Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιανουαρίου

Ο Ιανουάριος του 2014 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 8.

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιανουαρίου

Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Ιανουάριος, προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 8 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα(8), 12+8=20. Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 20 σε μονοψήφιο 2+0=2. Το 2 είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Ιανουάριο.

Για τον μήνα Ιανουάριο:

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Αυτό το μήνα ελέγξτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας και πάρτε τις κατάλληλες αποφάσεις. Διώξτε μακριά σας ότι σας έφθειρε μέχρι τώρα και βάλτε σε εφαρμογή τα προσωπικά σας σχέδια.

Στα επαγγελματικά σας οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες, όμως εσείς χάρη στην εργατικότητα και τις προοδευτικές ιδέες σας θα αντεπεξέλθετε με επιτυχία.

Στον οικονομικό τομέα, τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά. Διευθετήστε τυχόν εκκρεμότητες και κινηθείτε με πρόγραμμα.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι έχετε το μυαλό σας στη δουλειά και τα μάτια σας στην τσέπη και η γκρίνια συνεχίζεται. Αν είστε μόνοι προσπαθώντας να εντυπωσιάσετε δίνετε λάθος εντυπώσεις .

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα καταστάσεις από το παρελθόν αναζητούν άμεσες λύσεις. Καλό θα ήταν να αποφασίσετε με γνώμονα εκείνο που έχει τα λιγότερα μειονεκτήματα και όχι αυτό που έχει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα.

Στον επαγγελματικό σας χώρο υπάρχει έντονο παρασκήνιο που θα έρθει στην επιφάνεια αργότερα. Να προσέχετε σε ποιους μιλάτε και τι λέτε.

Στον οικονομικό τομέα προσέξτε όταν υπογράφετε έγγραφα ή συμβόλαια γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο της απάτης.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι ξεκαθαρίστε επιτέλους τι θέλετε και διεκδικήστε το. Οι αδέσμευτοι αφήνετε περιθώρια σε μια ιστορία από το παρελθόν να πηγαινοέρχεται.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα προσέξτε τι εύχεστε γιατί μπορεί να υλοποιηθεί. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες και τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Μεγάλος σύμμαχος η θετική σκέψη σας.

Στον επαγγελματικό τομέα συνδυάστε την εργασία με την ψυχαγωγία και αναζητήστε κοινωνικές επαφές. Προσέξτε μόνο τις παρορμητικές κινήσεις και τις υπερβολές.

Στον οικονομικό τομέα θα αποκτήσετε χρήματα από μια πηγή που δεν περιμένετε. Δοκιμάστε την τύχη σας αγοράζοντας ένα λαχείο.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι προσέξτε την τάση σας να μεγαλοποιείτε τα πράγματα και να κάνετε τ' ασήμαντα σημαντικά. Οι ελεύθεροι γνωρίζετε τη δύναμη της γοητείας σας και δεν διστάζετε να τη χρησιμοποιήσετε.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα εξετάστε τις καταστάσεις της ζωής σας με λογική. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να βάλετε σε τάξη υποθέσεις που εκκρεμούν και να μετρήσετε το περιβάλλον σας.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν προβλήματα, αλλά δεν είναι καιρός για αλλαγές. Εστιαστείτε στη καλή συνεργασία και συμβιβαστείτε με ότι έχετε.

Στον οικονομικά τομέα βαδίστε με πρόγραμμα και τακτοποιήστε τα χρέη σας. Το μέτρο και η εγκράτεια θα σας κάνουν να νοιώσετε καλύτερα.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι είστε πολύ ευαίσθητοι και πληγώνεστε με το παραμικρό. Έχετε ανάγκη από φιλία και συντροφικότητα. Οι αδέσμευτοι θα έρθετε αντιμέτωποι με κρυφές καταστάσεις από το παρελθόν.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Αυτό το μήνα αναδύεται η περιπετειώδης φύση σας και σας καλεί να εξερευνήσετε καινούργια μονοπάτια. Πολύπλευροι και δημιουργικοί μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Στα επαγγελματικά σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Να είστε ευέλικτοι και δεκτικοί και κυρίως μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν. Αποφύγετε τους ανταγωνισμούς.

Στον οικονομικό τομέα προγραμματίστε τα έξοδα σας για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Καθυστερήσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι ετοιμαστείτε για δυνατές συγκινήσεις, γαρνιρισμένες με ζήλιες και ψέματα. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Μη βιαστείτε όμως να κάνετε σχέδια.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Το μήνα αυτό επιστρατεύστε τη διπλωματία σας και χαμηλώστε τους τόνους σας. Οι φίλοι θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίζουν στις επιλογές σας.

Στον επαγγελματικό σας χώρο, μπορεί να αναλάβετε νέα καθήκοντα Προσέξτε μόνο να μη γίνετε σκλάβος της δουλειάς αναλαμβάνοντας περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε.

Στον οικονομικό τομέα περιορίστε τις υποχρεώσεις σας και μην αναλαμβάνετε απερίσκεπτα τα βάρη των άλλων αν δεν θέλετε να έχετε απώλειες.

Στα ερωτικά οι δεσμευμένοι ξενοκοιτάτε αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Αν είστε μόνοι πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο πρόσωπα, αλλά δυσκολεύεστε να αποφασίστε γιατί σας αρέσουν και τα δύο.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα νοιώθετε την ανάγκη ν' αφήσετε πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις που σας απομυζούν χρόνο και ενέργεια και να έρθετε σε επαφή με άτομα που σας συνδέουν ίδια ενδιαφέροντα.

Ο επαγγελματικός τομέας απαιτεί περισσότερη αποφασιστικότητα και νέες στρατηγικές. Είναι περίοδος ανακατατάξεων και παρ' όλη την κούραση αξίζει τον κόπο.

Στον οικονομικό τομέα να είστε προσεκτικοί όταν υπογράφετε κάποιο συμβόλαιο ή νομικό έγγραφο. Εξετάστε κάθε λέξη και ψάξτε για τυχόν παραθυράκια.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι έχετε κουράσει το σύντροφο σας με τη συνεχή γκρίνια και τα παράπονα σας. Οι ελεύθεροι προσπαθείτε να φέρετε τους άλλους στα μέτρα σας κι αν δεν τα καταφέρετε, το ροζ συννεφάκι χάνεται.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα ο άνεμος είναι 8 μποφόρ και η θάλασσα τρικυμιώδης. Οι προκλήσεις είναι αρκετές και η ενέργεια σας διασπαθίζεται εύκολα. Αποφύγετε τις υπερβολές.

Στον επαγγελματικό τομέα διαρκώς ανικανοποίητοι δημιουργείτε ένα κλίμα έντασης. Υποχωρήστε εκεί που δεν περνάει ο λόγος σας και αφήστε πίσω σας ξεπερασμένες ιδέες και πεποιθήσεις.

Στα οικονομικά σας, με στην επινοητικότητα που σας διακρίνει και την αυτοπειθαρχία σας, έχετε καταφέρει να θέσετε τα πάντα υπό έλεγχο.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι είναι καιρός να επανεξετάσετε τις ανάγκες σας. Ζείτε ένα δίλημμα – να μείνετε ή να φύγετε; Οι αδέσμευτοι στρέφετε τα βέλη σας όπου υπάρχει σεξ και κοινωνική καταξίωση.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα, τα γεγονότα εξελίσσονται πολύ γρήγορα με πολλά σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να κάνετε την τελική επιλογή ανάμεσα σε αυτά που σκέπτεστε να κρατήσετε και σε αυτά που θέλετε ν' απορρίψετε.

Στον επαγγελματικό σας χώρο διακρίνεστε για τη γενναιοδωρία και τον ιδεαλισμό σας. Προσφέρετε ευχαρίστως τη γνώση, τη σοφία και την έμπρακτη βοήθεια σας σε όποιο την έχει ανάγκη.

Στον οικονομικό τομέα μην αναλάβετε καινούργιες υποχρεώσεις πριν τακτοποιήσετε τα λάθη του παρελθόντος που ακόμα σας ταλαιπωρούν.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι ασχολείστε μόνο με τις δικές σας ανάγκες και αδιαφορείτε για τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Αν είστε μόνοι ένα πρόσωπο που γνωρίζατε από παλιά μπορεί να κάνει την καρδιά σας να κτυπήσει.

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved