Σελήνη την Πρωτοχρονιά πραγματοποιείται στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας δείχνοντας σχετικές πρωτοβουλίες ενώ μεγάλο μέρος του μήνα θα υπάρχει μια εσωστρέφεια τόσο στη σχέση όσο και στη συμπεριφορά σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί να χτίσετε τη δική σας ερωτική φωλιά αλλά και να διδαχθείτε από το παρελθόν όσον αφορά στα αισθηματικά σας. Στις 11/1, ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και ένας αέρας ανανέωσης θα αρχίσει να πνέει στη σχέση σας. Θα υπάρχουν ευκαιρίες για εξόδους, η κοινωνική ζωή θα είναι πιο έντονη και θα μπορείτε να επικοινωνήσετε σε μια πιο θετική βάση. Παράλληλα, ο Ήλιος από τις 20/1 θα κινείται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου προεικονίζοντας ευτυχή γεγονότα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Αδέσμευτοι
Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο βγάζετε κεφάλι σε αισθηματικά ζητήματα αφού ο έρωτας γίνεται το κύριο ζητούμενό σας. Η παρουσία της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω τονίζει την τάση να ξαναδείτε κάποιο φλερτ που είχε μείνει στη μέση ή ένα ειδύλλιο που στο παρελθόν δεν είχε τελεσφορήσει. Παράλληλα, θα έχετε την τάση να φτιάξετε το σπίτι σας και να επιμεληθείτε έναν χώρο που θα μπορεί να φιλοξενεί τον έρωτα στη ζωή σας. Στις 11/1 ο Ερμής εισέρχεται στον φιλικό Υδροχόο και οι ευκαιρίες για γνωριμίες, αισθηματικές προσεγγίσεις και φλερτ αυξάνονται ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα. Τα θετικά μηνύματα του Ερμή γίνονται πιο έντονα από τις 20/1 με τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου με γεγονότα που σας φέρνουν χαρά και θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπά στους παλμούς του έρωτα. Ιδιαίτερα θετικές μέρες είναι οι 6/1, 11/1, 17/1 και 29/1.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεσμευμένοι
Η νέα χρονιά ξεκινά με έναν απολογισμό για όσα έλαβαν χώρα το 2013 και συζητήσεις επί των συζητήσεων για το πώς θα οικοδομηθεί καλύτερη επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις και μεταξύ άλλων προσώπων που επηρεάζουν τόσο εσάς όσο και τον/τη σύντροφο σας. Η παρουσία του Άρη δείχνει ότι νιώθετε να απειλείστε και να έχετε προαισθήματα ότι κάτι πρέπει να προσέχετε εκτός των άλλων και για τη σχέση σας. Η Αφροδίτη αν και ανάδρομη θα έχει εξισορροπητικό ρόλο. Ευχάριστες βόλτες, αισθηματικές συνευρέσεις και όμορφα λόγια θα κρατούν το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας. Χρειάζεται προσοχή σχετικά με το πως θα μιλήσετε για κάποια παράπονα αλλά και πως θα διαχειριστείτε κάποιες δικές σας ενοχές. Να έχετε στο νου σας ότι στόχος σας δεν είναι να στήσετε τον άλλο στον τοίχο αλλά να του δείξετε τι θέλετε και τι ζητάτε. Οι πιο καλές μέρες του μήνα είναι 8/1, 11/1, 24/1. Προσέχετε γύρω στις 1/1, 3/1 και 31/1.

Αδέσμευτοι
Η έννοια της μυστικής ζωής δεν σας είναι άγνωστη, αντίθετα είστε από τους καλύτερους γνώστες της. Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό δείχνει ότι η Νέα χρονιά ανοίγει με εσάς να ζείτε κάτι κρυφό. Άλλους θα σας τρώει ένας μυστικός καημός και άλλοι θα μπείτε σε μια σχέση που δεν θα θέλετε οι άλλοι να μάθουν. Η παρουσία του Ερμή ως τις 11/1 στον Αιγόκερω δείχνει ότι θα είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που θα λέτε και συγχρόνως θα δείχνετε αυξημένο ενδιαφέρον για την εικόνα που έχουν για εσάς πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Παράλληλα, θα είστε πολύ επίμονοι για να πετύχετε αυτό που θέλετε και θα δίνετε ισχυρά επιχειρήματα για να υποστηρίξετε τις θέσεις σας. Πολύ πιθανόν λόγω ότι η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη μέχρι και τις 31/1 να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα, γεγονός που θα κάνει τις προσπάθειες σας πιο έντονες. Οι θετικότερες μέρες του μήνα είναι 8/1, 11/1, 24/1. Φυλαχτείτε γύρω στις 1/1, 3/1 και 31/1.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεσμευμένοι
Γέρε χρόνε φύγε τώρα, πάει η δική σου σειρά ήρθε ο νέος με τα δώρα. Η Νέα Σελήνη την 1/1 συμβαίνει στον Αιγόκερω την κατοικία του Κρόνου φέρνοντας δώρα και ανεκτίμητες συναισθηματικές στιγμές. Σε πολλά πράγματα λόγω των συνθηκών θα είστε εγκρατείς κάτι που δεν ταιριάζει με την γενναιόδωρη και πλουραλιστική σας φύση όμως για χάρη της σχέση σας θα περιοριστείτε, σύμφωνα πάντα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Πολύ πιθανόν κάτι που είχατε ζητήσει ή επιθυμούσατε από παλιά το ταίρι σας να σας το κάνει δώρο ή και το αντίθετο. Στις 11/1 ο Ερμής εισέρχεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και μπορείτε ξεφύγετε από κάποιες γραμμές καθωσπρεπισμού. Με τις προτάσεις, τις ιδέες και τη σκέψη σας θα προκαλέσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας ενώ η κοινωνική ζωή θα είναι έντονη. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα για εσάς είναι 6/1, 8/1, 17/1, 24/1.

Αδέσμευτοι
Βρίσκεστε στο κατώφλι μιας καινούργιας χρονιάς και αναμφίβολα σκέφτεστε τι σας επιφυλάσσει για τα ερωτικά σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την 1/1 δείχνει ότι συναισθηματικά θέλετε να νιώσετε πλήρεις και για αυτό θα πάρετε πρωτοβουλίες προκειμένου να απαλλαχτείτε από συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος. Ίσως καταστάσεις που απλά συντηρούν το να μην νιώθετε μόνοι να θελήσετε να τις σταματήσετε καθώς αντιλαμβάνεστε ότι έτσι μείνετε εκτός νέων ευκαιριών και δεν έχετε τα μάτια σας όσο ανοιχτά θα έπρεπε. Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό δείχνει ότι μέσω φίλων ίσως κάνετε κάποια αισθηματική γνωριμία. Συγχρόνως όμως εγκυμονεί και παρεξηγήσεις και εντάσεις με φίλους και γνωστούς για ερωτικά θέματα. Στις 11/1 ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και οι ευκαιρίες για φλερτ εμφανίζονται από το πουθενά ενώ πιθανόν να ξαφνιαστείτε ευχάριστα από το ενδιαφέρον κάποιου προσώπου. Οι καλύτερες μέρες είναι γύρω στις 6/1, 8/1, 17/1, 24/1. Προσοχή γύρω στις 3/1, 5/1, 9/1 και 31/1.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεσμευμένοι
Το 2014 είναι γεγονός και με τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο την 1/1 θα θελήσετε να ορίσετε τη μοίρα σας μέσα από τις επιλογές σας. Θα επιδείξετε υπευθυνότητα και ίσως για χάρη ενός νέου στόχου, δεν θα διστάσετε να διανύσετε δύσβατα μονοπάτια. Η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο δείχνει την τάση να ασχοληθείτε περισσότερο με το στυλ και την εμφάνιση σας ενώ θα νιώθετε πιο ελκυστικοί και ποθητοί από το έτερο ήμισυ καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα. Με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο ως τις 11/1 θα έχετε μεγαλύτερη άνεση στο να εκφράσετε ιδέες, απόψεις και προτάσεις και πολύ πιθανόν να κανονίσετε κάποιο ταξίδι ή να είστε εσείς αυτοί που θα δίνετε κίνητρα για εξόδους και πάση φύσεως επαφές με το ταίρι σας. Εκτός από τη σχέση σας μεγάλο το μέρος του χρόνου θα αφιερώνετε στην καριέρα σας και ένα από τα ζητούμενα είναι να ισορροπήσετε έρωτα και εργασία.

Αδέσμευτοι
Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και πρώτοι και καλύτεροι στην ατζέντα του Ιανουαρίου είναι οι επαγγελματικοί. Ασφάλεια, κύρος και δύναμη σας ελκύουν και σας επιτρέπουν να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο της ζωή σας. Τι γίνετε όμως με τον έρωτα; Τον επιθυμείτε, τον θέλετε και μάλιστα θα μπείτε στη διαδικασία να χάσετε κιλά, να επιμεληθείτε τα μαλλιά σας και γενικότερα να φροντίσετε τον εαυτό σας καθώς αντιλαμβάνεστε ότι όχι μόνο δεν περνάτε απαρατήρητοι αλλά υπάρχει και έκδηλο ενδιαφέρον για το πρόσωπο σας. Το πρόβλημα είναι ο χρόνος που είναι λίγος. Ωστόσο με το Δία στον 7ο ηλιακό οίκο το σύμπαν ευνοεί να μπείτε σε σχέση και με την Πανσέληνο στις 16/1 πολύ πιθανόν κάτι να αρχίσει να τρέχει μεταξύ εσάς και ενός άλλου προσώπου. Προσοχή χρειάζεται γύρω στις 25/1 καθώς ίσως μια επιλογή σας δεν έχει το αποτέλεσμα που θα θέλατε. Οι πιο θετικές μέρες για τα αισθηματικά σας είναι 6/1, 11/1, 16/1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεσμευμένοι
Το αισθηματικό τοπίο είναι χιονισμένο και πολλοί θα έχετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από ό, τι σας στεναχωρεί και να κρατήσετε αποστάσεις ακόμα και από το ταίρι σας. Η επιλογή της σιωπής μπορεί να γίνει αιτία για να νιώσει ο/η σύντροφο σας ότι αδιαφορείτε ή ότι δεν είναι για εσάς ο παράδεισος. Ευτυχώς η παρουσία του Άρη στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού θα εξισορροπεί τα πράγματα μέσα από κινήσεις και σήματα σας που θα δείχνουν αγάπη και ενδιαφέρον. Το κλίμα θα αρχίζει σταδιακά να αλλάζει προς το καλύτερο με την είσοδο του Ερμή στο δικό σας ζώδιο καθώς ο τρόπος που θα επικοινωνείτε θα αλλάξει εντελώς και εσείς θα νιώθετε ότι βρίσκετε τον εαυτό σας. Σε αυτό το σκοπό θα συμβάλλει και η παρουσία του Ήλιου από τις 20/11 στον Υδροχόο που σε μεγάλο βαθμό θα σας αναζωογονήσει και θα έχετε κέφι και όρεξη για νέα πράγματα. Οι πιο όμορφες μέρες του μήνα για εσάς είναι γύρω στις 6/1, 8/1, 11/1, 17/1, 24/1 και 29/1.

Αδέσμευτοι
Ο πρώτος μήνας του 2014 ξεκινά με ένα έντονο παρασκήνιο που σε αρκετές περιπτώσεις σας μπερδεύει. Παράλληλα, πέρσι ίσως δώσατε την καρδιά σας σε πρόσωπο που πιθανόν δεν αποδείχθηκε αντάξιο των προσδοκιών και φέτος θέλετε να είστε πιο προσεκτικοί. Εντούτοις, δεν αποκλείεται να αρχίσετε να αμφιβάλετε για το τι θέλετε, ποιες είναι οι επιθυμίες σας και πως μπορούν τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα. Ίσως σε μια προσπάθεια να είστε ρεαλιστές να γίνετε πιο σκληροί τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Τα πράγματα αλλάζουν από τις 11/1 που ο Ερμής εισέρχεται στο δικό ζώδιο και νιώθετε ότι δεν φοβάστε τη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού και είστε έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή. Η παρουσία του Άρη στο Ζυγό όλο το μήνα θα σας παρουσιάζει ευκαιρίες για έρωτα και αγάπη και εσείς δεν έχετε παρά να τις αξιοποιήσετε. Προσοχή χρειάζεται γύρω στις 1/1, 3/1 και 25/1. Θετικές είναι οι μέρες: 8/1, 11/1, 17/1 και 29/1.

ΙΧΘΥΕΣ
Δεσμευμένοι
Ήρθε πάλι νέο έτος και την πρώτη του μηνός η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δείχνει ότι κάνετε νέα σχέδια τόσο για τα επαγγελματικά όσο και την πορεία της σχέσης σας. Είστε συγκρατημένα αισιόδοξοι και κάθε βήμα σας θέλετε να το κάνετε με προσοχή. Με την Αφροδίτη ανάδρομή στον 11ο ηλιακό οίκο ξεκινάτε ξανά επαφές με φίλους, γνωστούς και άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και η σχέση σας αναζωογονείται. Καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, θα βρίσκεται στον 8ο ηλιακό οίκο και η ρομαντική διάθεση θα απογειώσει το πάθος. Ωστόσο, κινήσεις που ίσως γίνουν πίσω από την πλάτη του/της συντρόφους σας ίσως είναι αιτία για να βάλετε τα χεράκια σας και να βγάλετε τα ματάκια σας. Έτσι ή αλλιώς είστε full in love και με το Δία στον Καρκίνο πολλοί θα αποφασίσετε να παντρευτείτε ή να κάνετε ένα παιδί. Η Πανσέληνος στις 16/1 στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει ότι οι καμπάνες θα χτυπήσουν χαρμόσυνα για κάποιο ευτυχές γεγονός. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 6/1, 8/1, 17/1 και 24/1. Φυλαχτείτε γύρω στις 3/1 και 25/1.

Αδέσμευτοι
Let it snow! Αν υπάρχει αγάπη στη ζωή σας δεν σας νοιάζει ούτε αν βρέχει ούτε αν χιονίζει. Ο Ιανουάριος μπαίνει με τις καλύτερες προοπτικές για την ερωτική σας ζωή. Πρώτον, η παρουσία του Δία στον 5ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι έχετε τύχη στα αισθηματικά θέματα ενώ με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα η λίμπιντο θα είναι ανεβασμένη και οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για να χαρείτε τις ερωτικές απολαύσεις. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω ίσως δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που επανέρχεται στο φιλικό σας προσκήνιο. Ιδιαίτερα θετική είναι για εσάς η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 16/1 γιατί συμβαίνει στον τομέα της αισθηματικής ζωής δείχνοντας ότι πολύ πιθανόν να βουτήξετε στα όμορφα νερά του έρωτα. Ιδιαίτερα θετικές είναι οι μέρες: 6/1, 8/1, 17/1 και 24/1. Προσέχετε γύρω στις 3/1 και 25/1.

Έρωτας κεραυνοβόλος, έρωτας πλατωνικός, έρωτας ήρεμος και γαλήνιος ή μήπως θυελώδης; Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved