Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος του 2013 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 7.

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Οκτωβρίου



Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Οκτώβριος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 7 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (7), 12+7=19. Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 19 σε μονοψήφιο 1+9=10 / 1+0=1 Το 1 που είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Οκτώβριο.

Για τον μήνα Οκτώβριο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Αυτό το μήνα ξεκαθαρίστε τι πραγματικά θέλετε και τολμήστε το. Πριν κάνετε το πρώτο βήμα, σχεδιάστε τις κινήσεις σας και κάνετε τις κατάλληλες επαφές.
Στα επαγγελματικά σας υπάρχουν ευκαιρίες ανόδου αρκεί να μην πέσετε στην παγίδα λανθασμένων επιλογών. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.
Στον οικονομικό τομέα αν δεν προσέξετε έξτρα έξοδα θα σας δημιουργήσουν πονοκέφαλο.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι σταματήστε να αναμασάτε τα λάθη του παρελθόντος και κοιτάξτε μπροστά. Οι αδέσμευτοι προσέξτε την ασυνέπεια και την βιασύνη.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε για να γλιτώσετε από τις παρεξηγήσεις που καραδοκούν.
Στα επαγγελματικά σας η γνώση και η εμπειρία θα αποτελέσουν τα πολύτιμα εργαλεία σας για να επαναδιαπραγματευθείτε μια θέση που σκεπτόσαστε καιρό.
Στον οικονομικό τομέα αν δεν μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδά σας περικόψτε ότι δεν σας είναι απαραίτητο.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι για να βρείτε την ισορροπία σας είναι απαραίτητο να αποδεχτείτε τη διαφορετικότητα του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε μια ευχάριστη γνωριμία σε φιλικό περιβάλλον.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα εντυπωσιάζετε εύκολα τους άλλους με την εμφάνιση και την συμπεριφορά σας. Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και σκεφτείτε σοβαρά τις προτάσεις που θα σας γίνουν.
Στον επαγγελματικό τομέα σε περίπτωση που σας γίνει μια νέα πρόταση συνεργασίας, εξετάστε καλά όλους τους όρους πριν δεχτείτε.
Στα οικονομικά φανείτε προνοητικοί γιατί οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες.
Στην αισθηματική σας ζωή οι δεσμευμένοι προσέξτε γιατί μια νέα γνωριμία μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την υπάρχουσα σχέση σας. Οι αδέσμευτοι μόλις δραπετεύσατε από μια προβληματική κατάσταση και έχετε ανάγκη από ένα διάλειμμα.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα ίσως νοιώθετε πως ό, τι κάνετε δεν σας προσφέρει την ικανοποίηση που θέλετε. Μη σταματάτε την προσπάθεια γιατί στο τέλος θα πάρετε αυτό που ζητάτε.
Στον επαγγελματικό τομέα προσπαθήστε πάση θυσία να αποφύγετε προστριβές και ανταγωνισμούς στο χώρο της εργασίας σας γιατί υπάρχει η τάση να κρατήσουν πολύ.
Στον οικονομικό τομέα χάρη στην σφικτή διαχείρισή σας παίρνετε μια ανάσα και αντιμετωπίζετε το μέλλον με αισιοδοξία.
Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι μην επιτρέψετε στα νεύρα σας να μιλάνε για λογαριασμό σας και να λένε λόγια για τα οποία θα μετανιώσετε. Οι αδέσμευτοι θα δείτε παλιές αγάπες να επιστρέφουν.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Αυτός είναι ένας μήνας που όλα μπορεί να συμβούν. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας στις αλλαγές γιατί μελλοντικά θα βγείτε κερδισμένοι.
Στα επαγγελματικά σας τα πράγματα είναι ρευστά. Αν σας γίνει μια καινούργια πρόταση αποφύγετε μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Έχετε ανάγκη από ελευθερία κινήσεων.
Στον οικονομικό τομέα κάντε έναν απολογισμό των λαθών που έχετε κάνει στο παρελθόν και φροντίστε να μην τα επαναλάβετε.
Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι έχετε το ζωνάρι σας λυμένο για καυγά. Οι αδέσμευτοι ωραίοι και ελεύθεροι όσο ποτέ, μετράτε κατακτήσεις.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Το μήνα αυτό μη βιαστείτε να κάνετε αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωή σας και μην προκαλείτε αντιθέσεις που μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογική σας κατάσταση.
Στον επαγγελματικό τομέα φανείτε συνεργάσιμοι και δείξτε κατανόηση στις συνεχείς αλλαγές του προγράμματος σας. Αποφύγετε δηλώσεις και ανακοινώσεις.
Στον οικονομικό τομέα περιορίστε τις καταναλωτικές ατασθαλίες σας και επανεξετάστε τον προϋπολογισμό σας.
Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι προσέξτε τις εντάσεις στην επικοινωνία και ψάξτε τι είναι αυτό που σας εκνευρίζει στο σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι προσέξτε την τάση που έχετε να τους ευχαριστήσετε όλους.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα αποστασιοποιηθείτε από τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι προσωπικές σχέσεις και ασχοληθείτε με ό, τι έχετε πραγματικά ανάγκη.
Στον επαγγελματικό τομέα αφοσιωθείτε στην εργασία σας και μην δίνετε αφορμή για σχόλια γιατί θα εκτεθείτε χωρίς λόγο.
Στον οικονομικό τομέα μια κληρονομιά ή μια επιδότηση σας εκπλήσσει ευχάριστα.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι κάνετε τις απαραίτητες συζητήσεις που θα ελαφρύνουν το κλίμα της έντασης που υπάρχει καιρό. Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους για να μην παρεξηγηθείτε.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα οι πολλές υποχρεώσεις και οι αδιάκοπες συζητήσεις καταναλώνουν την ενέργειά σας. Υπομονή όμως γιατί διανύετε μια δημιουργική περίοδο.
Σε επαγγελματικό επίπεδο επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας και μην εμπλέκεστε στις υποθέσεις των άλλων. Σκεφτείτε ποιους εμπιστεύεστε.
Στον οικονομικό τομέα να είστε μετρημένοι στα έξοδά σας και φροντίστε να τακτοποιείστε τις υποχρεώσεις σας με το δημόσιο.
Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι μην δίνετε τροφή για σχόλια. Για τους αδέσμευτους πρωταγωνιστής στη ζωή τους είναι το σεξ.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Το μήνα αυτό βρείτε τον χρόνο που χρειάζεστε για να χαλαρώσετε. Έχετε την ανάγκη να είστε και να νοιώθετε ελεύθεροι και να θέσετε καινούργιους στόχους.
Στον επαγγελματικό τομέα το παρασκήνιο έχει την τιμητική του. Προσπαθήστε να είστε στο απυρόβλητο και προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε.
Στον οικονομικό τομέα αν δεν κρατάτε λογαριασμό για τις δαπάνες σας στο τέλος δεν θα ξέρετε που πήγαν τα χρήματα.
Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι αποστασιοποιηθείτε από ό, τι σας κουράζει και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Οι αδέσμευτοι απολαμβάνετε το παιχνίδι του φλερτ και ψάχνετε ευκαιρίες για μικροαποδράσεις.

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved