Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου στην Παρθένο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου είναι σημαντική, διότι μπορούμε να σπείρουμε τους σπόρους των επιθυμιών μας

Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου στην Παρθένο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 5/9 στις 13 μοίρες της Παρθένου και ώρα Ελλάδας 2.35 το μεσημέρι.
Πρόκειται για μια πολύ ευνοϊκή Νέα Σελήνη ειδικά για εργασιακά θέματα, θέματα που αφορούν την υγεία και τη διατροφή, αλλά και όσα σχετίζονται με πάσης φύσεως εθελοντικές προσφορές και φιλοζωικά αισθήματα.
Οι αρμονικές όψεις με Δία και Πλούτωνα μπορούν να απογειώσουν την πρακτική μας ικανότητα, ενθαρρύνοντας ακόμα και την πρακτική μας δυσκολία, με θεαματικά αποτελέσματα.
Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου είναι σημαντική, διότι μπορούμε να σπείρουμε τους σπόρους των επιθυμιών μας ξεκινώντας ένας νέος κύκλος λίγο πριν την φθινοπωρινή ισημερία, γεμάτος ελπίδες και τάσεις ανανέωσης και προόδου.
Ιδιαίτερα ευνοϊκή για Παρθένους, Ταύρους, Αιγόκερους, Ιχθύες, Καρκίνους και Σκορπιούς του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από τις μοίρες της Νέας Σελήνης..
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να κινητοποιηθείτε σε ό, τι αφορά εργασιακά θέματα, καθώς αυτή η Νέα Σελήνη μοιράζει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στον εργασιακό τομέα. Μπορείτε άνετα να επεκταθείτε και γενικότερα, καθώς Αφροδίτη και Άρης φροντίζουν να μη σας λείψει τίποτα και σας απαλλάσσει από το να λαχταράτε μάταια καταστάσεις και σχέσεις. Προχωρήστε σε ένα γενικό check – up πέραν αυτών της υγείας και της διατροφής και αποβάλλετε κάθε τοξική συνήθεια και κατάσταση. Εσείς αποφασίζετε και εσείς κινείτε τα νήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Βάλτε την τέχνη του decoupage στη ζωή σας, αρχίζοντας να μετατρέπετε τις επιθυμίες και τις δημιουργικές σας ανάγκες σε αριστουργήματα αισθητικής που θα θαμπώσουν τους άλλους. Βάλτε νέες βάσεις στις σχέσεις σας, ξεκινήστε να ασχολείστε με ένα χόμπι, γραφτείτε σε ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι, βάλτε μπροστά την απόκτηση ενός παιδιού, ή σκύψτε στις ανάγκες των ήδη υπαρχόντων. Έρωτας και δημιουργικές ενασχολήσεις γεμίζουν το μήνα αυτό και τροφοδοτούν με ευεξία τους υπόλοιπους. Διασκεδάστε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν αισθάνεστε μετά το καλοκαίρι πως δεν θέλετε να εγκλωβιστείτε πάλι σε σκοτούρες, απομόνωση και έντονους καθημερινούς ρυθμούς, μπορείτε να ξεκινήσετε να το διασφαλίζετε από το σπίτι που μένετε. Κάντε χρήσιμες αγορές, διαμορφώστε το χώρο σας, ψάξτε για συγκάτοικο, αλλάξτε εντελώς τη διαρρύθμιση των επίπλων και μην παραλείψετε να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές από την οικογένειά σας. Προωθήστε αγοραπωλησίες με ακίνητα και μη μειώσετε ούτε στιγμή την επικοινωνιακή σας ταχύτητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάντε την έκπληξη στον εαυτό σας και στους άλλους, σηκωθείτε αποφασιστικά από τον καναπέ σας, αποκοιμίστε βαθιά την τεμπελιά σας και αρχίστε να οργανώνετε την καθημερινότητά σας. Ήρθε η ώρα να βάλετε σε τάξη τις καθημερινές σας δραστηριότητες, παύοντας να αγχώνεστε χωρίς λόγο. Αποφασίστε τι θα κάνετε, πώς θα το κάνετε, βάλτε ένα πρόγραμμα και προπάντων ένα deadline. Έχετε την ευκαιρία να οργανωθείτε επικοινωνώντας τις ανάγκες σας όχι σαν τουρίστες, αλλά σαν μόνιμοι κάτοικοι της ζωής σας.

ΛΕΩΝ

Εσείς που χωρίς πολλά χρήματα δεν μπορείτε να απολαύσετε τις πληθωρικές σας ανάγκες, έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας κάνοντας μερικές εύστοχες ενέργειες και μάλιστα αρκετά πονηρές με την καλή έννοια. Ο Άρης στο ζώδιό σας και η Αφροδίτη από το Ζυγό, αυξάνουν τη δράση αλλά και την ανάγκη σας να ξοδέψετε, προκειμένου να διατηρήσετε την εικόνα σας λαμπερή και αξιοπρόσεχτη. Τα έσοδά σας όμως μπορεί να είναι αρκετά για να καλύψουν την αχόρταγη αγοραστική σας διάθεση, αλλά όχι πάντα και τη συναισθηματική σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα χρειαστείτε ένα βουλοκέρι που παραπέμπει σε νοσταλγικές επισφραγίσεις, ώστε να σφραγίσετε τις αποφάσεις και τις αλλαγές σε αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Για αρκετούς λοιπόν μπορεί να μείνει αξέχαστη, εφόσον θα πάρετε καθοριστικές αποφάσεις, που αφορούν στην προσωπική σας ζωή. Αλλαγές στην εμφάνιση και στη στάση, απέναντι σε καταστάσεις και συμπεριφορές, είναι επιτακτικές. Οριοθετείτε τις σχέσεις και ξεκαθαρίζετε τα θέλω σας, ανανεώνοντας τη ζωή σας χωρίς κιτάπια, χαρίζοντας και τα χρέη από παλιούς λογαριασμούς.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Βάλσαμο αυτή η Νέα Σελήνη για εσάς που δεν μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα, ακόμα και αν τα συναισθήματα σας πνίγουν, ζητώντας μια οποιαδήποτε διέξοδο. Σας δίνεται η ευκαιρία να συγκεκριμενοποιήσετε τα θέλω σας, η ψυχολογία σας γαληνεύει, τα συναισθήματά σας ισχυροποιούνται και η επιλογή έρχεται αβίαστα χωρίς τύψεις, ενοχές και πλάνες. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και τον Άρη να σας υποκινεί, συνειδητοποιείτε πως μπορεί να μην είστε άγιοι, αλλά είναι κρίμα να σας συμπεριφέρονται και σαν δαιμονισμένους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας σε φιλικό και κοινωνικό επίπεδο, καθώς βάζετε πλώρη για καινούργια ενδιαφέροντα, με τα οποία θέλετε να γεμίσετε τις μέρες σας. Πέρα από την έντονη κοινωνική ζωή που επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, οι σχέσεις με φίλους δυναμώνουν, ενώ τα κοινά σας όνειρα αυξάνουν τις προσδοκίες. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη αποφασίζετε πως χρειάζεστε συνοδοιπόρους στα σχέδιά σας, εγκαταλείποντας την επιμονή να τα κάνετε όλα μόνοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναγκάζεστε να δώσετε έμφαση σε επαγγελματικά θέματα αλλά και σε οικονομικά, γεγονός που σημαίνει πως η ανεμελιά και η περιπέτεια πάνε στην άκρη. Φυσικά πρόκειται για ένα σύντομο παραμερισμό, εφόσον ο κυβερνήτης σας Δίας φροντίζει να σας διευκολύνει και Άρης και Αφροδίτη να κρατάνε τη θέση της ταξιδιάρικης φύσης σας ζεστή. Ωστόσο κάντε κινήσεις για να βελτιώσετε επαγγελματικά ζητήματα και ρυθμίστε οφειλές βάζοντας ένα χρονοδιάγραμμα που θα αναδείξει τις ικανότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθάνεστε πανέτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα περίοδο στη ζωή σας, βάζοντας στόχους που θέλετε να επιτύχετε με κάθε τρόπο. Επιζητάτε να κάνετε κάτι διαφορετικό, που θα σας γεμίσει εικόνες και εμπειρίες. Η συναισθηματική σας ζωή γίνεται πιο συνειδητοποιημένη με ανθρώπους έτοιμους να σας στηρίξουν, ακόμα και στις πιο απίθανες επιθυμίες σας. Ξεκινήστε σεμινάρια, και συνεδρίες για όποιο θέμα επιθυμείτε, εγγραφείτε σε σχολές, προγραμματίστε ένα ταξίδι, αποκτώντας την ουσία που ψάχνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη έρχεται να σας υποσχεθεί πως τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, μέσα από συγκεκριμένες κινήσεις που αφορούν τις εργασιακές σας δραστηριότητες. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω, μπορεί να κάνετε δύο δουλειές παράλληλα, αλλά σίγουρα η εύνοια από την εργασία, θα δώσει μεγάλη ανάσα. Κατά τα άλλα με τον Άρη απέναντί σας και την Αφροδίτη να σας κλείνει ναζιάρικα το μάτι, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε στους αγαπημένους σας πως η ζωή είναι ωραία και θέλετε να τη ζείτε και ωραία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσωπική και συναισθηματική σας ζωή πρωταγωνιστούν σε αυτή την τόσο ευνοϊκή Νέα Σελήνη, στην οποία προσφέρετε τα συναισθήματά σας σαν ώριμα ρόδια της εποχής που φέρνουν γούρι και ευτυχία. Πολλές και αίσιες οι εξελίξεις, ενώ ο έρωτας και οι δημιουργικές σας τάσεις μονοπωλούν τις επιθυμίες σας. Δείξτε στους άλλους το πόσο πρόθυμοι και διαθέσιμοι είστε για μια ουσιαστική σχέση και στον εαυτό σας το ταλέντο σας να δημιουργείτε μέσα από την έμπνευση που σας διακατέχει. Κάντε θαύματα, μπορείτε!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved