Προβλέψεις Ταρό Δεκεμβρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Δεκέμβριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Δεκεμβρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Δυνατότητες για νέες γνώσεις

Γενικά: Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας προγραμματισμού και δράσης. Εξερευνήσετε διάφορες δυνατότητες για μάθηση ή παρακολουθήστε μαθήματα που θα ενισχύσουν την καριέρα σας..
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι δεν είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί με το σύντροφό σας αλλά δείχνετε την αγάπη σας με πράξεις. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε ένα ταίρι που θα σας ξυπνήσει δυνατά συναισθήματα και θα διατηρεί το ερωτικό σας ενδιαφέρον.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα χάρη στην κοινωνικότητα και την ευστροφία που σας διακρίνει δημιουργείτε εποικοδομητικές σχέσεις και προετοιμάζετε ένα γόνιμο έδαφος για το μέλλον.
Οικονομικά: Τα εισοδήματά σας αυξάνονται προσωρινά. Πιθανόν να λάβετε ένα μπόνους ή ένα οικογενειακό δώρο.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Διορθώστε τα στραβά του παρελθόντος

Γενικά: Από αυτό το μήνα θα έχετε την ευκαιρία αν διορθώσετε ό,τι στραβό έχετε κάνει. Κάντε τον απολογισμό σας και μη διστάσετε να αφήσετε το παρελθόν εκεί που ανήκει.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι προκείμενου να μείνετε μόνοι, καθυστερείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι δεν εμπιστεύεστε εύκολα και περνάτε τον υποψήφιο σύντροφο από αρκετές δοκιμασίες.
Επαγγελματικά: Η πρόκληση που καλείστε να αντιμετωπίσετε είναι να αποδεσμευτείτε από καταστροφικά μοτίβα και να σχεδιάσετε το μέλλον σας ώστε να ανταποκρίνεται στις αξίες σας.
Οικονομικά: Τα έξοδά σας τρέχουν. Μακάρι να έχετε αρκετά χρήματα να ξοδεύετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ένας κύκλος κλείνει

Γενικά: Αυτό το μήνα βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου που εσείς ανοίξατε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλύσετε σε βάθος κάποιες καταστάσεις και να αποφασίσετε τι θα κρατήσετε στη ζωή σας.
Αισθηματικά: Το μόνο που μπορεί να σκοτώσει τη σχέση σας, αν είστε δεσμευμένοι, είναι η ρουτίνα και η μονοτονία. Οι ελεύθεροι με την ακαταμάχητη γοητεία σας κατακτάτε εύκολα το αντικείμενο του πόθου σας.
Επαγγελματικά: Ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν οι προσπάθειες που έχετε κάνει στον εργασιακό σας τομέα. Θα σας γίνουν αξιόλογες προτάσεις για νέα συνεργασία με καλύτερες προοπτικές.
Οικονομικά: Ευνοείστε σε ό,τι σχετίζεται με τράπεζες, γι' αυτό μη διστάστε να διαπραγματευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Ανοίξτε τα φτερά σας

Γενικά: Αυτό το μήνα αφήστε πίσω σας ό,τι σας έχει κουράσει και ανοίξτε τα φτερά σας σε νέες κατευθύνσεις. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και σας προκαλούν να δραπετεύσετε από τη ρουτίνα σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι με την επιπολαιότητα και τη μποέμικη διάθεσή σας ταλαιπωρείτε το σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι αλλάζεται κατεύθυνση γρηγορότερα και από τον ανεμοδείκτη κατά τη διάρκεια ανεμοστρόβιλου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα μην ενθουσιάζεστε από λόγια του αέρα, γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Η υπεραισιοδοξία δεν είναι καλός σύμβουλος.
Οικονομικά: Μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας. Η ασυνέπειά σας θα έχει δυσάρεστες επιπτώσεις.

ΛΕΩΝ
Ι ΜΑΓΟΣ

Διπλωματικότητα και επιχειρηματολογία

Γενικά: Αυτό το μήνα νέες ευκαιρίες εμφανίζονται στο προσκήνιο που δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Επιλέξτε με γνώμονα τη λογική και όχι το συναίσθημα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι η σχέση σας μπορεί να μην έχει την πορεία που εσείς προσδοκάτε. Οι ελεύθεροι μόλις κατακτήσετε τον ερωτικό σας στόχο χάνετε το ενδιαφέρον σας.
Επαγγελματικά: Με τη διπλωματική σας ικανότητα, τη δύναμη του λόγου και την ψυχρή λογική σας μπορείτε και επηρεάζετε καταστάσεις και πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο προς όφελος σας.
Οικονομικά: Χάρη στις προσεκτικές κινήσεις σας ξεπερνάτε κάθε πρόβλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Με οδηγό τη διαίσθηση

Γενικά: Αυτό το μήνα αν θελήσετε να πάρετε μια απόφαση εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθηση παρά τη λογική σας. Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε άσκοπες κινήσεις.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε μια σχέση που επικρατεί τρυφερότητα και κατανόηση και μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα με το έτερο ήμισυ. Οι ελεύθεροι έλκεστε από δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις που έχουν μυστήριο.
Επαγγελματικά: Στον εργασιακό σας χώρο αφήστε κατά μέρος τις αναμνήσεις του παρελθόντος και βρείτε τα κλειδιά που ανοίγουν τις πόρτες για ένα καλύτερο μέλλον.
Οικονομικά: Είναι η κατάλληλη περίοδος για να αντιμετωπίσετε τυχόν δυσκολίες αναζητώντας ουσιαστικές λύσεις.

ΖΥΓΟΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Αναζήτηση πηγών έμπνευσης

Γενικά: Αυτό το μήνα κυριαρχείστε από μια καλλιτεχνική διάθεση. Χαλαρώστε τους τόνους και μην κάνετε βεβιασμένες ενέργειες. Μια απρόσμενη δραστηριότητα θα γίνει πηγή δημιουργίας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι στην προσπάθειά σας να καλλιεργήσετε μια αρμονική σχέση προσέξτε να μη γίνετε χαλάκι να σας πατήσουν. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε τον απόλυτο έρωτα και δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα αφουγκραστείτε τις απαιτήσεις των καιρών. Η προσωπική σας δημιουργικότητα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και είστε σε συνεχή αναζήτηση πηγών έμπνευσης.
Οικονομικά: Η τάση σας να αγοράζετε ακριβά πράγματα που ίσως δεν σας είναι τόσο απαραίτητα, σας βγάζουν από τον προϋπολογισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΙV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Αυτοπεποίθηση και γοητεία

Γενικά: Αυτό το μήνα ξεχειλίζετε από αυτοπεποίθηση και κανείς δεν αντιστέκεται στη γοητεία σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία κάθε πρόκληση και να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι πιέζετε πολλές φορές το σύντροφο σας με την κτητική σας συμπεριφορά. Οι αδέσμευτοι κάνετε νέες γνωριμίες και πιθανό να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που κινείται στον κοινωνικό σας περίγυρο.
Επαγγελματικά: Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να ζητήσετε προαγωγή ή να αναλάβετε ένα πρότζεκτ που θα σας εκτοξεύσει επαγγελματικά. Αν ψάχνετε για δουλεία προωθήστε το βιογραφικό σας.
Οικονομικά: Τα χρήματα και τα υλικά αγαθά θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Γενικά: Αυτό τον μήνα η αισιοδοξία και οι θετικές σκέψεις σας θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Όφελος από εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι δίνετε έμφαση στη συντροφικότητα και την αρμονική επικοινωνία. Αν είστε μόνοι, πιθανόν να κάνετε μια γνωριμία με ένα άτομο που έχετε διαφορά ηλικίας το οποίο θα σας κάνει να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σας τομέα ευθυγραμμιστείτε με τις υπάρχουσες καταστάσεις και δράστε με μεθοδικότητα και πρόγραμμα. Οι προσπάθειές σας θα δικαιωθούν στο πέρασμα του χρόνου.
Οικονομικά: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας και ξοδέψτε με μέτρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
VΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Εστιάστε σε ένα στόχο

Γενικά: Αυτό τον μήνα αισθάνεστε μοιρασμένοι στα δύο. Καταστάσεις από το παρελθόν πιέζουν για λύσεις. Πάρτε το χρόνο σας και κάντε τις επιλογές σας με γνώμονα τις βαθύτερες ανάγκες σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αποφασίστε τι πραγματικά θέλετε και στη συνέχεια κάντε μια συζήτηση με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, κλείστε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν και βρείτε καταφύγιο σε μια καινούργια αγκαλιά.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα προσπαθήστε να εστιάσετε σε ένα στόχο και αναχαιτίστε την τάση σας να κυνηγάτε ό,τι σας προκαλεί.
Οικονομικά: Τα σκαμπανεβάσματα και οι οικονομικές σας εκκρεμότητες σας έχουν κουράσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
VII ΑΡΜΑ

Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις

Γενικά: Αυτό το μήνα στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Με όπλα σας, την ισχυρή θέληση και την στρατηγική, παρακάμπτετε με ευκολία ό,τι εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι μην αφήνετε την υπεροψία και τον εγωισμό σας να καταστρέψει μια όμορφη σχέση. Οι αδέσμευτοι βλέπετε τη ζωή σαν μια περιπέτεια και είστε έτοιμοι για όλα.
Επαγγελματικά: Στον εργασιακό τομέα το δυνατό σας σημείο είναι η εργατικότητά σας. Παρ' όλο που επικρατεί ανταγωνισμός και διαμάχες εσάς όχι μόνο δεν σας πτοούν αλλά σας ατσαλώνουν.
Οικονομικά: Μη αναμενόμενα έξοδα σας προβληματίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ
VIII ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ενδοσκόπηση και απολογισμός

Γενικά: Αυτό το μήνα κάντε τον απολογισμό σας με καθαρότητα πνεύματος και ψυχική ηρεμία. Τα καλύτερα θα έρθουν μόλις αποφασίσετε να αλλάξετε πορεία.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι σκεφτείτε και τις δικές σας ανάγκες και μην ενδίδετε στις υπερβολές του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι αποδεχτείτε το δικαίωμα των άλλων να είναι διαφορετικοί και να έχουν τις δικές τους επιθυμίες.
Επαγγελματικά: Η συνέπεια και η εργατικότητα σας θα σας χαρίσουν την επαγγελματική καταξίωση που ονειρεύεστε αν συνδυαστούν και με λίγη πυγμή.
Οικονομικά: Αντιμετωπίστε τις υποχρεώσεις σας με σύνεση και σωστή διαχείριση.

*Ρίξτε τα Ταρό

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved