Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Δεκεμβρίου

Ο Δεκέμβριος του 2013 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 9

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του ΔεκεμβρίουΓια να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Δεκέμβριος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 9 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (9), 12+9=21. Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 21 σε μονοψήφιο 2+1=3. Το 3 είναι ο προσωπικός σας μήνας για το Δεκέμβριο.

Για τον μήνα Δεκέμβριο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Τον Δεκέμβριο αφουγκραστείτε τις πραγματικές ανάγκες σας, αφήστε πίσω σας ό, τι έχει φθαρεί και δεν σας χρησιμεύει πλέον και ανανεωθείτε. Ένα ταξίδι θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια.

Στον επαγγελματικό τομέα πρώτα από όλα τακτοποιείστε τις εκκρεμότητες σας και στη συνέχεια παρακολουθήστε σεμινάρια που θα προωθήσουν τη δουλειά σας.

Στον οικονομικό τομέα προγραμματίστε με ακρίβεια τις κινήσεις σας και ακολουθήστε με συνέπεια τις αποφάσεις σας.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι μην αδιαφορείτε για τα παράπονα του συντρόφου σας γιατί το μέλλον της σχέσης σας είναι αβέβαιο. Οι αδέσμευτοι είσθε πολύ αισθησιακοί, αλλά επειδή δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας καταλήγετε στο τέλος μόνοι.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να κάνετε νέες γνωριμίες. Ευνοούνται οι συνεργασίες κάθε είδους αρκεί να επιλέξετε με προσοχή τους συνεργάτες σας.

Στα επαγγελματικά σας οι καθυστερήσεις δημιουργούν ένταση και εκνευρισμό. Κάντε υπομονή και μην πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί δεν θα έχετε κανένα αποτέλεσμα.

Στον οικονομικό τομέα αποφύγετε τη στασιμότητα και την αδράνεια. Είναι καιρός να καλλιεργήσετε τα ταλέντα σας και να δραστηριοποιηθείτε σε νέους τομείς.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι δίνετε ευκαιρίες σε μια προβληματική σχέση, γιατί φοβάστε τη μοναξιά. Οι αδέσμευτοι ψάχνετε μια σχέση που να σας προσφέρει ζεστασιά και συντροφικότητα.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Αυτός είναι ένας μήνας δημιουργικότητας και αναζήτησης πηγών έμπνευσης. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.

Στον επαγγελματικό τομέα καλλιεργήστε κοινωνικές σχέσεις με άτομα που είναι σε θέσεις εξουσίας. Μη διστάσετε να εκθέστε τις ιδέες σας και να προβάλετε τα ταλέντα σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με καλλιτεχνικά θέματα.

Στον οικονομικό τομέα προσέξτε την τάση σας να ξοδεύετε χωρίς μέτρο για λόγους επίδειξης, αλλά και την ευκολία που υποκύπτετε σε υπερβολές.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να μην εκτίθεστε στο διαδύκτιο ή στον ευρύτερο κύκλο των φίλων σας. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μια καυτή σχέση με ημερομηνία λήξης.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα βασιστείτε μόνο στον εαυτό σας και σε κανέναν άλλο. Τακτοποιήστε υποθέσεις που εκκρεμούν τις οποίες αναβάλατε επειδή δεν νοιώθατε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε.

Στον επαγγελματικό τομέα η σκληρή δουλειά και η σωστή σας οργάνωση θα αποδώσει καρπούς στο μέλλον. Ευνοϊκή περίοδος για να αυξήσετε την εμπειρία και τις γνώσεις σας.

Στον οικονομικά τομέα αποφύγετε αδυναμίες και σπατάλες.Βαδίστε με πρόγραμμα και τακτοποιήστε τα χρέη σας.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι δυσκολεύεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Η ερωτική ζωή των ελεύθερων χαρακτηρίζεται από δράση, περιπέτεια και ρίσκο.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Αυτός είναι ένας μήνας αλλαγών, συνήθως η αλλαγή αφορά τον ίδιο σας τον εαυτό. Μπορεί να αρχίσει άσχημα, αλλά όσο περνάνε οι ημέρες τα πράγματα θα καλυτερεύουν.

Στα επαγγελματικά σας να είστε προετοιμασμένοι για σκαμπανεβάσματα. Αν τα σχέδια σας ανατραπούν κάτι άλλο θα προκύψει στον ορίζοντα χωρίς όμως μακροχρόνιες εγγυήσεις.

Στον οικονομικό τομέα ακόμα κι αν οι προοπτικές είναι καλές, όλα μπορεί να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι δημιουργείτε ένα θολό τοπίο γύρω σας που πυροδοτεί ζήλειες, πάθη και εντάσεις. Οι αδέσμευτοι έλκεστε από δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις οι οποίες έχουν μυστήριο ή ανήκουν αλλού.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Το μήνα αυτό ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένεια. Η οικογένεια πιθανόν να μεγαλώσει και οι σχετικές ευθύνες να αυξηθούν.

Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να αναλάβετε νέα καθήκοντα ή να κάνετε νέες συμφωνίες. Προσέξτε μόνο να μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε.

Στον οικονομικό τομέα χάρη στην ευελιξία και το πρακτικό σας πνεύμα τα πράγματα προσωρινά βελτιώνονται.

Στα ερωτικά οι δεσμευμένοι αποφύγετε να εμπλέξετε στο συναισθηματικό κομμάτι της ζωής φίλους γιατί μπορεί να αποδειχτούν επιζήμιοι. Οι αδέσμευτοι εμπιστεύεστε εύκολα και μπορεί να παραπλανηθείτε από ύποπτα άτομα.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα τα σχέδια σας ξαφνικά ανατρέπονται. Έτσι γίνεστε εξαιρετικά ευερέθιστοι και απρόβλεπτοι και ίσως να κινδυνέψουν κάποιες φιλίες σας.

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες και καθυστερήσεις. Είναι μια περίοδος ανακατατάξεων και σχεδιασμού νέας στρατηγικής.

Στον οικονομικό τομέα παρ' όλο το άγχος που σας διακατέχει, την τελευταία στιγμή πάντα κάτι γίνεται και σώζεστε.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και κυρίως μην πλάθετε σενάρια με το μυαλό σας Οι αδέσμευτοι κλείστε τις υποθέσεις σας με το παρελθόν και βρείτε καταφύγιο σε μια καινούργια αγκαλιά.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα μην παραλείψετε την κοινωνική πλευρά της ζωής σας. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων που δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες.

Στον επαγγελματικό τομέα το παρασκήνιο οργιάζει. Να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, αποφύγετε βιασύνες και μελετήστε πολύ καλά τις κινήσεις σας.

Στον οικονομικό τομέα δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ανησυχίας. Η σωστή διαχείριση και ο αυτοέλεγχός σας κάνουν θαύματα.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αντισταθείτε στις παράλογες απαιτήσεις που έχει το ταίρι σας γιατί θα βρεθείτε μπροστά σε εκπλήξεις. Οι αδέσμευτοι απολαμβάνετε την ελευθερία σας και δεν έχετε διάθεση για περιπέτειες.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Αυτός είναι ένας μήνας αποφάσεων. Ήρθε η ώρα να κάνετε την τελική επιλογή ανάμεσα σε αυτά που σκέπτεστε να κρατήσετε και σε αυτά που θέλετε ν' απορρίψετε.

Στα επαγγελματικά τακτοποιήστε όλες σας τις εκκρεμότητες, κάντε τον απολογισμό σας, αλλάξτε περιβάλλον και προγραμματίστε κοινωνικές επαφές και δημόσιες εμφανίσεις.

Στον οικονομικό τομέα μη σπαταλάτε άσκοπα ενέργεια και χρήματα. Να είστε ευέλικτοι και να βασίζεστε στον εαυτό σας.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι παρά τους ανεξέλεγκτους καυγάδες το ταίρι σας είναι κολλημένο πάνω σας. Για εσάς που είστε μόνοι, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θέλει να είναι μαζί σας.

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved