Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Αυγούστου

Ο Αύγουστος του 2013 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 5

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Αυγούστου

Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Αύγουστος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 5 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα(5), 12+5=17 . Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 17 σε μονοψήφιο 1+7=8 . Το 8 που είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Αύγουστο.

Για τον μήνα Αύγουστο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Αυτό το μήναβασιστείτε στην κρίση σας, αξιολογείστε σωστά τα δεδομένα και αποφασίστε πως θα κινηθείτε από εδώ και πέρα. Προσέξτε μόνο ποιους εμπιστεύεστε.

Στα επαγγελματικά σας αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να τολμήσετε κάτι νέο. Η φήμη σας μεγαλώνει ενώ παράλληλα φαίνονται άριστες προοπτικές εξέλιξης.

Στον οικονομικό τομέα τα χρήματα σας έρχονται εύκολα αλλά το ίδιο εύκολα τα ξοδεύετε.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα έχετε έντονες αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία. Οι αδέσμευτοι ζείτε έναν έρωτα που σας απογειώνει.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Αυτός είναι ένας μήνας για να κλείσετε εκκρεμότητες. Ευνοούνται οι συζητήσεις με κοντινά σας άτομα με τα οποία είχατε διαφορές. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους.

Στα επαγγελματικά σας θα σας παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες. Κινηθείτε έγκαιρα γιατί η τύχη θα ξεγλιστρήσει σαν νερό μέσα από τα χέρια σας.

Στον οικονομικό τομέα οι ευθύνες και οι εκκρεμότητες σας ταλανίζουν.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι επιστρατεύστε την υπομονή και τη διπλωματία σας για να αποφύγετε εντάσεις. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να συναντήσετε πιθανούς συντρόφους μέσω του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα αποτελείτε το επίκεντρο της προσοχής τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ποικιλία είναι το κλειδί της ζωής σας.

Στον επαγγελματικό τομέα οι διπλωματικοί σας ελιγμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι σημαντικό. Προσπεράστε ότι δεν σας ταιριάζει.

Στα οικονομικά χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί διαφορετικά τα ανοίγματα που κάνετε θα σας βάλλουν σε μπελάδες.

Στην αισθηματική σας ζωή οι δεσμευμένοι αν συνεχίσετε να αδιαφορείτε για τις επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου ετοιμαστείτε για γκρίνιες και παράπονα. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές κατακτήσεις αλλά δύσκολα δεσμεύεστε.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα μην κολλάτε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία. Επιστρατεύστε το χιούμορ σας και μην παίρνετε τη ζωή τόσο σοβαρά.

Στον επαγγελματικό τομέα προσπαθήστε πάση θυσία να αποφύγετε προστριβές και διχόνοιες στο χώρο της εργασίας σας γιατί υπάρχει η τάση να κρατήσουν πολύ.

Στον οικονομικό τομέα χάρη στην σφικτή διαχείριση σας παίρνετε μια ανάσα και αντιμετωπίζετε το μέλλον με αισιοδοξία.

Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι περνάτε μια περίοδο έντασης που με καλή προσπάθεια θα εκτονωθεί σύντομα. Για τους αδέσμευτους μια φιλική γνωριμία θα εξελιχθεί σε ερωτική.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Αυτό το μήνα θα σας δοθούν οι δυνατότητες να κερδίσετε το χαμένο έδαφος σε ότι επιχειρείτε. Ανανεώστε παλιές γνωριμίες και δημιουργήστε νέες.

Στα επαγγελματικά σας τα πράγματα είναι ρευστά. Αν σας γίνει μια καινούργια πρόταση αποφύγετε μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Έχετε ανάγκη από ελευθερία κινήσεων.

Στον οικονομικό τομέα δείξτε ψυχραιμία στα σκαμπανεβάσματα που θα παρουσιαστούν. Αντιμετωπίστε κάθε απρόοπτο με σύνεση.

Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι έχετε προβλήματα με την επικοινωνία με αποτέλεσμα να γίνεστε αντιδραστικοί. Σε σας τους αδέσμευτους δεν θα λείψουν οι περιπέτειες αν το θελήσετε, οι οποίες όμως θα έχουν ημερομηνία λήξης.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Τον Αύγουστο προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε και αν πρέπει να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο εξετάστε το λεπτομερώς. Οικογενειακά θέματα ξεκαθαρίζονται.

Στον επαγγελματικό τομέα οι συγκυρίες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Οι ικανότητες σας αναγνωρίζονται και αυτό που σκεπτόσαστε καιρό δρομολογείται.

Στον οικονομικό τομέα περιορίστετις καταναλωτικές ατασθαλίες σας και επανεξετάστε τον προϋπολογισμό σας.

Στον ερωτικό τομέα Οι δεσμευμένοι αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στο ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι χαλαρώνετε τους ρυθμούς σας και διασκεδάζετε με φίλους.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα η επικοινωνία με άτομα που είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς θα σας αποφορτίσει από τα συσσωρευμένα προβλήματα και θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια.

Στον επαγγελματικό τομέα ευνοούνται οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη φύση, την τέχνη και την έρευνα. Αποφύγετε συνεργασίες.

Στον οικονομικό τομέα η τύχη είναι με το μέρος σας. Κληρονομιές και επιδοτήσεις που δεν περιμένατε τώρα είναι δυνατές.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε την παρέα του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε περισσότερο πνευματική επικοινωνία παρά σωματική επαφή.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή γιατί πολλές δουλειές μπορεί να συμφωνηθούν κατά την διάρκεια συναντήσεων. Αποφύγετε την υπερβολική κούραση.

Σε επαγγελματικό επίπεδο οργανώστε το χρόνο σας και μην ανοίγεστε σε πολλά μέτωπα. Τελειώστε με ενοχλητικές υποχρεώσεις που όλο αναβάλλατε.

Στον οικονομικό τομέα να είστε μετρημένοι στα έξοδα σας και φροντίστε να τακτοποιείστε τις υποχρεώσεις σας με το δημόσιο.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι αν δεν προσέξουν θα αντιμετωπίσουν έντονες συγκρούσεις. Οι αδέσμευτοι δεν έχετε καμία διάθεση να εμπλακείτε σε νέες περιπέτειες.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Ο Αύγουστος δεν εγγυάται καμιά σταθερότητα. Οι σχέσεις που δημιουργούνται αυτή την περίοδο έχουν ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης γι αυτό μην δένεστε.

Στον επαγγελματικό τομέα μην αναλαμβάνετε περισσότερα από ότι μπορείτε να κάνετε. Επίσης μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.

Στον οικονομικό τομέα αν δεν κρατάτε λογαριασμό για τις δαπάνες σας στο τέλος δεν θα ξέρετε που πήγαν τα χρήματα.

Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι αν νομίζετε ότι θα βγείτε από το λούκι κυνηγώντας κάτι καινούργιο απατάστε. Οι αδέσμευτοι βεβαιωθείτε πριν χαρίσετε την καρδιά σας ότι είναι το σωστό άτομο.

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved