Πανσέληνος και έκλειψη στον άξονα Κριού – Ζυγού: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο

Πανσέληνος και έκλειψη στον άξονα Κριού – Ζυγού: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Πανσέληνος του μήνα που συνοδεύεται από την τελευταία Σεληνιακή έκλειψη του χρόνου, πραγματοποιείται στις 19/10 στις 2.38 μετά τα μεσάνυχτα, στον άξονα Ζυγού – Κριού και συγκεκριμένα στις 26 μοίρες του Κριού.
Σχέσεις και συνεργασίες μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας, ενώ μια συναισθηματική υπερβολή μας ακολουθεί σαν τη σκιά μας, λόγω της δυσαρμονικής συμμετοχής του Δία, έστω και με σχετικά ανοιχτή όψη.
Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν θύελλες σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών.
Η παράλληλη αντίθεση ιδιομοιρίας Άρη – Ποσειδώνα προκαλεί διχασμό και κρίση ταυτότητας, που αφορά όλους τους τομείς της ζωής μας. O διαχωρισμός της αίσθησης και της ψευδαίσθησης, είναι απολύτως απαραίτητος.
Η Πανσέληνος αυτή μαζί με την έκλειψη που τη συνοδεύει θα είναι για πολλούς καθοριστική και εκείνο που πρέπει να έχουμε υπ όψιν μας πάνω από όλα, είναι πως ο ανταγωνισμός δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσει ανταπόδοση.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Πανσέληνος και έκλειψη στο ζώδιό σας κάνουν το σύνθημα της αλλαγής ηχεί στ' αυτιά σας σαν εμβατήριο, ενώ είστε έτοιμοι να δράσετε με παντιέρα την παρόρμηση. Η εξωτερική σας εμφάνιση θα υποστεί μεταμορφώσεις, ενώ οικονομικό και συναισθηματικό ξόδεμα σπαταλούνται απλόχερα. Ξεσηκωθείτε και κάντε την επανάστασή σας, αλλά μην ξεχνάτε πως αυτό είναι ανώφελο αν δεν κυνηγήσετε την ουσία. Για να έχετε αποτέλεσμα θα πρέπει να γνωρίζετε τους κανόνες και όχι να προσπαθείτε να τους αποστηθίσετε την τελευταία στιγμή. Παίζετε στο δικό σας γήπεδο και δεν επιθυμείτε καν την ισοπαλία.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυσκολεύσετε να διαχειριστείτε τις αντιφάσεις που δημιουργούνται, παρόλο που έχετε συμμάχους τους Άρη και Δία. Διογκώνετε τις καταστάσεις και στο τέλος απομονώνεστε προκειμένου να διαχωρίσετε τι είναι πραγματικό και τι φανταστικό. Πολλά τα σενάρια στο μυαλό σας, ενώ η επικοινωνία σας μοιάζει με βάρκα που μπάζει νερά. Η έκλειψη αυτή σας δείχνει ένα σημάδι. Ανοίξτε τις κεραίες σας και προσπαθήστε να το αποκωδικοποιήσετε. Μείνετε μακριά από μπερδεμένες καταστάσεις και απενοχοποιηθείτε. Οι τύψεις είναι χρήσιμες μόνο όταν μπορούν να σας πάνε παραπέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αισιοδοξία και η έντονη κοινωνικότητα είναι όσα αφήνει επάνω σας αυτή η έκλειψη και εσείς καλείστε να τα διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Το φιλικό σας περιβάλλον έρχεται στο προσκήνιο και σας δίνεται η ευκαιρία να συσφίξετε σχέσεις με ανθρώπους που σημαίνουν πολλά στη ζωή σας. Νιώθετε την ανάγκη να ξανοιχτείτε και να βγάλετε προς τα έξω ένα διαθέσιμο προφίλ στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Εκμεταλλευτείτε την ικανότητά σας να ελίσσεστε και να διαπραγματεύεστε τα πάντα, προκειμένου να πετύχετε ένα στόχο. Αυτά που σας δένουν με κάποιους ανθρώπους, αποκτούν ιδιαίτερη αξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά θέματα ανακινεί αυτή η έκλειψη που σας αφορά άμεσα, δυναμιτίζοντας την ανάγκη σας να αλλάξετε πορεία, τρόπους, συμπεριφορές, στάση και προσδοκίες. Κάποιοι βρίσκεστε ήδη μπροστά από μια μεγάλη απόφαση, η οποία συνδέεται και με άλλους τομείς της ζωής σας. Οι προσωπικές σας επιθυμίες αναθεωρούνται συνεχώς, με τη συμμετοχή του Δία στο ζώδιό σας να καταδεικνύει την υπερβολή αλλά και την αμετανόητη επιθυμία για αλλαγή των υπαρχουσών δεδομένων. Διεκδικήστε τυχόν χρήματα που σας χρωστάνε εργοδότες και εμπιστευτείτε το αλάνθαστο ένστικτό σας, που σας οδηγεί αναλόγως.

ΛΕΩΝ

Αλλάζετε τον τρόπο που σκεφτόσασταν ως τώρα και αφορούσε τους στόχους και τα όνειρά σας, χαράζοντας μια άλλη πορεία με διαφορετικές προσεγγίσεις. Βλέπετε ξεκάθαρα πως δεν σας βγαίνουν τα κουκιά στο μέτρημα και προσπαθείτε να κάνετε ελιγμούς ώστε να καταφέρετε να μπείτε εκεί που επιθυμείτε, ακόμα και από το παράθυρο. Έχετε την τύχη με το μέρος σας και τη διάθεση να γίνεστε συνεχώς καλύτεροι τροφοδοτώντας το νου σας και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας. Ένα ταξίδι θα σας απελευθερώσει και μια νομική υπόθεση θα κλείσει έναν κύκλο αγωνίας. Μείνετε συντονισμένοι με την πνευματική σας ανάταση και μόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε αυτή την έκλειψη χάνετε την ιδιότητα του καλού στοχαστή και μεθοδικού εκφραστή και εμπλέκεστε σε μια σύγχυση που σας αποδιοργανώνει. Από τη μια θέλετε να δράσετε και από την άλλη φρενάρετε, σαν σε ομίχλη που σας κρατά στο ρελαντί. Επειδή τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα θα είναι έντονα, προσπαθήστε να εκτονωθείτε μέσω της σεξουαλικής ενέργειας και αν αυτό δεν μπορεί να συμβεί, μην αφήσετε τουλάχιστον τον εαυτό σας εκτεθειμένο. Κληρονομικά και φορολογικά θέματα χρειάζονται την προσοχή σας, ενώ κάθε απόπειρα να δανείσετε και να δανειστείτε οτιδήποτε, θα σας υπερχρεώσει.

ΖΥΓΟΣ

Με την έκλειψη απέναντί σας νιώθετε πως ήρθε η στιγμή του ξεκαθαρίσματος των διλλημάτων. Δύσκολες οι αποφάσεις γιατί παρόλη την αποστροφή σας προς το απόλυτο, δεν χωράει πλέον καμιά αναβολή. Η σηκώνεστε στα πόδια σας ή κείτεστε στα πατώματα ή μαζεύετε τα μπογαλάκια σας ή προχωράτε σε μια κοινή ζωή. Αυτό ισχύει και με τους συνεργάτες σας αλλά και σε γενικό επίπεδο. Οι σχέσεις σας και η ζωή σας πρέπει να αναπνεύσουν φυσιολογικά χωρίς βοηθήματα άσματος. Να θυμάστε πως οι νέες εμπειρίες έχουν φτάσει στην πόρτα σας και θα μπουν μέσα, ακόμα και αν χρειαστεί να τη γκρεμίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάτι αλλάζει στην καθημερινότητά σας και στο χώρο της δουλειάς. Το γεγονός πως οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό, σε αυτή την έκλειψη μεγιστοποιείται. Νιώθετε υπεύθυνοι ακόμα και για το καζανάκι του διπλανού σας που χάλασε λίγη ώρα μετά την επίσκεψή σας στην τουαλέτα του και η ζωή σας κυλά σε ένταση και αγωνία. Ευκαιρία να οριοθετήσετε τις αντοχές σας και να κάνετε ένα check up για να δείτε την υγεία σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αποδεσμευτεί από ανησυχίες και ενοχές και μην αφήνετε τους άλλους να σας πιέζουν. Περισυλλέξτε τις δυνάμεις σας και προσανατολιστείτε σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με την εφηβική σας πλευρά που βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα στον πάγκο, με σκοπό να παίξει εντυπωσιακό παιχνίδι και να σκοράρει. Ο έρωτας γεμίζει τη ζωή σας με πολύχρωμες εικόνες, ενώ η δημιουργική σας ικανότητα, σας κάνει να αισθάνεστε περήφανοι και ικανοποιημένοι. Ήρθε η ώρα να φρεσκάρετε συναισθήματα και επιθυμίες, να απολαύσετε τη χαρά της ζωής και να νιώσετε δοτικοί, γιατί μόνο έτσι θα είστε σίγουροι πως θα πάρετε όλα εκείνα που προσδοκείτε. Σημαδεύετε το κέντρο των φιλοδοξιών σας και το πετυχαίνετε με χάρη, αρμονία και αποδοχή από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθόλου ευχάριστη η κατάσταση που δημιουργείται στο οικογενειακό σας περιβάλλον με την έκλειψη να σας αναστατώνει από τη μία, αλλά να σας ξεσηκώνει από την άλλη για μια τελεσίδικη απόφαση. Η ζωή σας στο σπίτι που ζείτε χρειάζεται ανανέωση και όχι μια απλή συντήρηση με λίγες επεμβάσεις. Από την άλλη δεν θα πρέπει να εξαντλήσετε την αυστηρότητά σας σε ένα πρόσωπο, αλλά να προσπαθήσετε να διαμορφώσετε ένα κλίμα κατανόησης. Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να σας κουράσουν σε σχέση με ένα ακίνητο, αλλά το στοίχημα παίζεται στη διατήρηση της ψυχραιμίας και όχι στην παράδοση στη μελαγχολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε βαλθεί να συνθέσετε μια επικοινωνιακή τακτική, η οποία δοκιμάζει και δοκιμάζεται, με σκοπό την επίτευξη του σκοπού σας. Τα κίνητρα ανιδιοτελή ή όχι δεν ευθύνονται για την εξέλιξη, η οποία μοιάζει να εξαρτάται αποκλειστικά από τους δικούς σας χειρισμούς. Νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας αλλά αμφιβάλετε για τους άλλους και αυτό αποτελεί εμπόδιο στον ενθουσιασμό σας. Φροντίστε το μεταφορικό σας μέσο και δείξτε ψυχραιμία σε ξαφνικά ζητήματα με κοντινούς σας συγγενείς. Κάντε δυναμικές και αποφασιστικές κινήσεις και μην παρασυρθείτε από πολλά και άχρηστα λόγια που καθυστερούν τις πράξεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν καταφέρετε να κρατηθείτε στην επιφάνεια την ώρα που τα μεγάλα ψάρια ψάχνουν την τροφή τους στο βυθό, τότε αυτή η έκλειψη θα σας φέρει μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη. Θα χρειαστεί όμως να δράσετε πλάγια και πονηρά προκειμένου να διασφαλίσετε την οικονομική ασφάλεια που αναζητάτε. Ψάξτε για νέες πηγές εσόδων και τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Μην προβάλλετε δικαιολογίες μικρού παιδιού και πάρτε τις ευθύνες σας. Η ζωή σας θα γίνει καλύτερη αν επιχειρήσετε τη συναισθηματική και οικονομική σας κάλυψη χωρίς περιστροφές. Μην δεσμευτείτε περαιτέρω χωρίς πρώτα να αποδεσμευτείτε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved