Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2013 στους Ιχθύες: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Επηρεάζει περισσότερο Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες των τελευταίων ημερών, καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες γύρω από τις μοίρες της Πανσελήνου.

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2013 στους Ιχθύες: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;


Η Πανσέληνος του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 19/9 στον άξονα Ιχθύων –Παρθένου στις 2.13 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας και συγκεκριμένα στην 27η μοίρα των Ιχθύων.
Ο πλανητικός περίβολος περιστοιχίζεται από τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και το ακριβές τετράγωνο του Ερμή με τον Δία που εμπεριέχεται στη γενικότερη επιρροή του Σταυρού στα παρορμητικά ζώδια.
Τα λόγια να εκτοξεύονται χωρίς αναστολές και με τεράστιες δόσεις αλήθειας, ενώ οι συναισθηματικές και λεκτικές υπερβολές δίνουν και παίρνουν, ενισχυμένες και από το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη που διατηρεί αμείωτη την επιθυμία για πολλά λόγια, που δεν αντιπροσωπεύουν τις πράξεις.
Σε κοινωνικό όμως επίπεδο πρόκειται για μια Πανσέληνο που ανακουφίζει τους ασθενέστερους με τη στήριξη των δυνατών.
Στον άξονα της υπηρεσίας και της προσφοράς, πολλοί θα είναι αυτοί που θα ευεργετηθούν χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα.
Ακόμα περισσότεροι είναι όμως αυτοί, που θα πρέπει να σταθμίσουν τα ανταλλάγματα, σε σχέση με όσα τους παρέχονται.
Επηρεάζει περισσότερο Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες των τελευταίων ημερών, καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες γύρω από τις μοίρες της Πανσελήνου.
Η επερχόμενη ισοπαλία μέρας και νύχτας δεν ισχύει για την ψυχολογική μας κατάσταση, στην οποία το σκοτάδι υπερτερεί στο μεγαλύτερο μέρος.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Αισθάνεστε κουρασμένοι και αποκαμωμένοι από μια ένταση που ισχύει σε όλα τα επίπεδα.
Η συνεννόηση έχει χαθεί ειδικά στο χώρο της δουλειάς, ενώ η υγεία σας χτυπάει το ψυχολογικό σας καμπανάκι. Δεν έχετε όρεξη για κατά μέτωπο επιθέσεις, για αυτό φροντίστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, μένοντας σιωπηλοί. Οι σειρήνες πολιορκούν τα αυτιά σας, αλλά μην δελεαστείτε από τις φωνές τους. Κάντε λίγη υπομονή και μη χαραμίσετε τις σκέψεις σας σε μια ανταγωνιστική αρένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εναλλαγή στη διάθεση από τη μία να ανάβετε κεριά σε εκστατικά περιβάλλοντα και από την άλλη να αναρωτιέστε που είναι ένα νεροπίστολο να σβήσει τη φλόγα και να σας κάνει να συνέλθετε, πρέπει να σταματήσει. Καλείστε να αποφασίσετε αν θα κατοικήσετε στην πραγματικότητα ή θα αποδημήσετε στο όνειρο, αλλά το πιθανότερο είναι να προσγειωθείτε απότομα χωρίς ενδοιασμούς. Φίλοι και συνοδοιπόροι βοηθούν να διαχωρίσετε τα θέλω σας από τα πρέπει, ενώ η επαφή μαζί τους θα διευκολύνει τις αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καταλαμβάνεστε από μια ευκαιριακή διάθεση μη μπορώντας να πάρετε τίποτα στα σοβαρά, έχοντας πολλούς λόγους γι αυτό. Επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν περισσότερο από όλα τα άλλα, ωστόσο εκεί που πάτε να τα στοχεύσετε, όλο και κάτι σας αποσπά την προσοχή.
Σε κάθε βήμα σας ανακαλύπτετε κάτι καινούργιο που δεν σας αφήνει να συνθέσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα. Αντλήστε πληροφορίες και ειδήσεις που θα σας φανούν πολύτιμες στο άμεσο μέλλον και μην προχωρήσετε σε τίποτα οριστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεχειλίζουν τα συναισθήματα και πώς να τα κρύψετε από τα αδιάκριτα μάτια που φυλάνε τη ζωή σας, σαν Κέρβεροι τους οποίους φιλοξενείτε πρόθυμα. Τα όνειρά σας είναι πολλά και η ανάγκη σας να τα εκπληρώσετε πολύ μεγαλύτερη. Αισθάνεστε πως θέλετε να πετάξετε ψηλά ελεύθεροι σαν αετοί, έχετε έμπνευση, διόραση, γόνιμη φαντασία, αλλά και πολλά απωθημένα. Κύριο μέλημά σας είναι να πείσετε τον εαυτό σας πως δεν έχετε ανάγκη κανένα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε, κάτω από εντολές άλλων.

ΛΕΩΝ

Έχετε πάρει φόρα και είναι καιρός να φρενάρετε την οποιαδήποτε δράση σας. Τα φιλεύσπλαχνα αισθήματά σας που ικανοποιούν πάνω απ όλα τις δικές σας επιδιώξεις και σκοπούς, μπορεί να βοηθούν τους άλλους, αλλά μπορεί και να τους καταδυναστέψουν.
Οι επενδύσεις που θέλετε να κάνετε πρωταγωνιστούν σε αυτή την Πανσέληνο, που σας κάνει να πιστεύετε για άλλη μια φορά πως αυτό το όνειρο δεν θα ξεθωριάσει. Επειδή δεν θα αντέξετε άλλη μια ήττα, φροντίστε αυτή τη φορά να μην την προκαλέσετε με τη συμπεριφορά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γίνεστε χαλί να σας πατήσουν και καλά κάνετε, εφόσον είστε συνειδητοποιημένοι, τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και έχετε ξεκαθαρίσει συναισθήματα, προθέσεις και επιδιώξεις.
Σύντροφοι και αγαπημένοι σας απολαμβάνουν σαν πανάκριβη σαμπάνια, ενώ η τάση σας να κατανοήσετε, να βοηθήσετε, να υποχωρήσετε και να σταθείτε στους άλλους, σας γεμίζει με αρετή, σοφία και μεγαλοσύνη. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και πάρτε ευγνωμοσύνη γινόμενοι και εσείς καλύτεροι. Η αγάπη όλα τα νικά αν είναι ανυστερόβουλη.

ΖΥΓΟΣ

Μοιάζετε με άγριο θηρίο που του πετάνε ηρεμιστικές ενέσεις για να το καταστείλουν. Από τη μια θέλετε να εκφραστείτε ευθέως και από την άλλη η απογοήτευση σας κάνει ανήμπορους να αρθρώσετε μια λέξη. Συμπονάτε, λυπάστε, θυμώνετε, αλλά το αδιέξοδο παραμένει εκεί. Το ηφαίστειο όμως θα εκραγεί στην ώρα του, γι αυτό συλλογιστείτε πολύ σε αυτή την Πανσέληνο πριν εκτοξεύεστε στους άλλους όλα όσα έχετε να πείτε. Το παιχνίδι παίζεται στο να μην χάσετε το δίκιο σας, που είναι αναμφισβήτητα δικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν, παραδομένοι σε μια αίσθηση απόλυτου πάθους, που η λογική χωρά μόνο από μια χαραμάδα. Δημιουργικοί, ευαίσθητοι και αισθησιακοί, θέλετε να καταναλωθείτε σε στιγμές και δραστηριότητες που θα γεμίσουν σαν μπαλόνι σώμα και νου. Ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, αρχίστε κάτι καινούργιο, ζήστε ολοκληρωτικά μια σχέση, αλλά αποφύγετε να γίνετε κτητικοί και κοντόφθαλμοι. Η μόνη αντιπαράθεση που επιτρέπεται να έχετε, είναι για το πόσο σφικτά αντέχετε να σας αγκαλιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνεχίζετε ακάθεκτοι την πορεία σας και ακόμα και αν στραβοπατάτε ακούτε το αγαπημένο σας τραγούδι «My way» του ομοζωδιακού σας Sinatra και έρχεστε στα ίσα σας. Το μόνο πρόβλημα είναι κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο, καθώς και ξαφνικές ανακατατάξεις στο σπίτι. Κατά τα άλλα, έχετε την ευκαιρία να δράσετε για τα σχέδιά σας, να βρεθείτε με φίλους, να ταξιδέψετε μακριά ή κοντά και να ρυθμίσετε εκκρεμότητες που σας κρατούν μακριά από την ξενοιασιά που επιδιώκετε. Ευνοούνται οι αυθόρμητες αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε ξεπερνά κάθε δισταγμό ή ανασφάλεια και το να εκφράσετε τους προβληματισμούς σας είναι ζήτημα τιμής. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι ο τρόπος σας, αφού η υπερβολή καραδοκεί να σας εκθέσει και αυτό δεν σας αξίζει. Δείξτε στους άλλους την ευαισθησία και τη ρομαντική σας πλευρά και μην παρασυρθείτε από εγωισμούς και μικρότητες στα λόγια σας. Είναι δύσκολο σε αυτή την Πανσέληνο να κρατήσετε τα νεύρα και την απογοήτευσή σας, αλλά πιο οδυνηρό είναι να υποχωρήσετε με σκυμμένο κεφάλι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα καλά και όλα ωραία θα μπορούσατε να πείτε, αν και τα οικονομικά σας συντελούσαν στην ολοκλήρωση της φράσης. Το κυνήγι του θησαυρού έρχεται στη θύμηση σαν πρωτότυπη ιδέα, προκειμένου να καλύψετε ανοιχτούς λογαριασμούς, που σε αυτή την Πανσέληνο φαντάζουν θεόρατοι. Οι κινήσεις σας περιστρέφονται γύρω από εισροή εσόδων που έχετε απόλυτη ανάγκη για να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρα, που δεν λέτε να αφήσετε στα χέρια των ληστών. Σημαντικές επαφές θα δώσουν μια αναπάντεχη λύση.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, κάτω από μια συναισθηματική υπερδιέγερση που βάζει στη θέση τους όλα και όλους. Ανεβαίνοντας στο βάθρο και ακούγοντας τον ύμνο της καρδιάς σας, βλέποντας και τη σημαία των επιθυμιών σας να κυματίζει ψηλά, συνειδητοποιείτε πως πρέπει να εγκαταλείψετε ότι σας κρατά πίσω.
Εκείνο που θα πρέπει να θυμάστε σε κάθε σας βήμα, είναι πως η πραγματικότητα δεν είναι φίλοι με την ψευδαίσθηση αλλά εχθροί και δεν σας θέλουν καθόλου για μεσολαβητή. Η με τη μία, ή με την άλλη!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved