Οι χρησμοί του Δεκεμβρίου για την Ελλάδα

Τι μέλλει γενέσθαι το μήνα Δεκέμβριο στην Ελλάδα;

Οι χρησμοί του Δεκεμβρίου για την Ελλάδα

...σε πέσιμο πρωτάκουστο
και σε γκρεμό κατρακυλήσαμε
που πιο βαθύ καμιά φυλή δεν είδε ως τώρα

Κωστής Παλαμάς

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλό μήνα!

Φτάσαμε στο Δεκέμβριο και είναι γεγονός πως φεύγει μια ακόμη χρονιά μαύρη και άραχνη που μέρα άσπρη δεν είδαμε και δεν μιλώ σε προσωπικό επίπεδο αλλά σε κοινωνικοπολιτικό. Ο Θεός να δώσει να έχουμε υγεία γιατί πλέον με τις δραματικές αλλαγές που συντελούνται σε αυτόν τον τομέα θα θεωρείται είδος πολυτελείας.
Ο Δεκέμβριος είναι ένα μήνας που η κυβέρνηση θα παίζει τα ρέστα της έχοντας πετάξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το πιο ισχυρό χαρτί, αυτό... των εκλογών. Ωστόσο, η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου όσο πιο μετά μεταθέτει το πολιτικό της «χαρακίρι» τόσο πιο δυσάρεστα αποτελέσματα προκαλεί. Αυτή η κυβέρνηση μαζί με αυτή του ΓΑΠ έχουν βάλει τη χώρα σε κίνδυνο χειρότερο και από τον πόλεμο του σαράντα.

Ας δούμε τι θα βγάλει ο τελευταίος γύρος γεγονότων για το 2013...

Ο μήνας ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στις 3/12 στο ζώδιο του Τοξότη δείχνοντας ακραίες καταστάσεις και προβλήματα που θα επηρεάσουν περισσότερο τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Η σύνοδος που πραγματοποιεί με τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη του 10ου στο ωροσκόπιο της Ελλάδος πέρα από ψέματα και δολοπλοκίες δείχνει σοβαρά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στην κυβέρνηση με αιτία τα φάρμακα, υποθέσεις διαφθοράς και σκάνδαλα αλλά και στη χώρα εξαιτίας ισχυρών βροχοπτώσεων ή περίεργων καιρικών φαινομένων.

Στις 27/12 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σε Άρεια μοίρα δείχνει δοκιμασίες από αυτούς που έχουν την εξουσία αλλά και το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να παγιδευτεί στα ίδια τα ψέματα της.
Ας προχωρήσουμε με το τι δείχνουν οι προοδευμένοι πλανήτες.

Το προοδευμένο Μεσουράνημα δείχνει ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να μείνει στην εξουσία κάνοντας εξυπηρετήσεις στα μεγάλα τζάκια ενώ θα δοκιμάσει να ανασκευάσει δηλώσεις – τοτεμ δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Πολύ πιθανές είναι ρήξεις μέσω ανεξαρτητοποιήσεων. Ο προοδευμένος μάλιστα Ωροσκόπος μιλά για πράξεις και θέλω τρίτων που θα έχουν ως συνέπεια αγανάκτηση, τάση διαχωρισμού της θέσης κάποιων από κομματικές γραμμές και παραιτήσεις.
Έντονες εντάσεις εντός του κοινοβουλίου δείχνει ο προοδευμένος Βουλκάνους ενώ ο προοδευμένος Ποσειδώνας δείχνει δυσπιστία που οδηγεί σε ρήξη και διάλυση. Επίσης, ο προοδευμένος Βουλκάνους υποδεικνύει θέματα που σχετίζονται με οπλοστάσια και «χτυπήματα» χωρίς να αποκλείονται θύματα και απώλειες ζωών ιδιαίτερα σε κτήρια που είναι υπό φρούρηση ή κρατικού ενδιαφέροντος.
Η κυβέρνηση θα συμπεριφερθεί εκβιαστικά σύμφωνα με τον προοδευμένο Κρόνο Υποθετικό ο οποίος προμηνύει νέα αρχή μέτρων. Ο προοδευμένος Άδης εστιάζει μεγάλο μέρος των προβλημάτων σε θέματα εργασίας και οικίας δείχνοντας ότι θα πληχθούν τόσοι οι εργαζόμενοι όσοι και οι κατοικίες και μια κοινωνία που όλο και περισσότεροι θα έρχονται αντιμέτωποι με κομμένα ρεύματα, εξώσεις και απολύσεις.

Ας προχωρήσουμε την ανάλυση μας για το Δεκέμβριο σύμφωνα με τους διελαύνοντες πλανήτες.

Σε αυτό το σημείο θέλω να θυμίσω ότι οι προοδευμένοι πλανήτες υποδεικνύουν τα γεγονότα ενώ οι διελαύνοντες τα πυροδοτούν.
Με τον Άρη από τις 25/11 στον 4ο οίκο της Ελλάδος πολιτικές εντάσεις και αναταραχές θα γίνουν πιο έντονες ενώ από 5/12 ως τις 22/12 είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν προπηλακισμοί και βία που θα φέρει θλίψη. Από 8/12 ως 14/12 πέρα από βία δεν αποκλείεται μια ασυνήθιστη εντολή, διαταγή, αδικία ή αντίδραση σε ζητήματα μέτρων, καταδυνάστευσης και κατοχής.
Παράλληλα, ο διελαύνων Πλούτωνας από τον 7ο οίκο της Ελλάδος μιλά για μυστικά σχέδια τρίτων που οδηγούν στο τέλος ή σε μια καταστροφή.
Ο Κρόνος από 15/12 δείχνει δυσφήμηση της χώρας και αρνητική προβολή της. Επίσης, προβλήματα με οικίες, αστέγους όπως και πρωτοβουλίες που δεν αποδίδουν.
Ο Άδμητος δείχνει προβλήματα στην κυβέρνηση και επαφές χωρίς αποτελέσματα.
Ο διελαύνων Ουρανός μιλά για τραυματισμούς σε συμπλοκή και για τραυματισμό ή απώλεια ζωής που σχετίζεται με επαναστατική δραστηριότητα.
Περί τα τέλη του μήνα θα γίνει αισθητό πως τόσο η χώρα όσο και ο κόσμος θα έχουν υποστεί τόσο δριμείς αλλαγές που το μόνο που μπορούν να σηματοδοτούν είναι το ρέκβιεμ της χώρας ή το τέλος της κυβέρνησης.
Υπομονή! Των καιρών το πλήρωμα για το ανέβασμα είναι επτακόσιες τριάντα μέρες ακόμα...

Καλό μήνα και καλές γιορτές σε εσάς και τις οικογένειες σας!

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved