Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για το Δεκέμβριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεσμευμένοι

Το 2013 φεύγει και με τον Ήλιο στον Τοξότη ως τις 21 Δεκεμβρίου θέλετε αυτόν τον μήνα να κάνετε πράγματα μαζί με το σύντροφο σας που να σας δίνουν την αίσθηση ότι μαθαίνετε περισσότερο ο ένας για τον άλλο και ανοίγεστε σε πράγματα που πάνε τη σχέση παρά πέρα. Η Νέα Σελήνη στις 3/12 ευνοεί να κάνετε κάποιο ταξίδι, πιθανόν στο εξωτερικό ωστόσο γύρω στις 6/12 με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσέχετε λάθη και παρεξηγήσεις. Η παρουσία του Άρη στον 7ο οίκο δείχνει ότι μεγάλο μέρος της ενέργειας σας θα διοχετευθεί στη σχέση και θα πάρετε πρωτοβουλίες γεγονός που όμως κάποιες φορές ίσως να είναι αιτία για εντάσεις και καβγαδάκια. Με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο πολύ πιθανόν αυτόν το μήνα να ζητήσετε την γνώμη ή την έγκριση των οικογενειών σας σχετικά με τα αισθηματικά σας σχέδια ωστόσο λόγω της ανάδρομης φοράς της από τις 21/12 ίσως χρειαστεί να ξανά δείτε πως θέλετε να βγάλετε προς τα έξω κάτι που αφορά τη σχέση σας. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 3/12, 10/12, 24/12.

Αδέσμευτοι

Ο μήνας ξεκινά θετικά και αισιόδοξα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη να ευνοεί επαφές και γνωριμίες. Συγχρόνως από τις 7/12 ο κυβερνήτης σας ο Άρης εισέρχεται στον 7ο ηλιακό οίκο που συμβολίζει τις σχέσεις γεγονός που υποδεικνύει ότι ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που θα επιδιώξετε περισσότερο τη δημιουργία σχέσης. Με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα μεγάλη σημασία θα δώσετε στο κοινωνικό και επαγγελματικό προφίλ του πιθανού παρτενέρ σας ενώ στο χώρο της εργασίας το φλερτ θα είναι πιο έντονο. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 21 Δεκεμβρίου ευνοεί να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε άτομο ηλικιακά ή επαγγελματικό μεγαλύτερο που στο παρελθόν πιθανόν απορρίψατε. Στις 24/12 το εξάγωνο που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα είναι μια από τις πιο όμορφες όψεις του μήνα που μπορεί να σηματοδοτήσει την πραγματοποίηση μιας επιθυμίας όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Ιδιαίτερα ευνοϊκές ημέρες είναι γύρω στις 3/12, 10/12 και 24/12 προσοχή στις 25/12, 30 και 31/12.


Ταύρος

Δεσμευμένοι

Ο μήνας ξεκινά με τον Ήλιο, τον Ερμή και τη Νέα Σελήνη να δρομολογούν μια νέα αρχή όσον αφορά την ερωτική ζωή. Χαρά και θετική διάθεση θα επικρατεί στη ψυχή σας ενώ πολύ πιθανόν να δεχτείτε κάποιο όμορφο δώρο από το ταίρι σας. Θα υπάρχει η τάση να κρύβετε από τους άλλους ακόμα και θετικές εξελίξεις μέσα στη σχέση επειδή θα θέλετε να πάρουν πρώτα ένα μόνιμο χαρακτήρα και μετά να τις ανακοινώσετε. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως φοβάστε τη ζήλια ή την κακεντρέχεια. Η παρουσία της Αφροδίτης καθ όλη τη διάρκεια του μήνα στον Αιγόκερω αποτελεί έναν επίσης θετικό οιωνό για τη σχέση σας καθότι προμηνύεται μια περίοδο που θα μπορείτε να έχετε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας και να εστιαστείτε σε πράγματα που για εσάς είναι σημαντικά. Ωστόσο, ο/η σύντροφος σας θα νιώθει ένα άγχος ή μια αγωνία που πιθανόν να μην μοιράζεται. Φροντίστε η καθημερινότητά σας να σας αφήνει περιθώρια για να κάνετε πράγματα μαζί. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 3/12 και 10/12. Προσέχετε γύρω στις 6/12.

Αδέσμευτοι

Με την κυβερνήτη σας την Αφροδίτη στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω το Δεκέμβριο όχι μόνο παίρνετε πιο σοβαρά το κεφάλαιο δημόσιες σχέσεις και επαφές αλλά είστε και πιο συγκεντρωμένοι και αυθεντικοί σε αυτές. Αυτό έχει ως συνέπεια να ελκύετε άτομα που ανταποκρίνονται τόσο στα θέλω όσο και στα πρέπει σας. Η Νέα Σελήνη στις 3/12 στον 8ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι ήρθε το πλήρωμα το χρόνου για να ξαναθυμηθείτε πως είναι η ζωή όταν υπάρχει ερωτική ικανοποίηση. Παράλληλα, η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη δείχνει ότι τον Δεκέμβριο συντελείται μια εκ των έσω αλλαγή σας που θα έχει θετική αντανάκλαση στην εξωτερική ζωή. Μυστικότητα θα υπάρχει σε επαφές και συναντήσεις ενώ θα έχετε την τάση να ερευνάτε εις βάθος κάθε τι που αφορά ένα πιθανό ταίρι. Από τις 21/12 η Αφροδίτη γυρνά ανάδρομη πράγμα που σημαίνει ότι ίσως ξανασυναντήσετε μια παλιά αγάπη ή ένα παρελθοντικό φλερτ ενώ πολύ πιθανόν να θέλετε να κάνετε ένα αισθηματικό ταξίδι σε μέρος που έχετε ξαναπάει. Οι πιο καλές μέρες του μήνα είναι 3/12, 10/12 και 24/12. Φυλαχτείτε γύρω στις 6/12, 25/12, 29/12 και 31/12.

Δίδυμοι

Δεσμευμένοι

Ο τελευταίος μήνας του 2013 υπόσχεται να σας αφήσει μια γλυκιά γεύση αφού το παρόν πλανητικό σκηνικό σε μεγάλο βαθμό ευνοεί την αισθηματική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη στις 3/12 στρέφει το ενδιαφέρον σας στο γάμο ή τη σχέση σας και ευνοεί ένα νέο ξεκίνημα ικανό να ανανεώσει τον έρωτα και το συναισθηματικό δέσιμο σας σε αυτή. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον ζώδιο του Τοξότη το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα έχετε την τάση να δίνετε μεγάλη σημασία στα θέλω του/της συντρόφου σας να συζητάτε και να ακούτε την γνώμη του/της. Συγχρόνως η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον οίκο της λίμπιντο, του σεξ και των μυστικών ευνοώντας να ξεπαγώσετε στον ερωτικό τομέα ενώ δεν αποκλείονται κάποιες ζήλιες ή και ερωτικές ατασθαλίες. Από τις 21/12 που γυρνά σε ανάδρομη τροχιά ίσως ξανά οριοθετήσετε κάποια θέματα που σχετίζονται με την ερωτική ζωή ή ξανά μπουν κάποιοι περιορισμοί. Οι πιο ευνοϊκές μέρες του μήνα είναι 3/12, 10/12, 26/12. Προσοχή στις 29 και 31/12.

Αδέσμευτοι

Η επικοινωνία για εσάς είναι ιδιαίτερα σημαντική και αν δεν τη βρίσκετε προτιμάτε να ψάχνετε μέχρι να τη βρείτε. Αυτόν τον μήνα με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο τον Τοξότη υπάρχει η τάση να βρείτε το κατάλληλο άτομο που εγκεφαλικά θα σας ταιριάζει και θα μπορείτε να συζητήσετε, να βγείτε και νοητικά να έρθετε κοντά. Σε αυτό βοηθά και η παρουσία του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο ως τις 21/12 που δείχνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να πλησιάσετε ένα άλλο πρόσωπο πιο στενά. Συγχρόνως, η Νέα Σελήνη στις 3/12 δείχνει αυξημένες πιθανότητες για τη δημιουργία μιας σχέσης που θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των αναγκών σας. Παράλληλα, από τις 4/12 ο Άρης εισέρχεται στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού δείχνοντας την επιθυμία να αναζητήσετε την ευτυχία στον έρωτα. Βέβαια το γεγονός ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι ένδειξη ότι δεν θα εκφράζετε πως νιώθετε ενώ πιθανόν από τις 21/12 να ρίχνετε κλεφτές ματιές και στο συναισθηματικό παρελθόν. Ιδιαίτερη προσοχή στις 6/12 και στις 30/12.

Καρκίνος

Δεσμευμένοι

Ο μήνας ξεκινά με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου να σας επιτρέπει σε καθημερινό επίπεδο να μπορείτε να συναλλάσσεστε με το ταίρι σας καλά για πρακτικά ζητήματα και κάθε φορά που μπορεί να υπάρξει κάποιος εκνευρισμός να αναζητείτε την καλύτερη δυνατή λύση. Από τις 7/12 με την είσοδο του στον 4ο ηλιακό οίκο εντάσεις για θέματα σπιτιού ίσως είναι αιτία για να επιδιώξετε μια νέα αρχή. Από την άλλη, η Αφροδίτη όλο το μήνα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω δίνοντας σας την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας με την προϋπόθεση ότι δεν γίνεστε υπερβολικά υποχωρητικοί στις απαιτήσεις του συντρόφου γιατί τότε κλίμα βαρυχειμωνιάς θα δημιουργηθεί μεταξύ σας. Η ανάδρομη φορά της από τις 21/12 δείχνει ότι στην προσπάθεια να πετύχετε ένα ήπιο κλίμα μέσα στη σχέση σας θα ανακαλέσετε στη μνήμη σας παλιότερες ανάλογες περιόδους προκειμένου να αξιοποιήσετε την τότε εμπειρία. Γύρω στις 13/12 με το τρίγωνο Δία – Κρόνου μπορείτε να θέσετε στόχους σχετικά με τα αισθηματικά που απαιτούν υπομονή και χρόνο.

Αδέσμευτοι

Ο Δεκέμβριος για πολλούς από εσάς θα είναι ένας κουραστικός μήνας με οικογενειακά ζητήματα και θέματα οικίας να σας δημιουργούν ένταση και επαγγελματικά θέματα αφενός να σας ευχαριστούν αφετέρου να απαιτούν πολύ περισσότερο χρόνο. Όαση μέσα σε όλα αυτά θα είναι ο έρωτας που χάρη στην Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω κάποιο άτομο του αντίθετου φύλου θα σας γοητεύσει ερωτικά. Ο Δεκέμβριος είναι ιδανικός για ερωτικές προσεγγίσεις, ρομαντικά ειδύλλια και φυσικά τη δημιουργία σχέσης που από τι φαίνεται θα επιθυμείτε διακαώς. Εκτός, βέβαια από ένα νέο πρόσωπο, στο προσκήνιο της ερωτικής ζωής πιθανόν να εισέλθει και ένα άτομο από το παρελθόν. Σε αυτό βοηθά και το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο στις 13/12 όσο και η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης από τις 21/12. Γενικότερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που τόσο ο Ήλιος (21/12) όσο και ο Ερμής (24/12) θα εισέλθουν στον Αιγόκερω θα υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα και εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα.

Λέων

Δεσμευμένοι

Ξεχωριστός και ιδιαίτερος θα είναι για τους περισσότερους από εσάς ο Δεκέμβριος αφού η Νέα Σελήνη στις 3/12 στον 5ο οίκο που συμβολίζει την αισθηματική ζωή υπόσχεται την έλευση ενός ευχάριστου γεγονότος που σχετίζεται με αυτή. Ένα αρραβώνας, ένας γάμος, ένα παιδί, ένα ταξίδι αναψυχής μπορούν να ανοίξουν έναν νέο κύκλο στον ερωτικό τομέα. Παράλληλα, η παρουσία του κυβερνήτη σας, του Ήλιου (ως τις 21/12), και του Ερμή (ως τις 24/12) στο ίδιο ζώδιο δείχνουν ότι ο Δεκέμβριος φωτίζεται από όμορφα γεγονότα, ευχάριστες ειδήσεις ή ερωτικά ταξίδια. Στον παλμό του έρωτα δονείται λοιπόν αυτός ο μήνας και αναμφίβολα τα ερωτικά τετ-α-τετ και οι κοντές ή μακρινές ερωτικές βόλτες είναι σίγουρες. Σε αυτό συγκλίνει και η παρουσία του Άρη στον αέρινο Ζυγό που σας ωθεί να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να συζητήσετε, να επικοινωνήσετε και να ταξιδέψετε. Γενικότερα η διάθεση σας το Δεκέμβριο θα είναι θετική, ερωτική και ευχάριστη.

Αδέσμευτοι

Λίγο πριν φύγει το 2013 ο Άγιος Βασίλης σας επισκέπτεται και σας φέρνει χαρά, ευτυχία και έρωτα διά μέσου της Νέας Σελήνης (3/12). Πιο καλά δεν γινόταν να κλείσει αυτή η χρονιά. Και δεν είναι μόνο η Νέα Σελήνη που υποδεικνύει ότι θα σας χτυπήσουν τα βέλη του έρωτα αλλά και ο Ήλιος σας που έχοντας εισέλθει στον 5ο ηλιακό δείχνει ότι έχετε διάθεση για φλερτ, ερωτικό παιχνίδι και γενικότερα όρεξη για να ερωτευτείτε. Ο ελεύθερος χρόνος σας θα είναι αφιερωμένος σε επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις και μετακινήσεις που ανταποκρίνονται στα θέλω της καρδιά σας και σε αυτό θα συμβάλει και ο Ερμής που ως τις 24/12 θα βρίσκεται στον θετικό Τοξότη. Η Αφροδίτη καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνοντας ότι η καθημερινότητα σας θα είναι ερωτική. Ωστόσο καλό θα είναι να κρατάτε τα προσχήματα ή να μην δίνετε δικαιώματα στο χώρο της δουλειάς. Ίσως, να σας είναι δύσκολα να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας όμως αν δεν το κάνετε εσείς μπορεί να το κάνει το αφεντικό ή ο προϊστάμενος σας. Αν πάλι μπορείτε να πάρετε άδεια θα είναι το καλύτερο που θα κάνετε.

Παρθένος

Δεσμευμένοι

Ένας πολύ σημαντικός μήνας είναι για εσάς ο Δεκέμβριος καθότι αν και είναι ο μήνας που κλείνει το 2013 για εσάς είναι ο μήνας που ανοίγει ένας νέος κύκλος ζωής. Η Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό οίκο δείχνει αλλαγή σπιτιού, τον ερχομό ενός νέου προσώπου στο σπίτι και γενικότερα θετικά ανοίγματα. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Τοξότη ως τις 21/12 και 24/12 αντίστοιχα θα επιθυμείτε να χαρείτε την οικογενειακή ζωή και να κάνετε πράγματα σε ένα μέρος που θα σας είναι οικείο. Το γεγονός ότι η Θεά του Έρωτα, η Αφροδίτη, είναι στον Αιγόκερω είναι μια θετική ένδειξη για την ερωτική ζωή αν και το γεγονός ότι δεν κάνει καμία όψη καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα, θα γυρίσει ανάδρομη στις 21/12 δεν την αφήνει να αποδώσει τα μέγιστα. Δεν θα είναι όμως άσχημα αντίθετα θα χαρείτε, θα παρευρεθείτε σε γιορτές, θα διασκεδάσετε και θα περνάτε όμορφα. Οι μέρες που χρειάζεται να προσέχετε λόγω των δυσαρμονικών όψεων που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας ο Ερμής είναι 6/12, 29/12 και 31/12.


Αδέσμευτοι

Μπορεί από χαρακτήρα σας να έχετε μια συστολή και να μην αντιδράτε γρήγορα στα σήματα που σας στέλνει ο έρωτας όμως αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για να ερωτευτείτε. Εξάλλου, η παρουσία της Αφροδίτης στον προσεκτικό Αιγόκερω ευνοεί να κινηθείτε στους δικούς σας ρυθμούς και να αξιοποιήσετε τη γήινη σοφία σας σε θέματα έρωτα. Ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος του μήνα δεν θα μπορείτε να έχετε την αποκλειστική σας προσοχή στην αισθηματική ζωή. Θέματα σπιτιού και οικογένειας και κάποια καινούργια πράγματα σε σχέση με αυτά θα σας κρατούν απασχολημένους. Ωστόσο, το τρίτο δεκαήμερο του μήνα που τόσο ο Ήλιος (21/12) όσο και ο Ερμής (24/12) εισέρχονται στον Αιγόκερω ευνοείται να δοθείτε στα αισθηματικά σας. Βέβαια, το γεγονός ότι τότε η Αφροδίτη και συγκεκριμένα στις 21/12 θα γυρίσει ανάδρομη θα αλλάξει τα ως τότε γνωστά σας δεδομένα καθότι το αισθηματικό παρελθόν θα διεκδικήσει τη θέση του στη ζωή σας. Οι μέρες που καλό είναι να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις είναι γύρω στις 6/12, 29/12 και 31/12.


Ζυγός

Δεσμευμένοι

Μια μεγάλη ανάσα θα πάρετε τον Δεκέμβριο και συνάμα σε ένα νέο όμορφο χορό θα μπείτε με την έξοδο του Άρη από το ζώδιο της Παρθένου και την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο. Προβλήματα και στεναχώριες που ήταν άμεσα συνυφασμένες με το ταίρι σας λαμβάνουν τέλος και εσείς νιώθετε απαλλαγμένοι από φοβίες και ανησυχίες γίνεστε πιο δοτικοί και ενθουσιώδεις. Η Νέα Σελήνη στο θετικό και αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη στις 3/12 δείχνει ότι η επικοινωνία με το ταίρι σας αλλάζει προς το καλύτερο. Ένα ταξίδι, μια συζήτηση, ένα μήνυμα είναι ικανά να δημιουργήσουν ένα νέο κλίμα μεταξύ σας πιο ευχάριστο και πιο εύθυμο. Με τον Ήλιο και τον Ερμή ως τις 21/12 και 24/12 αντίστοιχα στον Τοξότη θα έχετε πολλές ευκαιρίες για μετακινήσεις και εξόδους. Ωστόσο, με την κυβερνήτη σας την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο όλο το μήνα από πλευρά σας θα υπάρχει έντονα η επιθυμία δημιουργίας μιας όμορφης ατμόσφαιρας στην ερωτική σας φωλιά. Προσοχή χρειάζεται στις 29 και 30 του μήνα.

Αδέσμευτοι

Μπορεί τον Νοέμβριο αρκετές φορές να είχατε τις κλειστές σας και να μην είχατε διάθεση όμως τον Δεκέμβριο τα πράγματα είναι διαφορετικά και ιδιαίτερα από τις 7/12 που ο Άρης εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο. Η παρουσία του στο δικό σας ζώδιο όχι μόνο σας δυναμώνει αλλά κάνει πιο ισχυρά τα αιτήματα σας για συντροφικότητα, έρωτα και αρμονία στη ζωή σας. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στις 3/12 στο θετικό και χαρούμενο ζώδιο του Τοξότη ευνοεί να βγείτε και πάλι έξω, να κάνετε γνωριμίες, να είστε θετικοί σε πλησιάσματα και γενικότερα να είστε πιο ανοιχτοί. Σε αυτό θα βοηθούν και ο Ήλιος και ο Ερμής ως τις 21/12 και 24/12 αντίστοιχα και αναμφίβολα οι ευκαιρίες για επαφές και προσεγγίσεις θα είναι πολλές. Με την Αφροδίτη βέβαια καθ όλη τη διάρκεια του μήνα στον Αιγόκερω θα συνεχίσετε να έχετε κάποια κρατήματα σχετικά με τον έρωτα γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε πρόσωπο του παρελθόντος ιδιαίτερα μάλιστα από τις 21/12 που η Αφροδίτη γυρνά ανάδρομη και ευνοεί τα αισθηματικά πισωγυρίσματα. Μεγάλη προσοχή στις 25/12, 29/12 και 31/12. Ιδιαίτερα θετική μέρα η 10/12.

Σκορπιός

Δεσμευμένοι

Ο Δεκέμβριος ξεκινά θετικά με τη Νέα Σελήνη στο γενναιόδωρο ζώδιο του Τοξότη να σας φέρνει όμορφα δώρα στον αισθηματικό τομέα. Από τις 7/12 ο Άρης εισέρχεται στο Ζυγό και πολλοί από εσάς θα νιώθετε αγχωμένοι και ανήσυχοι ιδιαίτερα για θέματα που έχουν σχέση με θέματα δουλειάς και προβλήματα του/της συντρόφου σας. Παράλληλα, όμως θα υπάρχουν ευκαιρίες για να περνάτε καλά, να βγαίνετε, να συζητάτε και το κλίμα μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου σας θα είναι θετικό. Ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις και γενικότερα να καθιερώσετε ένα νέο τρόπο στο πως θα διαχειριστείτε κάποια πράγματα. Ωστόσο, η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή ως τις 21/12 και 24/12 αντίστοιχα στον Τοξότη θα βοηθούν να νιώθετε γεμάτοι από αγάπη και πλήρεις. Οι μέρες που χρειάζεται να προσέχετε είναι 6/12 και 31/12 ενώ ιδιαίτερα θετικές μέρες είναι 13/12 και 26/12.

Αδέσμευτοι

Με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο έχετε γίνει πιο πειθαρχημένοι στα θέλω σας και προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Το Δεκέμβριο με την Αφροδίτη στον περιοριστικό Αιγόκερω στις γνωριμίες και τις αισθηματικές προσεγγίσεις σας θα έχετε την τάση είτε να ακολουθείτε πρέπει και κανόνες είτε να είστε ιδιαίτερα ελεγκτικοί. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 21/12 δείχνει ότι τα επιχειρήματα ενός ή μιας πρώην για να ξαναμπεί στη ζωή σας ίσως είναι ιδιαίτερα πειστικά. Συγχρόνως, από τις 7/12 ο Άρης θα βρίσκεται στον Ζυγό δείχνοντας μια τάση να μπείτε σε μια σχέση ικανή να αποτελέσει πηγή δοκιμασίας. Η αντίθεση που πραγματοποιεί στις 25/12 με τον Ουρανό δείχνει ότι ίσως γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση απέναντι στην οικογένεια σας ενώ στα τέλη του μήνα η πρόκληση μιας μυστικής ή παράλληλης σχέσης θα είναι πολύ δυνατή. Πολύ πιθανόν βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις να κάνετε την απειλή για εκδίκηση πράξη καθότι το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 31/12 πυροδοτεί πάθη.


Τοξότης

Δεσμευμένοι

Σε πολύ καλή διάθεση σας βρίσκει ο Δεκέμβριος, μήνας που για πολλούς από εσάς δεν ξεκινά μόνο μια νέα ηλιακή χρονιά αλλά εγκαινιάζεται και η αρχή για κάτι καινούργιο. Η Νέα Σελήνη στις 3/12 στο δικό σας ζώδιο δείχνει ότι το πρώτο βήμα για κάτι που θέλετε πολύ γίνεται και αυτό αποτελεί αιτία για να είστε ιδιαίτερα ευδιάθετοι. Η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή ως τις 21/12 και τις 24/12 στο δικό σας ζώδιο συμβάλλουν για να μην μένετε στα ίδια και τα ίδια, να κινείστε προς τα εμπρός και με την πύρινη φλόγα για ζωή να γοητεύετε τον/την σύντροφο σας. Με τον Άρη από τις 7/12 στον Ζυγό η κοινωνική ζωή γίνεται πιο έντονη και παρέχει πολλές ευκαιρίες για εξόδους και επαφές με φίλους και γνωστούς. Ωστόσο, γύρω στις 25/12 που ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό φροντίστε να κρατήσετε ισορροπίες ανάμεσα στα αισθηματικά και τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα γιατί ίσως προκύψουν εντάσεις. Σε γενικές γραμμές όμως ο Δεκέμβριος θα είναι ένας θετικός μήνας και με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω το σακί του Αϊ Βασίλη θα έχει δώρα μεγάλης συναισθηματικής αξίας.

Αδέσμευτοι

Η Νέα Σελήνη στις 3/12 συμβαίνει στο δικό σας ζώδιο ανοίγοντας την πόρτα σε κάτι καινούργιο. Αυτό και μόνο αποτελεί αιτία για να είστε χαρούμενοι, κεφάτοι και να έχετε μια όμορφη ψυχολογία καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα. Δεν σας αρέσει να κοπιάζετε πολύ και το Δεκέμβριο δεν θα χρειαστεί αφού το πλανητικό σκηνικό ευνοεί κάποια πράγματα να συμβούν εύκολα και χαλαρά. Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και ο έρωτας. Η παρουσία του Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο προσφέρεται για γνωριμίες και επαφές σε ένα φιλικό περιβάλλον, σε μια λέσχη, σύλλογο ή χώρο κοινωνικής δικτύωσης. Στις 17/12 η Πανσέληνος στον οίκο των σχέσεων είναι μια θετική ένδειξη ότι το κεφάλαιο δέσμευση στη ζωή σας θα σας απασχολήσει ενώ το γεγονός ότι ο Ουρανός που βρίσκεται στον οίκο που συμβολίζει την αισθηματική ζωή γυρνά ορθόδρομος δείχνει ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσετε μπροστά χωρίς να σκάτε για το τι έγινε πιο παλιά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε πρόσωπο από το παρελθόν ιδιαίτερα μάλιστα από τις 21/12 που η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη.


Αιγόκερως

Δεσμευμένοι

Η Αφροδίτη από τον Νοέμβριο βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και σίγουρα το ξεχωριστό και αυθεντικό σεξαπίλ σας είναι αιτία για να επικρατεί ένα πιο ερωτικό κλίμα στη σχέση με το έτερο ήμισυ. Η παρουσία του Δία στον 7ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι η χρονιά κλείνει με υποσχέσεις για το 2014 σχετικά με τη σχέση σας και στα μέσα του μήνα το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο θα είναι αιτία για να γίνει μια ευχάριστη υπενθύμιση τους. Ωστόσο, δεν παύετε να έχετε και αγωνίες και άγχη που με τον Ήλιο και τον Ερμή ως τις 21 και 24/12 αντίστοιχα στον Τοξότη θα θέλετε όλο και πιο πολύ να τις αφήσετε πίσω σας και να εστιαστείτε στις ευκαιρίες που ανοίγονται ακόμα και από τα προβλήματα. Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο από τις 7/12 δείχνει ότι ο Δεκέμβριος είναι πιο πολύ ένας μήνας που σχεδιάζετε τι θέλετε να κάνετε για το μέλλον σας και αυτό σας αρέσει γιατί όλες οι ενδείξεις είναι ότι οι στόχοι σας θα εκπληρωθούν. Προσέχετε γύρω στις 29, 30 και 31/12.

Αδέσμευτοι

Με τον Δία στον 7ο ηλιακό οίκο πολλοί από εσάς θα δημιουργήσετε σχέση, θα παντρευτείτε ή θα δεσμευτείτε επίσημα ως το καλοκαίρι του 2014. Η ανάδρομη τροχιά του ωστόσο σας βάζει στη διαδικασία να κάνετε έναν απολογισμό σχετικά με την αισθηματική ζωή προκειμένου να είστε σίγουροι για το τι επιδιώκετε γιατί μόνο έτσι θα το πετύχετε. Ως εκ τούτου, ίσως έχετε κάνει πίσω όσον αφορά μια γνωριμία ή έχετε δεύτερες σκέψεις σχετικά με ένα φλερτ. Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο στις 13/12 δείχνει ότι θα δείτε τις θετικές προοπτικές μιας γνωριμίας και θα μπείτε στη διαδικασία να τις μετρήσετε μέσα σας χωρίς ωστόσο να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, θα πάρετε το χρόνο σας. Σε αυτό συγκλίνει και η Αφροδίτη, η παρουσία της οποίας στο δικό σας ζώδιο δείχνει πέρα από την τάση να ανανεωθείτε εμφανισιακά ότι τα ηνία σχετικά με την ερωτική ζωή τα έχετε εσείς. Ευκαιρίες υπάρχουν και τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα τον έχετε εσείς .


Υδροχόος

Δεσμευμένοι

Με κυβερνήτη των αισθηματικών σας τον Ερμή, τον πλανήτη που ,αυτόν τον μήνα, πραγματοποιεί τις περισσότερες όψεις σε σχέση με τους άλλες πλανήτες σίγουρα θα υπάρχουν πολλά πάνω – κάτω. Η κοινωνική ζωή θα είναι αρκετά έντονη και κάποιες φορές θα είναι αιτία για προβλήματα. Γύρω στις 6/12 με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως γοητευτείτε από ένα άλλο πρόσωπο και υπάρχει η τάση για ερωτική ατασθαλία. Γύρω στις 10/12 με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό η ερωτική ζωή θα ανταποκρίνεται στα θέλω σας και θα υπάρχει τόσο νοητική όσο και ερωτική επικοινωνία. Στις 17/12 η Πανσέληνος στους Διδύμους πραγματοποιείται στον 5ο ηλιακό οίκο δίνοντας έμφαση σε θέματα έρωτα, διασκέδασης, χαράς και ευτυχίας. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σας, ο Ουρανός γυρνά ορθόδρομος και αυτό θα σας βοηθήσει να αφήσετε τις αναδιπλώσεις και να ανοίξετε την πόρτα για τα αληθινά θέλω σας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 6/12, 25/12, 29 και 30/12.


Αδέσμευτοι

Ο Δεκέμβριος δεν είναι ένας μήνας που πρώτη σας προτεραιότητα είναι ο έρωτας ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δείχνει ότι αποφεύγετε να εκδηλώνετε τι νιώθετε ή να δείχνετε αν σας αρέσει ένα άτομο ενώ πιθανόν για κάποιο λόγω να χρειάζεται να κινείστε παρασκηνιακά. Από τις 21/12 η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη γεγονός που δείχνει ότι ίσως στα αισθηματικά ακολουθήσετε μια παλαιότερη οδό. Καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ ιδιαίτερα σε χώρους που υπάρχει μια παρεϊστικη διάθεση. Παράλληλα, η Πανσέληνος της 17ης Δεκεμβρίου δείχνει ότι η αισθηματική ζωή και οι απολαύσεις που απορρέουν από αυτές θα σας απασχολήσουν πιο πολύ το δεύτερο μισό του μήνα. Συγχρόνως, η ορθοδρόμηση του Ουρανού την ίδια μέρα θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ξεκάθαροί στον τρόπο που επικοινωνείτε τα θέλω σας. Προσοχή χρειάζεται γύρω στις 6/12, 25/12, 29 και 31/12.


Ιχθύες

Δεσμευμένοι

Από τις 7/12 ο Άρης εισέρχεται στον 8ο ηλιακό οίκο δείχνοντας ανεβασμένη λίμπιντο και την ανάγκη να πάρετε μυστικές πρωτοβουλίες όσον αφορά την αισθηματική ζωή. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω όλο το μήνα θα αντιληφθείτε ότι ζητήματα της σχέσης σας δεν θα πρέπει να τα αφήνετε στην τύχη τους ούτε να βασίζεστε στη γνώμη των φίλων σας. Αντίθετα χρειάζεται από την πλευρά σας δουλειά και επιπλέον χρόνο για να έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι συνθήκες θα ευνοούν για εξόδους και φιλικές επαφές που θα συμβάλλουν στο να μη βαλτώνει η σχέση. Γύρω στις 6/12 αποφύγετε να εμπλέξετε άτομα της οικογένειας σας στα αισθηματικά σας γιατί ίσως προκύψουν παρεξηγήσεις και δοθεί μια διαφορετική εικόνα από την πραγματική. Από την άλλη, με τον Δία στον 5ο οίκο το 2014 δεν παύει να σας υπόσχεται ευχάριστα πράγματα όπως ένα παιδί, ένα γάμο, έναν αρραβώνα ή άλλο ευτυχές γεγονός. Έτσι ο μήνας κλείνει με μια γλυκιά προσμονή και κάτι όμορφο να οραματίζεστε. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 3/12, 10/12, 24/12, 26/12. Φυλαχτείτε γύρω στις 6/12 και 29 και 31/12.

Αδέσμευτοι

Η θεά του έρωτα, η Αφροδίτη όλο το μήνα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνοντας ότι οι φίλοι θα αποδειχτούν πολύτιμοι σχετικά με την αισθηματική ζωή αφού είτε θα είναι αιτία για μια γνωριμία είτε η γνώμη τους θα αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντική για την πορεία των αισθηματικών σας. Το πέρασμα του Άρη από τις 7/12 στον Ζυγό δείχνει ότι στον ερωτικό τομέα η όποια δραστηριότητα θα είναι μυστική είτε γιατί φοβάστε την κοινωνική απόρριψη είτε γιατί έτσι κρίνετε ότι πρέπει. Παράλληλα, η θύμηση ενός ή μιας πρώην πιθανόν να παραμένει ιδιαίτερα έντονη και στη διάρκεια του μήνα να θελήσετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Γύρω στις 13/12 το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο δείχνει ότι θα καταλάβετε ότι για να προχωρήσετε μπροστά θα πρέπει να παλέψετε με το συναίσθημα σας. Ωστόσο, μετά τις 21/12 με την Αφροδίτη σε ανάδρομη τροχιά ίσως να μην κρατηθείτε και να γυρίσετε σε μια παλιά αγάπη. Σε κάθε περίπτωση σε ζητήματα καρδιάς το 2014, που ο Δίας θα γυρίσει ορθόδρομος, θα αποφασίσετε που τελικά θα επενδύσετε.

Έρωτας κεραυνοβόλος, έρωτας πλατωνικός, έρωτας ήρεμος και γαλήνιος ή μήπως θυελώδης; Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved