Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για το Νοέμβριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεσμευμένοι

Ένας ιδιαίτερα ερωτικός μήνας προμηνύεται ο Νοέμβρης. Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/11 πέρα από αλλαγές και ανακατατάξεις δείχνει και μια περίοδο ερωτικής αναδημιουργίας. Αν και ο/η σύντροφος σας θα περνά μια φάση άγχους ή ανησυχίας η παρουσία του Ερμή στο Σκορπιό σας επιτρέπει να εξετάζετε εις βάθος τα όσα συμβαίνουν και να βρίσκετε λύσεις. Προσοχή ωστόσο ως τις 10/11 γιατί λόγω της ανάδρομης πορείας του ίσως αυτές οι λύσεις να αναβιώσουν και προβλήματα που είχαν ατονήσει. Στα μέσα του μήνα οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα για κάποιους από εσάς μπορεί να σημαίνουν ρήξεις, χωρισμό ή έντονες διαφωνίες. Είναι σημαντικό να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις και να μην ριψοκινδυνέψετε την πορεία της σχέσης για ανούσιους λόγους. Η είσοδος του Ηλίου από τις 22/11 στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη ευνοεί ταξίδια και μετακινήσεις. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 9/11, 12/11, 28/11 και 30/11.

Αδέσμευτοι

Με κυβερνήτη τον Άρη έχετε την τάση να κάνετε το πρώτο βήμα και διεκδικείτε αυτό που θέλετε. Η παρουσία του στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει ότι πεδίο δράσης σας θα αποτελέσει ο χώρος της δουλειάς. Πρωτοβουλίες, προσεγγίσεις και κινήσεις με έμφαση στη λεπτομέρεια μπορεί να αποδώσουν. Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό στις 3/11 δείχνει ότι θα υπάρξει ξαναζωντάνεμα της ερωτικής ζωής. Παράλληλα, η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο ίδιο ζώδιο δείχνει μια τάση να κρύψετε από τους άλλους πράγματα που αφορούν τα αισθηματικά σας. Μια μυστική ή παράλληλη σχέση είναι πολύ πιθανή. Γύρω στα μέσα του μήνα η Αφροδίτη που κυβερνά τον τομέα των σχέσεων πραγματοποιεί δυσαρμονικές όψεις με Πλούτωνα και Ουρανό και πιθανόν στα ερωτικά σας να επικρατήσει σοκ και δέος. Εν συνεχεία, ο Ήλιος στις 22/11 εισέρχεται στο μεταβλητό ζώδιο του Τοξότη δείχνοντας διάθεση να αλλάξετε κάποια πράγματα σχετικά με την αισθηματική ζωή προς το καλύτερο. Προσοχή στις 1/11, 15/11 και 24/11.



Ταύρος

Δεσμευμένοι

Οι περισσότεροι από εσάς με τον Κρόνο στο Σκορπιό περνάτε δυσκολίες που είναι άμεσα συνυφασμένες με το ταίρι σας. Ωστόσο, αυτό το μήνα η Νέα Σελήνη – Ετήσια Έκλειψη στις 3/11 προμηνύει μια νέα αρχή στη σχέση σας. Θα δείξετε έντονα τη διάθεση να βάλετε ένα τέλος σε κάποιες καταστάσεις προκειμένου να διαμορφώσετε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν να διεκδικήσετε την ευτυχία. Αρωγοί σας θα είναι τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Άρης. Η είσοδος της κυβερνήτης σας, της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 5/11 δείχνει ότι στον έρωτα θα βάλετε στόχους και πατώντας γερά στη γη θα έχετε την ευκαιρία να τους πετύχετε. Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στον 5ο οίκο ενισχύει δραστηριότητες που θα κάνουν πιο απολαυστικό το χρόνο με το ταίρι σας. Το δύσκολο σημείο του μήνα είναι γύρω στις 15/11 που η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον Ουρανό. Εκεί πέρα από έντονες αντιπαραθέσεις πρέπει να προσέχετε να μην απολέσετε χρήματα ή κάτι που είναι σημαντικό για εσάς.

Αδέσμευτοι

Λίγο πριν το τέλος του 2013 η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην αισθηματική σας ζωή. Από τις αρχές του μήνα η πρόκληση που θα έχετε να αντιμετωπίσετε είναι ότι για να δημιουργήσετε κάτι νέο θα πρέπει να αποκολληθείτε από κάτι παλιό. Ίσως, να μην είναι εύκολο ακόμα κι αν έχει τελειώσει αν ακόμα μέσα σας υπάρχουν συναισθήματα. Ωστόσο, το σύμπαν μέσα σε ένα δύσκολο αστρολογικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας. Με κινήσεις αργές και μεθοδικές μπορείτε να κάνετε βήματα για να αγγίξετε την αισθηματική ευτυχία. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 5/11 στον Αιγόκερω σας ευνοεί και σας δίνει την ευκαιρία να ερωτευτείτε χωρίς να χάσετε τον έλεγχο και την αυτοκυριαρχία σας. Εκεί, βέβαια που θα δοκιμαστείτε έντονα και ίσως η ζήλια σας κυριέψει είναι γύρω στις 15/11 όπου και πρέπει να προσέξετε πως θα αντιδράσετε γιατί η συναισθηματική φόρτιση δεν θα αποτελεί θετικό οδηγό. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 8/11, 9/11, 23/11 και 28/11.

Δίδυμοι

Δεσμευμένοι

Ένας ιδιαίτερα απαιτητικός μήνας προβλέπεται ο Νοέμβρης που ωστόσο ερωτικά θα σας ικανοποιήσει. Η ανάδρομη φορά του κυβερνήτη σας, του Ερμή ως τις 10/11 ίσως αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα καθώς θα βυθίζεστε στις σκέψεις σας και το ταίρι σας ίσως έχει την αίσθηση ότι κάτι του κρύβετε, γεγονός που σας κάποιες περιπτώσεις ίσως και να ισχύει. Από τις 5/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και υπόσχεται απολαύσεις στον ερωτικό τομέα και κρυφά φλερτ. Προσοχή χρειάζεται στα μέσα του μήνα που κάποια γεγονότα ίσως είναι αιτία για σημαντικές αναταράξεις σε σχέση με την ερωτική ζωή. Στις 22/11 η είσοδος του Ηλίου στον θετικό Τοξότη αναζωογονεί τη σχέση με το ταίρι σας. Επιπλέον, οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματίσει στις 28/11 με Αφροδίτη και Δία υπόσχεται ότι ο μήνας θα κλείσει όμορφα και ευχάριστα. Οι πιο δύσκολες μέρες του μήνα για εσάς είναι 15/11 και 26/11 ενώ οι πιο θετικές είναι 8/11, 9/11 και 28/11.

Αδέσμευτοι

Αινιγματικός και πολύπλοκος θα είναι για εσάς ο Νοέμβρης. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ως τις 10/11 δείχνει ότι έχετε την τάση να κοιτάτε πίσω, πιθανόν να είστε θετικοί στο να δώσετε μια δεύτερη επιθυμία και γενικότερα να βολιδοσκοπείτε ένα πιθανό σας comeback σε μια σχέση. Παράλληλα, από τις 7/11 ο Δίας που συμβολίζει τις σχέσεις γυρνά ανάδρομος. Κάποια πράγματα όσον αφορά μια γνωριμία ή σύζευξη θα πάει πίσω ενώ κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του φλερτ και ειδύλλια του παρελθόντος θα κερδίζουν έδαφος. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 5/11 δείχνει αυξημένη λίμπιντο και μια τάση να βάλετε κάποιους κανόνες σε θέματα σεξ. Στα μέσα του μήνα η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Στην επιρροή αυτών των όψεων ίσως έρθετε αντιμέτωποι με σημαντικές αποφάσεις που όμως δεν θα πρέπει να πάρετε εν θερμώ. Το τελευταίο δεκαήμερο με την είσοδο του Ήλιο στον εύθυμο Τοξότη το κλίμα είναι καλύτερο και πιο ευνοϊκό για την αισθηματική ζωή.


Καρκίνος

Δεσμευμένοι

Ένας ιδιαίτερα κρίσιμος μήνας θα είναι για πολλούς από εσάς ο Νοέμβριος ιδιαίτερα αν έχετε συσσωρεύσει παράπονα ή εδώ και πολύ καιρό τα προβλήματα σας τα κρύβατε κάτω από το χαλί. Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα την 1η Νοεμβρίου φέρνει έντονες διαφωνίες και συγκρούσεις με ένα και μόνο σκοπό να τελειώσει μια και καλή κάτι που αποτελεί αιτία για να υποφέρετε ή να καταπιέζεστε. Κάποιες καταστάσεις θα βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί και γύρω στις 15/11 θα κατανοήσετε ότι μέσα από δύσκολες επιλογές καλείστε να δώσετε μορφή στο πεπρωμένο σας. Η υποχώρηση σε κάποιες περιστάσεις δεν θα είναι η ενδεδειγμένη λύση αντίθετα θα χρειαστεί να δώσετε έναν υπέρ πάντων αγώνα για να κερδίσετε αυτό που επιθυμείτε. Η παρουσία του Ήλιου στο Σκορπιό ως τις 22/11 θα είναι ενισχυτική καθότι όχι μόνο θα σας γεμίζει με δύναμη αλλά σε συνδυασμό με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο θα συμβάλλει να εξετάσετε τα πεπραγμένα της ζωής κι όπου χρειάζεται να βάλετε ένα οριστικό και αμετάβλητο «Χ». Οι πιο καλές μέρες του μήνα για εσάς είναι 8/11, 9/11 και 28/11.

Αδέσμευτοι

Ένας πολύ σημαντικός μήνας είναι για εσάς ο Νοέμβριος δεδομένου ότι η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 3/11 πραγματοποιείται στον 5ο ηλιακό οίκο που σχετίζεται με τις απολαύσεις και τον έρωτα. Ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή μπορεί να ανοίξει. Αυτό που είναι σημαντικό δεδομένου ότι το πλανητικό σκηνικό μαστίζεται από δύσκολες όψεις είναι να κάνετε επιλογές με υπευθυνότητα και αξιοποιώντας την μέχρι τώρα πείρα σας. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 5/11 στο απέναντι ζώδιο, τον σοβαρό και επιφυλακτικό Αιγόκερω δείχνει ότι πολύ πιθανόν να σας θέλξει κάποιο πρόσωπο είτε ώριμο είτε επαγγελματικά ή κοινωνικά καταξιωμένο. Στα μέσα του μήνα ίσως αισθανθείτε ότι κάποιες καταστάσεις είναι πολύ βαριές για την πλάτη σας ή ότι απλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι και σηκώσετε τα χέρια ψηλά. Από τα τέλη του μήνα παρουσιάζονται ευκαιρίες για χαρά και έρωτα ενώ παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε προβλήματα ή να απαντήσετε σε ερωτήματα που μέχρι πρότινος σας βασάνιζαν. Οι πιο καλές μέρες του μήνα είναι 8/11, 9/11, 28/11.


Λέων

Δεσμευμένοι

Ο Νοέμβριος για εσάς σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με το σπίτι. Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιού στις 3/11 δείχνει ότι ξεκινάτε έναν νέο κύκλο ζωής αφού προηγουμένως πιθανόν να έχει λάβει χώρα κάποιο ξαφνικό γεγονός. Με τον Ερμή ανάδρομο ως τις 10/11 θα έχετε την τάση να επανεξετάσετε επιλογές και αποφάσεις ενώ πιθανόν μαζί με το/τη σύντροφο να επισκεφτείτε μέρη που έχετε ξαναπάει. Συγχρόνως, με τον Άρη στον 2ο οίκο θα θελήσετε να λάβετε συναισθηματική επιβεβαίωση ενώ με πράξεις θα προσπαθείτε να δείξετε πως νιώθετε. Από τις 7/11 ο Δίας γυρνά ανάδρομος και αυτό δείχνει ότι ίσως ξανά ξεκινήσετε να κάνετε κάποια πράγματα που σας έδιναν χαρά στην ερωτική ζωή ενώ πιθανόν κάτι σε σχέση με ένα παιδί, ταξίδι αναψυχής ή ευχάριστη δραστηριότητα να αναβληθεί. Από τις 22 του μήνα η παρουσία του Ήλιου στον Τοξότη θα σας φέρει χαρά και ευτυχία και θα είστε πιο ευδιάθετοι. Οι μέρες που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί είναι: 1/11, 15/11 και 24/11.

Αδέσμευτοι

Ο μήνας κάνει ποδαρικό με το τετράγωνου του Ουρανού με τον Πλούτωνα να προμηνύει απρόσμενες εξελίξεις στην αισθηματική ζωή. Καθ όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου δείχνοντας ότι αυτό τον καιρό θα είναι σημαντικό για εσάς να αναζητήσετε τη συναισθηματική ασφάλεια με συγκεκριμένο τρόπο. Με τον Ήλιο στο Σκορπιό μεγάλο μέρος της προσοχής σας θα είναι στραμμένο στο σπίτι αλλά και στο παρελθόν. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ως τις 10/11 δείχνει ότι ίσως επιστρέψετε σε ένα χώρο για λόγους που ίσως θελήσετε να κρατήσετε κρυφούς ή πιθανόν να κάνετε κάποιες επισκέψεις με μυστικότητα. Στα μέσα του μήνα η σύνοδος και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό αντίστοιχα δείχνει ότι γεγονότα που θα συμβούν θα επηρεάσουν αποφάσεις σε σχέση με τα ερωτικά σας. Στις 22/11 ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη και η διάθεση σας αλλάζει γίνεται πιο εύθυμη και έχετε όρεξη να ρισκάρετε στον έρωτα. Πολύ καλές μέρες είναι στις 12/11 και 30/11.



Παρθένος

Δεσμευμένοι

Αν και το μήνα Νοέμβριο λαμβάνουν χώρα δύσκολες αστρολογικές όψεις που θα ταλαιπωρήσουν πολλούς εσείς θα είστε από αυτούς που θα κάνετε το πρόβλημα ευκαιρία. Η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης σε γήινα ζώδια σας αβαντζάρουν και σας επιτρέπουν να ζήσετε τη χαρά. Πιο συγκεκριμένα ο Άρης θα βρίσκεται όλο το μήνα στο δικό σας ζώδιο δείχνοντας οργανική αντοχή αλλά και μια ακατανίκητη επιθυμία για νέα ξεκινήματα. Η Αφροδίτη από τις 5/11 στον Αιγόκερω σας προσφέρει ευκαιρίες για διασκέδαση και έρωτα ενώ δείχνει πως βάζετε στόχους όσον αφορά αυτούς τους τομείς. Τα δύσκολα όπως και για τους περισσότερους αυτό το μήνα είναι στις 15/11 που το αστρολογικό σκηνικό δονείται στις όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό αντίστοιχα που στη δική σας περίπτωση δείχνουν αποκαλύψεις και ξαφνικά γεγονότα που σχετίζονται με οικονομικά ή μυστικά ζητήματα. Σε κάθε περίπτωση θα τα αντιπαρέλθετε καθότι οι πλανήτες τόσο στη γη όσο και στο νερό σας ενισχύουν τόσο σε πρακτικό όσο και συναισθηματικό επίπεδο.

Αδέσμευτοι

Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας του Ερμή ως τις 10/11 δείχνει την τάση να ανακύψει επικοινωνία με κάποιο παλιό έρωτα ή φλερτ. Συγχρόνως, η παρουσία το Άρη στο δικό σας ζώδιο, σας δίνει αυτοπεποίθηση γεγονός που σας επιτρέπει σε αισθηματικά θέματα να πολεμήσετε για αυτό που θέλετε με οδηγό τη λογική. Μια επίσης θετική αστρολογική συγκυρία είναι η είσοδος της Αφροδίτης στις 5/11 στο επίσης γήινο ζώδιο του Αιγόκερω. Οι αισθηματικοί σας στόχοι έχουν τη δυνατότητα να επιτευχθούν μέσα από ερωτικά καλέσματα που θα σας αφήσουν ελπίδες για κάτι σοβαρό. Παράλληλα, από τις 7/11 ο Ποσειδώνας που κυβερνά τον οίκο των σχέσεων σας γυρνά ορθόδρομος δείχνοντας ότι με πιο καθαρό μυαλό θα μπορείτε να κάνετε επιλογές για τις οποίες μέχρι πρότινος ήσασταν αβέβαιοι. Στα μέσα του μήνα η σύνοδος και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό αντίστοιχα θα σας φέρει αντιμέτωπους με πράγματα που δεν θα σας αρέσουν και θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τη θέση σας.



Ζυγός

Δεσμευμένοι

Με φούρια για ξεκαθαρίσματα έρχεται ο Νοέμβρης, ο οποίος με το που μπαίνει σας χτυπά το καμπανάκι ότι κάποια πράγματα όχι μόνο δεν πάνε καλά αλλά σας καταπιέζουν κιόλας. Η ανάδρομη φορά του Ερμή ως τις 10/11 θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για να πάρετε τελικές αποφάσεις καθώς θα υπάρχουν κάποιες δεύτερες σκέψεις που θα δημιουργούν καθυστερήσεις. Με την Αφροδίτη από τις 5/11 στον Αιγόκερω τα «πρέπει» όσον αφορά την αισθηματική και οικογενειακή ζωή θα γίνουν πιο έντονα με αποτέλεσμα γύρω στις 15/11 να αισθανθείτε ότι φτάνετε στα όρια σας και χρειάζεται να διαλέξετε ανάμεσα σε αυτό που σας επιβάλλει κάποια ηθική επιταγή και σε αυτό που επιθυμείτε. Η παρουσία του Κρόνου στον 2ο οίκο σας υποχρεώνει να προσδιορίσετε τις πραγματικές σας ανάγκες και να συνειδητοποιήσετε τι είναι για εσάς σημαντικό. Αποφύγετε να επηρεάζεστε από τον κοινωνικό περίγυρο γιατί το μόνο που θα πετυχαίνετε είναι να καθυστερείτε την εκπλήρωση των στόχων σας.

Αδέσμευτοι

Η παρουσία τοη Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει έναν άκρατο ζήλο προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που πιστεύετε ότι αξίζετε στον αισθηματικό τομέα. Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ήλιου στις 3/11 δείχνει ότι θα κάνετε ένα βήμα που θα σας επιτρέπει μια ριζική αλλαγή ικανή να σας φέρει πιο κοντά στην αισθηματική ασφάλεια. Ωστόσο, λόγω της παρουσίας του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα έχετε την τάση να αναλώνεστε σε άσκοπες λεπτομέρειες με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μελαγχολείτε και να κατεβάζετε ρολά. Γύρω στα μέσα του μήνα η εμπιστοσύνη σας για ένα πρόσωπο ίσως κλονιστεί ενώ θα είναι δύσκολο να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Από τις 22/11 που ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη εμφανίζονται νέα δεδομένα που θα ξανά ανακατέψουν την τράπουλα της αισθηματικής ζωής δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες για το Δεκέμβριο. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 8/11, 19/11, 28/11 και 30/11. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 1/11 και 15/11.



Σκορπιός

Δεσμευμένοι

Η νέα ηλιακή χρονιά ξεκινά με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο να βάζει χειρόφρενο σε κάποια αιτήματα σας και να δημιουργεί περισσότερες υποχρεώσεις για την υλοποίηση κάποιων άλλων. Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στις 3/11 δείχνει το άνοιγμα ενός νέου κύκλου στη ζωή σας για το οποίο θα δώσετε πολύ ενέργεια και θα επενδύσετε πολλά. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει ότι αυτό το μήνα η επικοινωνία με το έτερο ήμισυ θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς καθώς θα έχετε ανάγκη την υποστήριξη και την αγάπη του. Η κοινωνική ζωή θα είναι έντονη και μαζί με το/τη σύντροφο σας θα παίρνατε ευχάριστο χρόνο τόσο μόνοι σας όσο και μαζί με άλλους. Γύρω στα μέσα του μήνα με την Αφροδίτη, κυβερνήτη των σχέσεων σας, σε δυσαρμονικές όψεις με Πλούτωνα και Ουρανό ζήλιες και τσακωμοί πολύ πιθανόν να κάνουν την εμφάνιση τους. Στις 17/11 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει ότι κύριο μέλημα σας το υπόλοιπο του μήνα θα είναι η σχέση σας και πως αυτή θα έρχεται αντιμέτωπη με δυσκολίες χωρίς να φθείρεται.

Αδέσμευτοι

Μήνας των γενεθλίων σας για τους περισσότερους από εσάς ο Νοέμβρης και ένα νέο κεφάλαιο θα ανοίξει στο βιβλίο της ζωής σας. Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη στις 3/11 δείχνει ότι ίσως κάνετε κάποια αλλαγή σε σχέση με την εμφάνιση σας ενισχύοντας το σεξαπίλ σας. Με τον Ερμή ανάδρομο ως τις 10/11 βολιδοσκοπείτε το ενδεχόμενο προσέγγισης προσώπου που ήδη γνωρίζετε ή είχατε σχέση ενώ με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 5/11 δεν θα κάνετε κάποια πλησίασμα αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Πολύ πιθανόν να κάνετε γνωριμία με άτομο μεγαλύτερο ή που έχει την ιδιότητα του διευθυντή ή του προϊσταμένου. Η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα στις 13/11 ευνοεί τα αισθηματικά σας να πάρουν το δρόμο τους χωρίς τα σύννεφα του παρελθόντος. Στα μέσα του μήνα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας μπορεί να είναι αιτία για να τιναχθεί μια σύζευξη στον αέρα ενώ πιθανόν να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Από τις 19/11, μέρα που συμβαίνει η Πανσέληνος στον Ταύρο, στο θέμα σχέση αφοσιώνεστε με περισσότερο ζήλο.


Τοξότης

Δεσμευμένοι

Αυτό το μήνα θα νιώθετε έντονα ότι ένα κεφάλαιο της ζωή σας κλείνει. Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει ότι μετά από μια απογοήτευση και αρνητικές καταστάσεις που σας εμπόδισαν να φτάσετε εκεί που θέλετε κάνετε ένα βήμα για να τελειώσει κάτι άσχημο και επίπονο. Με τον Ερμή σε ανάδρομη τροχιά ως τις 10/11 η επαφή με το ταίρι σας δεν θα σας ικανοποιεί απόλυτα και θα υπάρχουν κάποιες σκιές. Επιπλέον, από τις 7/11 ο κυβερνήτης σας ξεκινά ανάδρομη πορεία δείχνοντας αναβολές σε σχέδια σας και πιθανόν μια αναθεώρηση κάποιων πραγμάτων όσον αφορά τη σεξουαλική ζωή. Στα μέσα του μήνα ίσως αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες εκπτώσεις στα θέλω σας και αυτό ίσως επηρεάσει και τη σχέση σας. Μεγάλη διαφορά στη διάθεση και την επαφή σας με το έτερο ήμισυ προς το καλύτερο θα διαπιστώσετε με την είσοδο του Ηλίου στο δικό σας ζώδιο στις 22/11.

Αδέσμευτοι

Ο μήνας ξεκινά με το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα να δείχνει ότι μπαίνετε σε μια φάση που βλέπετε ότι κάποιες αξίες σας, όσον αφορά τον έρωτα, χρειάζονται αναθεώρηση αν δεν θέλετε να παραμένετε μόνοι. Παράλληλα, η παρουσία του Κρόνου, του Ήλιου και του Ερμή στο Σκορπιό δείχνει ότι έχετε κρυφή ζωή ή μυστικά που σας «τρώνε». Με τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό στις 3/11 θα κάνετε την αρχή για να βάλετε ένα τέλος σε αυτά προκειμένου να μπορείτε να κάνετε ένα νέο άνοιγμα για το οποίο θα νιώθετε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Η παρουσία του Ερμή στο Σκορπιό και η ανάδρομη πορεία του ως τις 10/11 δείχνει ότι θα υπάρχουν κάποια εμπόδια και δυσκολίες, ωστόσο δεν θα σας πτοήσουν. Στα μέσα του μήνα υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν αποκαλύψεις που αν και θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε με το παρελθόν. Από τις 22/11 που ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο ξεκινά με ευνοϊκή περίοδος που θα έχει συνέχεια το Δεκέμβριο.


Αιγόκερως

Δεσμευμένοι

Εν μέσω σημαντικών αλλαγών που πραγματοποιούνται αυτό το μήνα τόσο στη δική σας ζωή όσο και των άλλων η σχέση σας θα αποτελεί φάρο ελπίδας, αγάπης και τρυφερότητας. Από τις 5/11 με την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο η γήινη γοητεία σας τονίζεται και νιώθετε πιο ποθητοί. Πολύ πιθανόν σε κάποια σχέδια γάμου, επέκτασης ή σε κάτι άλλο που αφορά τη σχέση σας να βάλετε μια άνω τελεία λόγω της ανάδρομης πορείας του Δία από τις 7/11. Παράλληλα, ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου ευνοώντας πρωτοβουλίες για μετακινήσεις και ταξίδια με το ταίρι σας. Στα μέσα του μήνα, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στα τέλη του α' δεκαημέρου, κάποια δύσκολα γεγονότα θα σας φέρουν μπροστά σε αποφάσεις που δεν θα σας αρέσουν και θα είναι κόντρα στο συναίσθημα σας. Στις 19/11 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου τονίζει την ανάγκη για διασκέδαση ενώ μαζί με το έτερο ήμισυ μπορείτε να κάνετε πράγματα που θα συσφίξουν την αγάπη σας.

Αδέσμευτοι

Η θεά της ομορφιάς και του έρωτα στις 5/11 εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε περισσότερο με την εξωτερική σας εμφάνιση ενώ θα δείχνετε πρόθυμοι για ρομαντικές γνωριμίες και αισθηματικές επαφές. Η παρουσία του Άρη από τον προηγούμενο μήνα στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου συμβάλλει θετικά στις ερωτικές προσεγγίσεις. Η ανάδρομη φορά του Ερμή στο Σκορπιό ως τις 11/11 δείχνει ότι ίσως δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε άτομο από το φιλικό χώρο. Παράλληλα, και η ανάδρομη πορεία του Δία από τις 7/11 δείχνει ότι στον αισθηματικό τομέα ίσως αναβιώσετε μια σχέση ή ειδύλλιο του παρελθόντος. Στα μέσα του μήνα, χρειάζεται προσοχή στα αισθηματικά σας καθώς ίσως αισθανθείτε ότι εξαναγκάζεστε σε κάτι που δεν θέλετε ή θα σας φέρει σε ρήξη με την οικογένεια σας. Στις 17/11 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου ευνοεί να βρείτε τη χαρά και την ευτυχία.


Υδροχόος

Δεσμευμένοι

Με Κρόνο, Ήλιο, Ερμή και Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού τα επαγγελματικά σας και η εξέλιξη σας είναι αυτά στα οποία είναι στραμμένο το ενδιαφέρον σας το Νοέμβριο. Ωστόσο, σημαντικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα και στον τομέα της σχέσης σας η οποία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα σας επηρεάζουν. Το πρώτο δεκαήμερο με τον Ερμή σε ανάδρομη τροχιά ίσως η μεταξύ σας επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερα της ενώ ζητήματα του παρελθόντος ξανά τίθενται προς συζήτηση. Το ταίρι σας θα ασχοληθεί περισσότερο με το σπίτι, τους γονείς του και θέματα ακίνητης περιούσιας ενώ εσείς θα δίνετε όλη σας την ενέργεια σε ένα επαγγελματικό θέμα. Η παρουσία του Άρη στον 8ο οίκο δείχνει ότι η κρεβατοκάμαρα θα είναι ο χώρος συνάντησης ενώ η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 5/11 δείχνει ότι αν και δεν θα το εκφράζετε ίσως νιώθετε κάπως παραγκωνισμένοι. Στις 30/11 το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό δείχνει αρμονία και ευχάριστα γεγονότα μέσα στη σχέση σας.

Αδέσμευτοι

Με κυβερνήτη τον Ουρανό, τον πλανήτη της ανεξαρτησίας, δεν σας ενοχλεί η εργένικη ζωή. Πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που τα επαγγελματικά σας απαιτούν όλη σας την προσοχή. Ο χώρος της εργασίας θα είναι και το πεδίο που θα λάβουν χώρα φλερτ και ερωτικά παιχνιδίσματα και μάλιστα όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος ίσως εκδηλώσετε ερωτική συμπάθεια σε πρόσωπο που από παλιά κάτι έπαιζε. Η παρουσία του Ήλιου στο Σκορπιό ενισχύει τη σύναψη σχέσης με άτομο από τον επαγγελματικό χώρο ή πρόσωπο που είναι μεγαλύτερο ή προΐσταται. Η παρουσία του Άρη στον 8ο οίκο που συμβολίζει τη λίμπιντο και τη σεξουαλική ζωή δείχνει ότι υπάρχει έντονη ερωτική δραστηριότητα το Νοέμβριο ενώ σε συνδυασμό με την παρουσία της Αφροδίτης στον 12ο οίκο ίσως έχετε την ανάγκη να μην αποκαλύψετε σε κάποιους τις εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Γύρω στις 24/11 θέλει προσοχή να μην παραμυθιαστείτε ενώ στις 30/11 το σύμπαν ευνοεί να ερωτευτείτε.


Ιχθύες

Δεσμευμένοι
Η παρουσία του Άρη στο απέναντι ζώδιο καθ όλη τη διάρκεια του μήνα πυροδοτεί τόσο εντάσεις όσο και πάθη μέσα στη σχέση. Μέσα από ένα καυγά ίσως γίνετε πιο δραστήριοι μέσα στο γάμο ή το δεσμό σας ενώ πολύ πιθανόν να δείξετε μεγαλύτερη προθυμία για ευχάριστες ασχολίες και δραστηριότητες. Η ανάδρομη φορά του Ερμή ως τις 10/11 δείχνει την τάση να συζητάτε για πράγματα που έχουν λάβει χώρα στο παρελθόν ενώ από τις 11/11 μπορείτε να κάνετε ταξίδια που ψυχικά και σωματικά θα σας φέρουν πιο κοντά. Από τις 7/11 ο Δίας γυρνά ανάδρομος και ίσως χρειαστεί να αναβάλετε τις ετοιμασίες για ένα γάμο, πάρτι ή κάποιο ευχάριστο γεγονός που συνδέεται με τη σχέση σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου από τις 5/11 ευνοεί την κοινωνική ζωή και δείχνει ότι μαζί με το ταίρι σας μπορείτε να μοιράζεστε στόχους και ιδανικά. Στις 28/11 το τρίγωνο του Ερμή με το Δία είναι μια θετική όψη για την ερωτική σας ζωή.

Αδέσμευτοι

Με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα φορτισμένη για εσάς και η συνεννόηση με τους άλλους δεν αποδεικνύεται και το πιο εύκολο πράγμα. Αν και θα υπάρχει η τάση να κάνετε ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα θα συναντάτε εμπόδια από την άλλη πλευρά. Η ανάδρομη πορεία του Δία από τις 7/11, που σχετίζεται με την αισθηματική σας ζωή, δείχνει ότι θα υπάρχουν καθυστερήσεις και ματαιώσεις σε πράγματα που την αφορούν και που πιθανόν μέχρι πρότινος έδειχναν ότι θα πάνε κατ' ευχην. Από την άλλη, ίσως ένα πρόσωπο από το παρελθόν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ξαναμπεί στη ζωή σας. Το θετικό είναι ότι στις 13/11 ο Ποσειδώνας γυρνά ορθόδρομος και ανεξάρτητα από τις συνθήκες εσείς θα ξέρετε τι θέλετε και τι δεν θέλετε να κάνετε. Αυτό θα αποτελέσει και το σημαντικό κλειδί για να διεκδικήσετε την ευτυχία στον έρωτα. Οι πιο καλές μέρες του μήνα είναι 8/11, 9/11, 28/11. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται γύρω στις 15/11.

Έρωτας κεραυνοβόλος, έρωτας πλατωνικός, έρωτας ήρεμος και γαλήνιος ή μήπως θυελώδης; Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved