Πλανητικό σκηνικό Νοεμβρίου 2013

Οι πλανητικές κινήσεις του Νοεμβρίου και πως θα επιδράσουν στη ζωή μας

Πλανητικό σκηνικό Νοεμβρίου 2013

Μπήκαμε στον προτελευταίο μήνα του χρόνου, με την πολιτική επικαιρότητα να μοιάζει με ειδήσεις τροφίμων από ψυχιατρείο, με την απόφαση - χαστούκι του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τα μεταλλεία χρυσού, την ανεργία να σκαρφαλώνει σαν ορειβάτης προς την κορυφή των Ιμαλαΐων, τους νέους να κλείνουν μεταναστευτικά εισιτήρια χωρίς επιστροφή, το «Εδώ Πολυτεχνείο» να γίνεται μια γραφική αδιάφορη θύμηση, τις πρεμιέρες των τηλεοπτικών εκπομπών να θυμίζουν παραζάλη σε λήθαργο και την τελευταία έκλειψη να αναδύει τη σημαδιακή της παρουσία, στην αποκαμωμένη καθημερινότητα. Τα διαβάζετε αυτά, καθημερινά, στο astrology.gr.

Ο Ήλιος στο ζώδιο τουΣκορπιού διανύει την 9η μοίρα του ζωδίου ως τις 22/11 στις 5.49 το πρωί που θα περάσει στον Τοξότη.
Αναμφίβολα τα 4 από τα 12 ζώδια βρίσκονται σε υπερδιέγερση που τροφοδοτείται από μια εύνοια, ακόμα και αν μοιάζει με τον ήλιο που παλεύει να υπερνικήσει τα σύννεφα.
Το αποτέλεσμα είναι Καρκίνοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Παρθένοι να υπερτερούν στα σημεία έναντι των υπολοίπων, με τους Σκορπιούς και τους Ταύρους που έχουν γεννηθεί 3 έως 5 Νοεμβρίου και 1 έως 3 Μαίου, να μετράνε απώλειες λόγω της συνόδου Ήλιου - Κρόνου. Σε ανάλογο μέτρημα Υδροχόοι και Λέοντες, γεννημένοι 31/1/ έως 2/2 και 3 έως 5 Αυγούστου.

Το εξάγωνο Ήλιου - Πλούτωνα την 1η του μήνα καθώς και το εξάγωνο Ήλιου - Άρη στις 2/11 δίνουν ώθηση και πάθος για δράση. Αφύπνιση από τη μία, εγκράτεια από την άλλη καθώς επέρχεται η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου στις 6/11, αλλά είναι και σε ισχύ η ανάδρομη κίνηση του Ερμή σε όλο της το μεγαλείο.
Στις 12/11 το τρίγωνο Ήλιου – Δία φέρνει ανάσες αισιοδοξίας, αλλά με τον Δία ανάδρομο, καλύτερα θα είναι να στραφούν εσωτερικά, εστιάζοντας στο τι είναι αυτό που μας λείπει και όχι στο πώς να το επεκτείνουμε.
Στις 24/11 το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπλοκάρει όλα αυτά, που στις 30/11 το τρίγωνο με τον Ουρανό εξαπολύει σαν χαλάζι.

Ο Ερμής στον Σκορπιό θα σταματήσει την ανάδρομη πορεία του στις 9/11 στις 11.11 το βράδυ, όπως έχετε διαβάσει στο astrology.gr, αλλά ας μη βιαστούμε να εκτελέσουμε με χαρά τα νέα ξεκινήματα, υπολογίζοντας τη στάση του για δύο ημέρες, που εξακολουθεί να είναι πανίσχυρος. Την ευθεία πορεία του ξεκινάει στις 11/11 στις 11.12 το βράδυ.

Στις 8/11 το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη θα μας εντάξει σε επικοινωνιακή χάρη και διάθεση, αλλά όσα πούμε και κάνουμε, δεν θα είναι ουσιαστικά λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή. Θα πάρουμε όμως το αίμα μας πίσω στη δεύτερη συνάντησή τους στις 26/11, που ο Ερμής θα επιτρέψει στην προσωπική γοητεία του καθενός, να αναδειχθεί όπως πρέπει.
Κρατάμε στις 10/11 από το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα την έμπνευση και στις 20/11 με το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα υποβάλλουμε τα διαπιστευτήριά μας.
Στις 26/11 το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου στρώνει το δρόμο στο τρίγωνο με τον Δία στις 28/11, διάστημα που μπορούμε πραγματικά να καταφέρουμε κάτι σημαντικό για ότι μας απασχολεί.

Η στρατευμένη Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 5 του μήνα με την εσωστρεφή τάση και τις καθώς πρέπει συμπεριφορές της, δημιουργεί αναστάτωση με τις εντολές πειθαρχίας που εκφωνούνται με αυστηρό και επιτακτικό τόνο.
Στις 7/11 το εξάγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα δίνει την άδεια για έξοδο από τη φυλακή των συναισθημάτων, αλλά στις 15/11 τα τετράγωνα με Ουρανό και Πλούτωνα, πυροδοτούν ανασφάλειες, πάθη, εμμονές και ανατροπές. Δύσκολο διάστημα για σχέσεις που έχουν απαιτήσεις και διεκδικούν ανταλλάγματα.
Στις 23/11 το εξάγωνο Αφροδίτης -Κρόνου διατηρεί τον αυτοέλεγχο, που στις 28/11 η αντίθεση με τον Δία, σκορπά σαν προκήρυξη σε διαδήλωση, κατά της καταπίεσης και υπέρ του ξεφαντώματος.

Ο τελειομανής Άρης στην Παρθένο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο στις 8/11 που σημαίνει πως κάθε σκληρή προσπάθεια ανταμείβεται με το παραπάνω, ενώ στις 19/11 το εξάγωνο με τον Δία, εκτοξεύει τη θέληση και την αντοχή μας στα ύψη.

Ο Δίας θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά στο ζώδιο του Καρκίνου από 7/11/2013 έως τις 6/3/2014 που θα επιστρέψει σε ευθεία φορά. Το διάστημα αυτό έχουμε την ευκαιρία να μεγιστοποιήσουμε το παρελθόν και να συναισθανθούμε τις ανάγκες μας. Θα υπάρξει δυσκολία σε αποφάσεις που σχετίζονται περισσότερο με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και την οικογένεια. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, γίνεστε η Tinkerbell στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού, που θα προσπαθήσει να σώσει το δέντρο της νεραϊδόσκονης. Όπου νεραϊδόσκονη βλέπετε εσωτερική ασφάλεια και γαλήνη.

Ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ευθεία φορά στις 13/11 και οι κατασκευαστές των ροζ γυαλιών μένουν για λίγο μετέωροι, ώσπου να συνηθίσουν στην πραγματικότητα.

Ο μήνας φιλοξενεί την τελευταία έκλειψη του χρόνου στις 3/11 στις 11 μοίρες του Σκορπιού, που πραγματοποιείται στις 2.50 το μεσημέρι. Το εξάγωνο ιδιομοιρίας με τον Άρη και η σύνοδος με τον Κρόνο προτρέπουν για αξιόλογες προσπάθειες σε προσωπικό επίπεδο, που για ορισμένους θα έχουν εντυπωσιακά θετικά αποτελέσματα.

Η Πανσέληνος στις 17/11 στις 25 μοίρες Ταύρου πραγματοποιείται στις 5.15 το απόγευμα με ευνοούμενους τους Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους, Ιχθύες, Καρκίνους και Σκορπιούς του τρίτου δεκαήμερου.

Το πλανητικό σκηνικό λαμβάνει τέλος, μαζί με τις εναπομείνασες χλιαρές εκδηλώσεις για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, που αντικαθίστανται σιγά σιγά με άλλες απολυταρχικές πολιτικές, που αντιμετωπίζουμε σαν ελεύθεροι σκοπευτές των εαυτών μας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved