Πανσέληνος Ιουνίου 2013 στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Πρόκειται για μια ξεχωριστή Πανσέληνο αισθητικά, δονητικά και αστρολογικά, με την αρμονική συμμετοχή των Κρόνου και Ποσειδώνα

Πανσέληνος Ιουνίου 2013 στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η πρώτη Πανσέληνος του φετινού καλοκαιριού πραγματοποιείται στις 23/6 στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου και συγκεκριμένα στις 2 μοίρες του Αιγόκερω και ώρα Ελλάδας 2:31 το μεσημέρι.
Πέρα από την αστρολογική ευεργετική της επίδραση, έχει και άλλα πλεονεκτήματα, όπως είναι το μέγεθος και η λάμψη της, με την ολόγιομη φάση της να συντελείται στο πιο κοντινό σημείο της τροχιάς της με τη Γη.
Πρόκειται για μια ξεχωριστή Πανσέληνο αισθητικά, δονητικά και αστρολογικά, με την αρμονική συμμετοχή των Κρόνου και Ποσειδώνα, που εγγυώνται πως τα όνειρα μέσα από προσπάθεια και με την προϋπόθεση μιας υπέρβασης, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Το καθήκον παίρνει τα ηνία και πρωτοστατεί, ενώ η αντίθεση του Δία με τη Σελήνη και η σύνοδος με τον Ήλιο, διογκώνει την ανάγκη να αυξήσουμε τη συναισθηματική μας περιουσία.
Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα ανακινούνται γενικότερα, ενώ Ερμής και Αφροδίτη σε σύνοδο στον Καρκίνο, εγγυώνται τη συναισθηματική κάλυψη από τυχόν λάθη και υπερβολές.
Ο ωροσκόπος στο Ζυγό χαρίζει διπλωματία αλλά δεν προφυλάσσει από την παρόρμηση, που αποτελεί έντονο στοιχείο της Πανσελήνου.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι των πρώτων ημερών αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο γύρω από τις μοίρες της Πανσελήνου, θα αισθανθούν περισσότερο από όλους τα βαθύτερα νοήματα, τα οποία καλούνται να ακολουθήσουν, προκειμένου να εδραιώσουν τις οποιεσδήποτε σχέσεις τους.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Συνειδητοποιείτε πως οι ανάγκες της οικογένειας και του σπιτιού, παίρνουν σημαντικές διαστάσεις, ενώ παράλληλα η επαγγελματική σας ζωή απορροφά πολλή ενέργεια και σκέψη, ειδικά των γεννημένων στο πρώτο δεκαήμερο. Παράλληλα εντοπίζετε τις βαθύτερες αξίες σας και διαισθάνεστε μια περίοδο στην οποία χρειάζεται να απομονωθείτε εσωτερικά και να σκεφτείτε πως η παρόρμηση που αντιμετωπίζατε ως τώρα τα γεγονότα, δεν σας πάει πολύ μακριά. Διαβεβαιώστε τους άλλους και τους εαυτούς σας πως θα κάνετε το αντίθετο από εκείνο που ως τώρα νομίζατε, πως εξυπηρετούσε τους σκοπούς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος σας κάνει δοτικούς, υποχωρητικούς και συγκαταβατικούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ αισθάνεστε την ανάγκη να αποκτήσετε επιπλέον γνώσεις που θα γεμίσουν τα πνευματικά σας κενά. Συζητήσετε για τις διακοπές σας, εκφράστε τα συναισθήματά σας σε φίλους, συντρόφους και συνεργάτες και αφήστε το φως της να πλημμυρίσει τις καρδιές σας. Η θετική σας σκέψη και διάθεση θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές, ενώ μια μετακίνηση θα ήταν ιδανική. Μην αφήσετε το βράδυ αυτό να περάσει χωρίς την έντονη συμμετοχή σας με κάθε τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας απασχολούν διάφορες εκκρεμότητες που φωτίζονται ακόμα περισσότερο σε αυτήν την Πανσέληνο, κάνοντας εκτυφλωτική την ανάγκη διεκπεραίωσής τους.
Φροντίστε γύρω από αυτές τις ημέρες να τακτοποιήσετε φορολογικά θέματα, εργασιακές αντιξοότητες και επαγγελματικές αντιθέσεις. Μπορεί ο Δίας να σας εγκαταλείπει, αλλά δεν σας αφήνει να νιώσετε αβοήθητοι σε οικονομικά τουλάχιστον θέματα. Η σοβαρή σας αντιμετώπιση σε ό, τι αφορά σε συνεργάτες, συναδέλφους και συντρόφους είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη, πέραν του ότι γίνεται και επιτακτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρον αυτή τη θαυμάσια για εσάς Πανσέληνο και απολαύστε τις ειδυλλιακές στιγμές που προτίθεται να σας χαρίσει. Βγείτε έξω με τους αγαπημένους σας, εκφράστε ότι αισθάνεστε, υποσχεθείτε, δεσμευτείτε και διασκεδάστε. Ο έρωτας περιμένει με κεριά αναμμένα, ενώ τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα που θα έχει διάρκεια. Κάτω από το φως αυτής της Πανσελήνου δένεστε συναισθηματικά και επιζητάτε συντροφικότητα. Είστε δημιουργικοί, παραγωγικοί και διαθέσιμοι και πάνω απ' όλα σίγουροι για τις επιθυμίες σας. Μη διανοηθείτε να πέσετε στην παγίδα του εκνευρισμού για κανένα λόγο.

ΛΕΩΝ

Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση σας απασχολούν περισσότερο σε αυτή την Πανσέληνο που φωτίζει εκτός από τα ψυχολογικά σας σκοτεινά κομμάτια και τα περιττά σας κιλά. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να βρεθείτε με άτομα της οικογένειάς σας και να χαλαρώσετε από εργασιακές έγνοιες. Επισκεφτείτε ένα σύμβουλο διατροφής, ελαττώστε τα ανθυγιεινά φαγητά και χαρίστε μια κούρα ομορφιάς στον εαυτό σας. Επιπλέον οραματιστείτε τις διακοπές σας έτσι ώστε να ικανοποιήσετε και τη μόνιμη ανάγκη σας, να επιδείξετε τις προσπάθειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να επικοινωνήσετε τις προθέσεις σας απέναντι σε ανθρώπους που αγαπάτε και σέβεστε τη γνώμη τους. Η Πανσέληνος αυτή σας προτρέπει να ξεπεράσετε παλιά πρότυπα σχέσεων, να πάψετε να δίνετε τόση σημασία στη λεπτομέρεια και να εκφραστείτε με πιο χαλαρό και ανέμελο τρόπο.
Θέλετε να περάσετε κάτι στους άλλους και πλέον δεν δυσκολεύεστε, εκφράζοντάς το αποφασιστικά και με ευθύτητα. Τα βράδια γύρω από την Πανσέληνο ευωδιάζουν έρωτα και σας φέρνουν εκπλήξεις και όμορφες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά προβληματισμένους σας βρίσκει αυτή η τόσο προτρεπτική Πανσέληνος, ειδικά τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Η οικονομική ανασφάλεια, η εργασιακή κρίση και κάποια οικογενειακά προβλήματα, διογκώνονται στο μυαλό σκοτεινιάζοντας τα πρόσωπά σας. Από την άλλη είστε γεμάτοι προσωπικά διλλήματα για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθείτε, ποιους θα χαροποιήσετε και ποιους θα δυσαρεστήσετε. Η αγωνία που αισθάνεστε μπορεί να γίνει μια εποικοδομητική διεργασία κάτω από το φως της Πανσελήνου, βοηθώντας σας να υπερβείτε τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα μηνύματα που λαμβάνετε είναι αισιόδοξα και υποστηρικτικά, αλλά πάνω από όλα διαγνωστικά. Η τάση σας για επικοινωνία είναι έντονη, ενώ η προσωπική σας ζωή γεμίζει με δροσιά, απαλύνοντας τον καύσωνα του Κρόνου. Σε αυτή την Πανσέληνο μαθαίνετε πράγματα που ξεκαθαρίζουν τη θολή εικόνα που είχατε, επιζητάτε ανανέωση στην εμφάνισή σας, ενώ μια ερωτική σχέση παίρνει τη μορφή που θέλετε ακριβώς να της δώσετε. Βγείτε από το σπίτι και απολαύστε τη μαγική ατμόσφαιρα κοντά στη θάλασσα, παρέα με τις ανομολόγητες ως τώρα επιθυμίες σας που δεν προτίθεστε να κρύψετε άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι οικονομικές ατασθαλίες σας έρχονται στο προσκήνιο και καλείστε εν μέσω καύσωνα να φροντίσετε για την τακτοποίησή τους, αν θέλετε να αράξετε το κορμί σας στις παραλίες κάποιου νησιού. Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα και αυτή η Πανσέληνος τονίζει ακριβώς αυτή σας τη διάθεση. Θα πρέπει να δεσμευτείτε απέναντι σε άλλους όπως άτομα της οικογένειας που σας στηρίζουν αφειδώς, πως ήρθε η ώρα να ελέγξετε τις διαθέσεις σας, προσαρμόζοντας την καθημερινότητά σας σε νέα δεδομένα. Φιλοσοφείστε τις ορέξεις σας και κλείστε ανοιχτούς λογαριασμούς σε κάθε επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεχωριστή σημασία θα έχει αυτή η Πανσέληνος ειδικά για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, που βλέπετε την προσωπική σας ζωή με τρισδιάστατα γυαλιά.
Οι ανάγκες σας μπαίνουν σε απόλυτη προτεραιότητα και τις επικοινωνείτε με θαυμάσιο τρόπο σε φίλους και άτομα της καθημερινότητάς σας. Η στάση σας απέναντι σε μια σχέση ή συνεργασία αλλάζει ανεπιστρεπτί, δηλώνοντάς την με την ισχυρή παρουσία σας τη γεμάτη αγάπη, κατανόηση και συμπόνια. Μοιράζεστε έντονες στιγμές με δικούς σας ανθρώπους, χωρίς όρους και αυστηρούς προσδιορισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περίοδο περισυλλογής και εσωτερικών ανακατατάξεων σηματοδοτεί αυτή η Πανσέληνος που σας κάνει να σκέφτεστε πως οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας, προσπαθώντας και να τα σαμποτάρουν. Οι επαγγελματικές σας ανησυχίες είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις οικονομικές, ψάχνοντας να βρείτε μια φόρμουλα. Έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι, αλλά μείνετε μακριά και από υπόγειες και μυστικές κινήσεις, που θα συνθέσουν ένα παρασκήνιο που δεν σας ωφελήσει. Παρόλο το φως στον ουρανό το δικό σας κερί, αποκτά μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεφάντωμα με πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις και αλισβερίσια φέρνει αυτή η Πανσέληνος, γεμίζοντας τις μπαταρίες σας και ζωντανεύοντας την καθημερινότητά σας. Φίλοι και γνωστοί καθώς και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, καταλαμβάνουν το μερίδιο του λέοντος στη ζωή σας. Ένα ταξίδι θα μπορούσε να σας αφήσει εξαιρετικές αναμνήσεις, ενώ οι εντυπώσεις που λαμβάνετε σας ωθούν να ενταχθείτε σε ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων. Δραστηριοποιηθείτε μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο, απολαμβάνοντας ένα ποτήρι παγωμένο κρασί κάτω από την Πανσέληνο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved